Het verzet: Pechtold & Halsema.

Waarde lezers,

Pechtold & Halsema blijven zich verzetten tegen een kabinet waaraan de PVV deelneemt. Je zou dit sinistere duo haast ‘Stoffer & Blik’ noemen. Alles wat met Geert Wilders en/of de PVV te maken heeft, willen deze twee zuurlinxen onder het tapijt vegen. Of onder de bidmat, zoals u wilt.
Pechtold stelt dat Wilders in de afgelopen jaren een mensbeeld heeft neergezet wat bestaat uit geweld en *zucht* discriminatie van grote groepen mensen in dit land. Geweld, zei u? Wat voor geweld heeft Wilders toegepast en op wie? Over discriminatie begin ik niet eens. Die langspeelplaat is intussen kompleet grijs gedraaid door deze Pechtold, die zijn ‘populariteit’ overigens te danken heeft aan het kogelwerend vest van Wilders.
De verkiezingen zijn voorbij. Het volck heeft gesproken. Wilders behaalde een monsterzege en toch vinden deze twee zuurtjes Wilders een gevaar voor deze maatschappij. Heb je dan een bunker voor je knar, of niet.
Wat ons ook inmiddels begint te irriteren, is de losbandige arrogantie van deze twee Goedmenschen. Zij hebben gelijk en verder geen nieuws.

Maar nu we het toch over discriminatie hebben; de politie heeft nog een vacature vrij : ‘Divisiechef Beheersondersteuning Drenthe, Fryslan en Groningen, 80.000 euro, 36 uur. ‘ Maar u als Blankman hoeft niet te reageren. U bent namelijk nu al uitgesloten van deelname. Men zoekt namelijk een vrouw of een bicultureel medemensch! Men is dus een exclusieve zoektocht gestart naar een vrouwelijke of allochtone kandidaat. Blankmannen niet welkom. Over uitsluiten gesproken.

Wat ook op z’n minst opmerkelijk te noemen is, is het feit dat wanneer men iemand voor een hoge functie zoekt, men doorgaans zo’n iemand aanduidt als allochtoon, maar wanneer diezelfde allochtoon een strafblad heeft, wij dit individu Nederlander moeten noemen. Kortom: Goed nieuws: Allochtoon. Slecht nieuws: Nederlander. Daar schrik je toch van.

Feit blijft dat dit erfenisje van wijlen Guusje Nadorst volledig in strijd is met de Grondwet art.1
Dit is discriminatie in haar smerigste vorm, dus werk aan de winkel voor ‘Stoffer & Blik’, zou ik zeggen.
Maar daar kunnen wij zeer waarschijnlijk niet op rekenen. Het gaat hier slechts om mannelijke Autochtonen die gediscrimineerd worden.

Daar zijn dit soort figuren helemaal niet mee bezig.

14 Reacties to “Het verzet: Pechtold & Halsema.”

 1. S. Murf Says:

  Knappe analyse van je, BP.

  Vanaf nu wil ik geen Nederlander meer zijn, maar een allochtoon!

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  Ik vind het ook erg grappig dat veel oude CDA-zakken niet met de PVV willen regeren, terwijl de helft van hun kiezers zijn weggelopen. En vele zelfs PVV hebben gestemd. Limburg is tegenwoordig The Place to Be!
  Zolang onze NSB-overheid allochtonen overal voortrekt en ons geld naar ze toe smijt, zolang de Fin zich blijft misdragen zal de PVV groeien en komen de harde maatregelen er uiteindelijk toch wel.
  Kunnen we het eindelijk weer gezellig hebben. Zelfs in Leidse Rijn.

  Like

 3. Ouwe Knoest Says:

  Ya Damn Right Knight.
  Ik las in Artikel 31 eh 7 dat de beide Pechhalsen nu zelf een hele bevolkingsgroep wegzetten, wat zij voor de verkiezing over Wilders (PVV) dagelijks rondgeblaat hebben.
  Overigens behoor ik ook tot die personen – lees je alom als excuus??? – die “n i e t op Wilders gestemd hebben”.
  Ik heb op mijn stembiljet het rondje keurig volgens de geldende regels met rood opge-FLEUR-d.

  Like

 4. Lucky9 Says:

  Ik hep nix met jullie toestande te maken maar vint tog dat pech en hals multikulturele criminelen sijn. Vals tot op en in het bot van de mergpijp. Valser kan dus ni. Slu.

  Like

 5. Rotje Knor Says:

  @Lucky9 juni 15, 2010 om 23:20. En zeau ies het maar net 😉
  @BP Wat dacht ge van deze jel/leuze als tijdelijke vervanging voor “Stem PVV” t/m volgende verziezingen: “PVV, waarborg voor nazorg”.

  Like

 6. tristan Says:

  In het kader van de positieve discriminatie is alles mogelijk;

  Gevraagd per 1 juli a.s.

  WIJKREGISSEUR in Slotervaart, AMSTERDAM.

  65.000 Euro, 32 uur, werktijden in overleg. Er wordt rekening gehouden met langdurige vacantie en excursie in het voormalige thuisland. Eveneens met eventuele detentie in overleg met de Reclassering.
  Wij bieden een avontuurlijke baan in een kansenwijk met nadruk op preventie en integratie. Onze voorkeur gaat uit naar allochtone kandidaten met enige kennis van de Koran en Sociale Wetgeving. De werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van drugskoeriers, spiritusdrinkers, verslaafden, potenrammers, daklozen, uitgeprocedeerde asielzoekers, illegalen en gediscrimineerde allochtonen van moslimsignatuur.

  Bij gebleken geschiktheid nemen wij de Zorgpremie voor onze rekening.

  Kandidaten met ervaring in het criminele circuit genieten voorrang als z.g. ervaringsdeskundige. Evenals Marokkanen, Antillianen en Somaliërs.
  Vrouwelijke kandidaten mogen een boerka dragen en krijgen bij voorbaat Zwangerschapsverlof en hoeven ook geen zorgpremie te betalen. Hebben wel recht op Zorgtoeslag, verhoogde Kindertoeslag en Huurtoeslag.
  Bij de sollicitatiegesprekken zal een tolk aanwezig zijn en een hulpimam.

  Uw sollicitatie kunt u sturen naar het Bureau Integratie & Islamisering van de Gemeente Amsterdam.

  Like

 7. Willem Jansen Says:

  Beheersing is sowieso niet te doen voor een allochtoon, dus gaat een vrouw worden.

  Like

 8. tristan Says:

  Femke Halsema wijst op het gevaar van politieke en maatschappelijke problemen mocht de PVV gaan regeren.
  Onze goede naam in het buitenland staat op het spel en ook de mensensmokkelaars zullen ons land mijden. De Ondernemers – u weet wel, die figuren die de gastarbeiders hier naar toe lokten – vrezen voor onze export van bloembollen en sociale uitkeringen.

  Pechtold vreest voor een explosieve toename van geweld, harde intimidatie en criminaliteit gepleegd door bloeddorstige Wilderianen.

  Gestaalde en vergrijsde kaderleden van de VVD en het CDA zijn bang voor een totale verloedering van onze samenleving; onze normen en waarden staan op het spel. Om over onze Tolerantie & Verdraagzaamheid maar te zwijgen.
  De moslims ruiken ook lont; “Pappie, moeten we nu het land uit en moet u dan weer aan het werk?”

  Intussen volgen wij de ‘informatie’ op het Binnenhof met grote aandacht. Gaat oom Geert dan toch regeren of gaat hij als vanouds stevig oppositie voeren?
  Het zal wel op niets uitdraaien, dus krijgen we een coalitie met de PvdA-D66-GroenLinks en eventueel de VVD. Bij de informatie zal de Moslim Broederschap ook aanschuiven voor een ‘welwillend en belangenloos advies’.

  De Wilderiaan buigt het moede hoofd en wacht op de eerstvolgende verkiezingen voor de Provinciale Staten in maart 2011.
  Ook in de Eerste Kamer moet de PVV sterk vertegenwoordigd zijn om de immigratie van moslims effectief aan te kunnen pakken.
  Dan zal het licht wel uitgaan en loopt de Islamisering van ons land ernstige vertraging op maar dat risico nemen wij op de koop toe.

  PVV voor het Behoud van onze CULTUUR & IDENTITEIT
  (en betaalbare zorgpremie).

  Like

 9. Rotje Knor Says:

  @tristan juni 16, 2010 om 13:45 Quote: PVV voor het Behoud van onze CULTUUR & IDENTITEIT (en betaalbare zorgpremie). Das ook een schitterende jel voor BP, chapeau.

  Like

 10. alida Says:

  Die twee dachten meer stemmetjes te winnen ,en dat is ze vies tegen gevallen, en nu weten ze niet hoe ze het eruit moeten kiften

  Like

 11. fee Says:

  in NL zetten ze Geert (voorlopig) nog niet in een cordon, dat oogt heel wat democratischer. Hier in het onzinnige Belgenland presteert men het WEL om in naam van de zogenaamde democratie een partij en daarmee natuurlijk een groot aantal kiezers en militanten te haten en discrimineren.

  De vergelijkingen van Geert met Hitler zijn echt wel stuitend, ik begrijp dat niet. Wat Wilders gedaan heeft is toch niet meer dan vrije meningsuiting ? Moet de mens daarvoor zo gedemoniseerd worden door haatvolle linksmensen.

  De wereld is om zeep dat zeg ik u, de domheid regeert over ons, de dommen zijn namelijk in de meerderheid, lekker democratisch niet ?

  Ach, ik vind NL toch nog een ietsje beschaafder dan het Onland België, al gaan ze duidelijk de verkeerde kant uit. En regeren zonder Wilders is de kiezer negeren en arrogant en ondemocratisch, maar zal dat de linksen een zorg wezen ? NIET DUS!

  Like

 12. D. G. Neree Says:

  “Goed nieuws: Allochtoon. Slecht nieuws: Nederlander”
  Scherp gezien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: