Shariarechtbank in hartje Amsterdam.

Landgenoten, Vlamingen,

Schrijf alvast in uw agenda: 8 juni 2010, nota bene een dag voor de Verkiezingen, organiseert ‘Debatcentrum De Balie’ een heuse Shariarechtbank.
‘ Wie een kwestie wil voorleggen aan een islamitische rechtbank, kan volgende maand terecht in het centrum van Amsterdam.’
Hartje Amsterdam, waarde Germanen!

‘Bevoegde shariarechters zullen op 8 juni een oordeel vellen over zaken die door bezoekers worden aangedragen, kondigt het debatcentrum aan. Daaruit moet blijken of shariarechtbanken iets slechts zijn of een plek verdienen naast ons bestaande rechtsstelsel’.

Ho. Stop. ‘Bevoegde Shariarechters’, lees ik? Door wie worden deze Zuurbaarden dan erkend en wie heeft ze deze bevoegdheid gegeven? En waar komen ze vandaan?
Hoe het ook moge zijn, vanaf 8 juni is de Shariarechtbank in Ons Nederland een feit. Maar wees u niet bevreesd, het e.e.a. bevindt zich nog in een testfase. Men kijkt of de Sharia nu echt zo slecht is, of wellicht verdient het een plek naast ons Rechtssysteem… Een kinderlijk eenvoudig rondje googelen levert toch genoeg schokkend beeldmateriaal op?
Op de site van ‘Debatcentrum De Balie’ valt te lezen dat dit centrum ‘structureel gesubsidieerd wordt door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen en de gemeente Amsterdam’. Nu per direct een andere hoofdstad aanwijzen.
De argeloze Autochtoon betaalt dus zijn eigen Untergang.

Welkom in Islamitisch Nederland, want als u dacht dat dit een eenmalig gebeuren was, heb ik nieuws voor u. Dit is nog maar het begin. ‘Debatcentrum  De Balie’ is vanaf 8 juni Islamitisch Grondgebied en dat wordt niet meer afgestaan. Alleen met geweld is dit voormalig Nederlandsch Grondgebied nog te heroveren, maar aangezien onze ‘bewindslieden’ nog te laf zijn om een mug dood te slaan, zal deze ellende alleen maar verder toenemen. Keurig netjes gefinancierd door de Burgerij.

Op ‘Fok!’ schreef iemand; Deze Shariarechtbank binnenlopen, daar de koran verbranden en hier een uitspraak over vragen. Uitstekend idee! Zouden we heelhuids thuiskomen?

Een reële kans bestaat dat ene Judas Çohen deze Shariarechtbank onder luid trompetgeschal feestelijk zal openen middels het eigenhandig slachten van een lam. Tegenstanders van deze Barbaarse Islamitische Wetgeving zullen overstelpt worden met Çohen’s geruststellende woorden die intussen flink beginnen te irriteren. Misschien durft hij wel te stellen dat we hier te maken hebben met een ‘gematigde Sharia naar Europese maatstaven’. Niets aan de hand dus. Diezelfde Judas Çohen – we noemen dit sujet in het vervolg steevast Judas – vindt Geert Wilders overigens nog steeds ‘een gevaar voor de Rechtsstaat’.

Wellicht krijgen we op termijn twee Rechtssystemen. De Sharia en ons eigen Rechtssysteem. Of wellicht blijft er in de toekomst slechts eentje over. En dat zal niet ons Rechtssysteem zijn. Dan wordt het de hoogste tijd om overal in den lande de Geuzenvlag op te hangen. De Vlag van Opstand en Vrijheid. (Met dank aan de Watergeuzen)

Landgenoten, denk goed na op 9 juni!

STEM PVV!

Postscriptum: De geweldige mohammedcartoon is ingestuurd door Leefbarbaar. Hartelijk dank!

Advertenties

25 Reacties to “Shariarechtbank in hartje Amsterdam.”

 1. Vikingdread Says:

  Uitstekende bijdrage wederom. Ook hartelijk dank, mede aan Leefbarbaar, voor de meesterlijke cartoon waarnaar ik al 3 dagen op zoek ben.

  Over de getoonde geuzenvlag moet ik nog eens heel goed nadenken. Die halve maan bevalt me nl. niet zo erg.

  Oh wacht, ik doe net Googlen op “geuzenvlag” en vind een heel ander ontwerp dat me beter bevalt: http://www.flickr.com/photos/harry_nl/3402544504/

  Als Germaan voel ik echter het meest voor het Ravenbanier: http://en.wikipedia.org/wiki/Raven_banner

  Like

  • irfan Says:

   spotten met geloof doen zwakke mensen zoals wilders zijn naam zegt al wild ers jullie doen ergste in kerken en kloosters met kinderen babys wie is hier nou achtelijk geloof islam of katoliek cristen etc…..hollanders toen SPANJE ACHTER JULLLIE REET aan zat kwamen jullie bij otteman hulp vragen zijn jullie daT ZO SNEL VERGETEN DAT WE SPANJAARDEN VERJAAGD HEBBEN EN JULLIE GERED HEBBEN DANK VOOR STANK nederland…

   Like

   • tristan Says:

    @Irfan,

    Wilders eist RESPECT van de muzelman en daar moeten jullie je aan houden anders volgt onverbiddelijk repatriëring naar Marokko zonder voedselpakket en oprotpremie.

    De Spanjaarden hebben wij zelf op eigen kracht verslagen met de blote vuist en zonder bomaanslagen.
    Wij hebben jullie uit de palmbomen gehaald en leren lopen en als dank vallen jullie oude vrouwtjes lastig en spelen ze in de moskeeën met chemicaliën.

    Geert Wilders is echt geen onmens en als jullie eindelijk eens aan het werk gaan – dus geen Wajonguitkering meer ontvangen – mogen jullie misschien blijven.

    Zo niet, dan komen jullie in aanmerking voor een one way ticket richting het Rif gebergte. Niks geen subsidie meer, geen kindertoeslag, geen zorgtoeslag maar eerlijke gezonde arbeid in de brandende zon. Met blote rug en op sandalen.

    Kom tot inkeer en maak nu eens ernst met de studie op het VMBO. Een loopbaan als buurtvader, loverboy, hulpimam, straatcoach, drugskoerier of radicale moslim is ook niet alles. Pas op voor de radicale religieuze baardmannen met soepjurk die jullie op het slechte pad willen brengen. Knutselen met springstoffen om de islam te promoten is slecht voor het milieu en onze volksgezondheid. Het begint met het inlopen van bomschoenen en het eindigt met een enkele reis richting de 72 maagden. Niemand die weet hoe oud die krengen zijn en reclameren kan niet meer na gedane arbeid.

    Neem één goede raad aan van een Wilderiaan; stem de volgende keer op de PVV. Je krijgt dan een gratis foto van Geert Wilders met handtekening. Voor de moslima’s een kleurenfoto op posterformaat voor boven het bed.
    Maar wel slapen gaan met de handen boven de dekens!

    Misbruik wordt gestraft; Oom Geert is wel goed maar niet gek.

    Like

    • Boilingpoints Says:

     At tristan,

     Heerlijk dit:

     Wij hebben jullie uit de palmbomen gehaald en leren lopen en als dank vallen jullie oude vrouwtjes lastig en spelen ze in de moskeeën met chemicaliën.

     Hahaha! De Zuurbaarden hebben ons verlost van de Spanjaarden, stelt een zekere Irfan…
     Veel gekker heb ik ze nog niet gehoord. Onze eigen Watergeuzen hebben de Spanjaarden verdreven en dit alles onder de Prinsenvlag!

     Like

     • Maci Says:

      Is Irfan niet The Return of the Hubi?
      @tristan, weer helemaal goed.
      En @Irfan, geloven doe je als je iets niet zeker weet.

      Like

      • Boilingpoints Says:

       At Maci,

       Ik snap niets van meneer Hubi.
       Eerst klagen dat hier ‘geen ruimte voor debat’ is, vervolgens zet ik de panelen open voor een discussie en daarna horen we niets meer van deze zure vogel.

       Gutmenschen blijven vreemd.

       Like

 2. boilingpoints Says:

  At Vikingdread,

  De Geuzenvlag, of Prinsenvlag, is Oranje-Wit-Blauw. Google maar eens!
  Mooi!

  Like

 3. Vikingdread Says:

  aargh! Ik ben dom! Het schip uit de afbeelding heet natuurlijk De Halve Maen…hahaha damn!

  Zat naar de achterplecht te kijken en had het niet helemaal goed door. Excuses voor mijn domme reactie van eerder deze ochtend.

  Zo, nu veel koffie om wakker te worden.

  Like

 4. boilingpoints Says:

  At Vikingdread,

  No Problemo. Ik ken dat. Heb zelf ook minimaal vier flinke bekers koffie nodig, wil ik de rest van de wereld snappen… 😉

  Maar goed, verdiep je eens in de Prinsenvlag. (ook al heeft de NSB deze Vlag misbruikt.)
  De allereerste Nederlandsche Vlag!

  Like

 5. TWITVB Says:

  Goed pamflet weer, BP!
  Misschien dat ik er nog een photoshopje bij kan verzinnen, moet helaas ook nog werken voor de baas, of voor mij eigen Untergang om jouw woorden te spreken 😉

  Like

 6. rechtsheksje Says:

  het moet toch niet gekker worden in dit bezopen land.
  wat is het volgende een heksen waag …..
  ik stem PVV dat is zeker

  Like

 7. Lebuïnus Says:

  Die shariarechtbank kan toch in het voordeel van de
  weldenkende mens uitvallen.
  De wegbereiders voor de machtsovername door
  de islam, bestaan voornamelijk uit lieden die haram
  zijn volgens de aanhangers van allah.
  Daarzijn de gristenen, joden, ongelovigen of de prak-
  tikanten van de herenliefde.
  En eenmaal aan de macht zal de religie/doctrine van
  vrede er lustig op los gaan hakken.
  Daar dit nou echt geen prettig vooruitzicht is, lijkt een
  bekering van voorgenoemde groeperingen de enige
  oplossing, dus enig realiteitsbesef op 9 juni, kan geen kwaad.

  Heb zelf al schriftelijk mogen stemmen op lijst 5 nr.1,
  opmerkelijk is dat lijst 4(vvd) tweede kolom bijna geheel
  blanco is, vergissen bij aankruisen is bijna uitgesloten.

  Like

 8. boilingpoints Says:

  At Rechtshexje,

  Als je een normaal gewicht hebt, hoef je de hexenwaag niet te vrezen…

  Like

 9. boilingpoints Says:

  At Lebuïnus,

  Goede keuze, Lijst 5, nr.1
  Ieder weldenkend mensch zou dit moeten doen.

  Wij, Tassie en ondergetekende, gaan dit overigens ook doen. Op zeker.

  Like

 10. tristan Says:

  Volgens een welingelichte bron – een Turkse buurtvader op proefverlof – gaat het hier om een test en niet om een provocatie.

  Voorts worden er uitsluitend onschuldige familiezaken behandeld zoals; erfrecht, eerwraak, incest, huwelijken tussen volle neven en nichten, verstoting van hoofddoekloze vrouwen en andere exotische praktijken. Handen afhakken en stenigen zijn niet aan de orde, daar Cohen nog niet gekozen is als ministerpresident. Wij zullen dus enig geduld moeten betrachten.
  In ‘Good Old England’ schijnen er al een aantal van die Shariarechtbanken te funktioneren tot grote tevredenheid van de muzelmannen en in het bijzonder van de Moslim Broederschap.

  Het moge duidelijk zijn dat dit nog maar een voorproefje is wat ons op termijn te wachten staat mocht onverhoopt aspirant-moefti Cohen de macht grijpen op 9 juni a.s.
  De kans hierop wordt echter met de dag kleiner; de goede man is volledig de weg kwijt.
  Cijfers, theezak en subsidiebuidel niet paraat en die vreselijke Wilders komt altijd weer met zijn Marokkanen op de proppen; was hij maar in Amsterdam gebleven…

  ‘Debatcentrum De Balie’ is een Links Islamitisch bolwerk, flink gesubsidieerd en als vaste gasten; René Danen, Ahmed Marcouch, Fatima Elatik en Anja Meulenbelt. De collaboratie van de Linkse kerk met de politieke Islam neemt intussen stuitende vormen aan.
  Mocht de hele zaak escaleren bij een versnelde Islamisering dan hopen deze figuren het vege lijf te kunnen redden of zelfs een baantje te bemachtigen als hulpimam of onbezoldigde buurtmoeder.
  De PVV is onze laatste kans om dergelijk onheil te voorkomen langs democratische weg.
  De Islam mag dan een vredelievende religie zijn – volgens Cohen en consorten – maar er zijn berichten uit Afghanistan, Irak, Iran en Pakistan die ons doen vermoeden dat er ook nadelen aan verbonden zijn.
  Geknutsel met chemicaliën, atomen, auto’s, vesten, gordels en schoenen kunnen maar al te makkelijk leiden tot misverstanden en groot ongemak voor de lokale bevolking.

  De voormalige ‘gastarbeiders’ hebben zich ontpopt tot grootverbruikers van de Verzorgingsstaat en vaste cliënten van onze penitentiaire inrichtingen.
  En nu komen die creaturen ook nog met een religieus eisenpakket van hier tot Mekka.
  Het begint met de bouw van een z.g. noodmoskee en het eindigt met de stichting van de Islamitische Staat der Nederlanden.

  Wij geven het weldenkende deel van onze bevolking het vrijblijvende advies om op een partij te gaan stemmen die dit onheil wil voorkomen en op zijn minst wil vertragen.

  STEM PVV
  (voor een Shariavrij Nederland).

  Like

 11. boilingpoints Says:

  At Tristan,

  Je bent terug! Zat je weer op de Veluwe? 😉
  Bedankt voor je bijdrage!

  Met vriendelijke groet,

  André – Erelid van de stichting ‘Wij Blijven Ook Hier!’

  Like

 12. johan v Says:

  ik zou zeggen de fik er in eerst wachten dat het vol zit met die kut marrokanen . deze klote cultuur doet er alles aan om onze nederlandse cultuur te onder mijnen .wanneer worden de nederlanders eens wakker we zijn nog steeds in de meerderheid waar ook de overheid stelling in moet nemen als we met ze allen de straat op gaan en die tiefes moslims er uit schoppen en terug hun berg op .bah bah en nog eens bah wat een klote cultuur is dat toch

  Like

 13. tristan Says:

  At André,

  Voor mij geen Veluwe maar de tijdelijke rust van Ameland.
  Geen hoofddoek te bekennen en al helemaal geen moskee, laat staan een haatbaard.

  Met vriendelijke groet,

  Tristan, onbezoldigd penningmeester van ‘Wij Blijven Ook Hier’.
  (aangevraagde subsidie bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen is recentelijk geweigerd op de volgende gronden; “aanvrager wordt verdacht van het verspreiden van extreem-rechts gedachtengoed en het bezoeken van discussieforums met een fascistische ideoligie en het bespelen van de onderbuik van de Oude Nederlanders”).

  Daar zakt de broek toch vanaf?

  Like

 14. Maci Says:

  @Tristan, je hebt het zoals altijd weer duidelijk uitgelegd. Vreemd dat zovelen het nog steeds niet begrijpen.
  Ik ben reuze benieuwd naar de uitslagen van 9 juni. Volgens mij wordt het volk (wij dus) vreselijk gemanipuleerd met al die polls en kieswijzers.
  Groet van Maci.

  Like

 15. Victor Van Vosselaer Says:

  Daarjuist lees ik bij Lebuinus, + het antwoord van BP: Stemmen op lijst 5, nr 1. ………..Wie dàt mag wezen, is niet moeilijk te raden; doch…kan men in NL maar op één persoon op de lijst stemmen?
  Bij ons, in het onland b., is het mogelijk om voor “àlle kandidaten MIN EEN, op dezelfde lijst” te stemmen; idem voor de opvolgers.
  Dat levert toch maar één stem voor de partij zèlf, doch, door op àlle kandidaten (min 1) een stem te geven, moedigt men die andere kandidaten ook aan om nog méér zich in te zetten voor de partij.
  Iedereen die op de PVV-lijst staat doet toch ook “naar eigen vermogen” zijn/haar best voor het verwezenlijken van het partijprogramma… of heb ik het mis en is er ènkel maar die Superman ???

  Like

 16. alida Says:

  Net gelezen op Contradicere
  PVV wat moeten we er mee,die heeft zeker ook de opdracht grkregen om de PVV de grond in te boren.Nou lukken doet het hun toch niet ,een echte Pvv stemmer stemt troch PVV.

  Like

 17. alida Says:

  Net gelezen op Contradicere
  PVV wat moeten we er mee,die heeft zeker ook de opdracht gre.kregen om de PVV de grond in te boren.Nou lukken doet het hun toch niet ,een echte Pvv stemmer stemt toch PVV.MAci en reken er op dat ze zullen proberen de boel te belazeren .daar zie ik ze toe instaat

  Like

 18. tristan Says:

  “U KIJKT ZO LIEF”.

  Deze guitige opmerking van Jan Peter Balkenende tijdens het verkiezingsdebat gisteravond tegen Marielle Tweebeeke viel niet in goede aarde bij Femke Halsema.

  “Ik had u een knietje gegeven” luidde haar reprimande tegen Jan Peter wegens deze ongewenste intimiteit tegen een weerloze vrouw.
  Enig gevoel voor humor is dit Linkse kwezelke blijkbaar vreemd, gelijk de edele delen van de viriele man onder vuur nemen. Het had natuurlijk mooie beelden opgeleverd; Jan Peter met vertrokken gezicht afgevoerd onder luid applaus van de aanwezigen.
  Het Femke is natuurlijk niet gewend aan dergelijke complimenten van het mannelijk geslacht, dus gelijk de beuk erin na deze (licht seksistische) opmerking van de ministerpresident.

  Overigens had Job alweer de cijfers niet paraat tijdens het gekrakeel en ziet zijn kansen op Het Torentje met de dag slinken. In de peilingen zakt de PvdA als een oude onderbroek en dat is natuurlijk goed nieuws voor de Wilderiaan.

  Er is nog meer goed nieuws!
  Het Islamitisch College Amsterdam (ICA) moet noodgedwongen zijn deuren sluiten per 1 augustus. Wegens te weinig leerlingen en verdacht slecht onderwijs. Job heeft zijn hielen nog niet gelicht en de Islamisering loopt gelijk vertraging op. Waar moeten al die gehoofddoekte meiden nu hun heil gaan zoeken? Alsnog in Marokko, Turkije of Iran of verspreiden deze lieftallige dames zich over de gehele stad Amsterdam in geriefelijke taxi’s op kosten van de argeloze Oude Nederlanders?
  Maakt u zich niet ongerust, Ahmed Marcouch vindt ongetwijfeld wel een oplossing in goed overleg met de Moslim Broederschap en andere charitieve instellingen.

  Waarom komt de Islam altijd negatief in het nieuws?
  Geert Wilders heeft de antwoorden én de oplossingen maar hij is een roepende in de woestijn.

  De autochtoon sleept zich op 9 juni weer naar het stemlokaal, wurmt zich door een groep hoofddoeken heen – die op aanwijzing van een behulpzame buurtvader het rode potlood hanteren – en besluit toch maar op de PVV te gaan stemmen.
  Want die Rutte heeft wel mooi praten maar gaat hij het allemaal waarmaken tijdens de coalitiebesprekingen?

  STEM PVV!

  Like

 19. PJean Says:

  Het is toch niet te vatten dan een volk schreeuwt om verloedering én verpesting van de samenleving door dat barbaars zootje ook nog een forum te geven. Jaag ze weg voor ze jou zelf wegjagen uit uw eigen land want die barbaarse brutale gewelddadige kankerbuil spat open, met de hulp van een stuk onbenul zoals die cohen zal het snel gaan plaatsvinden.
  Hij kent niks, hij weet niks én hij is niks, enkel een links stuk onbenul.

  Like

 20. leefbarbaar Says:

  Graag gedaan.
  Een goede cartoon deel je met je vrienden, net als een goed glas bier.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: