Marokkanen slaan homo ’t ziekenhuis in.

Waarde lezers,

De afgelopen week barstte de media uit haar voegen, omdat iemand op de Dam zijn stembanden niet helemaal onder controle had. Groot nieuws! Maar wat de (linxe) media maar wát graag overslaan is de brute afranseling van een 38 jarige homo in de nacht van woensdag op donderdag te Amsterdam. De daders: twee Marokkaanse verrijkertjes. Het begint nu stilaan eentonig te worden. Om die reden ga ik ook niet meer zo veel over deze aangenomen kind’ren van Job ‘wolkje melk’ Çohen schrijven. Het eind is zoek, het wordt te eentonig, kortom; zonde van de tijd. Want het zal in het land van Job alleen maar slechter gaan. Het Nederland van nu zal in de nabije toekomst nóg gevaarlijker worden. Witmeisjes, blankbejaarden, schapen en andere kwetsbaren, zullen ‘onder’ Job I een vogelvrije status aangemeten krijgen.
Want die ‘kwetsbaren’ zijn natuurlijk niet onze vrouwen, bejaarden en homo’s, maar de Marokkaantjes. Die krijgen dagelijks te maken met ‘racisme’, worden door ons vies aangekeken en buitengesloten bovendien. En daar gaat Job natuurlijk iets aan doen, mocht hij het kleverige stokje van De Balk over kunnen nemen.

De 38 jarige man is het ziekenhuis ingeslagen. Omdat hij homo is. Dit is dus een racistische aanslag. Dit had groot nieuws moeten zijn, maar helaas. Een neergeslagen homofiel is ook helemaal niet interessant, er zijn er genoeg van en daarbij zal hij wel een rotopmerking gemaakt hebben aan het adres van deze twee schattige knaapjes.
‘Je bent een vieze vuile homo’ en de twee krullenbollen sloegen op de man in. Wat zou er gebeuren als het andersom was?
‘Je bent een vieze vuile Marokkaan’ en de twee homo’s sloegen op hem in.
Er worden direct extra nieuwsuitzendingen op de buis geflikkerd, Henk Krol van de Gaykrant wordt in allerijl ontboden op de redactie van NOVA, alwaar Clary Polak nog na zit te trillen van al dat racistische geweld, P&W gooit er nog een one-man-show met Çohen tegenaan en René Danen van de stichting ‘Nederland Bekent Kleur’ spoed zich naar het Marokkaanse slachtoffer met een granaatappelpittenfruitmand onder de linker arm.

Maar nu het zo’n aandachttrekkende homo betreft? Zand erover, de Marokkaanse daders waren nu eenmaal op zoek naar hun identiteit en dat daarbij wat Hollandsch bloed vloeit, ach, een kniesoor die daar op let.
En dat allemaal op ‘Bevrijdingsdag’, landgenoten.

Dit was  het laatste stukkie over onze Marokkaanse vrienden.
Ik besteed mijn tijd liever ergens aan.

STEM PVV.

Elsevier

8 Reacties to “Marokkanen slaan homo ’t ziekenhuis in.”

 1. Victor Van Vosselaer Says:

  En vandaag bericht Het Laatste Nieuws dat een 24jarige vrouw uit Deventer liep te bellen (rond 20 u) over de Weersingel Oostzijde, (iets buiten het Centrum van Utrecht), toen plots haar tas gegrepen werd door een scooterpassagier. Het slachtoffer had echter haar arm door het handvat…waardoor ze meegetrokken werd (!). De jongen op de scooter liet pas los nadat hij die vrouw ruim 80 (!) meter had meegesleurd… De vrouw hield aan het “incident” schaafwonden over het gehele lichaam over en haar kleding was naar de vaantjes…. En dan sta je daar…gekneusd en geblutst met verhakkelde kledij in een wildvreemde stad !!! Volgens ooggetuigen zou het gaan over MAROKKAANSE boefjes met een zwartgeschilderde scooter ZONDER kentekens. ……..”Hoe lang zullen wij, autochtoonse bewoners uit de Lage Landjes aan de Noordzee, deze soorten (homo afkloppen & roofovervallen) misdaden nog langer verdragen ? Grrrrrr.

  Like

 2. alida Says:

  Victor ,nog heel,heel, lang Want Nederlanders zijn sukkels.Ja op de pc,zeggen hoe ze er over denken maar dan weer vervallen in hetzelfde stem gedrag.
  Want leren doen ze het nooit.De meesten denken het is de ver van mijn bed show ik heb er geen last van,ook in mijn familie zeggen ze waar maak je,je druk over.Maar als er dan last van zullen krijgen is het te laat door hun eigen
  stem gedrag.

  Like

 3. tristan Says:

  Ach, laten we niet op iedere slak (of marokkaan) zout strooien. Het betreft hier namelijk allochtonen die heen en weer geslingerd worden tussen 2 culturen.
  Enerzijds onze vrije Westerse samenleving, waar de allochtoon een beschermde positie inneemt vanwege zijn exotische kwaliteiten en anderzijds de strenge cultuur waarin de religie een dominante rol vervult.

  Ongelovig en dan ook nog homo zijn, is dan een brug (of moskee) te ver voor dit woestijnvolk dat nog moet acclimatiseren in ons land van Subsidie en Wajonguitkeringen.
  Zijn er dan geen homo’s binnen de moslimpopulatie van 1 miljoen personen die ons land rijk is?
  Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat 1 op de 20 personen homosexueel is en dat zou moeten leiden tot de onvermijdelijke conclusie dat er ook moslims aanhanger zijn van de herenliefde.

  Navraag bij het Wetenschappelijk Bureau van de PvdA (de Ella Vogelaar Stichting) leverde een norse reactie op;
  ‘Of ik mij vooral met mijn eigen zaken wilde bemoeien en of ik soms een aanhanger was van die vreselijke Geert Wilders’.
  En dan ben je natuurlijk snel uitgepraat als Wilderiaan, zeker als de verbinding wordt verbroken.
  Toch hebben wij een bruin (!) vemoeden dat ook de muzelman door de knieën gaat en bezwijkt bij het aanschouwen van al die welgevormde achterwerken in de moskee.
  En om zich te rehabiliteren leeft men zich dan uit op de ongelovige homo die in het openbaar voor zijn sexuele geaardheid uitkomt.
  Volgens Cohen komt dit allemaal goed op de langere termijn en zijn schildknaap Ahmed Marcouch zal dit zeker beamen.

  Volgend jaar te aanschouwen tijdens de jaarlijkse Gayparade te Amsterdam;

  De eerste imam met een ruim inkomen, getooid met blonde pruik en gestifte lippen.
  De eerste moslima met een strakke broek en blote borsten.
  De eerste Marokkaan in string en drager van piercings op de welgevormde geslachtsdelen.
  De eerste Groetmoefti naakt op een vliegend tapijt.
  De eerste Moefti met 2 verdacht jonge knapen op zijn schouders.
  de eerste hulpimam met een peniskoker, vers geimporteerd uit Donker-Afrika.
  De eerste Turkse moslima met een gigantische dildo, gebruiksklaar aangebracht en goedgekeurd door een ervaren buurtmoeder.

  Het geheel zal onder supervisie staan van Job Cohen die na afloop de prijs zal uitrijken voor de muzelman met het grootste inkomen.
  Wie deze grap moet gaan betalen laten wij maar in het midden; de integratie mag best een paar duiten of dukaten kosten en de diversiteit van onze samenleving vraagt nu eenmaal offers.

  Maar er zijn natuurlijk wel grenzen, vandaar ons vrijblijvende advies;

  STEM PVV!

  Like

 4. Lebuïnus Says:

  Goed dat je dit marocmoslimgeweld eruit licht.
  Dat het je laatste stukkie over die parasieten is lijkt
  me juist, tenslotte moet zo langzamerhand iedereen
  weten wat zich in NL afspeelt.

  Op dit moment maken we de verdamping van de EURO
  mee en dat zal gepaard gaan met sociale onrust van
  ongekende omvang.
  Dit zal ook het einde van de multikul versnellen, daar
  waar iedereen in zijn portemonnee wordt getroffen is
  er geen ruimte meer voor de linkse droom.
  In Andalucia is de werkloosheid nu 37% (zevenendertig
  procent) en worden de huizen door de hypotheekverstrekkers
  (banken) onder embargo verkocht.
  De Afrikaanse zonnebril en kraaltjes verkopers, die in hun
  vrije tijd waardepapieren en geld van de burgers en toeristen
  “helpen dragen”, ziet men nu ook liever weer teruggaan.
  Nu is het nog verbaal, maar over enige tijd gaat men over
  tot geweld en knuppelt men ze naar de overkant van de
  Middellandsezee.

  Like

 5. TWITVB Says:

  Rita staat achter je BP 🙂

  http://twitter.com/ritaverdonk/status/13563425163

  Like

 6. johan v Says:

  ik ben geemigreert naar een moslim vrij land en waar ze 1 taal spreken
  namelijk brasil, maar zodra er geknuppeld gaat worden dus een volks opstand in nederland wat zich gaat uiten in een burgeroorlog ,
  dan kom ik terug eerder niet . omdat de meeste nederlanders land verraders zijn ze zeggen rechtse dingen . maar met stemmen gaan ze over links echt achterbaks ,het zal nog wel even duren maar als de moslims en daar kan je op wachten ik denk niet zolang meer geweld gaan gebruiken
  dan zal ook links een keus moeten maken want de moslims slaan links echt niet over ,ik kan niet wachten tot die dag aanbreekt.

  Like

 7. leefbarbaar Says:

  En de daders werden gepakt. Omdat één van hen 17 jaar is wordt deze met zijn ouders volgende week woensdag om 15.00 het land uitgezet. Hun bezittingen en uitkeringen zijn bevroren, totdat de schadevergoeding aan het slachtoffer is voldaan. Tot zo ver het ANP-Nieuws.
  Toekomstmuziek? Ja, een andere oplossing is er niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: