Haha: Hockeyschool voor Marokkanen.

Landgenoten,

Met de weldenkende linxmensen blijf je lachen. We hebben zitten schuddebuiken, de tranen liepen over onze wangen.

‘Amsterdam krijgt een Hockey Academy waar werkloze Marokkaanse jongeren worden opgeleid voor het nationale hockeyelftal van Marokko.’

Nu heb ik vrij veel fantasie, maar hier was ik nooit opgekomen. Hilariteit in haar meest zuivere vorm. Jodenhatertjes annex hoerroepertjes krijgen nu de kans zich op te werken tot speler van het Marokkaanse hockeyteam dat mee kan doen op grote internationale toernooien… Wederom: Hahaha!
Dit is het levende bewijs dat wij de 17de provincie van Marokko zijn. Koning Achterlijk moet gedacht hebben; laat die toekomstige hockey-vedetten hun opleiding maar volgen in die provincie aan de Noordzee. Daar heerst immers een wat koeler klimaat. Stel je voor dat ze gaan zweten.

Op de site Hockeymaroc vindt u de nodige uitleg en worden de trainingstijden alvast bekend gemaakt. Aanvang training: 9.30 uur. Ook hier weer: Haha! Voor Marokkaanse begrippen is deze tijd midden in de nacht. Wellicht dat de lokale hulpimam op tijd is, maar zijn onderdanen liggen dan nog keurig opgebaard. Nee, dan het tijdstip waarop de training afgelopen is; 11.30 uur. Kijk, dat klinkt beter. Maak van de eindtijd de begintijd. Dan maak je meer kans dat die anderhalve Marokkaan op komt dagen.

Er wordt overigens geen contributie gevraagd. Deelname is geheel gratis. Want men wil de drempel ‘zo laag mogelijk houden om iedereen een kans te geven’. Ik lees: Maak het maar gratis, anders komt er niemand uit zijn uitgebouwde BMW.
Maar denkt u niet te licht over deze opleiding. De toelatingseisen zijn in mijn ogen onmenselijk:

‘ Ben je tussen de 15 en 26 jaar? Heb je geen baan en al lange tijd zonder succes aan het solliciteren? Bezit je behalve over een Nederlands paspoort ook over een Marokkaans paspoort? Wil jij full time, keihard werken aan jezelf en je inzetten voor dit mooie project? Weet je zeker dat je de druk aan kunt om 4 tot 5 uur per dag hard te trainen? Wil je je leven drastisch omgooien? Kun je een strak eet- en leefpatroon volgen zoals een speciaal dieet/voeding en op tijd naar bed om goed te herstellen van alle sportieve inspanningen?’

Je MOET twee paspoorten bezitten, anders wordt je niet toegelaten… Verder lees ik nog voor Marokkanen vreemde begrippen: ‘full-time, keihard werken, op tijd naar bed en hard trainen’. Hahaha! Ziet u het voor u?
Maar goed, het is zomer, we zijn vrolijk, dus geef deze ‘Hockey-Academy’ een kans. Maar wel in fakking Marokko, gaarne. Want dit knuffelproject gaat ons weer klauwen met geld kosten.

We weten nu al dat dit project gedoemd is te mislukken. Vind maar es een Marokkaan die van maandag t/m vrijdag keihard wil gaan trainen, gezond gaat eten en op tijd keurig netjes onder de (kamelen) wol kruipt. U zal ‘m niet vinden. En los van dit überbelachelijke idee; om topsporter te worden zou je toch echt op de leeftijd van 6/7 jaar moeten beginnen. Of dat je middels een cursusje meteen topsporter bent… Om je een zakbreuk te lachen.

Heeft Israël ook een nationaal hockeyteam trouwens? Niet te hopen dat die mekaar een keer treffen…

Advertenties

6 Reacties to “Haha: Hockeyschool voor Marokkanen.”

 1. yeager Says:

  Het enige wat dit soort berichten bewerkstelligt is de dagelijks toenemende aversie tegen linkse landverraders in het bijzonder en moslims in het algemeen.
  Hopelijk zal de afrekening binnenkort zijn, niet door Wilders in een lamgeslagen kabinet, maar door een gebeurtenis of een figuur die onze zogenaamde democratie en de EU-dictatuur om zeep helpt.

  Like

 2. Maci Says:

  Heerlijke column BP, ik lag van begin tot eind in een deuk.

  Sommige marocjes willen soms nog wel eens, na veel balletjes trappen in de kansen wijken ,uitverkoren worden door talentscouts om bij een club te mogen gaan trainen.
  Geef dezelfde talentjes een hockeystick in handen en zij denken dat zij daarmee elkaar de hersens moeten inslaan.
  Nu wachten we op initiatieven van de korfbalbond, de volleybalbond, de schaatsbond, enz.
  Ik verwacht veel van de schaatsbond en met name over de capaciteit van het “pootje over”
  Ook wel sportief bedoeld, maar het levert geen resultaten op voor geboren zandhazen, want je kunt aardig op je bek gaan.
  Hou toch op, de meeste marocjes willen op Thai- of kickboksen.
  Dat vindt Aboutaleb ook gezond.

  Niets beters en sportievers dan elkaar de hersens inslaan.

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  Hoorde vandaag op linkschradio 1 dat de gemeente Tilburg (?) de voetbalclub Willem II (?) vier ton betaalt, omdat de spelers een balletje hebben geschopt met Finnen en andere spiritueel gehandicapten.
  Vier ton, voor vier uur werk? Zal echt niet veel meer zijn.
  Wangedrag is big bussiness. De linkschmensch heeft onbeperkt geld voor bodemloze projecten.
  Maar, in Den Haag kan je straks weer fatsoenlijk BBQ-en, met echte speklapjes enzo.
  Stem altijd PVV.
  PS. over een paar maanden lees je op het net dat een hockeyclub bestolen is, de kleedkamer is leeggeroofd. Wij weten dan wie de daders zijn en de politiek is geschokt……

  Like

 4. Ronald Says:

  BP,

  Je moet toch echt eens ophouden de koning van Marokko ACHTERLIJK te noemen.
  De enige die profijt trekt van onze “kennis migranten” is hij!

  Hij stuurt zijn afval naar deze troetel-provincie en laat deze provincie zelf voor de opleidingskosten opdraaien.
  Mocht er dan wat goeds uit voortkomen laat hij dat weer terugkomen naar zijn andere 16 provincies.
  (het probleem hierbij is dat dat nog nooit is voorgekomen)

  Is het je nog niet opgevallen dat firma Van Gansewinkel geen vestiging heeft in Marokko? Dit komt omdat ze dan hun slogan moeten waarmaken
  “AFVAL BESTAAT NIET, Bij Van Gansewinkel zien we afval als het begin van iets moois.”

  Marokaans afval is alleen nuttig om de woestijn mee te vullen. Het probleem wat daar dan weer ontstaat is dat de Sahara niet groot genoeg is om alle ego’s te bergen van die gasten.

  Tot zover uw correspondent uit Marokko
  (oh nee, dat was mijn alias bij het AD)

  Like

 5. yeager Says:

  BP
  Waar ik op 21 juni bij “vaderdag 2010” de aandacht vestigde op een onderwerp dat angstvallig in de media wordt verzwegen, vraagt E.J.Bron voor dat onderwerp, indringender dan XanderNieuws, op de site Artikel 7 nogmaals de aandacht:
  “EU waarschuwt nu voor burgeroorlog en de terugkeer van dictaturen”.
  De koek is op en bijgevolg staan de sociale systemen in de meeste EU-landen op instorten.

  Like

 6. yeager Says:

  BP
  Het is nu ook “wetenschappelijk” vastgesteld: Marokkaantjes (m/v) deugen vaak niet” (Welingelichte Kringen).
  Het “vaak” is voor rekening van Gerard Driehuis; “wetenschappelijk” is een voor mij te besmet woord geworden om er nog enige betekenis aan te hechten, ongeacht uit welke hoek de wind waait.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: