Hoera. Het homopaaltje.

Waarde lezers,

Bij mijn weten is buitenseks bij wet strafbaar. Artikel 239 vertelt u daar meer over.

In het Kralingse bos komen de nu al omstreden ‘homopaaltjes‘. Deze paaltjes markeren een gebied waar homo’s gedoogd en wel een vrijpartij kunnen beleven. Deze opvallende paaltjes geven aan waar het territorium van de homo begint en eindigt. Handig voor de bezoeker en handig voor degene die daar liever niet komt.
Alles leuk en wel, maar  mijn tolerantie jegens homo’s kent zijn grenzen. We kunnen nu wel doodleuk een gedeelte van een bos afzetten, zodat onze Bruine Ruiters elkaar kunnen volblaffen, maar doe dat lekker thuis!
Een bos behoort tot de openbare ruimte en moet voor iedereen toegankelijk zijn. Elkaar afzuigen? Prima, maar het Wandelend Volk moet daar geen last van hebben. Zuigen doe je thuis.

Stel je voor dat je daar met je kinderen loopt. Staat daar plotsklaps zo’n billenfrits met zijn broek op half zeven en tovert daarbij zijn linea-recta tevoorschijn. Hier mag u nix van zeggen, het is per slot van rekening zijn grondgebied. Er staan toch paaltjes, zeurende hetero? Wegwezen!

Wellicht denkt u; ach, laat ik mijn vrouw eens verleiden tot een stevig robbertje buitenseks. Het is weer helemaal in, staat hip op verjaardagen, mocht het ter sprake komen en u bent weer een ervaring rijker.
Helaas, dat mag niet. Buitenseks is bij wet verboden. Behalve als u aangesloten bent bij de Orde van Sluitspierpioniers. Dan mag het weer wel. Maar wel tussen de paaltjes. Daarbuiten niet. Dan krijgt u een boete.
Men creëert middels wat paaltjes een stuk wetteloos bos waarin alles kan. Ruggetuffen, nilfisken, inwendige stokslagen, niets is te dol en Oom agent gedoogt dat het een lieve lust is.

Overigens, ik vertrouw die veredelde boswachters ook niet helemaal. Volgens mij zitten die ook vuistdiep in de homoporno, wat ik je brom. Sommige bosnichten raken namelijk opgewonden van een man in uniform en daarbij komt zo’n agentje mooi van pas. Zeker als het arme schaap net van de pliesieschool komt. Vers vlees! En ondertussen thuis maar klagen dat het politievak zo loodzwaar is. Ja, nogal wiedes als je je ongezien door een roedel bosnichten periodiek laat uitwonen. Dan is het politievak inderdaad een hele opgave.

Het wachten is op het eerste gebied, afgezet met ‘moslimpaaltjes’.


Algebeld.nl
Voor mobiele en draadloze telefonie
klik hier
M4N
Advertenties

9 Reacties to “Hoera. Het homopaaltje.”

 1. Gielah Says:

  Hoe zat dat ook alweer met artikel 1 van de grondwet?
  Moesten mensen in gelijke gevallen niet gelijk behandeld worden?

  Men is tegenwoordig zo overijverig om zogenaamde misstanden recht te trekken, dat het positief discrimineren aan alle kanten toeneemt.

  Like

 2. S. Murf Says:

  Rotterdam stuurt zijn homo’s het bos in om daar voor paal te staan.

  Dat is pure discriminatie!

  Like

 3. Lebuïnus Says:

  Het overgrote deel van de bezoekers/sexzoekers van het
  Kralingse bos zijn hetero getrouwde mannen.
  Met in hun auto prominent het kinderzitje geinstalleerd.
  Niets mis mee, beetje hypocriet.
  Deze mannen die een dubbel leven leiden kunnen meestal
  alleen in de anonimiteit seksuele contacten leggen.
  Er komen natuurlijk ook “gewone” homosekuelen, zonder twijfel,
  maar die hebben veel meer mogelijkheden om contacten te
  leggen en niet te vergeten de Marokkaanse businessboys
  zijn alom aanwezig.

  Like

 4. tristan Says:

  En Balken

  Like

 5. Tweets that mention Hoera. Het homopaaltje. « -- Topsy.com Says:

  […] This post was mentioned on Twitter by Mr. Boilingpoint and Mariska van Coolwijk, RobertoRoept!. RobertoRoept! said: RT @Boilingpoints: Hoera. Het homopaaltje.: http://wp.me/p1EjY-NX […]

  Like

 6. tristan Says:

  En die Balkenende maar praten over normen en waarden…

  In dit eens zo maagdelijke bos kan men vandaag de dag niet meer zonder enig risico bukken om een bloemetje te plukken of de schoenveters te strikken.
  Homopaaltjes, lokhomo’s, gebruikte condooms en Marokkaanse knapen die een centje bij willen verdienen in het bruine circuit maken het de echte liefhebber onmogelijk te genieten van de vrije natuur.
  Vroeger kon men daar nog onbezorgd hand in hand lopen met een lid van het andere geslacht nu wordt men geacht een ander lid in de hand te hebben in het kader van gedogen en tolereren.
  Boze tongen beweren zelfs dat in dit bos wordt gezogen en zelfs volledige penetratie zou plaatsvinden onder het toeziend oog van een bromsnor of buurtvader.

  Het wordt hoog tijd dat de normen en waarden van Balkenende worden vervangen door die van Geert Wilders.
  Na 20.00 uur alleen nog toegang voor de Oude Nederlanders in de bossen en parken, dit op vertoon van een identiteitskaart. In ons Kralingse Bos geen Sodom & Gomorra meer maar volksdansen, vendelzwaaien, zaklopen, ringsteken, paaldansen en andere oudhollandse vermaken voor het hele gezin.
  Er gaat een frisse wind waaien door dit land, gedogen is er niet meer bij.

  Alleen oom Geert mag gedogen. De komende week valt de beslissing!

  Like

 7. Lebuïnus Says:

  @ Tristan

  Heb geprobeerd om zonder te lachen en hinniken de alinea :
  Vroeger kon men daar nog hand in hand ect., hardop voor
  te lezen, maar is niet gelukt !
  Bravo.

  Like

 8. D. G. Neree Says:

  Die afbeelding duidt toch echt een hetero-standje aan: het missionarisstandje. de onderste voeten horen de andere kant op (naar beneden) te wijzen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: