Benoemen en Bouwen at Capitol Hill.


Waarde lezers,

Vandaag, op woensdag gehaktdag, begint het islamitisch hongerfeest. Overdag honger lijden en ’s avonds jezelf volproppen op zo’n gesoepsidieerde iftar. Blijft toch een aparte cultuur, mensen. Maar goed; Allah Hakbar!
Of toch niet? Ja, inderdaad. Naast de Ground Zero moskee komt namelijk een Gaybar, een soort billenfritsenkot, dus voortaan is het Allah Gaybar. Wat een verbroedering!
De orginele pica van Capitol Hill komt uit de twitter van @Frenkie4allll.


Betaal 15% minder en sluit nu online een autoverzekering af bij OHRA!

4 Reacties to “Benoemen en Bouwen at Capitol Hill.”

 1. tristan Says:

  Men kan vandaag de dag de TV niet meer aanzetten of men ziet de politiek-correcte hoofden van Doekle Terpstra of Peter R. de Vries bij hét anti-Wilders programma bij uitstek; Knevel & Van den Brink.

  CDAers mogen niet met PVVers praten op straffe van excommunicatie en de vergelijkingen met een zekere Adolf Hitler vliegen over de tafel of het niets is.
  Als decor gebruikt men zorgvuldig geselecteerde foto’s van Wilders die de suggestie moeten wekken dat de duivel zelf in ons midden is gekomen.
  De dreigementen nemen groteske vormen aan, Terpstra dreigt zelfs zijn lidmaatschap van het CDA op te zeggen en Peter R. De Vries ziet in iedere Wilderiaan een onverbeterlijke fascist die men eigenlijk zijn stemrecht zou moeten ontnemen.
  In zekere zin vermakelijke TV, want het bewezen effect is alleen maar dat de aanhang van de PVV stijgt, want ieder weldenkend mens prikt door deze holle retoriek heen.

  Vandaag begint de Ramadan, dat betekent hopelijk iets minder criminaliteit in de Vogelaarwijken want de krachten nemen wat af bij een lege maag. In theorie kan de argeloze autochtoon nu in de avonduren veilig over straat in b.v. Slotervaart en de Schilderswijk.

  Oom Geert gaat 11 september op uitnodiging van zijn groeiende Amerikaanse fanclub naar New York om aldaar een educatieve lezing te houden over de voor en nadelen van de Islam. Dit ter gelegenheid van de geplande moskee op Ground Zero.
  Volgens voorstanders een multifunktioneel gebouw waar iedereen welkom is en een bescheiden plekje is ingeruimd voor een stil gebed en vrome meditatie.
  Tegenstanders zijn echter van mening dat dit niet alleen een provocatie is maar een teken van overwinning van de Islam na de aanslagen op 11 september 2001. Een afbakening van veroverd gebied en dus een bewijs van de superioriteit van de Islam op het decadente en ongelovige Westen.
  Wilder is slim genoeg om ditmaal juridische en religieuze valkuilen te ontwijken (want onze export van bloembollen en suikerbieten staan op het spel) dus Terpstra, Aantjes en Pechtold kunnen gerust gaan slapen.

  Overigens zijn er nu ook plannen om niet alleen een Gaybar speciaal voor moslims te gaan bouwen op Ground Zero maar ook een varkensfokkerij. Dit moet allemaal gezien worden als een handreiking naar de Islam in het kader van de dialoog; “Benoemen en Bouwen”.
  De Amerikanen lopen dan wel het risico dat de muzelmannen als tegenprestatie een minaret willen plaatsen op het Capitol maar er zijn natuurlijk wel grenzen aan deze multikul.
  Men geeft de muzelman één vinger maar ze grijpen dan gelijk naar de hand met de volle subsidiebuidel en wie weet zelfs naar Fort Knox.
  De integratie van de moslims is pas volledig geslaagd als er in het hart van Mekka een kathedraal kan worden gebouwd met oliedollars geleverd door Saoedi Arabië.

  Tot slot ter geruststelling; de toespraak van onze Geert zal worden gecheckt door Bram Moszkowicz en Arabist Hans Jansen op eventuele vorm- en stijlfouten.

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  BP,
  het goede nieuws vandaag is dat de haatbaard Ramadam geen schadevergoeding krijgt vanwege zijn ontslag door Rotterdam. En dat bij het begin van het vreetfeest de ramadam.
  Blijft natuurlijk wel zo dat de Neo-NSB hem heeft aangesteld: PvdA, maar ook VVD en CDA. Jammer dat de oude media daar geen aandacht aan besteden.
  Stem PVV en weg met de Neo-NSB.

  Like

 3. yeager Says:

  @leefbarbaar
  Nog zulk goed nieuws is het artikel van vandaag bij XanderNieuws dat de instorting van het Westen nabij is.
  Toegegeven zulk soort berichten zijn al meer verschenen en er is nog niets ingestort, maar dat er iets staat te gebeuren is wel duidelijk.
  En hopelijk gaat dat iets heel snel gebeuren om niet nog meer kerels met baarden in witte jurken door Den Haag te zien sjokken, zoals vanmorgen toen ik tot mijn ontzetting een kongsie van zeven van die struikrovers met elkaar over de Prinsegracht zag lopen.

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  at Yeager
  ik kende die hele site niet maar ik heb het artikel nu gelezen. Ik hoop dat ineenstorting van onze economie niet de enige reden zal zijn om nuttelozen over de grens te zetten. Volgens mij kan dat ook preventief gebeuren. Laten we eens starten met de criminele illegalen te wieberen. Dan de legalen. Wellicht houden we dan genoeg geld over voor een patatje en een biertje op zijn tijd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: