Boilingpoints vs Halsema.

Waarde lezers,

Zo had übertwitteraar Femke Halsema afgelopen week een heus ‘twitter-spreekuur’.
Laagopgeleide schreeuwbloggers als ik, konden Femke bestoken met prangende vragen, dus ik vroeg me het volgende af:

En jawel hoor… Ondanks het feit dat Femke nét een soja frikadel naar binnen schoof, in wat voor lichaamsopening dan ook, nam ze toch de moeite antwoord te geven:

Fem weet ’t en vind het verschrikkelijk… Zeg dan nix!
Waarvan akte…

@ onze Vlaamse Vrienden: Veel succes met de verkiezingen en gebruik uw verstand!
Wat in Nederland kan, kan in Vlaanderen ook!

Stem Vlaams Belang!

Advertenties

3 Reacties to “Boilingpoints vs Halsema.”

 1. tristan Says:

  Het zijn spannende tijden voor de Wilderianen.

  Gaat oom Geert regeren of niet?

  Zo ja, mag hij dan zich dan ontdoen van zijn kogelwerend vest van de radicale moslims en de leden van GroenLinks?
  Krijgt hopman Hero Brinkman genoeg voorkeurstemmen om een frisse en vrolijke jeugdbeweging op te richten voor educatief Sport & Spel?
  De komende weken zullen duidelijkheid verschaffen.

  Intussen wacht Job Cohen – verscholen in de Scheveningse bosjes – op zijn kans alsnog via de achterdeur het Torentje in te sluipen.
  Mocht de VVD geen trek hebben in een coalitie VVD-PvdA-D66-GroenLinks dan komt Job aan zet en kan hij een kabinet formeren naar de richtlijnen van de Moslim Broederschap. Marcouch en Albayrak zullen zich dan beschikbaar stellen als minister ‘om de integratie te bevorderen, de grenzen open te stellen en intensief contact te onderhouden met Marokko en Turkije’.

  De partijfossielen van de VVD en het CDA willen absoluut geen kabinet met de PVV. “Dan gaat het licht uit, we slaan een pleefiguur in het buitenland en de Islamisering zou wel eens ernstige vertraging kunnen oplopen”. En stel dat de moslims de straat opgaan en gaan demonstreren met gebalde vuisten, rollende ogen en wijdopengesperde monden?
  En stel je voor dat ze massaal het werk neerleggen? Dat zou een enorm effect hebben op onze economie. Om nog maar te zwijgen over de afname van de criminaliteit, burengerucht, drugssmokkel en andere duistere praktijken.

  Ondanks het succes van de PVV heeft de Wilderiaan het moeilijk, er is een beroepsverbod voor kunstenaars, onderwijzers, ambtenaren, politieagenten etc. voor personen waarvan men het vermoeden heeft dat zij op de PVV gestemd hebben. Een funktie in die partij is al helemaal tegen het zere (Linkse) been.

  Dit zal echter een tijdelijk fenomeen blijken, langzaam maar zeker zal het tot onze bevolking gaan doordringen dat men 1,4 miljoen mensen niet zomaar aan de kant kan schuiven als racisten en extreem-rechtse figuren. Het demoniseren heeft blijkbaar niet geholpen en men zal naar onze stem moeten luisteren of men wil of niet.

  Het is nu de beurt aan de Vlamingen om hun stem te verheffen;

  Stem Vlaams Belang!

  Hun Belang is ook ONS BELANG!

  Like

 2. Victor Van Vosselaer Says:

  @ Beste Noorderburen,
  Hartelijke dank voor dat “ruggesteuntje”; deze avond hopen wij reeds te weten, hoéveel mensen hun gezond verstand zullen gebruikt hebben in Vlaanderen. (^_-)

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  Vraag blijft natuurlijk waarom Halsema denkt dat zij haar nieuwe vriendenkring, de achterlijke moslim, niet tot de orde hoeft te roepen. Het zou een leuk gebaar zijn om 1000 moslims uit GroensLinksch te zetten. Wegens onverdraagzaamheid en haatzaaierij. Doe eens wat Femke. H.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: