Ook na uw dood levert u geld op.

Lectori Salutem!

Zelfs als u weer tot stof bent wedergekeerd, wordt u nog van uw gouden sieraden bestolen.
‘Per jaar loopt de goede-doelenpot (Vaillantfonds) van de crematoria ongeveer 1 miljoen euro mis omdat er minder goud uit de crematie-as komt dan eigenlijk zou moeten.’
Ja hallo! Fijn dat u zich (ná uw dood!) laat cremeren, maar om dan uw gouden sieraden ongezien thuis te laten, is not done. Het Vaillantfonds laat namelijk uw as doorzoeken. Ze hebben het goud nodig voor diverse ‘goede doelen’.
U leest het goed, zodra de temperatuur in de oven weer wat gedaald is, komt er een crematoriummeneer met een handig harkje uw as nog even doorspitten, want ook na uw dood wordt er van u geplukt.

Toen ik dit bericht las, moest ik gelijk aan Nazi-Duitsland denken. En dat is niet om te lachen. Ten tijde van de Holocaust werden vergaste Joden ook ontdaan van hun gouden sieraden. Gouden tanden werden getrokken, ringen en kettingen werden ontvreemd. Wellicht een rare, harde vergelijking, maar dit gegeven was het eerste wat mij te binnen schoot.

Maar niet alleen uw goud kan men goed gebruiken, ook hoogwaardige edelmetalen zoals kunstgewrichten nemen gretig aftrek. Deze edelmetalen worden gerecycled en weer verhergebruikt in bijvoorbeeld de vliegtuigbouw…
In theorie is het dus mogelijk dat het hoogteroer uit oma’s kunstheup vervaardigd is. De eerst volgende keer dat ik op fakansie ga, pak ik de trein.

Er zijn mensen die allerlei metalen voorwerpen in hun lichaamsopeningen duwen. Raken ze opgewonden van. Soms gaat het vreselijk mis en de bewuste geilaard verhuist naar de eeuwige jachtvelden. Mocht dit persoon gecremeerd worden, is het ook weer goed mogelijk dat het metalen voorwerp wat nog fier uit een lichaamsopening steekt, uiteindelijk gerecycled wordt tot vork en mes, wat weer gebruikt wordt tijdens een niet te vreten maaltijd in het vliegtuig.
Dus voortaan uw eigen bestek meenemen, mocht het door de douane komen.

Landgenoten, geniet van de zon en van al het moois wat The Creator geschapen heeft!
Mooi rood is niet lelijk. [lichtelijk nsfw]

Advertenties

2 Reacties to “Ook na uw dood levert u geld op.”

 1. leo Says:

  Niets nieuws onder de zon !

  Wist u dat voor elke gecremeerde ( onzichtbaar op de nota ) euro; 85.00 in rekening wordt gebracht op grond van de Wet Milieubeheer ( luchtvervuiling ) !!!!

  Vraag maar eens vooraf, bij offerte, wat uw crematie zou gaan kosten
  het staat er klip en klaar op.

  We worden bestolen tot in de dood. SCHANDE. !!!!!!

  VERNEUK de MASSA, SPEK de KASSA !!!!!!

  Like

 2. Goud inwisselen Says:

  Schandelijk. Worden we zelfs na onze dood nog bestolen van ons goud!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: