Lars Vilks aangevallen door Foutbaarden.

Lectori Salutem!

Wat een rommelige tekening allemaal niet teweeg kan brengen.
De Zweedse cartoonist Lars Vilks werd dinsdag aangevallen door twintig hysterische Baardmannen omdat de pennenvrucht van Lars aanstootgevend zou zijn. Voor degene die het filmpje nog niet gezien hebben:

Welkom in Europa.
Aanhangers van de Religie van de Wrede hebben hun ware smoelwerk weer eens getoond. Ik zou dit volk bijkans vergelijken met een stel primitieve Neanderthalers, maar daarmee beledig ik deze uitgestorven mensensoort.
Tijdens een lezing mocht Lars Vilks o.a. een kopstoot in ontvangst nemen, viel tegen een muur en verloor zijn bril.

Schrijvers, kunstenaars e.d. worden al jaren bedreigd door de islamitische medemensch en ook op het hoofd van Lars staat de hoofdprijs. Ene ‘JihadJane’ – een soort verzonnen action figure – is in Maart aangeklaagd voor het beramen van een moordaanslag op Vilks.
Ja, zo gaat dat met deze aanhangers van Mo de Gekste.
Als de tekening al beledigend zou zijn, is dat aan het adres van cartoonisten die wél kunnen tekenen.
Ook de hond van de buhren begint nu wild om zich heen te bijten. Het verbolgen beest zag de tekening en sloeg meteen aan. Want hoe durft een cartoonist zomaar het hoofd van een Wrede Barbaar op het lijf van een hond te plaatsen?

Wellicht was u het opgevallen, ik had de bewuste tekening permanent aan de rechterzijde van deze site geplaatst. Plaatjes-uploader ‘Photobucket’ was zo behulpzaam om deze tekening weer met grote snelheid te verwijderen. Het kwam volgens de islamitische voorschriften niet door de keuring heen. Binnenkort plaats ik ‘m natuurlijk weer.
Het getoonde filmpje heb ik de titel ‘Fitna part three’ meegegeven met in de hoofdrol een zwerm hysterische mohammedanen die primitief geweld toepassen.
Volgens bruggenbouwers als Çohen, Dibi, Marcouch en andere weggooiers heeft dit incident uiteraard niets met de islam te maken.

Het filmpje is uitstekend promotiemateriaal voor die ‘racistische beweging’ van Uncle Geert.
Ik ga het fragment permanent op deze site plaatsen.

Volkskrant

4 Reacties to “Lars Vilks aangevallen door Foutbaarden.”

 1. tristan Says:

  Dit soort barbaarse tonelen zullen wij hier in Nederland de komende decennia ook mogen aanschouwen.
  En dit allemaal in het kader van een dialoog met de ‘verlichte Islam’.

  Gevoel voor humor en enig relativeringsvermogen is deze creaturen volkomen vreemd. Een verdacht kort lontje en altijd klaar staan met gebalde vuisten en wijdopengesperde ogen.

  Met welk doel deze moslims naar Europa gekomen zijn is ons niet geheel duidelijk.
  Volgens welingelichte bronnen (de PvdA) zijn ze hier gekomen om onze economie op poten te zetten en onze samenleving een ‘divers aanzien’ te geven.
  De betreffende tekening is inderdaad niet te vergelijken met de fijne pen van onze Gregorius Nekschot maar die is natuurlijk een klasse apart. Getuigschriften liggen ter inzage bij het MDI.
  En dat wil heel wat zeggen, want er gaan geruchten dat die heel kritisch zijn op dergelijke kunstwerken met de Islam als onderwerp.

  Like

 2. alida Says:

  Hij had beter de kop van een ……kunnen nemen zo gedragen ze zich ook.
  Hoe komt het toch dat ze helemaal geen humor kennen,als het over mohammed gaat .Wat hebben ze het christelijke geloof niet bespot en nog.
  Daar is nog nooit zo een herrie over uitgebroken.Zou dat zo blijven?

  Like

 3. Victor Van Vosselaer Says:

  @ Lieve alida, er komt toch tegenstand over die uitspraken van die haatbaarden. Een groep: ETICHA, heeft de 94.000 bekende nazaten van “mo” de pedo opgeroepen om zich te verontschuldigen over de uitlatingen : “de kufars zijn apen, varkens en honden”. Zij krijgen de tijd tot 1/1/2011 om openlijk zich te verontschuldigen tegenover héél de niet-moslimwereld.
  Indien niet voldaan aan die eis, dan worden alle 94.000 voor een rechtbank gedaagd. {:-D … Een groot artikel stond te lezen bij “Het Vrije WOORD” (veertien dagen geleden) doch verdere info kan men vinden op de site: http://www.eticha.nl

  Like

 4. PJean Says:

  Het zootje ongeregeld mag zelfs nog niet in een afdruk staan van de primitieve Neanderthalers want ze zijn nog minder dan de achterlijkste Neanderthaler.
  Dat ze zich maar bezig houden met hun pedofiel voorbeeld, dat heeft voor ons een voordeel, steeds meer mensen met beschaving én ontwikkeling willen ze weg van ons grondgebied.
  De koers van het paard van Troye zal 180° gewijzigd worden w.w.z. return to sender.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: