Weer gesjoemel met Stemwijzer.

Landgenoten/Vlamingen,

Ondergetekende heeft gisteren eventjes de alom geprezen Stemwijzer ingevuld. Niet dat ik mij laat beïnvloeden door de uitslag, maar gewoon voor de løl. Verrassend genoeg heb ik de meeste overeenstemming met ‘die vreselijke Geert Wilders’. De minste overeenstemming heb ik met Alexander Mussert van D’66.
Goed, daar hou ik mij maar aan. Komt lekker uit.
Het AD meldt overigens dat er weer flink gesjoemeld is met deze ‘Stemwijzer’.

‘De PvdA is volgens StemWijzer.nl tegenstander van een leenbeurs voor studenten. Maar in haar verkiezingsprogramma schrijft de partij juist van de basisbeurs een lening te willen maken.
Verwonderlijk is ook het standpunt dat D66 inneemt over kerncentrales. Daar mogen er best meer van komen, stelt de partij op StemWijzer.nl. Terwijl in het verkiezingsprogramma letterlijk staat ‘geen nieuwe kerncentrales’.

Alleen de VVD en de PVV liegen niet. In de Stemwijzer is dus weer geknipt en geplakt. Pure misleiding noemen we dat bij ons thuis. De liegende partijen zien dat anders.
‘ Zij stellen dat politiek niet zo zwart-wit is en dat achter simpele vragen vaak heel ingewikkelde discussies schuilgaan’.
Mooi verhaal, maar we zijn niet achterlijk. Deze partijen hebben een patent op liegen en draaien, niets verrassends. Men verdraait het eigen verkiezingsprogramma, teneinde meer stemmen naar zich toe te trekken.
Komt lekker geloofwaardig over.

U heeft uw keuze natuurlijk allang gemaakt, maar mocht u toch de behoefte hebben de Stemwijzer in te vullen, klik dan op de (verknipte) afbeelding.

AD

Advertenties

5 Reacties to “Weer gesjoemel met Stemwijzer.”

 1. leefbarbaar Says:

  BP,
  het kieskompas is ook fout. Daar kom je als goed Nederlander niet bij de PVV uit maar bij TON. Dat is vast geen toeval, de PVV-stemmer moet er toe verleid worden anders te gaan stemmen.
  Voor de rest is het allemaal gel*l van een aarebei. Want wat de oude politiek ook voor standpunten heeft; een dag na de verkiezingen bestaan ze niet meer. Kijk maar naar bermbombende Afghanistan/PvdA. Dan zijn ze tegen, wegens oude beloften, dan zijn ze voor verlenging van de missie. Misschien met een ander etiketje, totaal ongeloofwaardig. Ze doen alleen iets als ze er zelf beter van worden.
  Mijn keus ligt natuurlijk al lang vast. Er is geen alternatief voor de PVV, dus zal ik daar op stemmen, iedereen hier stemt erop.

  Like

 2. Lebuïnus Says:

  @Leefbarbaar,

  Heb ook als uislag TON gekregen.
  Dat is natuurlijk geen toeval en terecht opgemerkt.

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  Heb je het kieskompas al geprobeerd BP? Misschien zijn Lebuïnus en ik niet zuiver in de leer?!
  Bij de weg: al gehoord dat die kotskop Cohen geld wil voor straatcoaches. Belachelijk. Want de criminaliteit wordt alleen maar erger met straatcoaches. Vaak zijn dit hangjongeren, die zo beloond worden voor hun slecht gedrag. En meestal kosten ze 5 ton per jaar. Waarvan 30.000 euro naar de coach/crimineel en de rest dus in de zakken van de PvdA. Begeleiding is duur en graaien een levensbehoefte bij de rooien.
  Ze moeten gewoon oom agent goed betalen en ophouden allerlei mongeaulen hun werk te laten doen.

  Like

 4. boilingpoints Says:

  At Leefbarbaar & Lebuïnus,

  Het volgende stukkie gaat over Job en zijn straatkoosjers. Of zo iets.

  Ik heb het Kieskompas ook doorlopen en warempel: De uitslag is TON.
  Ook al. WTF?

  Like

 5. Florijn Says:

  Grappig,want de Stemwijzer roept bij mij met stip 🙂 de PVV uit als winnaar en ik ben helemaal niet zo’n Wildersfan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: