SP: ‘Herken de dadel’

‘Twee dingen zijn oneindig: het heelal en de menselijke domheid. Van het heelal weet ik het alleen nog niet zeker.’ (Albert Einstein)

Landgenoten en Vlamingen,

Vandaag was het dan zover: De SP, afdeling Harare aan de maas, roept moslims op geen Israëlische dadels te kopen tijdens de ramadan. Een heuse Dadel-Boycot, omdat Israël wat Palestijnse gebieden schijnt te bezetten. Dus, brult deze tomatenklup; koop geen Joodse dadels! Kijk, zo zet je zoden aan de dijk. Gewoon de gehele economie van Israël *kuch* lamleggen door geen dadels te kopen. Haha!

Ja, u heeft het juist, de SP is die antisemitische beweging die ook Harry van Bommel huisvest. U kent dit sujet nog als die Intifada-roeper tijdens een anti-Israël betoging en daarbij de oortjes even strategisch dicht hield toen de welbekende ‘Hamas, Hamas, Joden aan ’t gas’-leus werd gescandeerd.
Welnu, dat sfeertje heerst nog steeds bij de SP. Anti-Israël, dus koop geen dadels.

De SP pakt groots uit met deze aktie. Zo gaat men on tour door ‘Rotterdam’ om in de vele mosketen de islamieten uit te leggen hoe zo’n Israëlische dadel er nu eigenlijk uitziet… De Baardmannen gaan dus letterlijk op ‘dadel-koersoes’… Om je dood te lachen!!
Maar hoe gaat dat nu in z’n werk? Om het een en ander uit te leggen, zal die verdomde, Israëlische dadel toch die moskeet in moeten. Mag dat wel van de Pedofeet? Moeilijk!

Het gaat toch gvd helemaal nergens meer over, landgenoten! Men gaat nu ook al dadels uitsluiten. Omdat deze overheerlijke vruchten weleens Joods kunnen zijn. Leuk om te horen voor onze Nederlandsche Joden die al sinds de 13’de eeuw in dit land wonen.
Maar boos zijn we niet. We moeten wel keihard lachen om de openlijke domheid van de SP Rotterdam. Nederland is immers doorspekt met Israëlische producten! Groente, fruit, kruiden, noten, maar ook electronica. Grote kans dus, dat zo’n hongerfeestvierder een mobiele telefoon uit Israël aan zijn oor heeft!

Over electronica gesproken; ook medische apparatuur kan afkomstig zijn uit Israël… Voelt u ‘m aankomen?
Ik doe derhalve een oproep: Waarde moslims, om uit te sluiten dat u in aanraking komt met deze verderfelijke apparatuur; kom nooit meer in onze ziekenhuizen!
Scheelt ons weer een hoop geld en trammelant!


Advertentie: Snel Internet

Advertenties

3 Reacties to “SP: ‘Herken de dadel’”

 1. alida Says:

  Kun je nagaan waar hun verstand zit ,vast in hun broekspijpen daarom loopt het er ook uit,zoveel dingen komen uit Israel,Wat komt er uit moslim landen?
  Niet kopen dan.Koekje van eigen deeg.

  Like

 2. Herbert Says:

  Let dus vooral bij de aanschaf op de barcodes eerste 3 cijfers 729
  Zo weet je zeker dat je goederen uit Israel koopt; een goede zaak!!!

  Like

 3. Rob Says:

  Enkele suggesties:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: