Montelbaanstoren weggegeven aan de Baardmannen.

Lectori Salutem!

Gisteren heeft u kennis kunnen nemen van het feit dat de Mokumse Montelbaanstoren weggegeven is aan een schimmig moslimclubje, genaamd ‘Secret Garden‘. Eerlijk gezegd had ik nog nooit van deze toren gehoord, maar volgens Wikipedia betreft het hier een historisch bouwwerk welke gebouwd is in 1516. De toren diende tot 1606 als Verdedigingstoren en daarom is het anno 2010 extra wrang dat uitgerekend de Bezetter dit prachtige gebouw voor een prikkie op een presenteerblaadje aangereikt krijgt.
De daders? Het Amsterdamse stadsdeel Centrum, dat wordt bestuurd door GroenLinks, PvdA en D66. Het zal u geen seconde verbazen. Deze figuren maken er een sport van om geld waar anderen hard voor geploeterd hebben, weg te geven aan onduidelijke organisatie’s als het bovengenoemde ‘Secret Garden‘. Met een mooi woord noemt men dit Socialisme.

Het is de allerduurste kantoorruimte van de stad. Negenduizend euro en u bent een maand onder de pannen. Daarbij komt nog dat het waterperceel rondom de toren jaarlijks uitgebaggerd moet worden. Ook dat kost tienduizenden euro’s per jaar. Naar verluidt betaalt de organisatie slechts enkele euro’s… U mag één keer raden wie de hoofdprijs betaalt…
Zou een hardwerkende zelfstandig ondernemer dit alles ook voor elkaar krijgen? Wat een oliedomme vraag.

Maar wat doet deze organisatie eigenlijk? Men komt op voor de rechten van moslimhomo’s. Maar die bestonden toch helemaal niet? Dus moslimhomo’s bestaan dus wel?! Oké, geen probleem, we zijn tolerant, wij wel, maar u hoeft helemaal niet op te komen voor de rechten van deze mensen. In Nederland heeft iedereen namelijk evenveel rechten. Mannen, vrouwen en ja, zelfs homo’s! Dat is even schrikken. Dat kennen jullie niet hè, in die geweldige Islamitische wereld. Nee, want daar worden homo’s getrakteerd op een touwtje om de nek en dan wacht de hijskraan. Hier in Nederland doen we dat niet, kortom, u bent met uw geldverslindende organisatie overbodig. Doei!

Nu we toch aan het moslim-dwepen zijn; de met veel tamtam en poeha aangekondigde ‘ontruiming’ van de Aya Sofiamoskeet gaat – hoe verrassend – voorlopig niet door. De Muzelmannen hadden afgelopen maandag al weg moeten wezen, maar via een kort geding is dit uitgesteld tot 31 oktober. Ná de ramadan. U weet wel, dat oerhollandsche Hongerfeest, wat rijkelijk gesponsord wordt door allerlei infame overheden. In beginsel hadden deze Muzelmannen in 2008 al op moeten rotten, gelijk aan de uitspraak van de rechter.
En ná 31 oktober verzint een of andere dronken rechter wel weer een andere rotsmoes, teneinde de Baardmannen in deze Haatkazerne te houden.

Graag nieuwe hoofdstad aanwijzen.

Advertenties

11 Reacties to “Montelbaanstoren weggegeven aan de Baardmannen.”

 1. Lebuïnus Says:

  Secret Garden hoe verzinnen ze het,het zijn van die schuchtere
  verlegen Maroctypetjes.
  Toen ik nog in Rotterdam-centrum woonde, vlakbij het CS, was
  er in de Conradstraat langs het groothandelsgebouw een berucht
  tippelgebied voor Marokkaanse homohoeren.
  Nou dat hele hoerengedoe was alles behalve secret, men bood
  iedere man zijn diensten aan.
  Toentertijd bestond perron nul (0) nog onder vaderlijk toezicht
  van de politie en dat was het begin van cruisezone.
  Het is gewoon niet waar dat homosekualiteit bij het Rifvolk een
  onbekend fenomeen is.
  Een gedeelte van het familieinkomen bij deze vrome moslims
  komt van de homohoerderij.

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  Krankzinnig allemaal.
  En die ontruiming: PvdA-burgemeester belt D66-rechter en de ontruiming gaat niet door. Er was ook niemand die geloofde dat het wel door zou gaan, maar het klonk zo goed.
  Oude politiek = NSB.
  Helaas. Gelukkig zit ik in het verzet.

  Like

 3. Tiscali Says:

  Dat die ellendige nazi’s ook 65 jaar na hun bestaan ons nog steeds dwars zitten is onverteerbaar. Wanneer een (religieuze) minderheid gewoon aan het zieken is kunnen (lees: mogen) we daar niks tegen doen zonder voor Nazi’s uitgemaakt te worden. Dan gaan we ze ook nog maar pamperen om alle schijn te vermijden. Volgens mij moeten wij een religie beginnen. Wellicht dat we dan wel alle steun krijgen.

  Like

 4. yeager Says:

  Naar verluidt gaat de Schreierstoren naar Venus garden, een organisatie voor lekbieze kopvodjes met ongeregelde maandstandjes

  Like

 5. lisa Says:

  Theu had gelijk,we zijn bezet door de vijfde colonne,vluchten kan niet meer.

  Like

 6. lisa Says:

  Moet Theo zijn.Landverraders zijn onder ons.

  Like

 7. Maci Says:

  De Montelbaanstoren (monument) is voor zo veel geld opgeknapt,(gerestaureeerd) dat het met de huidige huurprijs en andere bijkomende kosten leeg blijft staan. Het is dan ook een bizar huurobject voor welke geïnteresseerde dan ook. Ook qua bouwwerk.
  Ik denk dat de Gemeente Amsterdam liever genoegen neemt met een lagere huurprijs dan het hele object onverhuurbaar te verklaren.
  Nu kan men nog mooi weer spelen met het “goede doel”‘ maar het doel heeft volgens mij meer te maken met het vermijden van kapitaalvernieitiging. Zo krijgen de bestuurders toch nog een goed gevoel , voor zichzelf en hun kiezers.

  Like

 8. leefbarbaar Says:

  At Maci,
  de overheid hoeft niet overal winst op te maken. Het liefst zouden ze alle parken volbouwen, maar zelfs onrendabel groen moet kunnen. Het kost, je moet het onderhouden, pech voor de overheid.
  De gemeente 020 had dit pand ook kunnen verhuren met een plafond in de prijs. Misschien had een antiquair er 1000,- euri per maand voor willen betalen. Of misschien 2000,-? Goed bestuur is ook verantwoord geld uitgeven. Maar daar is de overheid al vele jaren te corrupt voor. Wij betalen het pvda-moslim netwerk en de moslim blijft pvda stemmen.

  Like

 9. yeager Says:

  Kort geleden was er nog discussie over de herbouw van de Haringpakkerstoren die tot 1829 op de hoek Singel/PH-kade stond.
  Die discussie trok mijn aandacht omdat ik van die toren met gezicht op het Singel en Haarlemmersluis een (fraaie) kopergravure uit 1726 aan de muur heb hangen.

  Like

 10. yeager Says:

  Overigens is geld voor de gemeente Amsterdam geen enkel probleem, de plaatselijke (r)overheid maakt het leidingwater duurder en houdt een flink bedrag over als ontwikkelingshulp voor een Afrikaanse bodemloze put.
  God geve dat ik bijltjesdag nog mag beleven.

  Like

 11. Kees Simons Says:

  Ja kom zeg! We kunnen niet van de ene kant klagen dat die moslims onze homo’s zo vervelend behandelen en vervolgens ook weer gaan zeuren als een organisatie daar iets aan wil doen! Simpelweg stellen dat iedereen in dit land dezelfde rechten heeft is nogal dommig. Daar heb ik als homo geen flikker aan als ik door wat opgeschoten moslim etterbakken in elkaar wordt geslagen. En daar schiet een moslim jongere die niet uit de kast durft te komen vanwege de onverdraagzaamheid van zijn/haar geloofsgenoten ook niks mee op. Bah, zelden zoiets kortzichtigs gelezen.

  Bovendien ligt het toch wel iets genuanceerder dan in de Telegraaf stond vermeld. Essentiële informatie werd in dat artikel achterwege gelaten. Nogal dubieuze journalistiek.

  Persvoorlichter Edwin Oppedijk van stadsdeel Centrum: Die 9000 euro was de commerciële huurprijs voor het hele pand in 2007. Maar toen stortte de markt in en kreeg de gemeente de Montelbaanstoren niet meer verhuurd. Want het is geen praktisch pand: honderd vierkante meter verdeeld over drie verdiepingen die verbonden zijn via smalle trapjes. Omdat het niet lukte een commerciële huurder te vinden, besloot de gemeente de ruimte aan te bieden aan een maatschappelijk organisatie, en dat werd dus Secret Garden.
  Voor die 1503 euro heeft Secret Garden overigens alleen de toren. De begane grond wil de gemeente voor een vergelijkbaar bedrag verhuren aan een rondvaartorganisatie. En met zo’n 3000 euro komt de gemeente volgens Oppedijk ruim uit de kosten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: