Jorge Zorreguieta wil in NL wonen…

… luidt de kop van dit stukkie. En dat is natuurlijk logisch. Het wordt meneer namelijk iets te heet onder de voeten, want de Argentijnse jurist Roberto Yanzón acht het mogelijk dat deze gewezen ‘minister van landbouw’ in Argentinië alsnog vervolgd kan worden voor zijn daden, gepleegd tijdens het schrikbewind van dictator Jorge Videla. Tijdens dit schrikbewind zijn zo’n 30.000 mensen, tegenstanders van Videla, ‘verdwenen’.

Zorreguieta heeft altijd beweerd hier niets vanaf te weten, maar die leugen is allang door de spijkerharde waarheid ingehaald.
Enfin, de reden waarom deze massamoordenaar en zijn vrouw zo graag in Nederland willen wonen, is het feit dat zij dichter bij hun dochter en kleinkinderen willen zijn. Leuk geprobeerd, maar daar geloven we nix van.
De gemeente Wassenaar heeft inmiddels ‘mevrouw’ von Amsberg toestemming gegeven twee boerderijen op landgoed ‘De Horsten’ te laten slopen, zodat op die plek ‘fakansievilla’s’ voor de ouders van Máxima – de Nederlander bestaat niet – Zorreguieta gebouwd kunnen worden.
Er wordt nog een rechtszaak gestart teneinde de sloop tegen te houden, maar u kunt natuurlijk op uw vingers natellen dat die rechtszaak uiteindelijk verloren zal worden. Beatrix, op diverse weblogs wordt ze al ‘Hare Grajesteit Dictatrix genoemd, laat de laatste weken haar echte gezicht zien, dus zal ze deze Koninklijke Schermutseling ook wel weer overleven.
Want Nederland staat bekend als het toevluchtsoord voor massamoordenaars, verkrachters en genocide-plegers, dus waarom niet voor deze Zorreguieta?

Theodor Holman laat in zijn betoog geen spaan heel van de vader van de toekomstige Koningin Máxima.
Lees het hier.

Leestips: Willem de Verwende schijnt gewoon te feesten in zijn vakantievilla in Mozambique. En hoe maak je geld door niets te doen?

Met dank aan ProRepublica.

Update: nog een nagekomen leestip: Herstel de Republiek.

Advertenties

13 Reacties to “Jorge Zorreguieta wil in NL wonen…”

 1. Lebuïnus Says:

  Welkom thuis BP.

  Opmerkelijk dat de uitlevering van Julio Poch (Argentijns piloot)
  door Spanje aan Argentinie, geen noemenswaardig protest van
  Nederland opleverde.
  De heren Poch en Zorreguieta beiden betrokken bij het
  Videla-regime met het laten verdwijnen van mensen.
  Overigens VOLLEDIG gesteund door de roomskatholiekekerk.
  Mevrouw von Amsberg staat natuurlijk boven de wet en het
  gelijkheidsartikel van de grondwet geldt niet voor haar.
  Maar ja, de monarchie afschaffen en een democratie invoeren
  met een gekozen president is iets te veel gevraagd.

  Like

 2. yeager Says:

  Op school werd mij het sprookje voorgehouden van een boven de partijen staande koning als symbool van nationale eenheid.
  Wat een braaf jongetje moet ik wel niet zijn geweest om die gore leugen te kopen, zoals al die andere leugens die een katholieke school zijn leerlingen verkoopt.
  Ondertussen weten wij door het internet met name door de hier ook gelukkig veel opduikende site ProRepublica wel beter en dat jongetje van weleer zou niets liever zien dan dat al die op macht en geld beluste gore leugenfabrieken, te beginnen met dat koninklijke uitvaagsel, met grond gelijk worden gemaakt.
  Die pampasnol met haar pappie zou wel eens een blessing in disguise kunnen zijn en het laatste bedrijf van een Nederlands koningsdrama met Hare Grajesteit als dramatis personae.

  Like

 3. A. House Says:

  Op grond van artikel 29 van de Nederlandse Grondwet, zou de troon opvolging niet mogen plaatsvinden op grond van bijzonder omstandigheden.
  Het toetreden van de familie Zorrguieta welke medeplichtig is aan vermoorden van 30.000 Argentijnen dien in in vaderland te blijven, alsook daar hun verantwoordelijk te nemen voor hun aandeel tijdens de dictatuur.
  Aantoonbaar is ook, dat het vermogen wat de fam. Zorrguieta bezit niet is verdient uit een salaris als minister van Landbouw en wat nog slimmer is, dat Maxima met ca. 5.000.000 euro (ook niet kunnen verdienen bij de Deutse Bank) op haar rekening bij de Oranjes is binnengehaald.
  Deze ellende allemaal te danken aan Wik Kok, welke het Nederlandse volk en de Regering heeft voorgelogen en misleid.
  Als Nederland de Rechten van de mensheid echt wil respecteren, dat moet je deze situatie niet willen, in ieder geval bij een bij het hebben van “normen en waarden”, moet niet kunnen bestaan.

  Like

 4. yeager Says:

  Het symbool van onze nationale eenheid raakt steeds meer in opspraak; zelfs de keurige Vrijspreker.nl, wars van ieder vorm van collectivisme, doet vandaag een duit in het koninklijke zakje: KONINGIN PARASIET.
  Het is niet te hopen dat Wilders voor een gedepolitiseerd koningschap gaat ijveren en die rare hoedenmadame als lintjesknpper wil handhaven, want dan zit je ten eeuwigen dage met die door God gezalfden opgescheept.

  Like

 5. yeager Says:

  BP
  Toch nog een zonnig bericht van het Trend Research Institute van Gerald Celente, aanvankelijk door mij gewantrouwd omdat Celente herhaaldelijk voorkomt op doemdenkers-site XanderNieuws, maar in casu gebracht door de onverdachte E.J.Bron op Amsterdam Post.
  En gelet op het grote aantal berichten dat ik vandaag las over Europa’s economische neergang, om niet te spreken van ondergang, niet denkbeeldig.
  Hoor ik daar niet die Amerikaanse generaal die al een poosje geleden zei:
  de Europese moslims mogen van geluk spreken als zij er met deportatie afkomen.

  Like

 6. yeager Says:

  BP
  In mijn blijdschap vergat ik de titel van het bericht: Vanaf 2012 worden de moslims weer overal uit Europa verdreven.

  Like

 7. Florijn Says:

  Waarlyk ik loop niet hoog met koningen! En al ware dit zoo,
  dan nog zou ik niet spoedig partytrekken voor koninkjes uit
  het lierderlyk, uit het dom en wurmstekig huis van Oranje.

  Multatuli

  http://www.republikeinsgenootschap.nl/

  Like

 8. attie Says:

  Suf ligt de nederlandsche leeuw in ’t stof
  Den hals geketend aan het Hof.
  Vondel.

  Like

 9. frefrefe@refer.com Says:

  ho ho MENSEN WEES NETJES!

  ZOLANG ER GEEN HARDE BEWIJZEN ZIJN niet jokken!

  hij is de vader van maxima…
  DUS KOM NIET MET BESCHULDIGINGEN, WAT MISSCHIEN HELEMAAL NIET WAAR IS

  Like

 10. House Says:

  Er zijn mensen, welke nimmer wakker worden…………
  Goedemorgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: