Edese biljarters per 1 augustus geruimd.

Landgenoten/Vlamingen,

U zult wel denken. Wat een vreemde titel! Welnu, dat zit zo. Leden van biljartclub Ericahorst uit Ede, voornamelijk bejaarden die dagelijks bijeen komen voor een gezellig potje biljart, dienen per 1 augustus te vertrekken.

‘Ze moeten plaats maken voor de Marokkaanse vereniging. De gemeente heeft een multiculturele subsidie van de provincie gekregen om de Marokkanen een riante huisvesting te bieden.’

Dus als een speer opkrassen, stelletje hangbejaarden, u dient plaats te maken voor een Baardmannen-vereniging, want daar hebben we soepsidie voor gekregen.
De hoogbejaarde biljarters betalen keurig de huur en zelfs de koffie. Wellicht zitten hier mensen tussen die geen familie meer hebben, eenzaam zijn, maar gelukkig biedt deze biljartclub uitkomst. Een praatje, een potje biljart, een bak koffie, gezellig.
Maar de gemeente Ede heeft schijt aan deze krasse ouden van dagen met hun kletspraatjes en biljartkeu en heeft hen gesommeerd op te donderen.
Nu moet men uitwijken naar een krappe ruimte, een eind verderop.

De man linx op de foto is een 90 jarige oud-Verzetsstrijder… Dat is iemand die gevochten heeft voor Nederland. Zijn Nederland, maar nu wordt hij schaamteloos weggestuurd door de gemeente Ede, omdat die een Marokkanenclup veel belangrijker vindt.

De oud-Verzetsstrijder heeft een slordige 70 jaar na dato toch nog verloren van een Bezetter.

Dit schofterige gedrag van de gemeente Ede is een typisch voorbeeld hoe linxe soepsidie-ontvangers omgaan met de Autochtone bevolking. Zodra er geld in het laatje komt, is niemand meer belangrijk. Behalve degene die hier ongevraagd neergestreken zijn.

Hoelang gaat het nog duren voordat Autochtonen, bejaard of niet, uit hun huis gegodverdomd worden, omdat er buitenlanders in moeten?!

Nederland en Ede in het bijzonder: SCHAAMT U!!

STEM PVV!

Advertenties

13 Reacties to “Edese biljarters per 1 augustus geruimd.”

 1. lisa Says:

  Nog even dan worden we allemaal geruimd,er is redding stem Geert

  Like

 2. tristan Says:

  En ja hoor, bingo!

  Het een en ander valt onder de subsidiebuidel van Simon van de Pol (PvdA) die verantwoordelijk is voor de volgende Linkse hobby’s; Emancipatie & Antidiscriminatie.
  Voorts Minderhedenbeleid, Integratie & Inburgering.

  Pamperen, knuffelen, gedogen en toedekken dus van Marokkaanse straatterroristen die in Ede een prominente rol spelen in de criminaliteit en harde intimidatie.
  De Marokkanen in Ede kwamen al eerder in het nieuws op 9-11 toen zij een feestje vierden ter gelegenheid van de aanslagen op het WTC.

  De Oude Nederlanders buigen het moede hoofd en vertrekken om elders hun heil te zoeken en de stoottroepen van de Islam nemen hun plaats in.
  De Bezettingskosten rijzen de pan uit en onder het a.s. schrikbewind van Cohen zal dit alleen maar toenemen.
  Wanneer zal de lijdensbeker van de autochtoon overlopen en er een ferm ‘genoeg is genoeg’ klinken in de Lage Landen?

  Op 9 juni is er een kans om een krachtig protest te laten horen via de stembus.

  STEM PVV!

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  Dit gebeurt in Rotterdam aan de lopende band. Maar omdat het AD wordt geschreven op het partijburo van de PvdA hoor je daar niemand over. De PvdA koopt de stemmen van hun achterban met belastinggeld. Domme oude Nederlanders kun je gewoon afdanken.
  Je had bij ons zelfs een bewonersvereniging die een ruimte in hun flat wilde huren, maar werden geweigerd omdat allochtonen er gratis in moesten. Met begeleiding en nog veel meer subsidie. Schande ? Dat krijg je als je PvdA stemt.
  Stem PVV

  Like

 4. johan v Says:

  ik zou zeggen met gelijke munt terug betalen als het mijn vader betrof die uit zijn club werd gezet omdat het een kamele neukers honk moet worden dan zou ik wachten dat het helemaal zou zijn ingericht door de kamelen neukerts en dan hup de fik erin maar helaas dat mag niet en ik wil ook niemand op vreemde ideen brengen hoor

  Like

 5. Carolina C. Says:

  Ook in Rotterdam-zuid spelen deze eigenaardigheden zich aldoor af.
  Bij ons in de straat is er veel overlast van gasten die Turkse bruiloften komen bezoeken. Ze parkeren overal waar het niet is toegestaan en de politie doet er niets aan, het lost zich vanavond vanzelf wel op mevrouw,
  zeggen ze dan. Maar o wee als iemand van ons zoiets verzint,b.v. een paar banden op de stoep van de auto zodat de bus er makkelijker langs kan. Direct een prent onder de ruitenwissser. Nu wordt er van gemeenschapsgeld ook nog eens een nieuwe parkeerplaats aangelegd.
  En dat wel bij het gebouw waar de feesten worden gegeven. Waar ze het geld vandaan halen snapt niemand van ons. Als wij iets vragen zijn alle potten leeg. Dit gaat op die weekendavonden dan wel over heel veel mensen die dan ook nog de rommel bij ons op straat gooien en tegen de muren plassen. Meestal in vol ornaat. Met veel getoeter aankomen en zeker meer dan 60km rijden in een straat waar maar 30 is toegestaan.
  Met alle zijstraten wordt zo wie zo geen rekening gehouden.Kan allemaal.

  Like

 6. Floda Reltih Says:

  Klotenland is dit aan het worden.
  Kamelenneukers moeten hier snel uitgetrapt worde.

  Like

 7. Floda Reltih Says:

  Wat gaat deze kutregering hier nu eens aan doen?
  Opsluiten in een oude boot dat schorriemorrie,
  Ik weet wel een leuke plek voor die boot
  Op 100 meter van de marianentrog
  Kut marrokanen.

  Like

  • Maarten Says:

   Hoe groot mijn haat jegens Marokkanen ook is, ik vind mensen die Adolf Hitler (omgekeerd: Flode Reltih voor zij die het niet zien) aanbidden nog veel sneuer. Jij weet waarschijnlijk niet half wat die man allemaal heeft aangericht.
   Ik hoop dat je ooit volwassen wordt en inziet wat voor een debiel je bent

   Like

 8. johan v Says:

  ja inderdaad wat een ****** volk ze hebben geen enkel respect voor het orrigine volk de hollanders , als we niets doen krijgen ze ooit hier de meerderheid en dus ook in de politiek dan hebben we dus verloren .
  wat ik hier lees is prettig om te lezen en blijf je op de hoogte maar als er wat gebeurt komt het van de islam of de linkse kant van de maatschappij ik hoor in de media eigenlijk op een insident na nooit iets over rechts ik bedoel kwa moorden , wanneer beginnen de rechtse mensen daar eens mee want wij worden vermoord niet hun wij worden uit gesloten niet hun wij kunnen niets openbaar zeggen van ik ben rechts en hou van een nederlandser nederland nee dat mag niet , en totaal door links bepaald laat ze een keer met gelijke munt worden terug betaald .

  Edit BP- Johan, gelieve geen kk gebruiken.

  Like

 9. leefbarbaar Says:

  at Carolina C.
  bedoel je misschien de Schalmei? Dit oude muziekgebouw dat een PVDA raadslid en Turk zomaar voor bruiloften mag verhuren? Waar hij vrijwel niks voor betaald, maar er schatrijk van wordt. Waarvoor hij zomaar alle vergunningen kreeg. Ook om maaltijden te serveren. Waar de brandweer de andere kant voor op kijkt. Waar de wijkagent (pvda) alle klachten ontkent. Waar iedereen toeterend door de straten mag scheuren? Waar 12 parkeerplaatsen zijn om 200 mercedessen van Turken te parkeren. Waar vervoer-op-maat de buurt niet in mag rijden omdat de Turkse parkeerwachten geen Nederlands spreken en plekken vrijhouden voor hun landgenoten. Waar allochtonen mogen parkeren in het groen en Nederlanders niet gewenst zijn? Als je het daar over hebt, dan mag je klagen.
  Stem PVV, anders zit je er nog langer mee.

  Like

 10. johan v Says:

  oke maar moest het even kwijt en ik had het niet over die ziekte maar over die gesweldige allochtone mede mens die onstaan is uit die cellen

  Like

 11. Asscher: Wegwezen uit die moskee! « Says:

  […] ook eens hoe het voelt. En anders vraag je het maar aan die Edese biljarters die in augustus geruimd gaan worden. Alles leuk en wel, maar de gebruikers van de moskeet willen van geen wijken weten en […]

  Like

 12. arnold Says:

  Ik kan melden dat we door een combinatie van publiciteit raadsvragen een protestbrief en een beroep op de wet openbaarheid van bestuur op 8 Juli in een gesprek met de wethouder vernomen hebben dat we kunnen blijven zitten. E.e.a. wordt nog schriftelijk bevestigd. Ik wil niet zeggen dat dat altijd lukt maar als er hardnekkig en met verstand kun je nu het tij nog wel keren. Hoe dat over 10 jaar ligt weet ik natuurlijk ook niet

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: