Poll!

6 Reacties to “Poll!”

 1. madbello Says:

  Ben gek op polls 🙂 ik ga voor 50/50 maar anders kan je er een blog erbij nemen. Thema blogs doen het beter voor een vast publiek en in WordPress (multi) dashboard merk je niet eens het verschil dat je voor verschillende blogs schrijft.

  Like

 2. tristan Says:

  Enige variatie kan geen kwaad.
  Maar we zitten wel in verkiezingstijd!

  En Job Cohen is al gesignaleerd in de Scheveningse Bosjes. Dat is al verdacht dicht in de buurt van ‘Het Torentje’ op het Binnenhof.

  Like

 3. Boilingpoints Says:

  At Tristan,

  Rond de verkiezingen gaat het los hier. Geen zorgen. 😉

  Like

 4. tristan Says:

  At Boilingpoints,

  Accoord, maar de vingers jeuken bij dit bericht;

  TERRORISTENLEIDER BEKRITISEERT BOERKAVERBOD
  Hafiz Mohammed Saeed, de oprichter van de Pakistaanse terreurbeweging Lashkar-e-Taiba, heeft tijdens het vrijdaggebed in het Pakistaanse Lahore stevige kritiek geuit op het boerkaverbod in België en Frankrijk. Beide landen zouden volgens hem bezig zijn met “een samenzwering tegen de Islam”.
  (Bron; De Telegraaf).

  Voor alle zekerheid heb ik eerst navraag gedaan bij het Secretariaat van de PvdA.
  Volgens een woordvoerder (die overigens sprak met een vreemd accent) hebben wij hier te maken met een liefdadigheidsinstelling en absoluut geen terreurbeweging.
  In het kader van de dialoog zijn er ook in ons land goede betrekkingen met deze organisatie. Cohen is hier een groot voorstander van en het een en ander zou gebaseerd zijn op ‘wederzijds respect’.

  Toch is het vreemd dat religieuze baardmannen vanuit Pakistan het normaal zouden vinden dat onze poldermoslima’s zich in een boerka gaan hullen om zodoende hun identiteit te bevestigen. In het kader van de tolerantie en verdraagzaamheid hebben wij al veel moeten incasseren van die cultuurverrijkers, maar dit is een brug (of moskee) te ver.
  En samenzweringen laten wij graag over aan de Moslim Broederschap (ook al een liefdadigheidsinstelling volgens Cohen). Het stikt intussen in ons land van al die instellingen met een liefdadig karakter. Milli Görüs schijnt zich hier ook mee bezig te houden, vandaar de belangstelling van de AIVD.

  Op 9 juni a.s. kan de argeloze autochtoon protest aantekenen tegen deze golf van liefdadigheid vanuit Mekka en aanpalende gebieden.

  STEM PVV!
  (voor een Nederland vrij van Islamitische charitas).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: