Over bejaarden en verplichte islamlessen.

Waarde lezers,

Ik hoop persoonlijk dat ik nooit in een bejaardenhuisch terecht kom. Mocht het ooit zover komen, stuur me dan alsjeblieft naar de P.I Vught. Daar is alles veel beter. Je wordt dagelijks gelucht, je krijgt je eten op tijd, er bestaan geen pyjama-dagen, porno kijken is algemeen geaccepteerd en douchen is een dagelijkse routine.
Dat kan een bejaarde in een gemiddeld bejaardentehuis niet altijd zeggen.

‘De bewoners van het Willem Dreeshuis in Watergraafsmeer krijgen alleen nog maar ’s middags warm eten. De Osira Groep, waaronder het bejaardenhuis valt moet namelijk bezuinigen.’

Ouden van dagen hebben nu eenmaal een vast programma. Opstaan, rond 12 uur een paar boterhammen eten en rond half 6 warm eten. Maar de bejaarden in bovengenoemd bejaardentehuis moeten hun dagelijks programma omgooien. Men heeft een brief gekregen waarin staat dat het avondeten afgeschaft wordt. Voortaan eten we ’s middags warm. Bezuinigingen. Punt.

U heeft hierover klachten? Reageren kan alleen via email! Maar de meeste bewoners hebben geen internet…
Jammer dan. De boodschap was toch duidelijk?
Zo gaat Nederland met haar ouden van dagen om! Druk ze maar weg, bezuinig maar. Nou en.

Van Watergraafsmeer schakelen we over naar SloPervaart. Een keurige buurt met een bloeiende moslimgemeenschap die midden in de samenleving staat. De ouders van kind’ren op openbare scholen participeren dat het een lieve lust is. Leest u maar:

‘Ouders van kinderen op openbare basisscholen in Slotervaart willen dat er verplichte islamlessen op deze scholen komen. Voor alle leerlingen.’

Wat doet men leuk mee, hè.
Sommige ouders kunnen zelfs schrijven en willen dit graag laten zien; via een handtekening willen de ouders de school dwingen islamlessen te gaan geven.

‘In principe zijn de lessen verplicht voor alle leerlingen,’ zegt een woordvoerder van het stadsdeel. ‘Ook niet-islamitische kinderen.’

Zou ‘bruggenbouwer’ Markoek dan toch zijn zin krijgen? Islamlessen voor alle kind’ren! Ook de Hollandsche! Als dat geen rukken wordt!
Vergis u niet. Deze infectie – de islam – woekert maar door.
Je kind zal maar verplicht worden om islamlessen te volgen. Als de brandweer van school halen, want voor u het weet heeft uw kind een bomgordeltje om. Moet van de imam. Je hoort nu bij ons en ongelovigen moeten dood. Mooi systeempje hè!

Als u dit een mooie toekomst voor uw kind vindt, stemt u PvdA.
Wij kijken wel link uit en steunen de Verzetsbeweging van Geert Wilders.

STEM PVV en denk aan uw bloeddruk!

Advertenties

9 Reacties to “Over bejaarden en verplichte islamlessen.”

 1. tristan Says:

  Nederland is in een aantal opzichten een raar land…
  Rechters zijn niet te vertrouwen, zijn bijna allemaal Links georiënteerd en staan volledig buiten de realiteit van onze multiculturele samenleving.

  Een welvaartstaat, maar ook een land dat continu de autochtone bevolking op de tweede plaats zet om onze goede naam als immigratieland maar hoog te houden.
  Onze bejaarden moeten maar zien hoe zij zich redden in de Verzorgings- en Verpleeghuizen vanwege de bezuinigingen op het personeel. Maar de talloze asielzoekers en illegalen worden vertroeteld en eenmaal binnen onze landsgrenzen zijn ze met geen stok of subsidiebuidel meer weg te krijgen.

  Overal gaat men de komende tijd op bezuinigen, behalve op de Asielzoekersindustrie en de Kindertoeslag. En de grote gezinnen zijn nu eenmaal bijzonder populair bij de allochtonen vanwege de Islamisering en het bijeffect dat men zodoende buiten het arbeidsproces kan blijven.
  Boven de 2 kinderen afschaffen die fokpremie!

  “De zwakkeren en de kwetsbaren zullen worden ontzien bij de bezuinigingen”. Met deze slogan gaat de PvdA de verkiezingen in en haar achterban (1 miljoen moslims en andere cultuurverrijkers) zit dus gebakken en de argeloze autochtoon moet de broekriem aanhalen en op een houtje bijten.

  Cohen als ministerpresident. Dat is wat het Nederlandse volk blijkbaar wil en ze krijgt haar zin; want ook menige Oude Nederlander stemt op die ‘bruggenbouwer’.
  Onder deze premier komen ongetwijfeld figuren als Ahmed Marcouch en Albayrak in het kabinet als ministers van Onderwijs en Justitie. Marcouch als minister van Onderwijs, is dat niet de kat op het spek binden?

  Islamlessen op school?
  Geen probleem!

  Excursies naar Mekka, Marokko en Turkije?
  Geen probleem!

  Want de Islam is een Religie van de Vrede en een welkome aanvulling voor onze Cultuur en Identiteit. Om over de Diversiteit van onze Samenleving maar te zwijgen.
  Ieder volk krijgt de regering die het verdient en als ons volk bewust kiest voor een stapsgewijze Islamisering via een kabinet Cohen dan zal men op een gegeven moment voor de gevolgen moeten opdraaien en de rekening moeten betalen.

  Maar het is nog niet te laat voor een gebaar van protest;

  STEM PVV!

  Like

 2. PJean Says:

  Allee, wat een vooruitgang, pardon, ik bedoel achteruitgang.
  Moest mijn kind resp. kleinkind op dergelijke school zitten en zou er morgen niet meer zijn, punt.
  Ik walg van die barbaarse waanzin.
  Wanneer een systeem, liefst samen met Vlaanderen, waar al die vreemdelingen die niet werken, ons leven verpesten, onze samenleving vernietigen, om al die wezens op droog zaad te zetten?
  Dat ze hier zijn is al erg maar dat ze ook nog financieel onderhouden worden dat is er over, geen werk dus ook geen bijdrage gevolg geen steun, punt.
  Niemand zal ze tegenhouden te vertrekken, integendeel.

  Like

 3. tristan Says:

  Verplichte Islamlessen in het Openbaar Onderwijs?

  Dat zit wel goed; Ahmed Marcouch staat met stip op de elfde plaats op de PvdA verkiezingslijst.
  Albayrak heeft zich ook beschikbaar gesteld om zitting te nemen in het kabinet Cohen.

  De PvdA – volgens de peilingen goed voor zo’n slordige 33 zetels in het parlement – heeft nog maar één doel;
  De Islamisering van Nederland.

  De autochtone kiezers op deze partij hebben hun kinderen heel wat uit te leggen als over pakweg 20 jaren de Troonrede wordt voorgelezen door een Grootmoefti.

  Like

 4. PJean Says:

  Waarom blijven burgers nog een stem verknoeien aan die vernietigende linkse rode grafdelvers? Hebben ze er zelf profijt bij of is het uit oerdomheid?
  Kijk wat bezig is en de ogen moeten daar niet alleen bij open gaan maar ze moeten bijna uit de oogkas vallen van verbijstering.
  Het islammietisch kankergezwel is alles aan ’t aantasten én vernietigen, wie nog niet voorbeelden genoeg heeft is niet van deze wereld.
  Een goede raad aan iedereen: Geef nooit een stem aan een partij waarop een islamiet staat.
  Vergeet nooit dat Nederlandse/marokkanen of Vlaamse/marokkanen niet bestaan, er bestaan enkel Nederlanders, Vlamingen en Marokkanen, om het maar even bij dieze drie te houden en als puntje bij paaltje komt zal een marokkaan altijd kiezen voor …….. juist, Marokko. Dus…..!

  Like

 5. Lebuïnus Says:

  @PJean,

  Uw laatste alinea, helemaal mee eens.
  Ik erger me hier mateloos aan : NL/Vl Marokkanen.
  Stop een konijn in een ezelhok en je hebt een linksmensch.

  Like

 6. alidas Says:

  Hoe je het wend of keert,het komt nooit meer goed ,
  Als die albayrak op twee komt te staan krijgt ze dan weer de asiel industrie.
  Wie verdeelt dat eigenlijk?

  Like

 7. PJean Says:

  Men moet wel helemaal van lotje getikt zijn om een vreemdeling(e) op een publieke post te zetten die met vreemdelingen te maken heeft!
  Het is helemaal krankchorum om een vreemdeling(e) op te nemen in het politiek bestel.
  Willen ze zo graag meespelen, ok maar dan eerst de nationaliteit van het land aanvragen en de andere afstaan, géén twee of meer nationaliteiten want dat dient toch maar enkel om van zoveel mogelijk ruiven te kunnen snoepen.
  De nationaliteit van het gastland mag eerst aangevraagd worden na minimaal 10 jaar in het gastland te wonen en voor 100% vrij zijn van een crimineel feit.
  Een vreemdeling kan en mag eerst vangen als hij bijdragen geleverd heeft en de vangwaarde moet afgesteld worden op de bijdragewaarde w.w.z. wie max één jaar gewerkt heeft kan max 1 maand vangen.
  Als die regel toegepast zou worden over heel Europa dan denk ik dat vliegtuigen en boten te weinig zijn om ze terug te brengen naar homeland.
  Mag een mens ook eens dromen en iets wensen?
  Het is toch bij mijn weten de verdomde plicht van de politiek te zorgen voor de welvaart en de veiligheid van het eigen volk, daar zijn ze voor gekozen, niet om ons leven, onze toekomst en de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen te vergallen.

  Like

 8. tristan Says:

  Wat boffen wij toch met de Islam;

  AARDBEVINGEN VEROORZAAKT DOOR VROUWEN
  Aardbevingen zijn geen natuurverschijnselen maar worden door losbandige moslimvrouwen veroorzaakt.
  Dat zegt de Iraanse geestelijke Mojatoleslam Kazem Seddighi.
  Volgens hem lopen Iraanse vrouwen er veel te bloot bij waardoor het hoofd van veel mannen op hol slaat. “Zo zorgen zij voor overspel, waardoor het aantal aardbevingen in Iran toeneemt” aldus de hoge imam.
  (Bron; De Telegraaf).

  Als Oude Nederlander wrijf je toch wel even in de ogen als men hier kennis van neemt. Een verlate 1 aprilgrap?
  Maar humor is deze creaturen volkomen vreemd dus we hebben hier te maken met een fatwa of een andere geestelijke afwijking.
  Maar stel dat deze verlichte imam gelijk heeft – we moeten dit in het kader van de dialoog niet bij voorbaat uitsluiten – dan weten wij alsnog waardoor de vulkaanerupties in IJsland worden veroorzaakt.
  Dat komt natuurlijk door onze poldermoslima’s die nog steeds massaal weigeren de burka te aanvaarden als klederdracht.

  Hier is werk geboden voor het trio Cohen-Marcouch-Albayrak.
  Willen wij weer het vliegtuig optimaal gebruiken om ons te verplaatsen dan zullen onze lieftallige moslima’s een gebaar moeten maken. In de burka en de burkini om verder onheil te voorkomen.
  Een religieuze politie om het een en ander te controleren zal noodzakelijk zijn en op de scholen zal een totaal ander regime ingevoerd worden. Bij aanmelding strenge controle op besnijdenis en ieder bloot been is taboe, om over de rest maar te zwijgen.

  Zou die Pim Fortuyn dan toch gelijk hebben toen die stelde dat de Islam een achterlijke religie is?
  Het gebruikelijke verweer zal wel weer zijn dat dit niet in de Koran staat en dat die Iraanse imam geen echte moslim is.

  WIL DE ECHTE MOSLIM OPSTAAN?

  Like

 9. leefbarbaar Says:

  BP,
  over bejaarden blijf je bloggen. En terecht.
  Neem nou Laurens/Zorgcompas daar schept men er genoegen in oude mensen alles af te pakken. Iedere maand weer iets minder, terwijl ze er fijn blijven graaien voor de directie natuurlijk.
  Zo’n aardige mevrouw (manager) gaat als volgt te werk: de bewoners krijgen 5 eieren in de week? Dat worden er drie. 4 keer soep bij de lunch? Dat worden er twee. 1 activiteit per week? Dat wordt er 1 per maand (als de vrijwilligster tenminste komt). Koffie op de kamer? Dat wordt een automaat in de gang. De lijst is eindeloos.
  Blijf bloggen BP, want deze smeerlapperij gaat maar door.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: