Ruim 1.4 miljoen gezichten kozen PVV!

Landgenoten!

Allereerst feliciteren wij Geert Wilders met zijn behaalde monsterzege!
Meneer startte zijn ‘Groep Wilders’ op 3 sept 2004 en is anno 2010 uitgegroeid tot een partij met maar liefst 24 zetels. Groter dan het CDA. Balkenende blies de aftocht en zit voortaan iedere avond met schoon gewassen haartjes een schaaltje Nibbit leeg te harken. Arme Bianca Balkenende. Je zou Jan Peuter na zo’n verkiezingsavond thuis krijgen zeg. Rood gejankte oogjes en diep teleurgesteld in het CDA, in zichzelf en natuurlijk in de kiezer! Maar die kiezer geloofde niet meer in Paars, maar koos massaal voor de VVD en PVV.

Maar we zijn er nog niet, er moet nog geformeerd worden en Çohen ligt ook nog op de loer. De Marokkaan en Çohentokkie Marcouch verscheen gisteravond ook ten tonele. Volgens Twitter weigerde hij Geert te feliciteren met het fantastische resultaat. Marcouch is een zeer onsportieve verliezer en een misleidende islam-propagandist bovendien. Verder moet deze Salafist gewoon zijn muil houden.

En dan de opkomst in Huize BP. Twee derde van de gezinsleden rende in één streep naar het stembureau, een derde was niet stemgerechtigd, dus die bleef op school. (groep 3)
Maar onze stem uitbrengen ging niet helemaal zonder slag of stoot. In een groezelig gymzaaltje had men zwarte lappen vinyl op de vloer gelegd, een bejaarde struikelde over de niet afgeplakte naden en kwam ten val. Een kleine verwonding aan de wijsvinger en mevrouw krabbelde weer op.
Pas veel later kwamen wij tot de ontdekking dat deze zogenaamde ‘valbejaarde’ ingehuurd was door Links. Puur om verwarring te zaaien, om de boel te ontregelen. Want tijdens haar doodsmak vlogen de meeste stemgerechtigden uit de stemhokjes om te hulp te schieten. Het stembiljet achterlatend… Wat is er in die tussentijd gebeurd met dat fucking stembiljet?

Ondergetekende bleef gewoon in het stemhokje. Die was allang bekend met het fenomeen ‘ingehuurde valbejaarde’ en los daarvan; ik was druk doende met het donkerrood inkleuren van het eerste vakje van Lijst 5. Ik hing met mijn volle gewicht op het potlood om er zeker van te zijn dat het bewuste vakje goed ingekleurd was. Ik laat me namelijk niet afleiden door een aandachttrekkende bejaarde op struikelvoetjes.

De afbeelding toont een Wilders-aanhanger. En daar zijn er momenteel zo’n 1.4 miljoen van…
Nederland bekende kleur en koos voor Hoogblond!

Nogmaals, Geert, van harte!

19 Reacties to “Ruim 1.4 miljoen gezichten kozen PVV!”

 1. Herbert Says:

  Dat was dan wel een héél letterlijke voorbode voor links die ten val kwam…

  Like

 2. ellenrteb Says:

  Ik ga uit mijn dak, weet je dat. hahaha………….

  Like

 3. madbello Says:

  HA HA HA ”fenomeen ‘ingehuurde valbejaarde’ ” hoe kom je er op of is het echt kebeurt?

  Gefeliciteerd met je monster zege, maar idd eest zien hoe een coalitie alle ideale kapot gaat maken.

  Like

 4. boilingpoints Says:

  At Madbello,

  De bejaarde kwam wel degelijk ten val, maar ik heb er zo mijn twijfels over, vandaar de typering ‘ingehuurde valbejaarde’. 😉

  Like

 5. Harm Schouten Says:

  Het blijft natuurlijk wel verontrustend dat de PvdA nog 30 zetels heeft gehaald.
  Dat geeft een griezelig inzicht in hoeveel subsidiesponzen, uitkeringslurpers en foute ambtenaren er rondlopen in Nederland.

  Like

  • Ouwe Knoest Says:

   Hallo aanhangers!
   Waar deze OK op wacht is hoeveel voorkeurstemmen er zijn gegeven door onze vredebrengers aan hun geloofsgenoten en wie er allemaal van hen de kamer komen binnenwandelen.
   Mocht dat een feit zijn, dan is dát voor OK verontrustend.

   Mocht paars er alsnog komen dan wordt MR door alle coalitiegenoten gepiepeld.

   Like

  • Anton Says:

   Inderdaad. Een partij die bijna in zijn eentje verantwoordelijk is voor de uitverkoop van Nederland. Eigenlijk had die gehalveerd moeten worden, een echte arbeider heeft amper reden om nog op die partij te stemmen. Het toont aan hoe vele organisaties en figuren doordrenkt zijn met een PvdA saus. Allemaal hebben ze belang bij een sterke PvdA omdat ze er afhankelijk van zijn. Alleen al allochtone handophouders zijn volgens mij goed voor minstens 5 zetels als ik de kiesdeler er op loslaat.
   Mooi die zetelwinst van de PVV. Nu maar hopen dat het iets concreets gaat opleveren. Met het laten vallen van de AOW voorwaarde heb ik persoonlijk geen moeite.

   Like

  • Anton Says:

   Toevoeging. Een mooi voorbeeld van subsidiesponzen (mooi verwoord) vind ik nog altijd Oxfam Novib. Jaarlijks goed voor handje ophouden en pakweg Euro 145 miljoen incasseren. Slaan zij ooit zelf één spijker in de muur, metselen zij ooit eigenhandig de ene steen op de andere? Komt er ooit iets daadwerkelijk uit hun handen dat men ook vast kan houden? Nee, als er al iets tastbaars is lieten zij het anderen doen. Ondertussen druk bezig met vergaderen en declareren. En niet te vergeten bij mij als particulier met die subsidie te bedelen om geld. Want het is allemaal heel erg en geld is dringend nodig. Geert: als je ook maar enig invloed uit kan oefenen, schaf deze club meteen af!

   Like

 6. Lebuïnus Says:

  Bravo Geert,
  Vierentwintig zetels worden er misschien vijfentwintig als
  de stemmen van de niet in Nederland wonende kies-
  gerechtigden zijn meegeteld.
  Gelukkig is dat mannetje 66 met zijn stupide gekraai op
  tien zetels blijven steken, overigens tien te veel.
  En nu maar wachten wat voor een gehandicapt politiek
  kindje wordt verwekt.
  Volgens mij zal het “kindje” niet voldragen worden, dus
  in 2011 weer stemmen en dan gaan we voor 40 á 50 zetels
  voor de PVV.

  Like

 7. yeager Says:

  @Anton. “Met het laten vallen van de AOW voorwaarde heb ik persoonlijk geen moeite”.
  Nee, u niet, maar jan en marie die hadden gehoopt niet nog eens twee jaar voor ali en mohammed te moeten werken, komen mooi bedrogen uit met die “onaantastbare” belofte, dat “breekpunt” van de PVV.
  Toetreding Turkije tot de EU het volgende breekpunt dat gaat sneuvelen?
  Goddank heb ik mijn stem op geen van die landverraders en oplichters uitgebracht.

  Like

  • Anton Says:

   Het is nogal een ommezwaai moet ik toegeven, maar wat mij betreft had die AOW voorwaarde door Wilders gewoon niet gesteld moeten worden. In de jaren 50 van de vorige eeuw werd zoiets al voorgesteld. Ieder jaar de pensioengerechtigde leeftijd met een maand ophogen, beetje bij beetje, tot aan een punt. Dat werd toen weggewuifd, en inmiddels zitten wij met de gebakken peren. Zelfs nu is ophogen met een ruime marge tot aan 2040 kennelijk al te veel gevraagd. Zonder jan en marie tekort willen te doen, ik denk niet dat zij zover vooruit gedacht hebben ook nog eens voor ali en mohammed te moeten werken. Een akkoord voor toetreding van Turkije tot de EU lijkt mij ondenkbaar. Wie je met landverraders en oplichters bedoelt is mij onduidelijk. Ik heb PVV gestemd, en jij?

   Like

 8. tristan Says:

  PLEEGT GEERT WILDERS KIEZERSBEDROG?

  Na het behalen van een grandioos succes bij de Parlementsverkiezingen is het gekrakeel alweer begonnen.

  In de politiek moet men nu eenmaal concessies doen om iets te bereiken, vandaar het laten vallen van het breekpunt i.v.m. de AOW-kwestie. Een kwestie waarover de werkgevers en het FNV al overeenstemming hebben bereikt. De echte speerpunten van de PVV zijn het Immigratiebeleid, de Veiligheid en de voortschrijdende Islamisering.
  Intussen is het duidelijk dat de PVV op dit moment echt wil gaan regeren en dus concessies wil doen.
  De meeste PVV-stemmers hebben hun stem uitgebracht op Wilders vanwege zijn anti-Islam standpunten en niet vanwege het handhaven van de leeftijd waarop men van zijn AOW kan gaan genieten. We worden nu eenmaal belangrijk ouder dan in de tijd waarin de AOW werd ingevoerd.

  Cohen huilt hete tranen; Nederland heeft een ruk naar Rechts gemaakt en wat moeten ze in het buitenland wel niet van ons denken?
  De moslims zijn uiterst bezorgd; misschien komen hun subsidies in gevaar en kunnen hun vrouwen en kinderen niet meer veilig over straat. En wat te denken van de dreiging dat men nu aan het werk moet en dat de Wajongregeling wordt afgeslankt? Om nog maar te zwijgen over losgeslagen Wilderianen die gehuld in bruine hemden in de Vogelaarwijken gaan marcheren op zoek naar weerloze moslims met lange baarden en witte soepjurken.
  En wat te denken van de oprichting van de Wilderjeugd o.l.v. Hopman Brinkman die de moskeeën gaat bezoeken om de boel kort en klein te slaan?

  Allemaal flauwekul en gedemoniseer naar beproefd Links recept en we zijn intussen wel het een en ander gewend op dit punt.

  De bal ligt nu bij de VVD; wil deze partij serieus in overweging nemen met de PVV te gaan regeren met het beschadigde CDA als derde partij?
  De tijd zal het leren, maar de tijd dringt ook. Het zal toch niet gaan gebeuren dat met Kertmis 2010 Jan Peter nog in het Torentje zit of er niets aan de hand is?

  Er moeten dringend financiële problemen worden opgelost en een vuist gemaakt tegen de EU die ons land wil opschepen met Somaliërs die oorspronkelijk in Griekenland asiel hebben aangevraagd maar hier verblijf hebben gezocht vanwege het softe beleid van Albayrak. Van de EU mogen we deze kennismigranten niet terug sturen omdat de Grieken niet in staat zijn behoorlijk huisvesting, voeding, zakgeld en medische verzorging te verschaffen.
  Niet alleen dus hun pensioenen betalen maar ook hun zielige asielzoekers overnemen in het kader van ‘solidariteit met de zwakke landen in de EU’.

  Ons volk heeft gisteren een duidelijk signaal afgegeven; het moet definitief uit zijn met sinterklaas spelen ten koste van de autochtone bevolking. We zijn het zat om als afvoerputje van Europa te fungeren en tal van exotische culturen onderdak te bieden en als dank niet meer veilig over straat te kunnen lopen. 1,4 miljoen PVV-stemmers zijn géén racisten maar gezond denkende Nederlanders van allerhande signatuur die bedanken voor verloedering, verpaupering en alsmaar stijgende criminaliteit.

  Wilders speelt het spel slim en weet donders goed wat de LPF is overkomen, die partij ging ook – te vroeg – regeren en ging in korte tijd ten onder aan onderlinge twisten en onervarenheid.

  Er zullen heel veel wezenlijke punten van de PVV in een eventueel regeeraccoord moeten staan wil Geert Wilders daadwerkelijk zijn nek uitsteken en in een kabinet Rutte gaan plaatsnemen.
  Die mentaliteitsverandering zie wij nog niet gebeuren bij de gevestigde politiek. Het zullen spannende weken worden voor ons land. Binnenkort gaan ook de Belgen naar de stembus, zal men ook daar tot de conclusie zijn gekomen dat de massa-immigratie een heilloze weg is die op termijn moet leiden tot totale chaos en zelfs een burgeroorlog?

  In Zwitserland en Nederland heeft men het niet mis te verstane signaal afgegeven;

  GENOEG IS GENOEG – EEN STOP OP DE ISLAMISERING VAN EUROPA!

  Hopelijk volgt België!

  Like

  • Maci Says:

   Ik denk dat er in Europa met veel belangstelling naar de Nederlandse verkiezingen is gekeken en ik denk ook dat na enig politiek correct verplicht gesputter andere Europese landen dan niet nu, maar misschien over een paar jaar ook overstag zullen gaan en de islamisering in willen dammen.
   Gefeliciteerd Geert.
   En ook Tristan, je had (bijna) gelijk met je prognose. Zei je niet 23 zetels? Het was nog beter.

   Like

   • tristan Says:

    Na Nederland volgt waarschijnlijk België, want ook daar zijn de problemen met de moslims en andere cultuurverrijkers zeer groot.

    Ik had inderdaad 23 zetels ingeschat maar 1 zetel extra is natuurlijk helemaal een fantastisch resultaat. Zo zie we maar weer dat die peilingen eigenlijk gemanipuleerd waren ten opzichte van de PVV.
    Toch denk ik dat we uiteindelijk geconfronteerd gaan worden met een kabinet VVD-PvdA-CDA. Een coalitie ‘in het landsbelang’, ik zie de VVD niet samen in een kabinet met GroenLinks of de SP.

    Interessant is wat Cohen nu gaat doen; hij kwam als de gedoodverfde kandidaat voor het premierschap maar moet nu eventueel een bijrol gaan vervullen als vice-premier.
    Of als fractieleider in de Kamer. Dat wordt dus helemaal niets. Totaal ongeschikt in die positie.

    Ik vermoed dat de tijd nog niet echt rijp is voor de PVV om te gaan regeren. Of ze moeten over zeer geschikte kandidaten beschikken voor de posten van minister en staatssecretaris. Wie zich kandidaat stelt moet over een ijzeren mentaliteit beschikken want de gehele Linkse kerk valt over je heen, inclusief de linkse media.
    We zullen het een en ander afwachten, in ieder geval speelt de PVV een prominente rol tot groot verdriet van Halsema, Pechtold en Anja Meulenbelt.

    En de muzelmannen?

    Geween en geknars van tanden…

    Like

 9. johanv Says:

  geert wilders
  bedankt nu hard maken en nederlad weer voor de nederlanders
  een vertrouwd hollands beeld terug zoals de jaren 70 en 80 de gulden terug etc etc etc

  Like

 10. leefbarbaar Says:

  Gefeliciteerd allemaal.
  Het mag duidelijk zijn; de tweedeling in ons land is weer groter geworden. Moslims stemmen PvdA, Nederlanders stemmen op de overige partijen.
  De PvdA heeft een groot probleem en dan bedoel ik niet alleen dus Job.
  En wat heerlijk dat Bakellende eindelijk opgerot is.
  Dit waren gedenkwaardige verkiezingen!
  LOL trouwens met die aanhanger.

  Like

 11. jager Says:

  Ik heb niet op Wilders gestemd maar VVD maar ach een coalitie lijkt me wel kunnen 😉

  Like

 12. alida Says:

  En waarom dachten julie dat albayrak,nog gauw een paar hondert moslim stemmetjes Nederland binnen geloods had

  Like

 13. Herbert Says:

  Ministersposten hoeven niet door kamerleden zelf te worden ingevuld.
  Dus wat te denken van:
  – Justitie -> Advocaat Theo Hiddema ( nl.wikipedia.org/wiki/Theo_Hiddema )
  – Economische zaken -> Marieke Stellinga ( http://bit.ly/df5rzg )
  – Integratie -> Afshin Ellian ( http://bit.ly/dCuZza )
  – ??

  Ideeën ter aanvulling?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: