Bejaarden betalen € 15,- voor een schep lucht.

Waarde lezers,

Hoe fucking ziek en schaamteloos is dit?!

‘Ouderen van tien verpleeghuizen van ZINN, dat vestigingen heeft in Groningen, Hoogezand en Haren, moeten voortaan betalen om een blokje om te gaan. Als de bewoners samen met een van de medewerksters een ommetje wil maken kost ze dat 15 euro.’
U wilt een keertje douchen? Dat kan, maar wel eerst € 21,- neertellen. Een uurtje zwemmen? Prima, maar dat gaat u wel € 42,- kosten.
Nogmaals, hoe fucking ziek en schaamteloos is dit?! Ouderen moeten betalen voor een schep lucht en ook om niet te gaan stinken moet men betalen, Nederland Verzorgingsstaat!

De directeur begrijpt alle ophef niet…
‘Volgens Koopmans is het in het dagelijks leven toch ook niet anders en dan niet alleen bij de ouderen. Sommige mensen hebben nu eenmaal meer geld dan andere, en gaan dan in het algemeen ook vaker op vakantie.’
Wat is dit voor een lik-me-kutje-argumentatie. Dus als je geld op zak hebt, kan je een paar scheppen lucht kopen. O, werkt dat tegenwoordig zo in Nederland. Minder bedeelde ouderen hebben dus pech, ouderen met wat geld kunnen naar buiten. Tegen betaling, en de directeur Wil Koopmans vindt dit een eerlijke gang van zaken.

Nederland Verzorgingsstaat, mensen. Alleen geldt dat niet voor mensen die hun hele leven hebben gewerkt en belastinggelden hebben afgedragen. Nee, de gelukzoekers uit ‘levensgevaarlijke gebieden’ die hier nog steeds in grote getale neerstrijken, worden tot het graf verzorgd. Ik las op Elsevier iets over een Iraanse econoom die binnen drie maanden al prima Nederlandsch sprak, maar toch binnen een half jaar werd weggestuurd. En dat logisch, want het asielcircus kan helemaal niets meer aan deze man verdienen. Deze man heeft geleerd, is zelfstandig en kan zelfs al Nederlandsch spreken. Dan ben je hier niet welkom! Daar valt geen eer meer aan te behalen. Ongeschikt voor voor allerhande projectjes, taallesjes en wat dies meer zij. Levert geen geld op. Weg ermee.

Ondertussen draait de asielindustrie op volle toeren! De Ouderling Hirsch Ballin heeft de afgelopen drie jaar 550 verblijfsvergunningen verleend aan de zogenaamde schrijnende gevallen. Schrijnende gevallen? Zie boven, onbeschaamderik!

‘Het gaat om uitgeprocedeerde asielzoekers die zouden zijn afgewezen als de regels werden gevolgd.’

Laat dit even op u inwerken. Volgens de regels moeten deze profiteurs opzouten, maar Hirsch Ballin steekt daar een stokje voor en ondermijnt daarmee het uitzettingsbeleid.
Dit land is een schuilplaats geworden voor oorlogsmisdadigers, Hamasstrijders, ex-kindsoldaten, mensensmokkelaars en ander tuigh.

En ondertussen moeten ouderen in Nederland betalen voor wat daglicht en zuurstof.

U krijgt vandaag de kans om hier een einde aan te maken.
STEM PVV.

Advertenties

7 Reacties to “Bejaarden betalen € 15,- voor een schep lucht.”

 1. Baconwallah Says:

  Aan de website van het Dagblad van het Noorden ontleen ik dankbaar de volgende informatie over het inkomen van de managers van de betrokken instelling, ZINN:

  “In 2008 bedroeg het totaal aan salariskosten van EH.W. 298271 euro. De salariskosten van WJ.K.-K. stegen van 154995 in 2008 tot 175659 in 2009. Dat is een stijging van bijna 18% !! (bron: jaarverslagen.nl) ”

  Daar heb ik niks meer aan toe te voegen.

  Like

 2. Boilingpoints Says:

  At Baconwallah,

  Bedankt voor de (schokkende) info!

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  Heel goed. Wat Bakellende ook belooft deze smerigheid is het ware gezicht van het CDA. Al die jaren Bakellende hebben oude mensen weinig goeds gebracht en afhankelijke mensen schandalig benadeeld.
  Veel van deze zorggraaiende criminelen zijn CDA/ers.
  Wat JP hervormingen noemt, noemt Geert bezuinigingen en ik noem het diefstal.
  Stem nooit meer CDA. Vooral niet als je van plan bent oud te worden.

  Like

 4. yeager Says:

  BP
  Ik geloof niet dat je vandaag door een stem op de PVV aan die walgelijke toestanden een einde kan maken. Die toestanden moeten veel ernstiger worden om een structurele verandering tot stand te brengen.
  De standpunten van de PVV zijn bekend en het was m.i. fout van Geert om daarover met landverraders als Cohen in debat te gaan.
  Als Geert zich verre had gehouden van die oplichters en fabulanten. dan was hij voor mij geloofwaardig gebleven.

  Like

 5. alida Says:

  En wie zal hier iets aan gaan doen,het is en blijven zakken vullers,maar de kinderen van die ouderen ,doen die dan niets .

  Like

 6. Arie Says:

  @yeager. Wat helpt dan wel? Wilders wil meer geld naar de verpleging, meer geld naar bejaarden- en verzorgingstehuizen. Een bedankje voor de mensen die Nederland écht opgebouwd hebben. Volgens mij meent hij het. En het geld dat hiervoor nodig is wil hij weghalen bij overbodige en discrimerende zaken, zoals het MDI, buurtvaders, snoepreisjes voor criminele Marokkaantjes enz. Beter kun je het toch niet wensen?

  Of hij het voor elkaar krijgt is een tweede. We mogen denk ik al blij zijn als de PVV mee mag doen als kleinste in een driepartijenkabinet. Of zit zelfs dat er niet meer in? Ik ga het gewoon proberen. Ik ga nu naar het stembureau. Tot later !

  Like

 7. Baconwallah Says:

  Ik kom nog even terug op de Iraanse econoom, die ik goed gekend heb. Hij stak altijd keurig in het pak, en zijn vrouw, arts, droeg steevast een mantelpakje. Beiden spraken na drie maanden voortreffelijk en beschaafd Nederlands en wilden graag aan het werk. Dat mocht natuurlijk niet.
  Ik heb me nog vaak afgevraagd, of ze de uitzetting hadden kunnen voorkomen door respectievelijk een soepjurk met gehaakt mutsje en een burka te gaan dragen…. ’t Zou me niet verbaasd hebben.
  Een hele serie analfabetische handophouders daarentegen teisterde jarenlang mijn spreekuur.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: