Hond geweigerd in Londense bus.

Waarde lezers,

Laten we er nog eens een topic van vorige week tegenaan gooien. Ingrediënten: Een hond, een Londense bus en een moslim. A deadly combination. Dan weet u wel hoe laat het is. In het Enge Land Engeland is de islam al zó diep geworteld dat een buschauffeur kennelijk het recht heeft, of neemt, een Westerling met een hond de toegang tot de bus te weigeren. Tot tweemaal toe. De eerste keer omdat er een moslima in de bus zat en de tweede keer omdat de buschauffeur aangaf dat hij moslim is. Een moslim is in de hondenwereld onrein, dus dat beest keek wel link uit om zomaar in de bus te stappen. Of was het andersom? Ja, het was andersom, nu weet ik het weer. De moslim vindt de hond onrein, zo was het. Die twee bijten elkaar. Althans, de hond wil wel bijten, maar de moslim niet. De moslim is namelijk bang voor deze trouwe viervoeter, dus mag hij de bus niet in. En zijn of haar baas ook niet, want die heeft aan de hond gezeten.

Gelukkig is er altijd weblog BP nog. Die vindt zomaar een islam-compatible blafbeest met hoofddoek. De beheerder van BP houdt van moslims, dat weet u, dus na wat rondbellen kwam hij met het hier afgebeelde blaffertje op de proppen. Deze hond mag de bus toch wel in? Haar kop is gesluierd, opdat andere honden niet seksueel opgewonden raken van haar schoonheid. Want stel je voor; een heuse copulatie tussen twee onreine honden in een Londense bus met daarin een hevig geschrokken moslima… Ik hoop niet dat ik dat ooit ga meemaken en dat ik dan toevallig een fotocamera in de hand heb. Of een copulatie tussen een moslima en de hond. Die moslima zou wel willen, maar die hond waarschijnlijk niet.

Na dit alles rijst bij mij de vraag; How to handle wanneer een moslim een blindegeleidehond nodig heeft? Dat is even een probleem, mensen. Misschien iets met een schaap…

Morgen presenteer ik u een dolkomisch plaatje betreffende een blindegeleidehond in opleiding.

Tot morgen, dudes.

Telegraph

2 Reacties to “Hond geweigerd in Londense bus.”

 1. Victor Van Vosselaer Says:

  Mooi kiekje met dat hondje, maar toch…vindt ik die foto van die meid (met haar kleine muggenbeten) véél mooier. (^_-)

  Like

 2. boilingpoints Says:

  At heer Victor,

  Ook al ben ik een dierenvriend, ik zie ook liever die meid waar u het over heeft! 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: