In Your Face, meneer Cohen!

‘Kijk naar de verkiezingsuitslag. De PVV heeft de meeste winst geboekt, de VVD is de grootste partij. Dan is het goed dat die optie grondig bekeken wordt, anders blijft hij maar boven de markt zweven’.

22 juli. Job Cohen over een toekomstig Rechts Kabinet…

Moeten wij deze farizeeër werkelijk nog serieus nemen? De Jood Cohen spreekt zichzelf dagelijks tegen. Weet hij veel.
Vandaag roept hij dat hij ‘helemaal niets geblokkeerd heeft’ en morgen, ja, wat gaat ie morgen weer raaskallen?
Kortom, de daler van vandaag: Job Cohen.
Stijger van vandaag: Mark Rutte. ‘Andere opties dan een rechts minderheidskabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van de PVV zijn nu niet meer bespreekbaar’.
Hier! In your face, meneer Cohen! Is de boodschap nu duidelijk? Rutte heeft de deur met een ferme zwaai dichtgegooid. Geen opties meer open, bye bye, einde verhaal.

En Geert Wilders? Die neemt nog een flink stuk Limburgsche vlaai bij de koffie. Maar niet nadat hij via Twitter Cohen een welgemeend dankwoord heeft toegezonden. Die Cohen boft maar. Aan alle kanten ontvangt hij felicitaties en bedankjes.
Maar moet hij daar nu eigenlijk blij mee zijn? Neen, er valt namelijk helemaal niets te vieren! Muhaha! Linx bevindt zich namelijk in een terminale fase, is buitenspel gezet en mag alvast plaatsnemen in de oppositie-bankjes. Deze slechte verliezers laten zien hoe ze werkelijk in elkaar steken. Niets is blijkbaar te dol om aan de macht te blijven, maar men zal pijnlijk achter het net vissen.

Roemer van de Antisemitische Partij wil nu ineens een of ander surrogaat ‘regeerakkoord’ schrijven. Samen met Pechtold, Cohen en Halsema en dat voorleggen aan de CDA-achterban. Pechtold bedankt hiervoor. Halsema belt vanaf haar fakansie-adres (waarschijnlijk gewoon Amsterdam Z.O.) met Lubbers met de dringende oproep geen minderheidskabinet toe te staan. Pechtold en Halsema ‘zien’ opeens weer opties voor een meerderheidskabinet. En Cohen stelt dat Lubbers ‘zijn boekje te buiten gaat’. Kunt u het nog volgen?
Kortom, allerlei linxhandigen lopen nu als een stel kippen zonder kop door elkaar te schreeuwen en Rechts Nederland lacht.
O ja. De extreemlinxe activist René Danen van de stichting ‘Nederland Bekent Kleur’. Die komt nog even met een facebook-pagina ‘tegen een regering met PVV-steun‘.
Het is slechts een nieuwsbericht. Meer niet.

Frits Wester via Twitter over een toekomstig Rechts Kabinet: ‘Het is pas zeker als ze op het bordes staan maar kans daarop is nu groot’.

Wordt vervolgd.


Eliza was here!

Advertenties

16 Reacties to “In Your Face, meneer Cohen!”

 1. Albatros John Says:

  ”Roemer van de Antisemitische Partij” Hehe. Mooi gezegd.

  Vrouwtje Halsema zit natuurlijk ergens in een luxe resort, bezig de armen een steun in de rug te geven.

  Like

 2. Gielah Says:

  Best een goed artikel, alleen schrik ik van de term: ‘de Jood Cohen’.
  Waar is dat voor nodig?
  Onsympathieke en onbetrouwbare mensen kom je nu eenmaal overal en in elke groepering tegen.
  Zodra ik ergens zulke ( ja) antisemitische uitspraken tegenkom, vertrouw ik het niet meer en lees ik niet meer verder.
  Ik moet dan dus écht aan mensen als René Danen en Gretta Duisenberg denken…. en die lust ik niet.

  Like

 3. Albatros John Says:

  Ik schrok ook van die term, maar ik vind deze Cohen wel een ”Cohen & Asscher”-Jood, die je helaas altijd gehad hebt. Ook tijdens de militaire dictatuur in Argentinië werden Joden vervolgd omdat ze Jood waren (zoek maar eens op: Yakov Timerman) en de nationale Joodse raad kwam daar weer met een staaltje appeasement en egoïsme aan van heb-ik-jou-daar.
  Daarnaast verraadt hij zijn eigen afkomst ook door zijn ziel aan de islam te verkopen.

  Like

 4. boilingpoints Says:

  At Gielah,

  ‘De Jood Cohen’ is uiteraard niet antisemitisch bedoeld. Maar hiermee wil ik nog eens duidelijk maken dat de ‘Joodse Cohen’ heult en dweept met de Jodenhaters bij uitstek; de Islamieten.
  Verraad in haar meest pure vorm, als je het mij vraagt!

  Maar mocht het je irriteren en dat geldt ook voor anderen, dan wil ik het in het vervolg gerust weglaten. Geen probleem.

  Like

 5. yeager Says:

  Door het grote aantal Joden die als dirigent, pianist of violist in de vorm van vinyl in mijn kast staan, heb ik een bijzonder hoge pet op van de Jood.
  Maar dat neemt niet weg dat ik gloeiend de pest heb aan joodjes als Cohen, Wallage, Hirsch Ballin en meer van die smouzen.

  Like

 6. Baconwallah Says:

  En inmiddels gaat Cohen praten met de andere linkse partijen, om tot een linkse regering te komen. Blijkbaar is één informateur niet genoeg als het voor links de verkeerde kant opgaat. Is de man hiertoe aangezocht of benoemd? Het gewroet rond de vorige informateur nog vers in de gedachten zou het me niet verbazen als de keunegin het hem in elk geval niet heeft afgeraden.

  Like

 7. yeager Says:

  BP
  Die film The day after tomorrow, waarin Noord-Amerika en Europa overnight veranderen in een ijsvlakte, gaat nog realiteit worden nu door het gehannes van BP de Golf van Mexico tot stilstand is gekomen met mogelijk fatale gevolgen voor de golfstroom die ons klimaat beheerst (XanderNieuws).

  Like

 8. tristan Says:

  ”De PVV past niet in een rechtsstaat’.

  Dit volgens beroepsactivist René Danen van de stichting ‘Nederland Bekent Kleur’.
  Deze collaborateur met de 5e colonne, bestaande uit radicale moslims, economische vluchtelingen en andere criminele geluksbeproevers, is uiterst bezorgd over de toekomst van Nederland i.v.m. de gedoogsteun van de PVV aan het komende Rechtse kabinet.
  De realiteit is echter dat onze huidige rechtsstaat in diep verval is geraakt onder invloed van met name de PvdA.

  Politici en Bestuurders moeten beveiligd worden tegen boze moslims.

  Politieagenten worden mishandeld door Marokkaanse jongeren.

  Deze jongeren kunnen ongestraft hele stadswijken terroriseren.

  Onze Overheid wordt al vele jaren in de maling genomen door voorgekookte zielige verhalen van asielzoekers.

  Uitgeprocedeerde asielzoekers mogen toch blijven via een Links generaal pardon.

  Opgepakte draaideurcriminelen staan binnen 10 minuten weer op straat.

  De stichting ‘Nederland Bekent Kleur’ krijgt wél subsidie en de stichting ‘Wij Blijven Ook Hier’ krijgt geen rooie cent.

  Kortom; de rechtsstaat is hoognodig aan revisie toe en daar gaat oom Geert voor zorgen.
  Wim Aantjes, Doekle Terpstra, Frans Weisglas, René Danen, Job Cohen, Femke Halsema en consorten kunnen hoog of laag springen maar er gaat een frisse wind waaien door dit land.

  De Wajongers gaan eindelijk aan het werk in de bos- en wegenbouw en het ophogen van de dijken. In verband met de bezuinigingen wordt de bouw van grote moskeeën voor onbepaalde tijd opgeschort. Het dragen van een burka wordt tot ongewenste extremiteit verklaard.
  Voorts worden overbodige subsidies stopgezet voor cursussen zoals zwemmen, fietsen, naaien, besnijden, gymnastiek, koken en het invullen van uitkeringsformulieren.

  Op het molesteren van Joden en homosexuelen staat voortaan het ontnemen van de Nederlandse nationaliteit en daarna het repatrieren naar het voormalige thuisland.
  Opstandige deugnieten van Marokkaanse afkomst worden opgesloten in kampementen (term van Ruud Lubbers) ter heropvoeding en rehabilitatie.
  Na minimaal 2 jaren gezonde arbeid in de frisse lucht volgt er een langdurige excursie in het Rif gebergte o.l.v. een buurtvader van Molukse signatuur.

  Dit zijn de voorlopige afspraken die in het diepste geheim zijn gemaakt tussen Geert, Mark en Maxime.
  U begrijpt dat het een en ander onder pet moet blijven (in verband met het 2e kamerdebat van a.s. woensdag) dus wij doen een dringend beroep op uw discretie.

  Like

 9. yeager Says:

  @tristan
  Uw stichting “Wij Blijven Ook Hier” kan mogelijk binnenkort worden opgeheven, nu Europa zich volgens een artikel van vandaag op Artikel 7 opmaakt voor etnische zuiveringen.
  Eenzelfde soort bericht eerder deze maand op Amsterdam Post van het Trend Research Institute van Gerald Celente (vanaf 2012 worden de moslims weer overal uit Europa verdreven).

  Like

  • tristan Says:

   @yeager

   Vanaf 2012?
   Dit valt dan nog ruim binnen het gedogen van oom Geert.
   Mocht het een en ander met enig geweld gaan plaatsvinden (het AantjeSScenario) dan vrees ik dat de PVV weer de schuld gaat krijgen van de Linkse kerk.
   En als ze dan toch aan het zuiveren slaan, gelijk maar die Linkse rakkers ook de treinen en de vliegtuigen in (met leeftocht voor maximaal 3 dagen).

   Er is overigens een goede kans dat enkele prominente (gemummificeerde) leden van de Linkse kerk bij het aantreden van het Rechtse minderheidskabinet hun biezen zullen pakken uit protest tegen dit pact met de ‘duivel’.
   Zelfs enkele moslims dreigen het voor gezien te houden en zijn hun gordels, vesten en schoenen al aan het demonteren en inpakken.

   Komen wij deze klap ooit te boven?

   Like

 10. yeager Says:

  @tristan
  U weet het weer leuk te brengen, maar wat moet er van BP worden als Mo en Fa verdreven worden uit luilekkerland Nederland en de Cohens, Pechvogels en Halalsemas gaan onderduiken?
  Misschien wordt het tijd om te denken aan de oprichting van een fonds voor ex-bloggers die de goede zaak waren toegedaan en in een zwart gat dreigen te vallen.
  Wellicht kan uw stichting het voortouw nemen, want in verband met de koninklijke goedkeurig is er wel enige haast geboden omdat ook Bea het wel eens op een lopen kan zetten.

  Like

  • boilingpoints Says:

   Ach, heer Yeager… Alleen de dood kan van mij een ‘ex-blogger’ maken.
   Er blijven nog genoeg onderwerpen over:

   Het Koninklijk Huisch.
   Joris Demmink.
   Hoe is het nu met… [vul zelf een linxmensch in]
   Enz.

   Like

 11. leefbarbaar Says:

  Wat een leugenaar, die Cohen. Zielig hoor.
  Wie echt wil huiveren over deze linksche foutmensch kan ik de website van Joost Niemoller aanraden. Lees het stuk over “Hoe Cohen bestuurt”, over een Fins gezin dat ons tonnen kost, per jaar!
  Ga wel eerst ff zitten……

  Like

 12. alida Says:

  Gielah
  Cohen en Asscher, doe hun naam eer aan.
  Ze deugden al niet in de Joodse raad en ze deugen nu nog niet,zit in de familie.

  Like

 13. yeager Says:

  En over 30 jaar:
  “J.Cohen, 80 jaar, geeft vanuit Veenhuizen exclusief interview aan de nog steeds actieve blogger BP”.

  “BP, de blogger die van geen ophouden weet, reist de wereld rond op zoek naar de verblijfplaats van WA, ongekroond koning der Nederlanden.

  “Blogger BP: “In Memoriam, bij het verscheiden van Tristan, secretaris WBOH, een lach en een traan, een leven in dienst der mensheid.

  Blogger BP: “Bij het sterfbed van JPB, het zoet gaat nu echt gauw komen”.

  Blogger BP: “Waar zijn de bewoners van de Vogelaarwijken toch gebleven?”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: