Kinderboerderij/speelpark moet wijken voor moskeet.


Landgenoten,

Het nieuws van vandaag staat nog steeds bol van de verkiezingen. Ook een zekere Joran is weer volop in het nieuws. Maar voor het stukkie van vandaag neem ik u mee naar Tilburg:
‘Buurtbewoners van de Stedekestraat in Tilburg zijn een handtekeningenactie begonnen. Er komt een nieuwe moskee en een deel van de kinderboerderij en het buurtpark Maria Goretti moet daarvoor wijken.’

De getoonde afbeelding moeten we misschien alvast inlijsten. De Baardmannen moeten namelijk weer een haathut bouwen. En of onze Hollandsche kind’ren daar nadelige gevolgen van gaan krijgen, zullen de Baardmannen een (halal) worst wezen.

In dit buurtpark annex kinderboerderij komen dagelijks honderd kinderen, zo meldt Omroep Brabant en de buurtbewoners hebben inmiddels een petitie gestart. U wilt de petitie ook tekenen? Dat kan. Als de plannen doorgaan, de gemeente Tilburg gaat het probleem maandag bekijken, moeten er speelfaciliteiten, bomen en dierenverblijven verdwijnen. En de luchtroosters van de garage van de moskeet komen nota bene uit in de speelweide van de kinderen! Lekker gezond.

Dit is het Nederland anno 2010, waarde Autochtonen. In den beginne werd zo’n moskeet gewoon buiten de bebouwde kom geplaatst. De Baardmannen waren hierover niet tevreden en gingen vervolgens kerken enteren, of men bouwde op een braak liggend terrein zo’n zweetvoetenhok met vloerkleedjes. Maar zoals wij allen weten, zijn mohammedanen Hondsbrutaal. Men heeft nu eenmaal de zinnen gezet op deze locatie en of het speelplezier van onze Hollandsche kinderen daarmee ten einde is… Ach, het zijn slechts ongelovige hondjes waarvan de ouders waarschijnlijk PVV stemmen. Die zijn we liever kwijt dan rijk. Ik heb opeens te doen met de schapen op deze kinderboerderij. Ik zie de Baardmannen al grijnzen…

Het Nederland van u en mij dwarrelt als los, mul zand door onze vingers en bijna niemand wil er een stevige stalen emmer onder zetten. Alleen het Goudlokje oet Venlo is bereid de handen uit de mouwen te steken. Maar het Linxe Tuigh, wat bestaat uit o.a. Çohen, Pechtold, Halsema en ander schorriemorrie juichen dit soort islamitische bouwprojecten juist toe! Baard-ochtonen moeten namelijk onder elke voorwaarde de gelegenheid krijgen hun zieke, wraakzuchtige Doctrine te verspreiden. Onze dierbeesten en witkinderen moeten daarvoor zelfs wijken.

BP zegt: Genoeg is Genoeg!
Nederigland moet weer NEEderland worden en wij zeggen nee tegen nog meer mosketen, nee tegen allah, nee tegen opdringerige Baardmannen die denken, voor zover dat mogelijk is, dat zij ons land nog verder kunnen bevuilen met een ziekelijk Politiek Systeem, nee tegen eerwraak, nee tegen allerhande besnijdenissen, gepleegd achter het donkerrode PvdA-gordijn bij de barbier, nee tegen onopgevoed moslimtuigh, nee tegen dubbelpaspoorters die zich ook nog burgemeester durven noemen, kortom: NEE!

Is het nu zo moeilijk?!

STEM PVV!

Advertenties

15 Reacties to “Kinderboerderij/speelpark moet wijken voor moskeet.”

 1. lisa Says:

  Dit moet gestopt worden.Ieder die dit blog leest teken ook en stem PVV

  Like

 2. Arie Says:

  Waarde BP vrienden,

  Mag ik hierbij aansluiten met een verhaal dat niet direct iets met dit onderwerp te maken heeft, maar des te meer met de ondergang van Nederland in zijn algemeenheid.

  Afgelopen week werd me op het werk de vraag gesteld of ik ging stemmen. Ik antwoordde met ja. Mijn collega wilde weten waarop. Ik zei dat dat privé was. ´Ja, hoor, PVV natuurlijk` kwam collega twee er op agressieve en verwijtende toon tussendoor. Ik heb op kantoor al diverse malen geweigerd mee te doen met het verplichte Wilders-bashen, dus dat maakt me natuurlijk al bij voorbaat verdacht.

  Ik heb niet bevestigd dat ik op Wilders ging stemmen, maar dat was niet eens meer nodig. Vanaf dat moment ging het razendsnel, ik kan me niet eens meer precies herinneren hoe het gegaan. In ieder geval werd ik verantwoordelijk gehouden voor alle gedachten en opmerkingen van Wilders, inclusief zijn beruchte uitspraken zoals kopvoddentax en knieschoten. Al binnen een minuut, gebeurde wat ik al aan zag komen en waar ik bang voor was. Ik was een racist. Ik discrimineerde. Een collega, die in een eerder onderonsje af had zitten geven op hoofddoekjes, meende er nog een schepje bovenop te moeten doen en stelde mij alvast verantwoordelijk voor de verandering van de samenleving, de chaos en geweld dat onvermijdelijk zal volgen op een verkiezingsoverwinning van Wilders. Tussendoor wist hij trouwens nog een opmerking te maken die ongetwijfeld de allerdomste is die ik ooit in dit verband heb horen maken. Hij zei: ´wat is het probleem, 20 jaar geleden droegen de vrouwen hier ook allemaal hoofddoekjes.´ Ik antwoordde dat een jaar of 50, 60 jaar geleden sommige Nederlandse vrouwen hoofddoekjes droegen om hun kapsel in model te houden bij wind en regen. Niet met de bedoeling geilaards en verkrachters af te schrikken. ´Nou, dat weet ik niet hoor´ was zijn reactie. Ongelooflijk. Later drong het tot me door: hij probeerde zijn straatje schoon te vegen. Hij voelde zich verplicht zich tegen mij af te zetten uit angst anders bij het verkeerde kamp ingedeeld te worden, vanwege zijn eerdere uitlatingen.

  Ik heb al vaak dit soort verhalen gelezen, maar het is de eerste keer dat het mezelf overkomt. Het was een erg vervelende ervaring. Twee mensen die op me in zitten te hakken, met een gebrek aan argumenten, een gebrek aan feitenkennis en één en al vooroordeel (datgene wat ze Wilders verwijten dus). Er hing een bijna tastbare tweedeling in het kantoor: wij zijn de goeden: intelligent, tolerant en ruimdenkend. Wij zijn anti-Wilders. En daar zit een fout mannetje, racistisch, gefrustreerd en bevooroordeeld: m.a.w. pro Wilders. Het feit dat ik niet al te rustig gereageerd heb (ik voelde me verplicht voor mezelf en Nederland op te komen) zal ze ongetwijfeld nog verder gesterkt hebben in de mening dat PVV stemmers agressieve en gefrustreerde mensen zijn.

  Later op de dag ging ik nog naar de koopavond in mijn stad. Vind ik gezellig, lekker wat slenteren, misschien wat kopen, genieten van het zonnetje en lekker mensen kijken. Of misschien moet ik zeggen: dat VOND ik gezellig, want tegenwoordig is er niet veel aan. Vooral het mensen kijken valt nogal tegen. Landgenoten, er wordt ons door de officiële instanties voorgehouden dat er miljoen of nog minder (laatst las ik zelfs het getal van 800.000!) moslims in Nederland zijn. Ik geloof er niets van. Minstens een derde deel, maar ik denk eerder 40% van wat er gisterenavond door de binnenstad rondliep bestaat uit hoofddoekjes. Waar je ook keek: gewone hoofddoekjes, dubbele hoofddoekjes, hoofddoekjes die het hele gezicht omspannen en in een soort slab ergens bij de navel eindigen. Verder de welbekende islamitische kerstboomkleding (laag over laag over laag, eindigend in een sleep over de grond), Turkse regenjassen en weet ik wat niet meer. Teveel om op te noemen. Af en toe een norse baardman erbij en vooral veel, heel veel kinderwagentjes. Ik heb vrijwel geen Nederlands horen spreken. Toen wist ik het ineens zeker: we gaan deze strijd verliezen. Nederland is al voor een deel bezet en de meeste mensen hebben het nog niet eens in de gaten. Eigenlijk is het onjuist om het woord ´strijd´ te gebruiken. Er is geen strijd. We laten ons gewoon aan de kant zetten door een minderheid, aanhangers van een gedachtegoed waaruit nog nooit iets waardevols is voortgekomen. Iedereen kan het zien, maar men WIL het stomweg niet zien. Landgenoten, eerst werd ik woedend (ook door wat er eerder op de dag gebeurd was), daarna schoten de tranen in mijn ogen. Ik heb er wakker van gelegen. Vijf jaar geleden hoorde ik nog bij de ontkenners. ´De problemen met moslims zijn sterk overdreven, het komt vanzelf wel goed. Kritiek op moslims komt vooruit uit racisme (ja dat heb ik zelf ook gedacht! Ik schaam me!)´ Langzaamaan begon ik in te zien dat er toch wel wat aan de hand is. En nu word ik wakker in een nachtmerrie. Hele stukken Nederland zijn al onherkenbaar veranderd. En enige kans op verbetering is niet in zicht.

  Wilders krijgt iedere dag te verduren wat ik afgelopen week te verduren kreeg. En stukken heftiger. Nu al jarenlang. Hij moet vrezen voor zijn leven en wordt vervolgens door gemakzuchtige staatsjournalistjes voor bange man uitgemaakt. En hij blijft er rustig onder. Die man is een held! Eenzame klasse!

  Daarom :stem PVV! De enige kans op het behoud van Nederland.

  Like

  • boilingpoints Says:

   Bedankt voor je uitgebreide verhaal, Arie!

   En zo zie je maar weer; de echte Wilderiaan moet kennelijk oppassen om zijn politieke voorkeur te uiten. Maar laat je niet ondersneeuwen door het anti-Wilders Kamp en dat geldt voor iedereen die dit leest.

   De twee ‘collega’s’ zou ik in het vervolg dood negeren. Ooit komt er een dag dat dit soort lieden ons gelijk moeten geven. Maar dan is het waarschijnlijk al te laat…

   STEM PVV.

   Like

 3. Lebuïnus Says:

  @Arie,

  Herken Uw verhaal en veel anderen, vemoed ik.
  Je wordt in “verdachte hoek” gedwongen en de
  ene na de andere Pavlovreactie volgt.
  Het conformisme van de groep gesterkt door de
  niet aflatende indoctrinatie van de media doen
  de rest.
  Dit groepsgebeuren moet ook zo gewerkt hebben
  in de jaren dertig in Naziduitsland.
  Met alle bekende gevolgen van dien en die zullen
  in het niet vallen bij de komende bezetting.

  @BP
  Goed verhaal en je blijft je kwaad maken over
  deze krankzinnigheid.

  Like

 4. Victor Van Vosselaer Says:

  Beste Arie,
  Niet alleen in het “noordelijk deel” van de Nedere Landjes aan de Noordzee komen zulke toestanden voor hoor: in Vlaanderen is het ook “van dattum”.
  Zèlfs gaat de uitlokking nog véél verder; zo gaf ik (een paar weken terug) een commentaar op You tube over de clip: “Fascist Filip De Man”. Onmiddelijk kwamen er meerdere tegenreacties van een zekere: “vlaanderenkanbeter” die mij, Victor20376 verlokte om een racistische uitspraak te doen. (waarschijnlijk stevende hij af op een klacht van het CGKR -> antiracismecommissie). U kunt het controlleren hoé ik me aalglad uit de slag getrokken heb hoor; met àlle marokken,toerken en irakezen… MAAR NIET MET DEZE ! {;-D)

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  BP,
  om een stukje park op te offeren voor een haatkeet is vrijwel onmogelijk. De groenbestemming van het bestemmingsplan moet dan worden omgezet naar haatbebouwingbestemming. Op papier vrijwel onhaalbaar. Dat er toch sprake is van bebouwing wijst op corruptie. (jij stemmen pvda, jij boel grote haatkeet) en natuurlijk zijn de omwonenden slecht voorgelicht. Zoek het bestemmingsplan op en spreek iedere politieke partij aan, tenzij je pvda stemt of GsL, want dan heb je er zelf om gevraagd.
  At Arie
  mijn ervaringen zijn vaak anders dan de jouwe. In 010 ben je voor de media als je bij Leefbaar Rotterdam zit, helemaal fout. Eng. Tokkie, racist enzo. Maar in praktijk bleken veel mensen, collega’s zelfs, ook op LR te stemmen, of in ieder geval de gevoerde politiek erg te waarderen. Dat viel dus vaak erg mee. OK. je hebt mensen die iets uit de krant napraten en zelfs geloven dat wat in het Algemeen Dagblad staat waar moet zijn, terwijl deze krant al jaren geschreven op het politburo van de PvdA. Maar goed, je hebt zelfs oude nederlanders, die zes keer per beroofd en bestolen worden en nog steeds PvdA stemmen. Van die laatste groep kun je dus alles verwachten. Niets van aantrekken dus
  PS. Vaak viel het mij op dat mensen met de grootste afkeer van LR en de PVV, zelf een riant inkomen hebben. Wonen op een Vinex, met witte scholen en witte middenstand en nimmer in de metro zijn gestapt. Wereldvreemd dus. Niet zelden verdienen ze goed aan de allochtonenellende en zijn adviseur van de gemeente of doen overbodige onderzoeken.

  Like

 6. Mak Assar Says:

  @leefbarbaar,
  juni 5, 2010 om 16:10
  Ik heb soortgelijke ervaringen in 010 met LR. E n om mezelf maar te beschermen heb ik bij
  iedere vraag van omstanders op bijeenkomsten, feestjes enz. altijd gewoon gezegd
  wat mijn keuze zal zijn op 9 juni: SGP. Verder nooit geen commentaar meer gehad. NB Trouwens zou het voor
  mij optioneel een alternatieve keus geweest kunnen zijn. Maar ik stem toch op de partij van
  Sinyo Nakal Boeng Geertje hehehe. Tis maar dat ge het weet.

  Like

 7. alida Says:

  EErst beginnen met heel veel varkens los te laten lopen ,geen stront opruimen ,moeten ze dan maar zelf doen.Max Pam schrijft in de Volkskrant.
  Wilders staat aan de rand van de afgrond,mensen die geen cp hebben geloven dat misschien,maar echte Pvv stemmers weten wel beter.
  Hoe kun je , je stem zetten tegen die haathut,hirbij doe ik dat.

  Like

 8. Victor Van Vosselaer Says:

  Beste Boilingpointsvrienden,
  Reeds 66 jaar geleden lieten op 6 juni meer dan 10.000 jonge gasten hun leven om een begin te maken aan het buitenbonjouren van vreemde indringers.
  Het is nu aan Jullie om de horden uit het oosten de verdere pas af te snijden, en…te stoppen.
  Jullie leven moeten jullie er niet voor veil hebben : Kiezen voor de PVV volstaat !
  Wij, jullie Zuiderburen, zullen ook ons aandeeltje doen in de strijd tegen de i**** door op 13 juni voor het VB te stemmen.
  Laten we samen een politieke aardbeving veroorzaken in ons beider landjes: SIOE -> Stop Islamisation Of Europe

  Like

 9. alida Says:

  De Pvv kan het niet alleen doen, en ik ben zo bang dat Rutte zijn woord niet houdt

  Like

 10. rechtsheksje Says:

  er was toch ook al een biljard verreniging die weg moest voor een multicultureeel centrum
  nog even en wij Hollanders hebben niks meer
  raak steeds meer overtuigt door mijn keuze van de PVV
  opzouten met die lui

  Like

 11. boilingpoints Says:

  At Hexje,

  Die biljartclub moet idd. ook weg.
  De bejaarden worden augustus geruimd.

  Like

 12. rechtsheksje Says:

  hoever laten we het in Nederland nog komen ik ben zo bang met de PVDA en D66 straks een islamitisch nederland te krijgen

  Like

 13. Duvessa Says:

  Dit is echt belachelijk! Ik begin ook steeds meer zekerder met mijn keuze voor de PVV.. dit slaat nergens op. Dit moet stoppen! :S

  Like

 14. Mak Assar Says:

  @Victor Van Vosselaer
  juni 6, 2010 om 18:35
  Bij dezen een driewerf “SIOE”
  And last but not least my vote at 9 june 2010 one and only PVV.
  Yeah!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: