Asscher zeer voorzichtig met ontruiming moskeet.

Lectori Salutem!

Zoals u weet, moeten de Baardmannen uiterlijk maandag de Aya Sofiamoskee te Mokum hebben verlaten. Anders volgt ontruiming. Wat opvalt en irriteert, is de fluwelen aanpak van Lodewijk Asscher. De gemeente Amsterdam heeft nog eens 20.000 brieven verspreid onder de omwonenden van deze haatkazerne. Daarin wordt uitgelegd waarom de ontruiming nodig is en wat de uitspraak van de rechter inhoudt. (!) Ook wordt medegedeeld ‘dat uit veiligheidsoverwegingen niet kan worden aangegeven wanneer de ontruiming van de moskee precies plaatsvindt’.
Godallejezus, wat zijn we weer voorzichtig met deze wetsovertreders! Men had in 2008 al weg moeten wezen, maar de Baardmannen hebben lak aan een uitspraak van een Westerse rechter, dus doet men net of de neus bloedt. De brief is zowel in het Nederlands als in het Turks verspreid.

Ik las gister op een of ander ‘racistisch’ forum dat de Baardmannen in de bewuste moskeet streven naar martelaarschap en u weet inmiddels wat dat inhoudt. Der tod oder die gladiolen. Dit wordt bloedvergieten. Een Jood, in dit geval Lodewijk Asscher, sommeert een zwerm Baardmannen ‘hun’ moskeet te verlaten. En dit zullen de Baardmannen gedwee uitvoeren… Haha! Natuurlijk niet! Nogmaals; eenmaal veroverd gebied wordt niet meer afgestaan! Dit is nu Heilige Grond. Lodewijk Asscher is een uiterst naïeve man.

En een slapjanus:
‘Mocht het uiteindelijk tot ontruiming komen dan zal volgens de gemeente rekening worden gehouden met de reguliere gebeds- en schooltijden’.
O my fucking God! Wat zijn we voorzichtig! Dus in feite komt het er op neer dat wanneer de Baardman permanent met zijn anus naar het Westen zou liggen, er geen ontruiming plaatsvindt. Er wordt immers rekening gehouden met de gebedstijden. Alleen dat woord al.

Was ‘justitie’ ook maar zo voorzichtig geweest ten tijde van de Brute Arrestatie van Gregorius Nekschot. Heeft deze tekenaar ook allerlei aankondigingen mogen ontvangen i.v.m. zijn op handen zijnde arrestatie? Kreeg hij ook ruim van tevoren een schrijven waarin vermeld stond dat hij op korte termijn uit zijn huis gehaald zou worden? NEEN. Een arrestatieteam, gehuld in Bruine Hemden, maakte korte metten met deze racist. En ErnSSt HirSSch Ballon zag dat het oké was.

De afbeelding van vandaag laat dé oplossing zien. Het hoeft niet zo moeilijk te zijn. Benodigdheden: 1 hele politieman op stevige legerkisten, want we houden de schoenen gewoon aan, en een Hollandsch Varken. O ja, en een stormram. Liefst eentje die vervaardigd is uit Israëlisch hardhout. Vervolgens deurtje inrammen, varkentje erin en ondertussen kan de politieman op zijn gemak nog even de veters strikken. En nu wegwezen, onbuigzame wetsovertreders!
En uiteraard meteen over de grens zetten.

Volgens onbevestigde berichten komt het politievarken uit dezelfde stal als ons huisvarken Aart, dus dat zit wel goed…

Advertenties

13 Reacties to “Asscher zeer voorzichtig met ontruiming moskeet.”

 1. Lebuïnus Says:

  De slapte van die angsthazen is kennelijk grenzenloos en
  het bevreemdt, dat de joodse medemens zich slaafs
  opstelt, ten dienste van de jodenhaters bij uitstek.
  Als hier geen paal en perk aan wordt gestelt worden straks
  deelgemeenten autonome gebieden.

  Heb gisteren iets krankzinnigs gehoord, betreft begraaf-
  plaats Crooswijk te Rotterdam.
  Iemand die noodgedwongen een islamitische begrafenis
  had bijgewoond van een 29 jarige Marokkaanse ( niet belij-
  dend moslim ), doch op eisen van familie volgens de islam
  riten werd begraven.
  Het in witte doeken gehulde lijk werd uit de kist gehaald
  en in het graf gelegd.
  De imam met andere goochelaars braken de nek, ten
  gehore van een ieder, om de overledene met de blote
  wang richting oosten te plaatsen.
  Nog iemand een kopje thee, koekje erbij ?

  Like

 2. johanv Says:

  het blijven rif apen , de nek breken . wat een verstand weer. en de linkse politiek doet hier aan mee of eigenlijk is de hoofd dader.wat een gedrocht is dat toch die islam . wanneer staat er eens een hollandse groep op die een halt toe roept aan deze vieze moslims , ik denk het andwoord te kennen , niemand want de hollanders zijn eigenlijk maar een laffe bevolkings groep dit blijkt maar weer. maar wel achter de moslims hun rug ouwe hoeren stelletje lafaards. toch maar goed dat ik geemigreert ben want ja alleen kan je niet zoveel dat hebben de moslims goed begrepen alleen die hollanders niet. eenheid maakt macht .

  Like

 3. tristan Says:

  Men mag de vredelievende moslim niet voor het hoofd stoten, dus er moet zeer omzichtig worden omgesprongen met dit uiterst gevoelige probleem.

  Ontruiming kan wel eens leiden tot enig verzet; gebalde vuisten, rollende ogen, brandende poppen die verdacht veel lijken op Geert Wilders, hysterisch oproer, het inlopen van bomschoenen, het uit de mottenballen halen van vesten, gordels en andere bedenkelijke attributen. Om nog maar te zwijgen over fatwa’s en het mobiliseren van de stoottroepen van de politieke Islam; de Marokkaanse kansenjongeren die ook wel eens een verzetje willen.

  Harde middelen zoals het inzetten van bronstige varkens en drachtige zeugen moeten wij met klem ontraden; want de zaak kan wellicht escaleren en dan zijn de rapen goed gaar.

  De ME kan slechts beperkt worden ingezet, want wie zit er te wachten op een burgeroorlog?
  Of het verliezen van onze goede naam in het buitenland?
  Of de kans dat Turkije alsnog afziet van het lidmaatschap van de EU?
  Of de niet geringe kans dat de Islamisering van Nederland onnodige vertraging oploopt?

  Beter is dat een delegatie bestaande uit Ali B, Job Cohen en Ahmed Marcouch met de pet, keppel en welgevulde subsidiebuidel in de hand in conclaaf gaan met de betreffende imam.
  Men moet de zaak niet onnodig op de spits drijven want met een boze moslim is het slecht kersen eten om over het nuttigen van varkensvlees maar te zwijgen.

  Alleen als alle democratische middelen hebben gefaald kan eventueel een lokvarken worden ingezet of desnoods een foto van Anja Meulenbelt op groot formaat.

  Wie niet horen wil zal moeten voelen, het geduld van de Wilderiaan heeft tenslotte ook een grens.

  Like

 4. yeager Says:

  BP
  Een lezenswaardige inbreng van ons aller Tristan bij de Dagelijkse Standaard (VVD en CDA bereiden verraad voor, PVV op weg naar 50 zetels)

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  At Lebuïnus
  Wat het nog zouter maakt: de Nederlandert wordt na een paar jaar zijn graf uitgerot en moet plaats maken. De moslim kan lekker blijven liggen, zoals hij/zij dat in hun leven al gewend is geraakt. Net als de Joden trouwens.
  Over discriminatie gesproken……..
  Bij de weg in enkele nieuwbouwpanden bleek de moslim te schijten naar het oosten. Wat denkie?? Jawel de potten werden een slag gedraaid, soms tegen hoge kosten, want de PvdA koopt hun stemmen en wij betalen dat.
  Voor de rest, de ontruiming van de haatkeet zal wel geruisloos verlopen. Incidenten worden toch niet uitgezonden en de corrupte overheid zal ze wel verwennen met een nieuw en groot haatcentrum elders.

  Like

 6. alida Says:

  Johan v 1222 Wat heb jij er al tegen gedaan en wat doe je er nu tegen je kan wel zeggen doe er wat aan ,makkelijk praten ,waar begin je zelf laat het weten.

  Like

 7. Florijn Says:

  @alida,

  Johan is idd het prototype van de Nederlandse verzetsheld: hij spreekt ons betuttelend toe vanuit zijn emigratieland!
  Met zulke ‘helden’ kun je de oorlog nog eens winnen 😦

  Like

 8. johanv Says:

  welk betuttelend emigratie land ik ben getrouwd met een braziliaanse vrouw die binnen 1 jaar redelijk nederlands spreekt en werkte. ze is nu zwanger en ik weiger mijn kind op te laten groeien tussen die rif apen .en wat doe ik eraan was de vraag ook van uit het buitenland kan je gewoon stemmen . brazilie is echt niet perfect hoor maar de economie is het hardst groeiende van de wereld hier spreekt men 1 taal het portugees en de tweede taal is engels maar word alleen onder schoolgaande kinderen of studenten geleerd.
  hier heb je geen moskees geen folders bij de dokter van 101 talen geen smoeselige turkse winkeltjes. nu woon ik wel in natal zeg maar aan de goeie kant van brazilie en ik woon hier nog niet zolang om over heel brazilie te zeggen dat het allemaal goed of slecht is .
  maar ik weiger mijn kind op te laten groeien tussen die rif apen deze verspreiden zich over heel europa dus het heeft weinig zin om naar het platte land te verhuizen en in een isoloment te gaan leven .

  en wat ik zelf er aan doe onderandere te blijven stemmen en op dit soort forums te blijven reageren
  het nieuws uit nederland te blijven volgen .
  en ja wanneer mijn droom mijn hollandse droom werkelijkheid zou worden en er in mijn droom een volksopstand zeg een burger oorlog zou uitbreken in europa al dan niet in nederland zou ik de eerste zijn die terug zou komen en een paar van die rif apen over de klink te jagen , maar helaas het zal nog wel even een droom blijven jammer genoeg . dit komt ook natuurlijk door de hele grote groep laffe nederlanders die weigert iets te ondernemen bang voor hun eigen hagje .ook u die commentaar heeft opmij weet hoe het gaat toch of niet soms .

  nogmaals ik weiger mijn kind op te laten groeien in een land met rif apen en ander gespuis maar dat betekend niet dat ik er niets aan wil doen want zodra het kan doe ik er wel iets aan .dat dit alleen maar kan als er een paar miljoen nederlanders de straat op zouden gaan en nederland weer nederland zou worden zoals het vroeger was .wat is er mis nationalist te zijn ik hier in brazilie het zijn hier allemaal nationalisten wat is er mis met trots te zijn op je eigen land en je eigen cultuur te willen blijven behouden te eisen of aan passen of oprotten wat is daar mis mee niets toch .

  Like

 9. Florijn Says:

  @johanv,

  Realiseer je je nu echt niet hoe dubbel het is wat je hier ventileert?

  Like

 10. johanv Says:

  vertel

  Like

 11. Florijn Says:

  muito engraçado, holandês!

  moeite met het begrijpend lezen in je Moerstaal?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: