Pechtold slaat op de vlucht.

Waarde lezers,

Met een beetje geluk stevenen we af op een Rechts Kabinet. En eerlijk is eerlijk, onze Linxe vriend Pechtold zou gaan emigreren als die racistische Wilders aan de macht zou komen. We houden je aan je woord, Alex!
Wat een pech heeft deze man toch. Je zou haast medelijden met hem krijgen, maar dat doen we natuurlijk niet. Twee weken geleden waren onze allochtonenknuffelaars nog vol blijdschap, want Paars-plus was bijna rond…
Althans, dat dacht men. Lang verhaal kort: Lubbers kwam, zette Rutte, Verhagen en Wilders bij elkaar, men at gezamelijk een broodje en we zijn nu al zo ver dat de drie musketiers serieus gaan onderhandelen.
Een doorn is het oog van deze Pechtold. Maar ook voor Halsema  zijn de druiven flink zuur. Volgens onbevestigde berichten heeft ze zich vergrepen aan een dozijn soja-frikadellen. Bestemming onbekend.

*Kat. Nauw. Sprongen*

En dan de Jood Cohen. Zijn ware aard komt nu boven. De arrogantie ten top: ‘Eerst moeten we de meerderheidsvarianten onderzoeken’. Nee, poffertje, dat is al gedaan en dat draaide op niets uit. Bovendien heeft deze man het CDA en de VVD uitgesloten en pleitte hij zelfs voor een Rechts Kabinet. Welnu, dat gaat er waarschijnlijk komen, dus wat wil je nou?

Cohen werd als een messias binnengehaald en kreeg de opdracht Wilders te verdelgen. Dat is – zoals verwacht – niet gelukt!
Hij mag nu minstens voor vier jaren plaatsnemen in het oppositie-bankje. Dat gaat nog lachen worden. Al hakkelend, moet hij het opnemen tegen o.a. Wilders. Een nu al verloren wedstrijd. Wilders maakt gehakt van ‘m.

Maar laten we niet te vroeg juichen. Het Linxe Bolwerk wil een debat met Lubbers. Maar sinds wanneer moet een informateur verantwoording afleggen aan een stel verliezende Linxmensen? Wat een arrogantie!
Zoals ik al zei, laten we niet te vroeg juichen. Linxmensen zijn doortrapt en geslepen tot op het bot. Desnoods wordt er een of ander smerig kunstje geflikt, om toch vooral aan de macht te blijven.

Het worden interessante weken, landgenoten.


Mobiel Internet voor op de Laptop

Advertenties

12 Reacties to “Pechtold slaat op de vlucht.”

 1. koos Says:

  Ik ben er ook nog niet helemaal gerust op, ze zullen alles uit de kast trekken om dit te voorkomen. Met ze bedoel ik de linkse media, Bea etc,

  Like

 2. jager Says:

  Ik hoop dat ze eruit komen want we zitten niet te wachten op meer links beleid…

  Like

 3. Anton Says:

  Ja, laten wij hopen dat het lukt, eindelijk eens een rechtse regering. Dit lijkt mij een zegen voor het land. Wat ik verwacht is dan een kabinet VVD + CDA met gedoogsteun van de PVV. Alle 3 in een kabinet lijkt mij onhaalbaar, het CDA kan/wil nu eenmaal niet met de PVV door één deur. Maar dit zou al mooi genoeg zijn, en dan meteen maar eens flink aanpakken. Om te beginnen al die subsidiesponzen, alleen al Oxfam Novib is goed voor jaarlijks 140 miljoen of daaromtrent, dit vind ik werkelijk een van de ergste.

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  Het internet gaat een grote rol spelen de komende tijd. De oude media zijn volkomen rot en partijdig en zullen er alles aan doen om de PVV en zijn eventuele bondgenoten zwart te maken. Het vrije woord moet het hebben van de bloggers van het internet, zeg maar: het Verzet.
  Dit werd van de week al pijnlijk duidelijk. Het NOS-journaal wil aan Geert geen platform bieden, terwijl ze het kwekmannetje Pechtold over ieder onderwerp aan het woord laten. Zonder in het duistere verleden van Pechtold te wroeten en zonder ooit te constateren dat D66 helemaal geen eigen geluid heeft. Ze zijn alleen maar tegen de PVV en dankzij de media dus groot geworden als zodanig.
  Maar goed, deze gladdekker zei dus ook dat hij Nederland zal verlaten als de PVV aan de macht komt. We zullen hem er aan helpen herinneren. Persoonlijk zal ik hem missen als een SOA. Natuurlijk bedoelde hij dat niet zo en zien we hem dagelijks terug bij de NOS en zitten we nog met de jeuk en de uitslag van D66. Het is dus zaak niet meer naar de NOS te kijken, niet naar de andere gekleurde foutprogramma’s te kijken en beslist geen krant te kopen.
  Leve het internet.
  PS. D66 sluit graag groepen mensen uit. Vooral moslims. Op hun kieslijst in de deelgemeente Feijenoord stond maar 1 moslim op een lijst van 18 personen. Dat in een wijk waar bijna 80 % allochtoon is en meer dan de helft moslim. Volgens mij zijn het racisten.

  Like

 5. tristan Says:

  De komende weken wordt het buigen of barsten; een kabinet VVD-CDA met gedoogsteun van oom Geert of alsnog een ‘Oranje’ kabinet VVD-CDA-PVDA (met gedoogsteun van de Taliban).

  De onrust en de frustratie is groot onder de oude partijelite van het CDA en de VVD.
  Samenwerking met de PVV – in welke vorm dan ook – is niets minder dan je ziel (en tal van Linkse hobby’s) verkopen aan de duivel. Want ook onder de linkervleugel van het CDA is er een mentaliteit van; gooi de grenzen maar open voor zielige vluchtelingen van waar ook ter wereld.
  Willem Aantjes (verder van onbesproken gedrag) heeft het over het wegzetten van gehele bevolkingsgroepen, intolerantie t.a.v. de Islam en het risico van marcherende bruinhemden op zoek naar weerloze moslims. Om nog maar te zwijgen over massale deportaties, etnische registratie van criminelen, brandende moskeeën, afschaffen van de Wajonguitkeringen en het ontmantelen van de asielzoekersindustrie.
  Deze rampen gaan ons land treffen mocht Wilders enige invloed gaan uitoefenen op het gebied van de komende bezuinigingen.

  Wat wil de PVV nu eigenlijk?

  Het terugdringen van de immigratie vanuit buiten Europa.
  Het verminderen van de overlast en de criminaliteit in de Vogelaarwijken, dus meer veiligheid op straat.
  Een effectieve aanpak van de politieke Islam die haat predikt tegen de Westerse samenleving.
  Het afschaffen van zinloze integratiesubsidies.
  Het stopzetten van de Ontwikkelingssamenwerking naar landen die bekend staan als corrupt en gewelddadig t.a.v. de eigen bevolking.
  Het afbouwen van de asielindustrie.
  De zorg voor onze ouderen op een aanvaardbaar niveau terug brengen.
  Het opzeggen van EU Wet- en Regelgeving die er voor zorgen dat wij op termijn een provincie worden van Turkije of Marokko.

  Dit zijn allemaal voorstellen en maatregelen die – mochten zij realiteit gaan worden – de vlucht kunnen veroorzaken van prominente leden en aanhangers van D66-PvdA-GroenLinks en vele moslims.

  Deze klap komen wij echt wel te boven, er zijn ergere zaken in het leven van de autochtoon te bedenken.
  Wij zien dit echter niet snel gebeuren, want zolang er nog uit de ruif te snoepen en te vreten valt zal de Linkse rakker en de muzelman het vliegtuig niet pakken om elders hun idealen van een maakbare samenleving of het stichten van een Islamitisch Kalifaat te gaan verwezenlijken.

  Mocht de komende tijd de hele bliksemse boel niet doorgaan dan gaan we met zijn allen weer met frisse moed en motivatie naar de stembus.

  De PVV is momenteel goed voor pakweg 33 zetels!

  Dan zal er geween zijn en geknars van tanden…

  Like

 6. yeager Says:

  Politieke Islam?
  Mijns inziens is er maar één islam: in de minderheid (zogenaamd gematigd en vredelievend); in de meerderheid (berg je dan maar!)
  Hopelijk wordt die hele zwik tijdig Europa uit gebonjourd.

  Like

  • tristan Says:

   De Islam heeft vele gezichten; van uiterst radicale tot gematigde moslims die alleen in naam moslim zijn om uitstoting te voorkomen.

   Het salafisme is b.v. een politiek-religieus systeem met totalitaire aanspraken. Geen scheiding van Kerk en Staat en tegen iedere vorm van integratie.
   In Nederland zijn naar schatting tussen de 20.000 en 30.000 mensen mogelijk te beinvloeden door het gedachtegoed van deze stroming. Er zijn ongeveer 2500 potentiële activisten die geweld niet bij voorbaat zullen uitsluiten om b.v. de sharia in te voeren via grootschalige rellen en demonstraties. Dit uiteraard als de moslimpopulatie het gewenste niveau heeft bereikt.

   Toch moeten we niet vergeten dat de meeste slachtoffers van moslimterreur vallen onder de moslims zelf. In Irak b.v. worden bijna dagelijks aanslagen gepleegd door Soennieten en Shi’ten die elkaar op leven en dood bestrijden.
   Dit fenomeen kan ook in Europa gaan plaatsvinden bij een voortgaande immigratie van moslims vanuit deze gebieden. Daarom is het van groot belang dat onze grenzen op slot gaan voor nog meer moslims uit Afghanistan, Iran, Irak en Somalië.

   De 1 miljoen moslims die ons land zijn binnengekomen – zonder enige economische noodzaak – raken we niet meer kwijt om de eenvoudige reden dat de landen van herkomst ze niet meer zullen terugnemen. De enige kans (na een immigratiestop) is een inhaalslag te leveren op het gebied van integratie en het stopzetten van subsidies. De Kindertoeslag te beperken tot 2 kinderen en het repatrieren van draaideurcriminelen, radicale imams en andere leden van de 5e colonne. Voorts mag een land als Turkije nooit toetreden tot de EU, het zou rampzalige gevolgen hebben ondanks de z.g. economische voordelen.

   De strijd tegen de politieke – dus radicale Islam – is er een van de lange adem.
   In die strijd moeten er prioriteiten worden gesteld; de juiste maatregelen op het juiste moment.
   Ik ben van mening dat er sinds 9-11 een 3e wereldoorlog gaande is tussen de radicale Islam en de vrije Westerse samenleving. Iran en Pakistan spelen een cruciale rol in deze strijd die vele decennia zal gaan duren.
   Geert Wilders is slechts een boodschapper die ons wil waarschuwen voor de gevaren die ons bedreigen als het huidige beleid wordt voortgezet.
   Dat de EU een politiek nastreeft die onder het mom van Mensenrechten en Godsdienstvrijheid in feite de Islam een blanco volmacht geeft hier een Islamitische Staat te vestigen moge bekend zijn.
   Alleen de Linkse partijen zien dit gevaar schijnbaar niet.

   Landverraad is van alle tijden.

   Like

 7. alida Says:

  Boilingpoints zegt,
  Cohen werd als een messias binnen gehaald.
  En ik zeg ,hij gaat er als Judas weer uit.

  Like

 8. yeager Says:

  @tristan
  Van al die maatregelen tot indamming van de islam verwacht ik weinig, van een scherpe economische crisis, het einde van de Europese verzorgingsstaat en gesloten uitkeringsloketten des te meer.
  Uw energie om zich in die moslimtroep te verdiepen kan ik niet meer opbrengen daar ik die energie reeds verspilde in mijn jeugd aan de Heilige Drie-Eenheid en meer van die lariekoek.

  Like

 9. Lebuïnus Says:

  @Yeager
  Indamming toestroom volgelingen van Mo en andere cultuur-
  verrijkers zal weinig tot niets terecht komen.
  Het door U geschetste scenario, chaos door de economische
  crisis, misschien, maar dat wordt dan een burgeroorlog.
  De verspilde energie om duidelijk te maken dat iedere vorm
  van bijgeloof zinloos en contraproduktief is vanzelfsprekend.
  Ook in mijn jeugd geindoctrineerd met die flauwekul.
  Voel me niet geroepen om nog eens duidelijk te maken wat
  belangrijk is en wat niet.
  Velen schijnen niet te willen/kunnen begrijpen.
  Vanmiddag kereltje 66 gehoord in standpunt.nl, hij draaide
  zijn grijs gespeelde grammofoonplaat weer eens af.
  Wilders zet mensen weg om wat ze zijn.
  Dit is een groteske leugen, het is niet om wat ze ZIJN, maar
  om wat ze DOEN.

  Like

 10. yeager Says:

  @Lebuïnus
  Kranig dat u dat gewauwel op de Nederlandse radio en tv nog kan aanhoren.
  Zelfs op internet ga ik met een boog om Pechtold c.s heen. Als je eenmaal hebt vastgesteld dat het landverraders zijn wat moet je dan nog met die lieden.
  Zodra ze Cohen in een Amsterdamse gracht flikkeren raak ik geïnteresseerd omdat zo’n gebeurtenis een nieuwe tijd zou kunnen inluiden.
  Ondertussen is het een van de vele louche joodjes die het land naar de haaien proberen te helpen.
  Economie is het sleutelwoord voor de oplossing van het Europese probleem en
  het wachten is op de grote klap.

  Like

 11. yeager Says:

  @Lebuïnus
  “proberen te helpen” is natuurlijk “probeert te helpen”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: