Eimert van Middelkoop waarschuwt!

Landgenoten, Vlamingen,

Nieuw op Boilingpoints. De Weggooier van de Week. Demissionair minister Eimert van Middelkoop (CU) verzorgt de aftrap.
Hij vindt dat ‘een nieuw kabinet niet moet stoppen met het aanpakken van de achterstandswijken. Dat zou alleen maar tot meer PVV-stemmers leiden‘.
Jawohl, waarde lezers! En ook voegt Eimert toe; ‘Het gevolg zou kunnen zijn dat er bij de volgende verkiezingen uit onvrede nog meer mensen op de PVV stemmen‘. Heel goed, gewezen tinsoldaatje! En dat gaan we doen ook.
Wellicht heeft u het opgemerkt, BP heeft nog geen schreeuwverhaal geschreven over de ‘formatie’, of wat daar voor door moet gaan. Domweg, omdat ik er geen reet meer van begrijp. Wat ik wél begrijp, is dat onze Regenten in Den Haag zich gedragen als een stel ego-trippende pubers met een ernstige vorm van acne. Wat een beschamende vertoning.

Maar terug naar deze van Middelkoop. Meneer zei ooit dat hij blij was dat hij nooit in militaire dienst hoefde en dat zei hij in de functie van Minister van Defensie… Een totaal ongeloofwaardige man dus. Wat ook aan deze man op te merken valt, is het feit dat hij zeer ver van de realiteit verwijderd is. Ik schat, uit de losse pols, vier lichtjaar. Dit kan haast niet anders, want Eimert – wie noemt zijn kind Eimert? – stopte onlangs nog 30 miljoen euro in 22 ‘probleemwijken’. Nee, waarde lezers, dat zijn geen Vogelaarwijken, maar ‘buurten’ die de aandacht verdienen. In normaal Nederlandsch; dit gaat de werkende mensch weer bakken met geld kosten. Meneer denkt met een likje verf alle multiculturele problemen op te lossen. Hoeveel gekte kan een normaal individu verdragen?

Links Nederland heeft er patent op om zoveel mogelijk ‘kansarmen’ binnen te halen en daarbij een meegereisde vijandige cultuur te omarmen. De ‘kansarmen’ worden in de daarvoor bestemde ‘Vogelaarwijken’ gestationeerd en Jan met de Pet kan de knip trekken. Om dit alles een halt toe te roepen, stemden zo’n anderhalf miljoen gezichten op die Geert Wilders met zijn racistische maatregelen. En toen was daar Eimert met zijn waarschuwing… Het nieuwe kabinet *kuch* moet niet stoppen met de aanpak van de achterstandswijken, want dit zou alleen maar méér PVV-stemmers opleveren…
En u weet waar een PVV-stemmer voor staat; laagopgeleid, dom, racistisch, intolerant, onverdraagzaam, hebben vaak een hond, terwijl de imam dat verboden heeft en zijn voorts op ziekelijke wijze kapitalistisch ingesteld. Kortom, mijdt u deze bevolkingsgroep, ze zijn melaats en sommigen durven het zelfs op te nemen voor bedreigde Joden… Tuigh dus, en we zijn Eimert dankbaar voor deze waarschuwing.

Maar goed, strekking van dit verhaal; migranten, waarvan de meesten onze Cultuur per definitie afwijzen, verdienen onze ‘aandacht’. En die ‘aandacht’ gaat ons de komende jaren weer een bom duiten kosten.

STEUN WILDERS!

Advertenties

2 Reacties to “Eimert van Middelkoop waarschuwt!”

 1. Lebuïnus Says:

  Zou “deze minister” begrijpen wat democratie inhoudt ?
  Betwijfel of Eimert, die stellig gelooft dat de aarde in zes
  dagen geschapen is door zijn god, ook maar iets wat op
  realisme lijkt kan bevatten.
  Bij de laatste verkiezingen zijn heel veel PVV stemmen
  uitgebracht in gemeenten waar geen Vogelaarwijk te
  bekennen is.
  Dus meneer de grefo lult maar wat en wil ook nog dat
  de PVV stemmer, de door zijne excellentie gewilde
  ondergang van een democraties gekozen partij
  voorfinanciert.
  Dat miljoenen (miljarden) kostende luchtkastelen bouwen
  kan beter aangewend worden om de bezuinigingen te dekken.
  Maar doel heiligt de middelen, zal deze mislukte ouderling
  denken, maar Eimert bidden helpt echt geloof het maar en
  het kost helemaal niets.

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  Die Eikel van middelkoop verliest altijd.
  Want blijft men geld smijten in prachtwijken, dan komt men ooit tot de conclusie dat het niet helpt. De fysieke structuur is niet het probleem, de bewoners zijn het probleem. En er komen er dagelijks kanslozen bij. Dus vette stemmenwinst voor de PVV. Niet uit de prachtwijken, want daar stemt men allemaal PvdA, maar uit de rest van Nederland. Uit angst omdat je straks ook in een prachtwijk woont.
  En stoppen de lutsers eindelijk met geld verdampen in prachtwijken dan hebben we alle dagen Groot-Gaza hier, want de massa-immigratie gaat gewoon door. Vette stemmenwinst voor de PVV..
  Maar Middelkoop geeft wel een aardig kijkje in de zieke keuken van de regering: ze flikken alles om de PVV te bestrijden, maar weigeren de problemen onder ogen te zien. Maar dat wisten we al, want een dienstweigeraar aantellen als minister van defensie zegt genoeg: volkomen rot.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: