Maarten van Rossum. Een Zuurlinxe Stinkerd.

Lectori Salutem!

Ieder weldenkend mensch weet dat onze Zuurlinxen in den lande niet bepaald okselfris zijn. Figuurlijk gezien. Maar dankzij Amerikadeskundige Wilders-basher Maarten van Rossum weten we nu dat de Linxmensch an sich ook letterlijk een uur in de wind stinkt. Man man, niet te weinig. Van Rossum zegt het zelf: ‘Ik douche maar één keer in de acht dagen’.
Dit sujet is niet alleen bang voor Wilders, maar ook voor Water. Hij probeert zijn openbaring nog enigszins te ontkrachten door te melden dat hij de delen die akelig kunnen ruiken, tussendoor wel wast.

Sorry, maar dat geloven we niet. Je hebt watervrees of niet. Je heet Maarten van Rossum of niet. Je hebt per slot van rekening een reputatie hoog te houden.
Ergens in Nederland loopt een vrouw rond die elke nacht naast deze bacteriebom slaapt. Kunt u zich dat voorstellen? En diezelfde vrouw zegt 1x in de 8 dagen dat het weer tijd is om te gaan douchen. Als je vrouw dat iedere keer moet zeggen, zou ik eens bij mezelf te rade gaan en zeker mijn brutale mond houden over Wilders en zijn PVV. Leer eerst eens om zelfstandig een beslissing te kunnen maken wanneer er gedouched moet worden. Daarna praten we verder.
Het is niet te hopen dat we  ooit geur-tv krijgen. Heb je eindelijk de moed verzameld om een uitzending van P & W te bekijken, je zit tot je strot vol met Seresta, rolt daar plotseling een muf riekende zak aardappelen de studio in. Ja hoor, het is Maarten van Rossum. Dat ruikt een blind paard nog wel. En zo te zien slaat de lucht van van Rossum neer op het haar van Jeroen Pauw. Komt nooit meer goed.

Maar goed, als deze van Rossum representatief is voor de Linxmensch zoals we die in de huidige vorm kennen, vallen er veel puzzelstukjes op z’n plek. Van een ongewassen kraker tot van Rossum; stinken doen ze allemaal.

Onwelriekend is ook het astronomisch hoge bedrag wat wij jaarlijks kwijt zijn aan onze vluchtelingen. U heeft het inmiddels kunnen lezen: de PVV heeft het e.e.a. laten uitrekenen en komt op een bedrag van 7.2 miljard euro. Zeven komma twee miljard euro voor mensen die per definitie onze cultuur afwijzen. Dit beschamende bedrag wat opgehoest is door de Autochtone Bevolking is gebaseerd op slechts 1 kalenderjaar. Vermenigvuldig dit bedrag met 40 en u komt op 288 miljard euro. Dit bedrag wat uw voorstellingsvermogen te boven gaat, is in de afgelopen 40 jaar verbrast, verdampt en op losbandige wijze over de Balk Gesmeten.
Alleen al een asielaanvraag kost ons ruim 7000 euro. En dan is zo’n Qat-kauwer alleen nog maar binnen. Niet te begrijpen is ook het feit dat de gastheer het toegangskaartje van de gast moet betalen. Omgedraaide wereld.

Nu we toch met geld aan het smijten zijn; de opvang van Asieligen kostte vorig jaar 164 miljoen méér dan begroot. ‘Het ministerie van Justitie moest 520 miljoen euro uittrekken voor de slaapplaatsen van vreemdelingen.’ Slapen die mensen allemaal op een comfortabele Hästens of zo?
Vindt u het gek dat deze kennismigranten niet aan het werk te krijgen zijn.
Op zo’n luxe bed zou ik ook blijven liggen.

STEM PVV.

Advertenties

9 Reacties to “Maarten van Rossum. Een Zuurlinxe Stinkerd.”

 1. Lebuïnus Says:

  Al staat dat ongewassen linxestinkdier van Rossum
  pal voor die haatkeet met 50 meter hoge minaretten
  in RotterdamZuid, hij ontkent dat het iets met de islam
  van doen heeft.

  Like

 2. PJean Says:

  Welke zender haalt dergelijke vuiligheid op de buis en geeft dergelijke smeerlapperij een forum? Dat moet toch wel een linkse zender zijn met een links programma, niet?
  Maar ja, ik moet niets zeggen, ook hier in ons Vlaanderenland is het net hetzelfde, of die griezel van aan de kust, die met de linkse baard, of het orakel van Brakel met zijn vervormd smoelwerk a.g.v het reetlikken e.a verpesten dagelijks onze avonden.
  Daarom dat wij dagelijks de bevolking oproepen:
  Stem op ÉÉN en we schudden de ballast van ons BEEN.
  ÉÉN (1) staat voor het Vlaams Belang, de enige partij die onze zorgen en problemen ernstig neemt en er ook iets wil aan doen, alleen proberen de huidige verradersclubjes er alles aan te doen om ze in de verdomhoek te drukken, maar deze keer zal het ze niet lukken, 13 juni wordt een dag waarop geschiedenis zal geschreven worden, wat ik hoop dat ook in Nederland zal gebeuren door dhr Geert Wilders.
  Jammer dat ook hij een rotte appel in zijn korf heeft liggen. Wedden dat ze die vuile rat veel beloofd hebben als zijn strategie mag slagen!

  Like

 3. Maci Says:

  Nog vóór dat in de media openlijk werd toegegeven dat Maarten een viespeuk, (in het Fries een vieslak) is, vond ik hem dat al. Altijd ongeschoren, zeker ook één keer in de acht dagen, Volgens mij poetst hij ook maar één keer in de acht dagen zijn tanden.

  Like

  • Ouwe Knoest Says:

   Z’n tanden poetsen? Hij zou zijn mond moeten spoelen.
   Over poetsen gesproken. Zou MvR ooit de plaat poetsen?
   Gezien zijn regelmatige (onfrisse) verschijning niet nee.
   En die grote plaat voor zijn ongeschoren kop ook niet.

   Like

 4. GeenStaat Says:

  Ben een keer naar een lezing van hem geweest. Meer moppen dan wat anders. Doe mij maar Webster Griffin Tarpley. Overigens stem ik op Rita Verdonk.

  Like

 5. besserwessie Says:

  Een enkele keer zie ik hem wel eens langer dan 1 seconde op de buis.
  Wat ik dan aanhoor is nog smeriger dan zijn geslachtsdeel.

  Like

 6. alida Says:

  Aan zijn kop kun je al zien dat hij stinkt,en als hij zijn mond open doet stinkt het nog erger.

  Like

 7. Victor Van Vosselaer Says:

  Waarschijnlijk heeft die Van Rossem ooit eens het Westvlaamse gezegde gehoord: “Een goeie beer (= mannetjesvarken) moet stinken”. {:-D).
  Bijna ongelooflijk dat er nog zo’n viespeuken bestaan; “We leven in de 21 eeuw hoor !… Hallo, hallo…iemand thuis ?”.
  Sorry André, ik krijg geen antwoord; misschien hoort hij ook niet goed meer door verstopte oren. (^_-)

  Like

 8. Wollah! Allochtonen douchen vaker en langer. « Says:

  […] van Rossum als voorbeeld heeft genomen. Dit zurige Linxhoofd doucht slechts één keer in de acht dagen. Ja, dan doucht iedere allochtoon vaker en langer. Da’s nogal […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: