Dagje Amsterdam.

Landgenoten,

Zomaar een Mokumse taxi van taxibedrijf TCA. (Tel. 020-7777777)
‘Israël = terror country/state’, staat er met dikke koeieletters geschreven. Een prima visitekaartje voor toeristen, zou ik zeggen. Zo gaat het er in ‘onze’ hoofdstad aan toe. Alles prima, maar dan mag ‘Islam = Terror’ toch ook wel? Haha! De bewuste taxi zou niet eens uit de garage mogen…

Ondertussen voelt waarnemend burgemeester Lodewijk Asscher wel wat voor het inzetten van Lokjoden.
Nou, da’s goed. En die Lokjood ben je zelf. Zet een keppeltje op, Jood ben je toch al, en maak eens een ommetje door ‘Bos en Lommer’ bijvoorbeeld. Waarschijnlijk is het binnen 10 minuten al raak. Biculturele kansenjongeren, voortkomend uit een lange lijn van inteelt, zullen u hartelijk verwelkomen in hun buurt. De meesten hebben te kampen met een chronisch stijve arm en men zal dit medisch probleem veelvuldig aan u tonen. ‘Kijk maar, meneer Asscher, het is een soort Gilles de la Tourette. Een ongecontroleerde spierbeweging. Ik kan daar nix aan doen. Uit het niets gaat mijn arm omhoog en is met geen mogelijkheid naar beneden te krijgen.

‘Zondag bleek in een uitzending van de Joodse Omroep dat rabbijn Lody van de Kamp de Hitlergroet kreeg van Marokkaanse jongeren in Amsterdam. De opnames waren met een verborgen camera gemaakt. De rabbijn ging vorige week met twee scholieren naar verschillende buurten in Amsterdam, zoals Bos en Lommer, Osdorp, de Dapperbuurt en de Indische buurt. Ze kregen niet alleen de Hitlergroet, maar werden ook uitgescholden.’

Volgens de woordvoerder van Asscher is het ‘heel moeilijk’ om tot vervolging over te gaan en voor de rechter de bewijzen dat het om discriminatie gaat… Hoe duidelijk wilde je het hebben?! Was het brengen van de Hitlergroet niet gewoon strafbaar?!
Het gaat om Marokkanen, dus dan is het opeens ‘heel moeilijk’ om tot vervolging over te gaan.

De boodschap is duidelijk.

Update: Ook anti-Iraanse taxi gespot…

14 Reacties to “Dagje Amsterdam.”

 1. alida Says:

  Boilingpoints, waar is de tijd gebleven ,dat we vredig naast elkaar leefden,ik weet nog , mijn familie vertelden als joodse mensen te laat waren met licht aan steken,dat ze vroegen wil u even het licht aan steken, en dat werd dan gedaan.Het is nu droevenis,haat en nijd, Waarom?

  Like

 2. boilingpoints Says:

  Waarom? Omdat dat geïmporteerde Bloedsprookje geen tegenstanders duld.

  Like

 3. TWITVB Says:

  @ BP

  Ik doe weer even met je mee 😉

  http://thewestistheverybest.punt.nl/?id=512307&r=1&tbl_archief=&

  Like

 4. tristan Says:

  Wat men zaait zal men oogsten.

  Het is juist de Joodse Intellectuele Elite (Cohen en consorten) die een groot voorstander waren – en zijn – van de multiculturele samenleving met een dominante positie voor de Islam.
  Men had kunnen incalculeren dat dit tot grote spanningen zou leiden tussen moslimjongeren (lees; Marokkanen) en de Joodse bevolking van Amsterdam.
  In 1940 werden er in Amsterdam Joodse knokploegen geformeerd die de strijd aangingen met de NSB en de WA. Een confrontatie die uiteindelijk met behulp van de Duitse bezetter een tragische afloop kende; het versneld afvoeren en massaal ombrengen van de Joodse bevolking van Amsterdam.

  Het middel van het inzetten van lokjoden is natuurlijk kansloos; ‘uitlokking van geweld’ zal de Nederlandse Rechter oordelen. Geheel in de traditie van de politieke correctheid en het pappen en nathouden van de 1 miljoen moslims die ons land ‘rijk’ is.
  Uiteindelijk krijgt natuurlijk Geert Wilders en zijn aanhang weer de zwarte piet toegeschoven.
  Die zorgen voor een klimaat van ‘intolerantie en onverdraagzaamheid waarin de moslimjongeren wanhopig op zoek zijn naar werk en hun identiteit’.

  De PVV heeft volledig begrip voor deze problematiek en is voorstander van projecten in het voormalige thuisland waar deze jongeren zich kunnen ontplooien in hun eigen cultuur en religie.
  Deze projecten kosten een paar centen; vliegtickets, wat zakgeld om de eerste maanden door te komen en een afscheidspremie in de vorm van de volgende keuze; een schaap of een geit om eenvoudige veeteelt te bedrijven in het Rif gebergte.

  Deze humanitaire projecten zullen worden betaald uit de pot van de Ontwikkelingssamenwerking.
  Helaas mag oom Geert nog niet gaan regeren, want de hele zaak is nog niet voldoende geëscaleerd en eerst moet Job Cohen de kans krijgen om de hele bliksemse boel bij elkaar te houden.

  Op de achtergrond grijnzen de muzelmannen…

  Like

 5. Lebuïnus Says:

  Dat Joden als Asscher, Cohen etc. lijden aan het
  Stockholm Syndrome is best zielig en sneu.
  Maar om nu, wat eenmaal een beschaafde natie was,
  naar de kloten laten gaan, gaat te ver.
  Dus heren en dames van het Oude Volk in therapie
  of anders een enkeltje Iran.

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  Achterlijke theeleut van een Asscher denkt echt dat vervolging vanwege de Hitlergroet moeilijk is?? WTF. Iemand van Stormfront, die dat doet, wordt van z’n bed gelicht en zwaar gepakt. We hebben hier zelfs cartoonisten, die vanwege vermeende discriminatie van hun bed gelicht worden.
  Volgens mij een typische gevalletje islamangst. Wegkijken is toch zo prettig voor de linksche gutmensch. Zo heerlijk niet confronterend. Tot ze zelf aan de beurt zijn natuurlijk.
  Eigenlijk heeft de Joodse gemeenschap hier ook boter op hun keppel. Ze hebben nimmer afstand genomen van foutmenschen als Rozenluller en J. Cohen. Ze zitten fijn bij de Linksch Nederland de maatschappij te verzieken met haatbaarden en wensen niet geconfronteerd te worden met de gevolgen.
  Bijzonder typerend om deze reportage na de verkiezingen te brengen. Stel je voor dat de PVV stemmen erbij had gekregen. Lutsers.
  Toch ook respect voor de Joden, tot op het bot verdeeld en de uitvinders van de corruptie, maar ze zien wel kans hun staat Israel overeind te houden. Respect hiervoor.
  Zie ik Balkenende niet doen, om over de rest maar te zwijgen. Die hebben hun vluchtroute al uitgestippeld. Het is zeker geen Joods probleem alleen. Homo’s en vrouwen hebben het ook zwaar te verduren. Maar onze eigen kinderen ook. Het buitensporig geweld dat de Fin gebruikt bij al zijn berovingen van Nederlanders getuigt evengoed van rassenhaat en discriminatie. De linkschmensch wil er niet aan maar niet voor niets is onder de schooljeugd de PVV de grootste.
  Hoogste tijd dat hier weer dezelfde regels voor iedereen gaan gelden en dat alles wat ons land bedreigd over de grens gezet wordt. Het is vijf voor 12.
  Stem steeds PVV.

  Like

 7. Yael Ben Lev Says:

  Het zou denk ik, het beste zijn om een “Joodse knokploeg” naar de Bos en Lommer te zenden en die Marokkaanse jongelui eens te laten zien vanwaar de wind waait!!! Als de Joden zwijgen, zullen ze niet veel bereiken en deze lieden kennen alleen de taal van geweld!! Oog om oog, tand om tand!

  Like

  • Ouwe Knoest Says:

   Yael
   Ik verwijs u naar HVV “De Eeuwige Jood”.
   Daar werd de term ghetto-jood genoemd.
   Lees en kook mee.
   Theiresias:
   Het is de mentaliteit van de getto jood, die altijd de weg van de minste weerstand zoekt. Ik zou willen dat we eindelijk eens gaan leren van onze fouten, vooral als ze zo vreselijk kostbaar zijn. Maar tot nu toe zijn de joden zoals altijd de gebeten hond, en leggen we de nieuwe bruinhemdem geen strobreed in de weg.

   Like

 8. alida Says:

  1225 Tristan Cohen de kans krijgen om de boel bij elkaar te houden?
  Hij stuurt liever om te regeren de Nederlanders naar het rifgebergte ,als slaven voor de moslims om ze te vriend te houden.
  geen Cohen astublieft, geen paars.

  Like

 9. lisa Says:

  En Job zag dat het goed was.

  Like

 10. Pieter Says:

  En wat gaan we dan voor pedofielen inzetten?
  Lokkinderen? Tsja dat lijkt me toch wel ver gaan allemaal.

  Zeker omdat ik zelf een website voor kids uitjes beheer.
  Moeten daar dan lokuitjes of filmpjes op komen?

  Like

 11. Maci Says:

  Jemig, dit is wel erg hoor, als het echt is. Ik vraag me af op dit soort “reclame” wel toegestaan is.
  Is dit geen hoax?
  Zo niet, dan is de weg vrij voor: Mo is een pedofiel, Wie instapt betaalt kopvoddentax.
  Nu hebben de taxichaffeurs in 020 nogal vaak”hoeren” in hun auto. Je weet wel, “uitgaanshoeren”die in het weekeinde ’s avonds laat ook naar huis wllen.
  Ik stel voor: verboden voor hoeren, want dat kan niet,hoor.
  Scheelt echter wel veel inkomsten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: