Jack de Vries woont weer op zichzelf.

Lectori Salutem!

Ik laat de ‘Hero Brinkman-affaire‘ nog even voor wat het is. Eerst kijken hoe dit verder uitpakt. Maar niet voor mij gaan bepalen op wie ik wel of niet moet stemmen. ‘Stem niet op Geert Wilders’, riep Brinkman bij Wauw en Pitteman. Dat maak ik zelf wel uit.

Maar de uitglijer van de week staat op naam van Jack de Vries. Staatssecretaris van Defensie. Een ogenschijnlijk keurige man, is lid van de Gereformeerde Kerk en in dienst van het CDA. Met zo’n CV kun je nog eens thuiskomen.
Maarrr… Dat geldt eventjes niet voor Jack. Vrouwlief heeft ‘m het huis uitgeflikkerd, want naar verluidt heeft deze CDA’er in hart en nieren zijn plasser in zijn adjudant geparkeerd. En dat op brute wijze. Volgens ingewijden heeft Jack vreselijk huisgehouden. Althans, dat beweert RTL-Boulevard. En omdat politici goed beveiligd worden, kan men niet zomaar een ander huis regelen voor deze vreemdganger, dus meneer logeert tijdelijk in de Frederikkazerne in Den Haag.

Ja Jack, deze zag je niet aankomen. De tijd gaat snel en plotseling woon je in een kazerne. Vrouwlief pikt het namelijk niet dat je je geslachtsdeel zomaar in een willekeurige adjudant propt. Wat moet je Gereformeerde achterban hier wel niet van denken. Foei man.
Is die adjudant overigens van het vrouwelijk geslacht? Dan kon ik even niet terug vinden. Het zou ook een man kunnen zijn. Dan zijn de rapen helemaal gaar, maar goed, dat blijft koffiedik kijken.

Waarom heeft men Jack de Stijve niet ondergebracht in ‘Kamp Zeist‘? Heeft die Geert Wilders ook gezeten. Weet Jack ook eens hoe dat is.
Anyway, als Jack de Stijve niet snel een ander huis vindt, moet hij huur gaan betalen voor zijn kamertje op de kazerne.
Het zou mooi zijn als een asielzoeker uit zuid-west Kakulakula voorrang krijgt bij het verkrijgen van een huurwoning. Dan heeft deze blanke Autochtoon met erectie mooi het nakijken. Sorry Jack, zo gaat dat in Nederland. Eerst een asielige een woning en dan ben jij aan de beurt. Zou mooi zijn.

Stem Hero Brinkman Geert Wilders.

Updeet: Ach, als mijn vrouw zo’n hoed zou durven dragen, zou ik ook vreemdgaan. Daar ga je niet naast lopen. Zijn minnares heet overigens ‘Melissa‘.

Updeet II: En Melissa’s Hyves.

Advertenties

13 Reacties to “Jack de Vries woont weer op zichzelf.”

 1. Lebuïnus Says:

  jack de Vries is echt zo´n CDAer die tien woorden zegt en
  er elf van liegt.
  De grote roerganger JPB zal wel weer beginnen over zijn
  normen en waarden, maar die gereformeerden knijpen
  de kat of het poesie liever in het donker.
  Nu zal het mij een zorg zijn waar J. de V. zijn leuter in
  parkeert, maar houd op met je normen en waarden.

  Actie van Brinkman vier weken voor de verkiezing volstrekt
  onbegrijpelijk. ( zit de linkse kerk met mucho dinero erachter?)

  Like

 2. mevr blommers Says:

  goede middag ik snap niet waar jullie je druk over maken hebben jullie nietss anders te doen?????????????????

  dit zijn prive zaken dacht ik flokje

  Like

 3. boilingpoints Says:

  At Blommers,

  ‘Wij’ maken ons niet druk, we bescheuren ons! Hahaha!
  En privé-zaken? Wij betalen zijn tijdelijk onderkomen! Wees blij!

  Like

 4. kweetutwel Says:

  Ik vind het wel leuk om regelmatig te horen hoe dergelijke huichelaars door de mand vallen.Ik heb van grefo’s geen hoge pet op,ik heb er genoeg gekend.Hier bij mij om de hoek staat een grefö”moskee”en zie ze regelmatig naar binnen gaan.Ik word elke zondag verschillende malen gestoord in mijn zondagrust door dat gebemmel van die kudtklok.

  Like

 5. tristan Says:

  Een relatie op de werkvloer is altijd pijnlijk (harde ondergrond, geeft niet mee) en moeder de vrouw kan niet altijd een oogje dichtknijpen in het landsbelang.

  Dus de komende tijd een Wilderiaanse levensstijl voor Jack de Vries. Demissionair, dus weinig stootkracht en met de hand op de knip, want er moet ook nog bezuinigd worden.
  Wilders leeft al jarenlang op deze manier en heeft alleen op het toilet nog enige privacy, met dank aan de Nieuwe Nederlanders en de Linkse kerk.

  Gisterenavond naar Pauw & Witteman gekeken. Dacht nog even; wat doet de goede man in het hol van de leeuw? Wilders is allergisch voor dit programma en zal daar zeker niet aanschuiven. Stel dat je daar onverhoeds vrouw Vogelaar of Anja Meulenbelt tegen het lijf loopt?

  Maar terzake; Hero Brinkman had zichzelf uitgenodigd om een discussie – die al enige tijd gaande is binnen de PVV-fractie – op eigen initiatief naar buiten te brengen ‘om het imago van de partij wat op te vrolijken’.
  Goed bedoeld natuurlijk en nummer 11 op de lijst is ook niet alles na al die jaren van stevige partijdiscipline, versterving en onthouding.

  Maar oom Geert heeft voor hetere vuren gestaan en weet van een nadeel altijd een voordeel te maken.
  Kritiek moet kunnen en op de middellange termijn kan IEDEREEN lid worden van de PVV, m.u.v. infiltranten, onruststokers, radicale moslims, provocateurs en oud-leden van Linkse partijen.
  De PVV wordt dus een partij met leden en partijcongressen, maar niet op de korte termijn want aan een LPF-debacle is geen behoefte.

  Na de verkiezingen wordt alles bekeken op zijn voor- en nadelen en zal er eventueel een strenge balllotage plaatsvinden. Hoofddoeken en burka’s krijgen geen toegang op het eerste partijcongres, evenmin capuchons, ‘masserend’ schoeisel, gordels en vesten.

  Laatste PVV-fractienieuws;
  Hero Brinkman mag tot 9 juni a.s in de avonduren niet meer alleen op pad.
  Rust in de tent is geboden. De champagneflessen bij de PvdA kunnen weer opgeborgen worden.

  STEM PVV!

  Like

 6. lisa Says:

  Jack de prikker,dacht dat die vast zat.

  Like

 7. lisa Says:

  Moet zijn dacht dat hij vast zat

  Like

 8. lisa Says:

  helemaal fout hoe kan dat

  Like

 9. Maci Says:

  Ik wil niet bijdehand zijn, maar hij lijkt op Alfred Neuman.
  Alleen al die oortjes.

  Like

 10. Victor Van Vosselaer Says:

  @ Beste BP-vrienden,
  Zo erg is die stommiteit van Jack de Vries toch niet in vergelijking met wat bij ons gaande is in Brugge : Bisschop Roger Van Geluwe is in beschuldiging gesteld van pedofilie… met ZIJN 2 minderjarige neefjes.
  Het gerecht heeft hem NIET in de nor gestopt, maar toegelaten dat hij zich terugtrok in de abdij van Westvleteren in afwachting van het proces…….(Nota bene: Het Trappistenbier van Westvleteren bij Ieper, is in 2008 uitgeroepen tot het BESTE bier te wereld en kan ènkel dààr gekocht worden… amper één bak per klant)…
  De ludieke reacties komen lekker los: “Al preekt de kerk: wees vroom en kuis; de bisschop grijpt je toch in ’t kruis”
  “Zwaait de bisschop met z’n mijter, pas dan op voor je sch*****”
  “Zie je een knaap met sperma aan z’n rugge: ’t is van de bisschop van Brugge”
  Zo zie je maar: Degenen die het goede voorbeeld zouden moeten geven zijn eigenlijk de grootste viezerikken !.!.!.

  Like

 11. leefbarbaar Says:

  BP,
  sorry, off topic maar wel leuk:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/6702673/__Beatrix_betaalt_zelf_voor_privjacht__.html
  De Roeptoeter van de overheid; de Telegraaf kopt dat Beatrix voortaan zelf de kosten van haar boot gaat betalen. De boot is rot en zij tast diep in de buidel. Het gewone verfwerk betaalt defensie nog wel en dat is slechts 50.000,- per jaar. WTF? Zo worden we bedrogen door Trix en de Telegraaf.
  Want deze boot kostte ieder jaar een vermogen in onderhoud, genoeg om steeds een nieuwe van te kopen dus van houtrot kan geen sprake zijn. Misschien ligt het ding maar 1 week per jaar in het water.
  Het echte nieuws is dus: het dure onderhoud van de boot heeft geen zin gehad en defensie betaalt nog steeds het onderhoud.
  Conclusie: dit stinkt. Of die boot nou drijft of niet, het zaakje stinkt. En de Telegraaf stinkt mee.

  Like

 12. PJean Says:

  Jack De Vries is niet Vies van een groen geüniformeerd blaadje!!!
  En een geüniformeerd blaadje doet al eens iets extra voor een streepje of sterretje meer.
  Alleen had madame de Vries het zo niet begrepen! ☺☺☺
  Hoe meer er gehuicheld wordt hoe meer sex er op het bord komt.
  Zou Jack De Vries er nu zelf wat met zijn wapen spelen nu hij zo eenzaam (?) moet achterblijven in een saaie kazerne? Of zijn daar soms ook vrouwelijke bewakers? Kwestie van wat verzet te hebben…
  Wie gaat zijn volgeschoten onderbroeken wassen???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: