Over Albayrak en Hirsch Ballin.

Landgenoten, Vlamingen,

Alles wat de Turkse moslima Albayrak in het vervolg gaat uitkramen, moeten we met een flinke schep zout nemen. Dat deden we toch al, maar sinds gisteren moeten we helemaal alert zijn.
Deze ‘dame’ vond in de eerste instantie dat er ruimte moest zijn voor geloofsfanaten die op religieuze gronden een homohuwelijk willen weigeren.
Een dag later betreurt ze dat. Ze betreurt dus haar eigen uitspraken. Dan betreur je dus je eigen mening. Op z’n minst merkwaardig te noemen.
‘Dat had ik niet moeten doen.’ Wat had je niet moeten doen? Je hart laten spreken?

‘Als er één onderdeel is in het partijprogramma van de PvdA waar ik achter sta, dan is het wel het schrappen van de weigerambtenaar. Een ambtenaar die wel huwelijken weigert te sluiten, maakt zich schuldig aan dienstweigering; daar wil ik klip en klaar over zijn.’

Leuk geprobeerd van deze Huichelaar, maar daar trappen we niet meer in. De hyena Albayrak voegde er nog wel aan toe dat ‘als iemand beargumenteerd in gewetensnood komt, hij zich daar op zou moeten kunnen beroepen.’
Ik zou sowieso al in gewetensnood komen als ik de leer van een Pedofeet zou volgen, maar dat is een andere discussie.
Anyway, wat het in de echt verbinden van twee homoseksuelen betreft; er zijn volgens deze moslima genoeg anderen die het wél willen doen…
O, werkt dat op die manier. Oké, dan stop ik vandaag met werken, want ik wil op de werkvloer niet geconfronteerd worden met Islamitisch vlagvertoon wat kan bestaan uit hoofddoeken en/of gehaakte mutsjes. Vanwege mijn Atheïstische achtergrond kom ik hierdoor in gewetensnood. Mag ik dit werk weigeren? Ja toch! Want:

Er zijn volgens mij genoeg anderen die dit werk wél willen doen.

Dit sujet draait nog harder in de rondte dan een draaitol van Bart Smit. We worden er bijkans duizelig van.
Het is een draaitol van de bovenste plank, maar haar uitspraken over het -gaap- handen schudden nam ze niet terug. Dat kan en mag ze ook niet, want Imam Çohën vond lang geleden al dat onbuigzamen uit den vreemde de klauwtjes gerust in de zak (of jurk) mogen houden als men dat zo gewend is. Behoud van eigen identiteit, weet je. Dat diezelfde onbuigzamen de klauwtjes wel graag uit de zak halen als het om geld gaat, moeten we verder niet over zeuren.

Het is toch weer een lang verhaal geworden. Ik wilde eigenlijk die afschuwelijke steekpartij nog even aanhalen en daarbij vermelden dat ik het niet meer dan normaal zou vinden als Hirsch Ballin gearresteerd zou worden. Deze Ouderling stuurt immers levensgevaarlijke TBS’ers de vrije natuur in, met een zwaargewonde tot gevolg. Bij mijn weten behoort de Overheid haar burgers te beschermen tegen dit soort psychopaten, maar doet het omgekeerde. Een prikgrage TBS’er met een ‘professionele begeleider’ stuitert al schuimbekkend de Hema binnen, koopt een mes, haalt een schaar uit z’n zak om de verpakking open te knippen en steekt vervolgens een willekeurige burger neer. En dat allemaal onder het toeziend oog van een ‘begeleider’.

En die ‘begeleider’ kan best de technische man van de TBS-kliniek zijn. Dat is iemand die dagelijks de DVD-players controleert op haperingen, opdat figuren als Koos Hertogs in alle rust (kinder) porno kunnen kijken.
Als alles naar behoren werkt, is er tijd voor een uitstapje. Dat daar bijna doden bij vallen, moeten we maar op de koop toe nemen.

De TBS’er vroeg aan de kassière of hij het mes meteen mocht uitpakken… Hoe beleefd.

Justitie heeft alle verloven van TBS’ers in longstaykliniek De Corridor in Zeeland opgeschort. TBS’ers elders in het land mogen dus ‘gewoon’ op verlof? Wees dus alert, landgenoten. Een TBS’er op verlof is op straat moeilijk te herkennen! Het zou in principe iedere willekeurige passant kunnen zijn!

Het synoniem van ‘opschorten’ is overigens ‘tijdelijk onderbreken’.
Als deze wind overgewaaid is, zet Hirsch Ballin de deuren van de TBS-kliniek weer wagenwijd open.

Als ik weet dat mijn bijtgrage hond telkens weer een burger aanvalt, houd ik hem binnen.
Of ik laat ‘m een spuitje geven.

STEM PVV!

Advertenties

6 Reacties to “Over Albayrak en Hirsch Ballin.”

 1. Lebuïnus Says:

  Misschien overbodig te zeggen dat ik het geheel hier mee eens ben.
  Maar desalniettemin wat is ” beargumenteerd in gewetensnood “,
  een uitvinding van allah, mo misschien of welke moslimgestoorde
  dan ook, het slaat werkelijk nergens op.
  Wat betreft het homohuwelijk dat bestaat niet, net zo min als het
  heterohuwelijk.
  Het burgerlijk huwelijk is een contract, niets meer.
  Overigens homoseksuelen hebben altijd kunnen huwen alleen niet
  met elkaar met andere woorden het geslacht was bepalend en
  niet de geaardheid.
  Maar dat begrijpt die doortrapte turkse troela niet.
  De nummer twee van de PvdA, blijkbaar is de islamisering
  het enige doel.

  Like

 2. Harm Schouten Says:

  Er zij wel duizend redenen om niet op de pvda te stemmen.
  Maar Albayrak staat daar wel in de top tien.

  Like

 3. Ouwe Knoest Says:

  Daar ben ik weer BP.

  Forumdiscussie met GW en WB .n.a.v. afgelopen gemeenteraadverkiezingen.

  WB: “scorend” Mijnheer Wilders “wij” hebben een “Marokkaanse Burgemeester” die homohuwelijken voltrekt…… (heel naar gevolg) Luid applaus in de zaal . . . .

  Commentaar OK: endegijgeleuftetselfboske!?

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  Intussen zit er een vrouw met kopvodden in de deelgemeenteraad van Feijenoord. Ik ben benieuwd wanneer de PvdA-top hier gaat ingrijpen. Of zou Albayrak toch gelijk hebben?

  Like

 5. multidifficulti Says:

  Albayrak was de persoon die stelde dat Sison (een terroristische maoist uit de Filippijnen) het inderdaad bont gemaakt had en eigenlijk in de Filippijnen voor de rechter moest verschijnen. Vervolgens zegt Albayrak dat Sison dan maar hier moet kunnen blijven omdat hij in de Filippijnen weleens gemarteld zou kunnen worden.
  Wat Albayrak in weze zegt is het volgende:
  Maak het maar bont, handel maar in heroine(doodstraf in Turkije) en doe maar gek, Nederland zal U niet uitleveren nee U krijgt zelfs een uitkering.
  Nederland vrijplaats voor terroristen encriminelen

  Like

 6. PJean Says:

  Nogal wiedes dat Nederland België gaat voorbijsteken richting afgrond.
  Wie al zo laag valt met vreemdelingen op bestuursposten te zetten en theesleurpers promoveert tot de redding van Nederland die moet ofwel heel ziek zijn nin zijn hoofd of misdadig bezig zijn t.o.v zijn eigen volk.
  Hopelijk zal en mag Geert Wilders in juni een dikke stok smijten in dat hoenderhok.
  Wij zijn in Vlaanderen nu schoon schip aan ’t maken met die parasiterende franskiljons, overal zullen we ze buiten sodemieteren tot ons Vlaanderen gezuiverd is van dergelijk gespuis.
  Onze leuze indachtig: ‘In een Vlaams huis géén franskiljons gespuis’ wordt met de dag meer en meer toegepast.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: