‘Geen asielkinderen op straat!’

Waarde lezers,

U heeft er vast wel over gelezen. De asielzoekster uit Angola die is uitgeprocedeerd en Nederland hoort te verlaten. Mevrouw vond uiteraard van niet en heeft zich juridisch verzet. (Lees: aan alle kanten zijn subsidieslurpende instantie’s gemobiliseerd die deze asielige wel eventjes juridisch wilden bijstaan.) Maar helaas, die strijd verloor ze. En het mens wil maar niet terug. Dit is ze overigens wel verplicht.
Maar dit soort uitgekookte gelukszoekers hebben altijd nog wat troefkaarten achter de hand: Kinderen! Reuze handig. Die kan je namelijk als menselijk schild inzetten. De moeder weet immers donders goed dat Nederland geen kinderen op straat mag zetten.

Lang verhaal kort; na nog meer juridisch geweld luidt de uitspraak dat mevrouw nog steeds moet opzouten, maar dat de Overheid geen kinderen op straat mag zetten. Maar dat hoeft toch ook niet? De kinderen hollen gewoon achter de moeder aan. Zo het vliegtuig in. Niemand heeft gezegd dat de kinderen op straat gegooid moeten worden.
‘Het op straat zetten van kinderen, zonder enige voorziening, is een onrechtmatige daad’, stelt het Internationaal Verdrag voor de Rechten van het Kind. Ja, ja, mooie woorden, maar zullen we eerst eens in eigen land rondkijken? Cijfers laten zien dat er in Nederland zo’n 6000 jongeren rondzwerven. Zonder enige voorziening. Het is aannemelijk dat een gedeelte daarvan minderjarig is. Kan die groep met spoed onderdak verwachten? Waarschijnlijk niet. De gelaatskleur van deze jongeren past nu eenmaal niet bij de bontgekleurde Multiculturele Heilstaat. Het een en ander vloekt nogal met elkaar.

Asielzoekers zijn vandaag de dag zo gehaaid en vals dat ze de Overheid chanteren met hun eigen kroost.
En de Linxe juridische constructie-knutselaars varen er wel bij. Zo’n vers ingevlogen Afrikaanse melkkoe moet en zal in Nederland blijven.
Aan het eind van het verhaal is Nederland de hoofdschuldige. Niet de arme asielzoekster, die nota bene een uitspraak van de rechter gewoon naast zich neerlegt en doodleuk verder procedeert, want deze tante is niet van plan terug te keren. Het is er immers levensgevaarlijk. Behalve tijdens de door ons bekostigde vakanties naar het thuisland natuurlijk. Dan is er ineens niets aan de hand.

Het komende Kabinet Mark I moet maar es een voorbeeld stellen. Uitgeprocedeerd? Jammer dan. Het vliegtuig staat klaar.


Slimmer. Duidelijker. Goedkoper Bellen

8 Reacties to “‘Geen asielkinderen op straat!’”

 1. leefbarbaar Says:

  Het was bekend. Jij naar Nederland. Jij krijgen kind; jij mag blijven van Woutert Bos.
  Laten we niet vergeten dat ouders, ALLE ouders ook een verantwoording hebben. Wie geen toekomst heeft moet niet fokken en wordt er gefokt, dan moet de PvdA hun eigen stemvee maar onderhouden en niet de werkende belastingbetaler. Dat onderhoud kan ook plaatsvinden in land van herkomst. Ook goed. Als er in Nederland zelf geen armoede was en een betaalbare ziekenzorg, geen verwaarlozing van ouderen, dan was het een ander verhaal. Wat is er fout aan “eigen volk niet het laatst??”

  Like

 2. ellenrteb Says:

  Geen mededogen….gewoon bij kop en kont het vliegtuig in en die koters erachter aan. Zijn ze nou helemaal van god los. Wegwezuh…..nu lang genoeg geduurd.

  Like

 3. Lebuïnus Says:

  Wanneer ziet men nu eens in dat geen enkel land in Europa
  het geboorteoverschot van Afrika, Azië en de rest van de
  wereld kan opnemen.
  Het toelaten heeft niets met “goedheid” te maken integen-
  deel, het is onverantwoordelijk bestuur ten opzichte van de
  oorspronkelijke bevolkingen.
  En al die linkse jankers in de tweede kamer, als je zo begaan
  bent, neem het zelf op en betaal de waanzin uit eigen zak.
  Heel simpel, geen een er meer in en wat fout is eruit.

  Like

 4. tristan Says:

  Met bijtmasker en dwangbuis zo het vliegtuig in.

  Deze gelukszoekers zijn slechts uit op roof, afpersing, prostitutie, chantage en het parasiteren op de Verzorgingsstaat (die overigens op zijn laatste benen loopt).

  Vanavond een reportage gezien van Nova over Liberia. “De hel op aarde”. Kannibalisme en gedrogeerde kindsoldaten.
  Als het aan de Linkse kerk zou liggen worden deze creaturen via een luchtbrug overgevlogen naar ons tolerante Nederland en zonder voorafgaande waarschuwing op onze bevolking losgelaten.
  En dat allemaal in het kader van Mensenrechten, Mededogen, Verdraagzaamheid, Culturele Uitwisseling, Verantwoordelijkheid, Kennismigratie en andere Linkse stokpaardjes.
  Ons land zou volgens deze visie moeten funktioneren als één grote uitkeringsfabriek voor alle personen van de 3e wereld. En onze bevolking in de Vogelaarwijken moet opschuiven, gedogen en zich vooral aanpassen aan allerhande exotische praktijken. Waaronder het dragen van burka’s, bomvesten en peniskokers. Kannibalisme, knutselen met chemicalien en het stenigen van overspelige en verkrachte vrouwen zijn ‘culturele uitingen van de edele wilde en de Islam’.
  Dit kan een realiteit worden mocht er alsnog een Centrum-Links kabinet komen…

  En als de argeloze autochtoon protesteert en in zijn wanhoop op de PVV gaat stemmen in de hoop dat er een einde komt aan deze multiculturele chaos dan wordt hij gekwalificeerd als zijnde een racist en dus extreemrechts.

  Hopelijk komt er snel een einde aan de asielzoekersindustrie, tenslotte moeten er 18 miljard harde euro’s worden bezuinigd en die moeten toch ergens vandaan komen?

  Like

  • Ouwe Knoest Says:

   @waarde heer heer tristan
   En als de argeloze autochtoon protesteert en in zijn wanhoop op de PVV gaat stemmen in de hoop dat er een einde komt aan deze multiculturele chaos dan wordt hij gekwalificeerd als zijnde een racist en dus extreemrechts.

   Niet alleen de argeloze autochtoon (cq westerse allochtoon/w.a.) stemt op de PVV.
   Niet alle op de PVV stemmende autochtonen (cq w.a.) verkeren in wanhoop.

   Niet alle op de PVV stemmende autochtonen (cq. w.a.) hopen, maar wensen (prefereer eisen) dat er een einde komt aan deze multiculturele chaos.

   Een ding hebben zij alle op de PVV stemmenden gemeen:
   hij[ZIJ] wordt gekwalificeerd als zijnde een racist[e] en dus extreemrechts[e].

   Like

   • tristan Says:

    @heer Knoest,

    De motivatie om op een partij als de PVV te gaan stemmen is zeer gevarieerd alsmede ook de signatuur van de stemmers.
    Ook vele allochtonen vinden de massa-immigratie een slechte zaak voor hun leefomgeving en dan hebben we het niet uitsluitend over de z.g. Vogelaarwijken.
    Vele varkens maken de spoeling dun en dat is een waarheid als een koe.

    Intussen is de kruistocht tegen de gedoogsteun van de PVV nu echt losgebarsten;

    COMITÉ VOOR DE RECHTSSTAAT
    Doel; het stigmatiseren van Geert Wilders en zijn aanhang en een klemmend beroep doen op alle parlementsleden om een cordon sanitaire in te stellen t.a.v. de PVV.
    Medeondertekenaars; ‘vieze Maarten’ van Rossum en de onvermijdelijke René Danen.

    Like

 5. yeager Says:

  …al lezend zich afvragend waar dat kanon van baron von münchhausen gebleven is.

  Like

 6. Boer K. Says:

  Angola zit met spoed te wachten op uitgekookte mensen die het land kunnen helpen opbouwen.
  Deze vrouw is daar dus uitermate geschikt voor. Wat doet ze hier nog?
  Onmiddellijk op het vliegtuig zetten!
  Uiteraard wel enkele reis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: