Pistolen Mo nog steeds voortvluchtig.

Lectori Salutem!

In Nederland loopt weer een voortvluchtige, triggerhappy Marokkaan in de rondte. De man, een 25-jarige Leeuwarder van Marokkaanse afkomst, (lees: een Marokkaan die parasiteert op de Leeuwarder bevolking) was afgelopen dinsdag betrokken bij een schietpartij. De Hermandad waarschuwt dat de voortvluchtige schutter ‘levensgevaarlijk is’. Tevens zou de man een kort lontje hebben… Huh? Dat zijn we helemaal niet gewend van deze bevolkingsgroep. Deze mensen staan immers bekend om hun engelengeduld.
Hoe het ook moge zijn; de Hermandad is vooralsnog niet van plan een foto van de schutter op internet te zetten, omdat ze een publieke klopjacht te racistisch riskant vindt.
Zeer gewaardeerde blauwalgjes, dachten jullie werkelijk dat wij achter deze pistolen Mo aangaan? We kijken wel link uit. Als je een smoes verzint, doe het dan goed. Waarschijnlijk speelt de privacy van meneer een grote rol. Van een duidelijke foto van deze pistolen Mo zou alleen maar een onnodige, stigmatiserende werking uitgaan.

Geen foto dus. Het is zoeken naar een zwarte kat in een kolenhok. We weten alleen dat het een Marokkaan is, waarschijnlijk een snor heeft en wellicht herkennen sommigen hem nog uit de tijd dat hij buurtvader was. Meer weten we niet. Dan kan je je een slag in de rondte waarschuwen, maar hier hebben we natuurlijk nix aan.

Iets geheel anders. Wellicht kunt u het zich nog herinneren. In november 2009 was er nogal wat ophef over het zogenaamde ‘Goudsche Moslimabusje‘. Moslima’s die niet bij machte waren om op normale wijze een wijzerplaat af te lezen, werden gratis opgehaald. Uiteraard zat er een vrouwelijke chauffeur achter het stuur, dit op last van de eigenaar van de moslima.
Lang verhaal kort: eindelijk is de foto van het busje vrijgegeven.

Zal wel weer stuitend overkomen. En zeker in deze Feestmaand, nu het Hongerfeest weer van start is gegaan. Jammer dan. Dikke pech.

We hebben nog meer onzin. Een Amerikaanse vrouw klaagt Disney aan, omdat ze denkt dat ze is aangerand door Donald Duck. Als ik zo ver heen was, zou ik acuut stoppen met het losbandige gebruik van LSD. Volgens de vrouw heeft deze kindervriend in haar tieten geknepen toen ze om een handtekening vroeg. Alleen al het feit dat je een veredelde WC-eend om een handtekening vraagt, zou je moeten doen besluiten een afspraak bij de psychiater te maken.

Picture of the day: Justitie geeft beelden vrij arrestatie Gregorius Nekschot.


Studelta – Jong Hoogopgeleid Talent

Advertenties

6 Reacties to “Pistolen Mo nog steeds voortvluchtig.”

 1. tristan Says:

  Deze opgejaagde Marokkaan is waarschijnlijk op zoek naar zijn identiteit.
  Uitgebuit en gediscrimineerd door hardvochtige Oude Nederlanders voelde deze kennismigrant zich gedwongen om zich te verdedigen met een vuurwapen.

  Volgens zijn advocaat is hij verkeerd begrepen tijdens een sollicitatiegesprek en heeft hij nu tijdelijk onderdak gevonden in een moskee. Voorts maakt zijn advocaat ernstig bezwaar tegen de stigmatiserende teksten van de politie over het vermelden van de etnische afkomst van zijn cliënt. Ook de term ‘levensgevaarlijk’ is hier sterk overdreven daar zijn cliënt pas op bedevaart is geweest naar Mekka met aansluitend een excursie in Afghanistan.

  Wij zijn echter van mening dat dit individu een prominent lid is van Ali Baba en de 400.000 rovers die hier zijn neergestreken op verzoek van de Linkse Intellectuele Elite o.l.v. de PvdA. Mocht u onverhoeds deze kennismigrant tegen het lijf lopen dan dient u contact op te nemen met de lokale imam, wijkregisseur, straatcoach, buurtvader of een prominent lid van de PvdA.

  In geen geval de politie waarschuwen daar deze wetsdienaren het strikte consigne hebben gekregen deze zaak niet te laten escaleren. Er zou bij een vuurgevecht een dode kunnen vallen en dan kunnen er ‘franse toestanden’ ontstaan. En wie zou daar garen bij spinnen?

  Juist, die Geert Wilders!

  Like

 2. tristan Says:

  Volgens welingelichte bronnen (de PvdA, Gouda) maken de moslima’s in Gouda ernstig bezwaar tegen de fotoshop die hier blijkbaar gebruikt is om de Islam belachelijk te maken en in een ongunstig daglicht te stellen.
  Men heeft contact opgenomen met een gerenomeerd Links advocatencollectief gesitueerd op het Jaagpad 20 te Gouda.
  De bezwaren zijn voorts dat hier geen rekening is gehouden met de afkeer van moslims van het varken die – zoals in de Koran uitvoerig is beschreven – een onrein dier is.
  Ook wordt hier gesuggereerd dat moslima’s geen klok kunnen kijken ondanks jarenlange cursussen op het gebied van inburgering en integratie.

  Wij zijn echter van mening dat de tenen van die moslims met de dag langer worden en dat het hoog tijd wordt dat oom Geert orde op zaken gaat stellen.
  Niks geen zelfcensuur maar keiharde kritiek op de religieuze extremiteiten van een bevolkingsgroep die hier bezig is om een staat in de Staat te stichten onder het mom van Democratie en Mensenrechten.

  Wij willen het spaarvarken in ere herstellen en bovendien een Ministerie van Remigratie naar het Rif gebergte om daar de verlaten dorpen weer te bevolken met ijverige moslims speciaal overgevlogen uit o.a. Gouda.

  Like

 3. yeager Says:

  Waarom lijk ik op een smiley steeds als ik de naam tristan lees?

  Like

 4. Maci Says:

  Zo zie je maar dat het mocrotuig tot in alle poriën van de Nederlandsche landkaart is doorgedrongen.
  Maar misschien moeten we het wel positief zien. Geen dorp in NL zonder zijn eigen criminele mocro. En Geert blijft maar stijgen.
  Gek hè?

  Like

 5. yeager Says:

  @tristan
  Gooi er nog een tweede stichting tegen aan: Wij willen knorretje!

  Like

 6. NaMe THaT PhOTo « insomnia sheep Says:

  […] photo source […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: