CU: ‘Allochtoon’ kan echt niet meer.

Geachte lezers,

Het is dat ik gestopt ben met drinken, anders had ik mezelf als ‘bier-cultureel’ kunnen bestempelen. Want het is weer helemaal in. Personen, en dan met name Buitenlanders, een nieuwe persoonlijke titel meegeven omdat de oude niet meer voldoet. Want het zijn toch elke keer weer die rare Hollanders die te pas en te onpas strooien met woorden als medelander, buitenlander, immigrant en soms zelfs met ‘allochtoon’. Kan natuurlijk niet, stigmatiserend weet je.
Ook Cynthia Ortega-Martijn heeft dit heel goed in de smiezen. Mevrouw is Antilliaan en fractielid van de Christenunie. Hoezo, dan heb je het slecht getroffen. In ieder geval, deze partynegerin wil het woord ‘allochtoon’ schrappen en daarvoor in de plaats ‘bi-culturele burger’ invoeren.

Maar hallo, volgevreten katoenkop, Boilingpoints schreef daar in 2006 al over. Je komt met oud nieuws.
Maar deze wereldvreemde speentiet komt met nog meer onnozelheid:

‘ Zo is Ortega-Martijn van mening dat aan de begrippen ‘inburgeren’ en ‘integratie’ teveel de suggestie kleeft dat iedereen in Nederland op elkaar moet gaan lijken en zich gelijk moet gaan gedragen’.

Juist! Iedereen moet zich gelijk gedragen in dit doodzieke land. Wat is daar verkeerd aan, aangebrande grobbenbol? Donder even lekker op naar de Antillen.
Nog even en we zullen Buitenlanders strax alleen nog maar met ‘Hoogheid’ of ‘Exelentie’ aan mogen spreken.
En dan moet je godverdomme eens kijken met wat voor titels wij Nederlanders aangesproken worden. Aap, varken, kaaskop of racist. Deze benamingen hebben geen ‘negatieve lading’? Rot op mensch, ga katoen plukken. We laten ons door jou niets op de mouw spelden.

De enige ‘bi-culturelen’ zijn wij Nederlanders. Wij worden namelijk geacht ons te verdiepen in de meest weerzinwekkende culturen en als je dat niet doet en je eigen cultuur op de voorgrond plaatst, ben je zo’n onfrisse aanhanger van die Blonde oet Venlo.

Mijn hond heet Fikkie en is zo vals als de hel.
Daarom noem ik hem voortaan Sissy en kijk aan,
Sindsdien is het een brave hond.

STEM PVV.

Advertenties

7 Reacties to “CU: ‘Allochtoon’ kan echt niet meer.”

 1. johan v Says:

  dat is me wat als ik in het buitenland als stranjero ( buitenlander ) word aan gesproken wat ik ook ben in het buitenland dan voel ik mij geen sinds gediscrimineerd als ik aan gesproken word als branco ( blanke ) voel ik mij ook niet gediscrimineerd. want ik ben blank , nu wat bruin van de zon en als mensen daar een grapje over maken en zeggen he bruine dan voelt dat als een grapje .

  maar nu de echte bruine hoe vaak hoor je twee bruine mekaar geen nigger noemen maar als jij het zegt is het discriminatie als hun jou kaaskop noemen dan is dat geen discriminatie , nee me reet,
  en als jij zegt van he bruine is het wel discriminatie .

  wat zijn dit toch zeer rare mensen die zwarte
  meestal niets in de melk te brokkelen , ze brengen niets anders dan criminaliteit met zich mee wat zich niet compenseert met degene die het wel goed doen .dus we hebben er weinig aan de waarheid is hard maar helaas pindakaas je mag hier niets over zeggen want dan discrimineer je
  ik zeg nogmaals me reet precies in het midden die is ook bruin .

  Like

 2. lisa Says:

  Neem nou maar een pilsje,ik vervang allochtoon voor parasiet,beter woordt toch.

  Like

 3. Lebuïnus Says:

  Gristenvrouw Cynthia Ortega-Marijn kan zich beter druk
  maken over de eveneens chocolade overgoten Antilliaanse
  kansenjongeren met een gemiddeld IQ van 65.
  Zodat de autochtoon zich ongestoord in de publieke ruimte
  kan begeven, zonder door dat tropisch verpakt tuig opgeschrikt
  te worden.
  Ook kan mevrouw, haar “schepper” verzoeken, zijn noeste
  schepping over te doen en haar wat meer herseninhoud te geven.
  Deze wens is eigenlijk onredelijk, wetende dat de gristenmens
  geestelijk gehandicapt is, alleen al door dat bijgeloof aan te hangen.
  Net als Johan v geen bezwaar dat op mijn indentiteitskaart,
  extranjeros España staat, in het groen geschreven, dat dan weer wel.
  Voel me hierdoor niets minder en word ook niet gediscrimidingest.
  Dit in tegenstelling tot o.a. de Antilliaanse gemeenschap in NL, deze
  wordt voorgetrokken, z.g. positieve discriminatie !

  Like

 4. tristan Says:

  In het kader van een maakbare samenleving zijn hier tal van exotische culturen neergestreken.
  De ene cultuur past zich beter aan dan de andere. En innerlijke beschaving, daar wordt men mee geboren en kan helaas niet worden aangeleerd via een integratiecursus.
  In vroegere tijden liep het hele dorp of een stadswijk uit als men een gekleurde medemens tegen het lijf liep; meestal een Surinamer, Indo of een Chinees.

  Pinda, pinda! Lekka, lekka! klonk er in een stad als Rotterdam als de Chinees langs de deuren liep met zelfgebakken pinda’s. En de eerste Surinaamse voetballers waren ook een bezienswaardigheid en het gekke was; ze konden nog voetballen ook!
  En die Indo’s konden verduveld goed gitaar spelen, de ouderen onder ons weten daar alles van. De Indo-rock was geboren; The Tielman Brothers, The Skyrockets en niet te vergeten de Black Dynamites.
  Toen kwamen in de jaren 60 op uitnodiging van zuinige en slimme werkgevers de eerste gastarbeiders; Italianen, Spanjaarden en zelfs Grieken.
  IJverige lieden en populair bij het vrouwvolk. Nooit te beroerd om werkweken van 48 uur te maken en klagen was er niet bij. En als de geldbuidel voldoende gevuld was ging men gewoon naar huis; niks geen uitkering en subsidie.

  Toen kwamen de eerste Turken en Marokkanen ons land binnen, aardige jongens, niks geen baarden en soepjurken en de bedden in de pensions waren altijd warm, want men werkte in ploegendienst. Tot zover niets aan het handje, tot de oliecrisis in 1973 uitbrak.
  Toen vond men het nodig de gezinshereniging in te voeren, want die Arabieren wilden wel olie leveren aan Europa als men echter als tegenprestatie bereid was immigratie toe te staan voor werknemers uit de moslimlanden en men de Islam zou erkennen als een gelijkwaardige Godsdienst. Vanaf dat tijdstip waren de remmen volledig los; niet alleen moeder de vrouw en kinderen kwamen over, maar ook opa, oma, oom, tante en zelfs de nodige bijvrouwen.
  En ze kregen allemaal de Nederlandse nationaliteit, ofschoon ze geen woord Nederlands spraken.

  Een zekere Hans Janmaat protesteerde wel eens tegen een dergelijke gang van zaken. Maar dat was tegen dovemansoren gericht en hij moest op bevel van de rechter snel inbinden anders wachte hem het gevang of een stevige geldboete.
  Tot op de dag van vandaag is er principe niets veranderd; alles en iedereen is hier welkom en echte integratie is niet aan de orde op bevel van een imam of een andere bruggenbouwer.
  Om het een en ander te verbloemen en bepaalde mistoestanden toe te dekken is men van de Linkse kerk van mening dat we allemaal inwoners zijn van Nederland ongeacht zijn of haar status. Asielzoekers – met of zonder verblijfstatus – hebben hier recht op letterlijk alle voorzieningen en de werkende autochtoon wordt geacht dit allemaal te betalen.
  Liefst zonder morren en sputteren anders is men een racist, fascist of een Wilderiaan.
  En dit hele circus staat onder supervisie van de EU.

  Onuitputtelijk is het arsenaal op het gebied van benamingen voor personen die van verre zijn gekomen en opvallen door afwijkend gedrag.
  ‘Bi-cultureel’ is blijkbaar de jongste benaming voor de allochtoon, ‘Nieuwe Nederlander’ is dus alweer gedateerd. Evenals opvreter, medelander, parasiet, buitenlander, uitzuiger, kennismigrant, subsidiespons, knuffelturk, troetelmarokkaan enz.
  Tenslotte zijn we allemaal wereldburgers en de aarde is van iedereen.

  Deze Cynthia (‘miss Piggy’ voor intimi) zou er goed aan doen eens kritisch te kijken naar de statistieken op het gebied van werkloosheid en criminaliteit.
  Wie staan er bovenaan? De Marokkaan natuurlijk, zal de argeloze autochtoon gokken (die leest waarschijnlijk iedere dag de Telegraaf). Mis! Het is de Antilliaan die stijf op kop staat en zelfs de Marokkaanse kansenjongere moet hier nederig het hoofd buigen. Wee de autochtoon die de euvele moed heeft dit kenbaar te maken aan deze welgevormde en charmante Antilliaanse bicultureel. Stigmatiseren, discriminatie en de onvermijdelijke onderbuik zal de voorspelbare reactie ziijn.

  Begin jaren 50 werd ons door de toenmalige regering voorgehouden dat ons land vol was (10 miljoen inwoners en bijna allemaal kaaskoppen). Vele Hollanders gingen toen emigreren naar Australië, Nieuw-Zeeland en Canada. Reeds op de boot zaten die idealisten al met hun hele gezin de Engelse taal te leren en bij aankomst werd men geselecteerd op beroep en via een doorgangskamp kwam men uiteindelijk terecht op de plaats van bestemming.
  Wie zich niet aan kon passen of heimwee kreeg kon zijn biezen pakken en kon terug naar Nederland.
  Niks geen Verzorgingsstaat of straffeloos de criminaliteit induiken voor alternatieve inkomsten.

  Dankzij het aardgas hebben wij al die cultuurverrijking kunnen bekostigen, maar er breken nu andere tijden aan; de broekriem moet worden aangehaald en die Grieken moeten ook geholpen worden anders komen die straks ook nog hier.
  De koek is op en oom Geert is het goed zat; de Antillen worden verkocht en de grenzen gaan voorlopig potdicht.
  Maar dan zal er wel op 9 juni met het gezonde verstand moeten worden gestemd en niet op die Job Cohen. Want die schijnt nog wat verplichtingen te hebben aan de muzelmannen en de Moslim Broederschap.

  STEM PVV.

  Like

 5. leo Says:

  Hallo, Leb, foutje !

  Een IQ van 65, hoe kom je daar nou bij ?

  Het moet zijn: 144

  Een gros speentieten. !

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  Ach, deze mevrouw bedoelt het vast goed. Zij komt in ieder geval op voor haar eigen mensen.
  Ons probleem is dat onze regering alleen voor de allochtonen opkomt.
  Volkomen zot maar waar. Het zou wat wezen als onze regering voor de Nederlanders aan het werk ging. Maar helaas, sinds den Uyl en van Agt, zijn ze op een zijspoor geraakt.
  Voor de rest is het natuurlijk zo dat het gedrag van de allochtoon, gelijk hun huidskleur, bepalend is voor hun naambordjes.
  Om appel tegen een peer te gaan zeggen heeft weinig zin. Als je een strafblad hebt, ben je een crimineel, ook al denk je misschien dat je een aardbei bent. Je hebt goed fruit en slecht fruit, ons land verwelkomt rot fruit vanuit de hele wereld.
  Ons probleem is dus Bakellende en zijn bende.

  Like

 7. alida Says:

  Cyntia,ortega martijn
  Vroeger
  toen de koeien nog Bart hieten,was het hier veel vrede lievender,
  maar sinds de koeien tegenwoordig alle kleuren hebben noemen we ze koeien,
  dat is nu al jaren zo

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: