Turken hoeven niet in te burgeren.

Landgenoten/Vlamingen,

Hoe absurd wilde u het hebben? Nu hoeven Turken ineens geen inburgeringscursus te doen.

‘Nederland kan Turkse immigranten met een verblijfsvergunning niet verplichten een inburgeringscursus te volgen. Twee Turken hadden een zaak hierover aangespannen.’

Alhoewel iedere immigrant een inburgeringsexamen met succes moet afronden, zo staat het nu eenmaal in de wet, geldt dit niet voor Turken, kennelijk. Nee, hoeft niet, want Turkije en de EU hebben een deal gesloten, waardoor het verplichte inburgeringsexamen opeens in strijd is met het EU-verdrag. En de twee Turken waar het nu om gaat, wisten dat donders goed. Een beetje zelfrespecterende *kuch* Turk stapt dan meteen naar de rechter. En aangezien het gros van de rechters aan de kant van de buitenlanders staat, is dit een en ander slechts een formaliteit.

Dit is weer een typisch, maar o zo duidelijk voorbeeld dat deze figuren hier alleen naartoe gekomen zijn om de boel kaal te vreten.
Ze komen hier binnen en willen bij voorbaat al helemaal niets doen. Niet eens inburgeren, laat staan werken. Werken is voor de armen. Je moet maar durven als Turk zijnde. Het valt niet te hopen dat deze uitspraak van de rechter een aanzuigende werking bewerkstelligt. Kom, we gaan naar Holland, het land van melk en honing. Niets hoeft, alles mag. Je krijgt een schitterende woning, werken hoeft niet en kan ook niet, want je spreekt de taal niet. Die Achterlijke Autochtonen werken wel voor ons en rond december gaan we lekker zeiken over het kruis op de mijter van Sint-Nicolaas en wie daar wat van durft te zeggen, maken we uit voor racist.
Ondertussen verwacht de Linxe Elite van ons dat we ons verdiepen in culturen die niet de onze zijn. We moeten een iftar bezoeken en quasi-gezellig meevreten met de bevolkingsgroep waar het allemaal om draait. Nu niet, nooit niet.

Schokkend is ook de constatering dat zo’n Turk, eenmaal aangekomen op Schiphol, ons per definitie geld gaat kosten. Je kan hier namelijk bij aankomst al direct een rechtszaak starten en voor elkaar krijgen dat je je gewoon niet aan hoeft te passen. Als dat eenmaal achter de rug is, kan het grote kaalvreten beginnen. Een huis, een autkiering, tal van subsidie’s, een kwijtschelding hier, wat kienderbaislag voor de achtergebleven twaalf kinderen daar, noem maar op. En daar hoef je helemaal niets voor te doen!

Nog even en er hoeft helemaal niemand meer in te burgeren. Waarom ook. Het komt ook voor dat immigranten een stand-in gebruiken. Men stuurt gewoon iemand anders naar het inburgeringsexamen, zodat men zelf aan de opiumpijp kan blijven lurken in een of ander gesubsidieerd koffiehuis. De examinators zien toch geen verschil. Ze lijken immers allemaal op elkaar. Lange tenen en een snor.
Los van dit alles; de meeste Turken kunnen niet eens werken. Voor betaalde arbeid zal je toch echt rechtop moeten lopen, maar aangezien het leeuwendeel dat nog niet onder de knie heeft, wordt het toch verrot lastig om aan een baan te komen.
O ja, deze twee onbuigzame Turken per omgaande terugsturen. Hier hebben we niets aan.

NOOIT MEER LINX!


Algebeld.nl
Voor mobiele en draadloze telefonie
klik hier
M4N

8 Reacties to “Turken hoeven niet in te burgeren.”

 1. Nee. Says:

  Als je nou eens goed leest, zie je dat die link dat je plaatst niet om Turken maar om Koerden gaat.
  Ga dus nog maar oefenen met die afbeelding daarboven van je..

  Like

 2. Lebuïnus Says:

  Leuk stukje amusement BP.

  Een taal van het woonland niet beheersen, is volgens mij haast
  niet mogelijk, je kijkt TV, doet boodschappen enz., zodoende
  neem je al een hele woordenschat tot je.

  Die lange tenen met een snor brigade zijn absoluut respectloos
  ten aanzien van autochtonen, waar dan ook.
  Een taal niet willen beheersen duidt ook de arrogantie aan van
  dat ” Herrenvolk “.
  Met een beetje geluk kan men die viervoeters onder de Turken
  doorfokken dan wel kruisen met de ondersoort die al in het
  westen verblijft.
  Zodoende kunnen die viervoeters worden ingezet in b.v. de
  landbouw of in het openbaar vervoer, zoals voorheen de paar-
  dentram.
  Bovendien is het co2 vriendelijk en Femke Falsema ook dol-
  gelukkig.

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  BP,
  wat een prachtig leesplankje. Met zulk onderricht moet het toch nog goed komen met de allochtoon. Vooral als aan de andere kant nog staat dat je moet werken en niet mag stelen, maar het begin is er.
  Ja, Europa maakt ons steeds vaker duidelijk dat wij geen moer te zoeken hebben in Europa. We betalen meer dan een ander (zodat ons politieke vullis er een vette baan kan krijgen). Maar we mogen zelf niet bepalen wie we het land uit rotten en nu ook geen eisen meer stellen aan allochtonen. Bepaalde allochtonen dan. Met Turkije in de EU is het eind natuurlijk helemaal zoek. En kijk naar Albayrak. Zelden zo’n goed geïntegreerde allochtoon gezien; zelden iemand gezien die zo schadelijk is voor onze maatschappij. Misschien verwachten we wel te veel van de integratie. Zit het probleem in de genen, tussen de oren, tussen de benen, ergens waar geen diploma helpt.

  Like

 4. Lebuïnus Says:

  @Leefbarbaar,

  Dat, “tussen de benen”, daar zit het probleem namelijk,
  dat past op iedere broedmachine en funcioneert altijd.
  Zo heb je er een , zo heb je er twee !

  Like

 5. tristan Says:

  Ieder nadeel heeft ook zijn voordeel.

  Laten we vooral maar die gehele inburgeringscursussen afschaffen, kost miljoenen op jaarbasis en heeft slechts één effect. En dit is dat de allochtoon in staat is zelf formulieren in te vullen (desnoods via spijkerschrift) die recht geven op Bijstand, WAO, Wajong, Huurtoeslag, Kindertoeslag en Zorgtoeslag.
  Met de aantekening dat die Zorgtoeslag wel wordt geincasseerd maar de premie nooit wordt betaald. Dat doen de tolerante kaaskoppen wel, vandaar dat deze premie steeds hoger wordt.

  Inburgeringscursussen moesten niet nodig zijn, de gemotiveerde immigrant leert op de werkvloer de Nederlandse taal en niet via de inburgeringsindustrie. Evenals de asielindustrie een uiterst Linkse hobby, de gehele linkervleugel van het CDA ligt aan dit infuus.
  Natuurlijk zijn er ook moslims gesignaleerd die studeren, maar die gaan vaak terug naar het voormalige thuisland omdat ze hier niet aan de slag kunnen komen (m.u.v. een politieke carriëre).
  De afgestudeerden die toch hier blijven lopen het risico te radicaliseren uit rancune tegen de discriminerende ongelovigen. Die ‘discriminatie’ komt voort uit de zeer slechte reputatie van met name de Marokkaanse jongeren in onze samenleving.

  Dat Turkije een voorrangspositie inneemt in de EU wet- en regelgeving is een voorbode van de toetreding van dit land tot de Unie. Engeland is zelfs een groot voorstander van een versnelde toetreding vanwege economische en strategische redenen.

  Maar dan komen er toch vele miljoenen Turken naar West-Europa?

  Volgens de Linkse kerk is dat een zegen voor onze economie en die kennismigranten gaan er voor zorgen dat onze pensioenkassen weer worden gespekt en onze ouden van dagen liefderijk worden verzorgd door lieftallige en ijverige moslima’s.
  Een bijkomend effect is natuurlijk wel dat de Islamisering wat wordt versneld maar een kniesoor die daar een punt van maakt. Alleen wat PVVers die struktureel last hebben van de onderbuik maken enige kritische kanttekeningen maar de linkervleugel van het CDA weet daar wel raad mee.
  De PVV is een bedreiging voor de Rechtsstaat (die intussen aan een grondige revisie toe is volgens ingewijden die er echt verstand van hebben) murmelen oude rotten als Willem Aantjes en Doekle Terpstra.

  DE EU EN DE NEDERLANDSE RECHTERS WAKEN OVER U!

  Op de achtergrond grijnzen de muzelmannen en de Moslim Broederschap; die kaaskoppen betalen hun eigen ondergang…

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  at Lebuïnus
  Twee Albayraks? Twee Aboutalebs? Twee Markoeks? Dat is pure horror!

  Like

 7. s van t slot Says:

  Mijn Surinaamse vrouw heeft de nederlandse school opleiding gehad tot haar 12 jaar nu woont zij voorgoed in nederland en moet inburgeren te gek voor woorden alles bewezen met papieren toch inburgeren. mooi land nederland. maar sorry ga nu de verjaardag van onze prins vieren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: