Nederlanders zijn een angstig volk.

Waarde lezers,

Gisteravond konden we live zien hoe bang volck we zijn. Een veelpleger, verkleed als Jood, zet een keel op en binnen de kortste keren is er Paniek. Huilende volwassenen, vertrapte kind’ren en dat om… Eigenlijk niets! Op de beelden is te horen dat iemand een dranghek omver trapt en een ander herkent daar weer een pistoolschot in. Gevolg; een heuse Exodus, een volksverhuizing en dat allemaal op de Dam. Voor de piepels die de beelden nog niet gezien hebben:

Naar verluidt bleek dat de Bijenkorf het startsein gaf voor de Drie Dol Dwaze Dagen. Moet je niet doen op zo’n dag en zeker niet als de Koninklijke Familie op straat loopt. Komt gedonder van. Dan trekken grote groepen mensen richting warenhuis voor de laatste koopjes.
Nee, even alle gekheid aan mijn strijkstok; Diverse media hebben ‘de schreeuw’ kompleet uitgediept. Een media-bom werd op Amsterdam gegooid. Extra nieuwsuitzendingen, een persconferentie, het kon niet op. Om over Twitter maar niet te spreken. Godallejezus, wat een opgeblazen toestand. Sommige twitterazzi waren zelfs verbolgen over het feit dat iemand ‘zomaar’ met een koffer de Dam op kon lopen. ‘Dat heet nu vrijheid’, twitterde een ander. ‘Want sinds wanneer mag je niet meer met een koffer in de hand op de openbare weg?’

Wat ben ik teleurgesteld in mijn landgenoten. Het zijn kuddedieren die bij de minste of geringste aanleiding angstig het hazepad kiezen. Want iedereen rent weg, dus rennen we er maar als schichtige schapen achteraan.
Hebben we weer es een écht incident, blaast men de boel op. Structurele ordeverstoringen in tal van gemeenten worden door de Foutlinxen afgedaan als ‘incidenten’, terwijl het geen incidenten zijn. Daar hoor je niemand meer over. Niemand rent weg. Men vindt het inmiddels normaal.
Maar als we dan weer es een écht incident voor de kiezen krijgen, stoken we de kachel lekker hoog op, want dan hebben we weer een sterk verhaal voor later.
‘Ja, weet je nog. Ik was erbij. Ik moest gvd rennen voor mijn leven.’

Ach, hou toch op! Een verwarde man met keelontsteking krijgt middels wat ondefinieerbare keelklanken duizenden mensen in beweging. Het is toch niet te hopen dat er ooit nog eens een tank van buitenlandsche makelij Nederland binnen rijdt.
Dan rennen we allemaal de Noordzee in.

Gewonden: Beterschap!

Advertenties

7 Reacties to “Nederlanders zijn een angstig volk.”

 1. johan v Says:

  zo wat een laffe reactie van de orrigine hollandse bevolking . vind je het gek dat onze zandhappers, kameleneukers, berbers ,geen respect hebben voor ons.

  daarom blijven die lixse politiek aan de macht door het laffevolk ,is maar goed dat ik geemigreert ben naar brasil , niet dat het hier allemaal koek en sopie is maar de brazilianen zijn een trots volk en al helemaal niet laf.

  ik kreeg toen ik de beelden van koninginnen dag zag kompleet een wegtrekker en de schijterij van dat laffe hollandse volk .

  Like

 2. madbello Says:

  HA HA HA, lig in het deuk, heeft Tassie het niet stieken gescheven?

  Like

 3. Boilingpoints Says:

  At Madbello,

  Nee, nee! komt toch echt uit de eigen pen! 🙂

  Like

 4. tristan Says:

  Door één labiele Amsterdammer, die luidkeels zijn ongenoegen uitte over een grootschalige bijeenkomst van autochtonen die de slachtoffers van de vorige Bezetting herdachten, brak er een grote paniek uit op de Dam.
  Met als gevolg dat Kroonprins Willem Alexander alweer als een geroutineerde snelwandelaar het hazenpad moest kiezen, met in zijn kielzog tal van Verzetsstrijders, Notabelen en andere Hoogwaardigheidsbekleders.

  Cohen was blijkbaar niet aanwezig om de boel bij elkaar te houden en dus was er een algehele verwarring na het omvallen van een hek en de kreet; een bom!!
  De dader; een z.g. draaideurcrimineel – dus continu op vrije voeten – zou in een stad als Amsterdam onder normale omstandigheden niet opvallen met zijn ongearticuleerde kreet om enige aandacht. Dit individu zal ongetwijfeld een Linkse advocaat toegewezen krijgen (mr. Spong?) en die zal wel de schuld geven aan Geert Wilders.

  Die omstreden politicus zou namelijk zorgen voor een klimaat van angst in dit land. Via zijn kritiek op de radicale Islam en dus direct verantwoordelijk voor overtrokken reacties op een – op zich onschuldige – wanhoopskreet van een zwakkere in de samenleving.

  Het een en ander geeft ons wel te denken; stel dat die moslims echt boze plannen hebben met de z.g. Islamisering van Nederland, en ze marcheren in colonne richting Troonzaal om via een fatwa van een moefti de Islamitische Staat der Nederlanden uit te roepen, dan zal het hele zooitje als een stel verschrikte kippen op de vlucht slaan. Met Job Cohen voorop en in zijn kielzog het Staatshoofd.
  In 1940 hielden wij nog 5 hele dagen stand tegen de Duitsers, met nota bene kanonnen uit 1885. En nu is één oerkreet van een kansenoudere al genoeg om de bloem der natie op de vlucht te doen slaan om het vege lijf te redden.
  Alles is tegenwoordig verdacht; een eenzaam koffertje, een burka, een lange baard, een soepjurk en zelfs een stem op Wilders kan u al uw baan kosten.

  Maar er is nog meer slecht nieuws; volgens onbevestigde berichten is Cohen al gesignaleerd in de omgeving van Wassenaar en zou vandaar op weg zijn richting Leidsendam. Hij zou in het gezelschap verkeren van een man gehuld in een lange witte jurk, met puntige baard en in het bezit van 2 langwerpige koffers met onbekende inhoud.

  Dat is al verdacht dichtbij Den Haag!

  STEM PVV! (nu kan het nog).

  Like

 5. yeager Says:

  “Cohen was blijkbaar niet nodig om de boel bij elkaar te houden”.

  Cohen zat te blokken op zijn economieles hoe kan ik de nog belastingbetalenden nog meer poten uitdraaien en hoe breng ik de economie finaal om zeep en was niet niet opgetrommeld omdat Onze Geliefde Vorstin als het symbool suprême van nationale eenheid en saamhorigheid aanwezig was en daarbij, zoals haar grootmoeder in 1940, fier overeind bleef.

  Like

 6. relirel Says:

  grappig stukje, ik herken wel wat hiervan. heb er zelf gister ook wat over geschreven, me afvragend waar het toch heen moet met dit land….

  http://relirel.wordpress.com/2010/05/05/de_koningin_houdt_het_hoofd_koel/

  groetjes,

  peTer

  Like

 7. PJean Says:

  En wie liep het snelste weg? Juist, die folkloristen, sommigen in een pak gestoken waarvan ze de graad niet kennen maar het is chic en de mensen willen graag naar het circus kijken.
  Op 21 juli gebeurd dergelijke waanzinnige folklore ook in het onnatuurlijk land ‘B’ genaamd, dan staan de narren op een podium om zich te laten bewonderen, worden omringd door een stelletje reetlikkers van jewelste, te merken aan hun adem.
  Blijkbaar is het toch moeilijk voor bepaalde mensen om volwassen te worden, en tot overmaat van ramp worden daar ook nog miljoenen euro’s aan verknoeit!!!! Hallo…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: