Plattegrond ‘Ground Zero moskeet’.

Waarde lezers,

Afgezien van het feit dat het nieuw te bouwen zweetvoetenhok NABIJ Ground Zero een pure provocatie is, is er over de precieze lokatie nogal wat verwarring ontstaan. Welnu, het kaartje wijst uit dat die lokatie een paar blokken verwijderd is van Ground Zero. Daar moet ie dus komen. Voor de Zuurlinxen een hele opluchting. Heeft allemaal niets met Ground Zero te maken en los hiervan; het ís niet eens een moskee. Nee hoor, het is een Islamitisch Cultureel Centrum met een gebedsruimte, stellen de Zuurlinxen. Een hele (melige) mond vol, maar volgens mij is het gewoon een moskee, alwaar antisemitisme gepredikt gaat worden.
En dan komt er een jolige tv-presentator met het ludieke plan om naast de te verrijzen moskeet een Gaybar te openen… Allah Gaybar! Of zo iets. Een gedeelte van de bar zal vrij zijn van alcohol om Islamitische bezoekers tegemoet te komen. Maar in de Islamitische wereld bestaan toch helemaal geen homoseksuelen? Ja, een enkeling, maar die krijgt in Schurkenstaten als Iran vaak zo’n knellend stuk touw om de nek. En daarna is de hijskraan snel gestart.

De wereld begint, als het niet om te huilen was, welhaast hilarisch te worden. Een wereldwijde consternatie om een moskeet. Ondertussen heeft Wilders zijn reis naat de VS al geboekt. Die gaat op 9/11 even flink van leer trekken en over dát gegeven is weer flink beroering ontstaan. CDA Senator Hans Hillen vindt Wilders op Ground Zero riskant. Toen ik dat bericht las, moest ik dat beamen, want stel je voor dat de persoonlijke veiligheid van de heer Wilders in gevaar komt!
Maar dat bedoelde Hillen natuurlijk niet. Het gaat om het landsbelang! Dat is veel belangrijker. Hoe wij overkomen in het buitenland. Bij een NAVO bondgenoot nog wel. Onze export loopt gevaar. Strax wil niemand onze tulpenbollen nog hebben. Vreselijk.

Altijd als ons aller Geert op reis gaat, raakt Dhimmitude Nederland compleet van slag. Shit, die Blonde Clown gaat weer ergens z’n zegje doen… Wat nu?
En nu moet ie weer zo nodig naar Ground Zero. Denk toch aan onze export, Geert!

Uncle Geert heeft gewoon keurig netjes een uitnodiging gehad. En het is natuurlijk onfatsoenlijk deze uitnodiging naast je neer te leggen. Geert wordt om zijn mening gevraagd en hij zal ook deze keer er niet omheen draaien.
De islam is een verwerpelijk, intolerant, onderdrukkend systeem en daar mag je gerust tegen ageren.
Geert, heel veel succes en kom heelhuids terug.


Rechtsbijstandverzekering

Advertenties

5 Reacties to “Plattegrond ‘Ground Zero moskeet’.”

 1. yeager Says:

  Na Wilders voor notoir fascist en racist te hebben uitgemaakt, verlangt ProRepublica vandaag, na veel kritiek, onze “verdraagzaamheid jegens anderen”.
  Dat die “anderen” oproepen politiemensen te vermoorden en dat door die “anderen” ondertussen half Europa in brand staat (AmsterdamPost), zal ProRepublica een rotzorg zijn.

  Like

 2. Maci Says:

  Waar gaat het over?

  De doven en blinden maken zich maar druk. De rabiate haat van de z.g. linxen voor de PVV, gaat nog verder dan de rabiate haat voor de CPN in de 70er en 80er jaren van de PVDA, en CDA. Hoezo dan?

  Niet dus.

  De PVDA ging zelfs een lijstverbinding aan met de CPN.
  En de CPN was minder verwerpelijk dan de PVV, toch?
  Ik dacht het niet, in tegendeel.
  Lees het artikel in de papieren HP/De Tijd: Boter op het hoofd.
  Belangrijk.

  Soms ben ik bang dat het geheugen van de modale mens te kort is.
  Oeps, ben ik off topic bezig?

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  In huize leefbarbaar zal op 9/11 een kaarsje branden voor het raam. Ter nagedachtenis aan de slachtoffers.

  Like

 4. yeager Says:

  Op AmsterdamPost probeert een moslima met een tear-jerking verhaal over 9/11 zand in de oogjes van de ongelovigen te strooien, wat haar bij een aantal onnozelen nog lukt ook.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: