De #Moslimbroederschap komt naar Amsterdam.

Lectori Salutem!

Ze komen, waarde lezers. De Baardmannen van de Moslimbroederschap komen naar Amsterdam – ooit ónze hoofdstad – voor een conferentie, een internationale bijeenkomst met als titel: ‘Islam in Holland, mediteren over de huidige en toekomstige horizonten.’ Ofwel, hoe verloopt de Islamisering van Europa, waar liggen de knelpunten en wat hiertegen te doen.

‘Eén van de organisaties achter de bijeenkomst is de International Support Organisation, volgens inlichtingenbronnen een frontorganisatie voor de International Union of Muslim Scholars, geleid door sjeik Yusuf al-Qaradawi uit Katar.’

Deze ‘sjeik’ wordt bejubeld door… Jawel, door de hoogste nieuwe binnenkomer op de PvdA-lijst, bruggenbouwer Marcouch. Die zei ooit over deze Baardman: ‘Al-Qaradawi is een gerespecteerde autoriteit.’ Het is zijn geestelijke gids, landgenoten en deze Misleider Marcouch neemt strax plaats op het fel begeerde pluche!
En dat deze levensgevaarlijke Salafistische ‘sjeik’ zelfmoordaanslagen verheerlijkt en openlijk alles wat niet moslim is, discrimineert, lult Marcouch op termijn wel weer recht. Onder goedkeurend oog van Ko Hen en zijn huisslavinnetje Albayrak die gisterenavond nog even tussen neus en lippen door onze Basis Principes verwierp door te stellen dat ‘er ruimte moet zijn voor ambtenaren die vanwege hun islamitische geloof weigeren handen te schudden’. Je moet toch godverdomme het lef maar hebben om in een land wat niet de jouwe is, dit soort provocerende prietpraat uit te kramen. Ook vind deze Turk dat ‘er ruimte moet zijn voor ambtenaren die op religieuze gronden weigeren homohuwelijken te sluiten’. In het verkiezingsprogramma van de PvdA staat toch duidelijk dat ‘geen enkele ambtenaar mag weigeren om een homostel in de echt te verbinden’. Maar dit Shariavrouwtje heeft daar maling aan. Er bestaat maar één wet en dat is die van het Opperwezen waar het hier in Holland allemaal om draait.

Maar oké, Albayrak met je godvergeten tachtig fakansiedagen,  handjes schudden hoeft van jou niet meer, maar dan hebben we ook nieuws voor jou. Een commenter op Elsevier merkte namelijk vlijmscherp op;

‘Dan hebben burgers ook het recht om dienstverlening te weigeren van een ambtenaar die bijvoorbeeld geen hand schudt/een hoofddoek draagt. Lijkt me niet meer dan billijk. Gelijke monniken, gelijke kappen!’

Precies en dat zullen we doen ook. Of zijn we dan weer intolerant!
Dankzij albayrak – ik zou mijn hond er niet eens op los laten – staat het homohuwelijk weer ter discussie. Wat kan mij het nu schelen met wie een homoseksueel wil trouwen. Voor mijn part met een kikker met aambeien. Ik heb geen last van deze mensen.

Albayrak – moge Allah haar leiden naar de grotten van Tora Bora – is nu door de mand gevallen. Het is een gevaarlijk Roofdier zoals Marcouch dat ook is.
Weinig opbeurend is ook dat Marcouch zijn levenswerk – het propageren/promoten van een of ander bijgeloof – zal voortzetten in de Tweede Kamer. En als Albayrak weer ‘Justitie gaan doen’, moeten we niet uitsluiten dat personen die zich hiertegen verzetten flink aangepakt worden.

Wat een Gitzwarte Lente.

STEM PVV!

14 Reacties to “De #Moslimbroederschap komt naar Amsterdam.”

 1. Lebuïnus Says:

  Valt niets aan toe te voegen, we worden gewoon in de maling
  genemen door het moslimtuig.
  Weet niet of jij/jullie gisteravond PenW met de zwakbegaafde
  Bart Chabot gezien hebben ?
  Hier werd een staaltje van propaganda van de linkse kerk
  weergegeven zonder enige schaamte.
  Hoofddoeken werden in vroegere tijden ook door NLvrouwen
  gedragen i.v.m. koude of het permandelletje in orde te houden !
  En dat zegt dan iemand die niet eens door de ballotagecommissie
  van de JOSTIE BAND komt.
  De overige deelnemers zitten dan stompzinnig om deze flauwekul
  mee te hinneken en instemmend te knikken.

  Like

 2. boilingpoints Says:

  At Lebuïnus,

  Ik moest gisteravond gelukkig werken. Heb deze onzin niet gezien. Godzijdank.

  Like

 3. Lambermont-vanEijk Says:

  Dit is de sluipspin.Zo gaat het steeds verder ,dus stem PVV want zij willen gewoon het hele westen ,de groten steden hebben ze al.

  Like

 4. Reinaert Thomasson Says:

  Eurabia begint niet uit het niets. Men kan Eurabia niet vergelijken met de vulkaan in IJsland; die op een dag rotzooi in de lucht begon te spugen en het hele vliegverkeer verlamde. Eurabia wordt gecreëerd door usefull (linkse) idiots in de politiek plus corrupte ambtenarij en staatapparaat. Het houden van dit congres in Amsterdam is een strategische zet v.d. organisatoren. De wereld laten zien dat NL zou een v.d. eerste landen in Europa die in handen v.d. Islam zal vallen. De naam van het congres zegt het al: ‘Islam in Holland, mediteren over de huidige en toekomstige horizonten.’ Het woord Mediteren betekent bij de Moslims Aanvallen!!.
  Nederland is in gevaar. Op 9 juni 2010 kunnen wij beslissen welke kant wij zullen opgaan: links betekent ISLAM en onderdrukking, rechts (PVV) het behoud van onze vrijheid als individuen en het soevereiniteit van ons land.

  Like

 5. johan v Says:

  hallo allemaal
  wat lees ik nu , wat een kut volk is dat zeg ik denk dat de realiteit zo is dat dat kanker gezwel islam genaamd .
  het in nederland binnen nu en 10 jaar zoveel rechten hebben in gepikt dat het wel eens snel werkelijkheid kan worden dat we een moslim staat zijn geworden.
  ik snap niet waarom doet niemand wat waar zijn al die echte hollanders gebleven we zijn nu nog in de meerderheid .

  dit is dus de reden dat ik geemigreert ben naar brazilie met mijn braziliaanse vrouw. die ik wel al heb gezegt ik verwacht in de toekost het wel eens zo kan zijn dat we in nederland of in grote delen van europa we een burgeroorlog in ieder geval een burger opstand kunnen verwachten .
  eigenlijk hoop ik liever vandaag dan morgen dan kom ik per direct terug en zal dan de strijd zeker niet uit de weg gaan ik zou dan zeker 10 a 20 van die woestijn broeders heel snel bij hun geloof brengen

  Like

 6. tristan Says:

  De PVV kan nergens ongestoord vergaderen maar de deuren staan wijd open voor de Moslim Broederschap.

  Hoe diep kan een volk zinken?

  Het sinistere trio Cohen-Marcouch-Albayrak zal deze bijeenkomst ongetwijfeld van harte toejuichen, want zodoende wordt ons land de spil van de Islamisering van Europa. De religieuze baardmannen bespreken de vooruitgang van de politieke Islam in ons werelddeel en kunnen dit ongestoord doen, want de AIVD richt de blik op het buitenland en heeft dus andere prioriteiten.

  Volgens Cohen is de Moslim Broederschap een organisatie die zich uitsluitend bezig houdt met liefdadige werken waarbij ook de ongelovigen rijkelijk bedeeld worden. Oké, er vallen wel eens een paar doden en gewonden als de muzelmannen in hun ijver om het gedachtengoed van de Islam te verspreiden iets te enthousiast zijn, maar een kniesoor die hier bezwaar tegen aantekent.

  Al mediterende zullen de baardmannen hun agenda voor de komende tijd opstellen.
  De Islam wordt een vast onderdeel in het lespakket in het Openbaar Onderwijs. Deze schone taak wordt toegewezen aan Ahmed Marcouch.

  Er moeten meer importhuwelijken worden gesloten en nog meer moslims toegelaten worden uit de traditionele moslimlanden zoals Irak, Somalië en Afghanistan. Zou Albayrak genegen zijn dit fors aan te pakken?
  Overbodige vraag, want dit creatuur was hier al flink mee bezig en kan gewoon op de oude voet doorgaan en het volgende generaal pardon staat alweer in de steigers.

  En dan te bedenken dat die PvdA de grootste partij gaat worden en dus ijverig verder kan gaan met haar collaboratie met de radicale Islam.
  Een gelopen koers die Islamisering van ons land?
  Gelukkig bestaat er nog een Verzetsbeweging PVV.
  Oude Nederlanders die weigeren om het hoofd al bij voorbaat op het hakblok te leggen geven wij het dringende advies;

  STEM PVV!

  Like

 7. Reinaert Thomasson Says:

  @Johan V
  Op zich kan men de Islam met een kankergezwel vergelijken. Toch is er een groot verschil. Mensen die deze verschrikkelijke ziekte krijgen, kunnen er niets aan doen. Op een dag horen ze van de dokter dat zij de ziekte hebben. Islam in Nederland is van A t/m Z mensenwerk. Moslims zijn naar Nederland en Europa geïmporteerd op de zelfde wijze waarin schadelijke dieren hierheen kwamen. Bijvoorbeeld: exotische eikhoorns of de groenen parkieten die wij nu overal zien en horen. Decennia lang richten ze schade aan de Nederlandse biotoop (samenleving) en de importeurs deden alsof hun neus bloedt. Dat doen ze trouwens nog steeds. Dezelfde grote heren gebruiken/misbruiken nog steeds de arme inheemse bevolking (wij) als proefkonijnen in een langlopende multiculturele antropologische experiment. De buurten zijn de habitat waarin men kan van dichtbij onderzoeken hoe de plaatselijke bevolking met uitheemse species omgaan.
  Zoals in de natuur, als wij niet ons best doen onze habitat te beschermen, zouden wij door uitheemse schadelijke species verdwijnen. Importeurs and wetenschappers zouden net als in de film Jourassic Park vluchten en de brokken achter laten.

  Like

 8. yeager Says:

  @johan v
  Nederland’s onafhankelijkheid is in de Tachtigjarige Oorlog (1568-1648) bevochten met een huurleger dat overwegend uit buitenlanders bestond. Van “die echte hollanders” zou ik maar niet al te veel verwachten.

  Like

 9. leefbarbaar Says:

  Leuk zo’n PvdA-congres. Wel jammer dat het nog in Nederland gehouden wordt.

  Like

 10. Reinaert Thomasson Says:

  @yeager
  Nederland’s onafhankelijkheid is in de Tachtigjarige Oorlog (1568-1648) bevochten met een huurleger dat overwegend uit buitenlanders bestond. Van “die echte hollanders” zou ik maar niet al te veel verwachten.

  Dat stuk Nederlandse geschiedenis ken ik, helaas, niet goed. Kunt u over meer vertellen? Bijvoorbeeld van welke land of landen kwamen de huursoldaten vandaan?
  Normaliter hoort men, in deze context, wel veel over de Watergeuzen.

  Dank

  Thomasson

  Like

 11. yeager Says:

  @Reinaert Thomasson
  Geus, oorspronkelijk een scheldnaam voor niet Spaansgezinden, verkreeg met het verloop van de Opstand een positieve betekenis, zoals dat wellicht met het pejoratieve “Wilderiaan” nog eens gaat gebeuren.
  Nederlands Onafhankelijkheidsstrijd kan met enkele te googlen hoogtepunten worden gevolgd en verstaan:
  Unie van Utrecht (1579, verbond van een aantal Nederlandse gewesten om de Spanjaarden te verjagen) en de Alteratie van Amsterdam (1578);
  Plakkaat van Verlatinghe (1581,waarbij de Spaanse landsheer Filips II werd afgezworen);
  Twaaljarig Bestand (1609-1621) en de Vrede van Munster (1648, waarbij de Republiek door Spanje als souvereine staat werd erkend).
  De onafhankelijkheidsstrijd werd gevoerd met huurlegers, het Staatse Leger. Googelen op “Staatse huurleger” levert de beste resultaten wat betreft de landen van herkomst der huurlingen.
  Met vriendelijke groet

  Like

 12. yeager Says:

  Potgieter’s nog alom heersende lamlendige jansaliegeest vond ik zoëven uitstekend verwoord in “vol verwachting klopt ons hart” van De Noorman op de site Artikel 7.

  Like

 13. Basher52 Says:

  Nog meer leuks over Albayrak:
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=6860

  Like

 14. Lichte paniek ToNL en PVV versus Islamconferentie « Debat in de Digitale Hofstad Says:

  […] De #Moslimbroederschap komt naar Amsterdam. […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: