Wilders bezorgd om moslims.

Warm hè, landgenoten!

Ben blij dat ik geen moslima ben. Je zal nu met deze hitte zo’n broeidoek op het hoofd moeten dragen. Oh wacht, je zit er naast BP. Moslima’s verzekeren ons telkens weer dat de hoofddoek geheel ‘vrijwillig’ gedragen wordt. Ze wilden het zelf en daarbij staat deze islamitische klamboe nog es razend modieus ook. Nee hoor, BP, je zit er, nogmaals, helemaal naast.
Oké, prima, dan is het toch zeer eenvoudig om toch wat verkoeling te ervaren? Ik las op een ander weblog namelijk DE oplossing; slinger de hoofddoek eventjes af! Wat blijken sommige, op het eerste oog moeilijke vraagstukken toch waanzinnig simpel. Dankzij het feit dat de hoofddoek ‘vrijwillig’ gedragen wordt, kunnen onze opboxende, strijdende moslima’s het bedekte haar eventjes luchten, maar waarom zie ik dan geen enkele moslima, met de doek losjes over de arm gedrapeerd, vrolijk over straat flaneren? Zou die doek dan toch…

Tuurlijk is die hoofddoek verplicht! Dat maakt de rechtmatige eigenaar van de moslima wel eventjes uit. Dertig graden of niet, het dingetje is bedoeld om veroverd grondgebied te markeren, dus gewoon op het hoofd houden, ja.
Ik zou zeggen, moslima’s; bevrijd u van de islam!

Toevallig kwam die Geert Wilders ook met een soortgelijke oproep:
‘Moslims; bevrijd u van de islam!’ ‘En ontdoet u van de ‘duivelse’ koran…’, aldus Geert.
Ja, maar dat gaat zo maar niet! Mochten de moslims gehoor geven aan Wilders’ oproep – wat ik overigens sterk betwijfel – zou dat in theorie miljoenen doden op kunnen leveren, want, zo stelt de koran; wie de islam de rug toekeert, moet vernietigd worden. Nou, lekker dan. Gaat weer een hoop rommel geven.

Maar goed, deze uitspraak van Oom Geert is het levende bewijs dat hij helemaal niets tegen moslims heeft. Hij is zelfs begaan met deze arme stakkers. Waar zie je dat nog! Geert zegt eigenlijk; maak je vrij, wees jezelf, laat je niet onderdrukken en gooi je haar los! Daar kan zo’n Femke Halsema nog een puntje aan zuigen, mocht dat überhaupt lukken met die permanente kaakklem. Dit eco-vrouwtje klom vroeger op de zeepkist om onze Hollandsche vrouwen toe te spreken en strooide onderwijl rijkelijk met feministische vlugschriften. Dat zie je haar nu nooit meer doen. Ligt allemaal een beetje gevoelig met al die 178 culturen in dit totaal geschifte land.
Tegenwoordig is Femke druk in de weer met wat windmolentjes, geloof ik, en bezoekt ze periodiek een soja-frikadellen fabriek in Suriname.
En, bijna vergeten, zo af en toe bezoekt ze Hare Grajesteit om te vernemen of die constitutionele staetschgreeph een beetje vlotten wil.
Want Van Amsberg heeft het daarmee best druk. In d’r eentje.

Yeagers leestip: ‘Koningin Parasiet’ op Vrijspreker.

Advertenties

5 Reacties to “Wilders bezorgd om moslims.”

 1. Victor Van Vosselaer Says:

  Beste Noorderburen,
  Volgens de site van Het Laatste Nieuws, afdeling buitenland: ” Syrië verbied de hoofddoek aan de universiteit”. (19:01 u)
  Volgens de regering gaat de sluier in tégen het seculiere karacter van de Republiek, en vindt ze dat dit een….AANTASTING is van de mensenrechten.

  Als zulk streng-mosselslim land zoiets invoert, plus ook de réden waarom, wat kunnen die éenhersencelligen in onze Nedere Landjes aan de Noordzee dan nog pgeven als reden om TOCH nog die kopvodden te dragen in het openbaar ? {;-D)

  Voilà… het GROTE GELIJK van Geert Wilders.

  Like

 2. Geert Wilders PVV – Werpt het juk van u af “bevrijd u van de islam” « Debat in de Digitale Hofstad Says:

  […] Wilders bezorgd om moslims. […]

  Like

 3. yeager Says:

  Ja, zo komen we er wel, met een discussie over een hoofddoekje meer of minder.

  Like

 4. Lebuïnus Says:

  off topic.

  Gemeente Amsterdam subsidieert koranlessen in het Arabisch
  weer, nadat het eerder was stopgezet ! ( zie Elsevier )
  Waarschijnlijk duurt de coalitiebespreking paars-plus, met
  dommie Rutte en Co zolang, omdat er nog onenigheid bestaat
  over de datum om het landelijk verplicht in tevoeren.
  Nee, we komen er wel, Cohen weet zijn prioriteiten m.b.t.
  bezuinigingen wel te halen.

  Like

 5. tinco foppe sybren lycklama a nyeholt Says:

  geacht mnr wilders ben het volkomen met u eens veel moslims vooral de vrouwen staan onder druk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: