Nieuw: De Lokjood.

Waarde lezers in den lande,

De Marokkaan Marcouch – Markoek voor de BP lezers – wil zogenaamde lokjoden inzetten tegen het sterk toenemend antisemitisme. Deze PvdA’er met twee paspoorten is overigens sinds vandaag officieel Kamerlid.
Ik hoef u niet nog eens te vertellen dat orthodoxe Joden in Amsterdam in het geniep en incognito naar een Schuilsynagoge moeten gaan. Doen ze dat niet, dan worden deze mensen belaagd door Marokkaanse deugnieten. U weet er inmiddels het fijne van.
Enfin, nu moeten politieagenten vermomd als Jood de straat op. Wat ik me afvraag; krijgt men dan ook zo’n gele Davidster opgenaaid?
En los van dit alles, ene Çohen had de winkel toch in perfecte staat achtergelaten? Het ging fantastisch met de multiculturele samenleving, mensen ontmoetten elkaar op een iftar of zo iets, vraten elkaars vreten, de criminaliteit daalde met rasse schreden, kortom, een stad om trots op te zijn. Althans, die zalvende, misleidende woorden kwamen zowat dagelijks uit de melige mond van Çohen in menig (linx) actualiteitenprogramma.
En nu komt Job’s persoonlijke adjudant Markoek met het verhaal dat een Lokjood misschien toch maar beter is.

Dan voel je je toch bedonderd en belazerd. Die hele fuckin’ multiculturele samenleving heeft ons miljarden gekost en men krijgt het nog steeds niet voor elkaar wat Jodenhatertjes achter de tralies te krijgen. Uitzetten met de complete familie is natuurlijk een betere optie.

Maar oké, is goed dan. We gaan een Lokjood inzetten. Ik maak meteen van de gelegenheid gebruik en roep de Marokkaanse Gemeenschap op om zo veel mogelijk Marokkanen te mobiliseren voor deze actie. Marokkanen waarvan de kinderen zich schuldig maken aan antisemitisme genieten de voorkeur. Als mijn kind iets flikt, moet ik mij als ouder namelijk ook verantwoorden.

Maar dat ligt nog al gevoelig hè, liever niet hè. Komt even niet zo goed uit. Had wel mooie beelden opgeleverd. Een Marokkaanse ouder die verkleed als orthodoxe Jood bespuugd en beschimpt wordt door zijn of haar eigen zoon… Wat zit die multiculturele samenleving ingewikkeld in elkaar zeg. Het was toch één groot kleurrijk feest?

En pardoes schiet het mij te binnen dat het vandaag ook feest is. En niet zo’n beetje ook! Vannacht, als werkend Nederland zich in een horizontale positie bevindt, vieren de Turken ‘De Nacht Van De Wonderen‘. Jawel, uw redactie is goed op de hoogte. In deze nacht werd de moedah van Mohammed namelijk zwanger… Van de Grote Profeet, mensen! Dat de wereld middels deze geboorte voorgoed veranderde en dat deze geboorte uiteindelijk miljoenen slachtoffers eiste, doet nu even niet ter zake.

Want opvallend is het feit dat de Linxe Media alsmede onze Zuurlinxen in de politiek hier helemaal geen aandacht aan besteden. Stuitend en onbeschoft bovendien, want zo zet je een groep mensen in de hoek, je sluit ze uit en je hebt geen respect voor hun religieuze feestdagen. Kortom, je negeert ze dood.

Dat kan men van mij niet zeggen. Het handboek ‘Islamitische Feestdagen’ ligt bij ons thuis binnen handbereik. Altijd handig en ik maak er met alle plezier melding van. Doe ik het zo goed, Job Çohen?

Jammer hoor. Nu moet een PVV-stemmer weer melden dat het vandaag een Turkse feestdag is.
De Linxe Goedmensch zou zich eens moeten verdiepen in deze vergeten groep mensen.

Advertenties

3 Reacties to “Nieuw: De Lokjood.”

 1. tristan Says:

  Lokjoden, Lokhomo’s, LokPVVers, Lokoudjes etc. De multiculturele zegeningen zijn blijkbaar onuitputtelijk en we krijgen er maar geen genoeg van.
  De tolerante Oude Nederlander is al wat gewend op dit gebied maar steeds weet men ons weer te verrassen (en die PVV maar groeien…).

  Cohen heeft zijn hielen nog niet gelicht en het loopt al helemaal uit de klauwen in Amsterdam. Een fatsoenlijke moskee wordt er niet meer gebouwd, de Joden zijn vogelvrij verklaard en zelfs de Anne Frank Stichting durft niet te protesteren want dan zou men Geert Wilders in de kaart spelen.
  Geert kan overigens zijn beoogde Rechtse coalitie op zijn buik schrijven want in de kringen van het CDA circuleren er geruchten dat Wilders in het holst van de nacht bij flikkerend kaarslicht deportatielijsten zit op te stellen. Flauwekul natuurlijk, maar die partijfossielen moeten een stok hebben om de Wilderianen mee te slaan en dat is hun aardig gelukt.

  Ik persoonlijk ben erg content met deze ontwikkeling want de PVV is nog niet klaar om te gaan regeren. De strijd tegen de politieke Islam is er een van de lange adem en dus moet de PVV haar huidige positie CONSOLIDEREN. En dat betekent stevig oppositie voeren en optimaal gebruik gaan maken van haar 24-koppige fractie in het parlement.
  De nieuwe fractieleden moeten zich gaan bekwamen in het politieke handwerk, ervaring opdoen in diverse commissies en vooral partijdiscipline betrachten. De LPF ging te vroeg in een sfeer van euforie regeren en werd binnen enkele maanden voorgoed onschadelijk gemaakt. Mark Rutte zou er goed aan doen te bedanken voor een PaarsGroene coalitie en de eer van het verkopen van de bezuinigingen over te laten aan Job Cohen.

  Binnen 2 jaren vinden er dan nieuwe verkiezingen plaats omdat een dergelijk kabinet er een puinhoop van zal maken en de problematiek op alle fronten alleen maar zullen toenemen. Dat wordt dus prijsschieten voor de PVV en de VVD vanuit de oppositiebanken.
  Als we aan de vooravond staan van een totale chaos zal er pas een echte omwenteling kunnen plaatsvinden.
  De PVV heeft dan inmiddels ook wortel geschoten in de Eerste Kamer en zodoende haar positie uitgebouwd en kunnen er echt effectieve maatregelen worden getroffen.
  Dan gaan we regeren en orde op zaken stellen en zijn er geen Lokjoden meer nodig om het Marokkaanse straattuig in het gareel te houden.
  Niks geen deportaties, maar repatriëring naar het voormalige thuisland voor die allochtonen die beschikken over een omvangrijk strafblad en een dubbele nationaliteit.

  PVV voor een Lokjodenvrij Amsterdam!

  Like

 2. D. G. Neree Says:

  We kennen allemaal de resultaten van eerdere lokacties, zoals de mega-lokdeals, waar de overheid verantwoordelijk was voor de smokkkel en doorverkoop van grote hoeveelheden hashish en cocaïne.
  Mijn complimenten voor het artikel. Ik denk er vrijwel net zo over.

  Like

 3. Hertenkampf Says:

  Dames, ga ajb kaas verkopen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: