Boilingpoints’ Leestafel.

‘Het gevaar van de sharia-rechtspraak in de westerse samenleving bestaat écht. Het is een doelbewuste strategie van een deel van de moslims om die op termijn in te voeren.’

Alweer zo’n haatzaaiende uitspraak van die Geert Wilders. Hiermee zet hij feitelijk een hele bevolkingsgroep in de hoek. (Doekoe Terpstra-mode-off)
Maar was het wel Wilders’ uitspraak? Geenszins. Deze uitspraak dateert uit 2005 en kwam uit de mond van… Maxime Verhagen! Lees hier hoe Verhagen fel van leer trok tegen de ‘religie’ die momenteel de boventoon voert in Nederland. Dus, waarde CDA-dominee’s in den lande, ook dít was jullie Maxime Verhagen en ondertussen vindt tweederde van deze predikers dat je als Christen niet op de PVV mag stemmen… Hahaha! Juist wél! Enig idee hoeveel Christenen er dagelijks vermoord worden door aanhangers van de religie van de vrede? Jullie alsmaar voortdenderende naïviteit begint pijn te doen.

Het Ministerie van Justitie komt met de site ‘Stop Dwang‘. Deze site is speciaal gericht op Islamitische jongeren die vrezen voor huwelijksdwang en achterlating… En dat alles in het herkomstland van de ouders. Gewoon tijdens een ‘leuke vakantie’. Het woord ‘Islamitisch’ is overigens angstvallig van de site gehouden, want… inderdaad, zo zet je een hele bevolkingsgroep in de hoek. Maar wij weten natuurlijk om welke figuren het gaat.
‘Bang voor een enkeltje buitenland? Doe de test!’, schreeuwt de site. Jezus, ik was van mening dat deze bevolkingsgroep het zo geweldig goed deed in onze samenleving, maar helaas. De site snijdt zelfs het fenomeen achterlating aan. Ik sta perplex, zo behandel je een dier niet eens.
Lang verhaal kort; het was beter geweest dat wij Nederlanders in de jaren ’70 zelf onze toiletten hadden schoongemaakt. Dan waren al dit soort cultuur-gerelateerde problemen ons bespaard gebleven.

Daily Mindblowers: ‘Het bedrog van de inburgering’ op HVV.
‘Tortelduifjes een uur lang gestenigd’ op Artikel 7.

NOOIT MEER LINKS.


Oneil Eshop

Koop Oneill Kleding Nu Online! Gratis In Huis v.a. € 100

www.oneilleshop.nl

Advertenties

12 Reacties to “Boilingpoints’ Leestafel.”

 1. Lebuïnus Says:

  Me verbazen dat iedere dag weer iets wordt toegevoegd
  aan onze multicultistaat doe ik niet meer.
  Wel dat het grootste deel van de bevolking doet of
  zijn neus bloedt, zich drukmakend over Jantje Smit
  of welke zanger dan ook en natuurlijk sport, wat geloof
  ik het zelfde is als voetbal.

  Nu zijn er al enige tijd onlusten bij de Spaanse grenzen
  van Ceuta en Melilla, de twee enclaves in Marokko.
  Honderden Marokkanen waarvan diversen met Frans en
  Belgisch paspoort ( met Nederlands paspoort wordt niet
  vermeld) men wil vrij binnen kunnen komen en van daar
  het vaste land bereiken.
  De klacht van de “vrijheidstrijders” : ons land wordt bezet
  (de enclaves) en we willen de EU in !
  De Spaanse politie is racistisch en belet de vrije doorgang !
  Als deze grenzen bezwijken kan men miljoenen cultuur-
  verrijkers verwelkomen en kunnen de pensioenrechten
  doorgegeven worden aan deze behoeftigen.

  Like

 2. yeager Says:

  Wat houdt de Spaanse politie die, zoals een ieder die tegenwoordig lijf en goed verdedigt, racistisch wordt genoemd, nog tegen om die hekken in Ceuta en Melilla eens onder spanning te zetten om die sprinkhanen af te schrikken?

  Like

 3. yeager Says:

  Bij de publiieke omroep zullen we het suikerfeest moeten ontberen omdat voor de verandering de suikerbeesten onderling weer eens ruzie hebben.
  Het stuitende aan dit bericht bij Elsevier zou de mogelijke medewerking van het Metropole Orkest zijn geweest, godbetert, het orkest van Dolf van der Linden en Rogier van Otterloo! Kan een natie zich nog meer vergooien?

  Like

 4. tristan Says:

  De Nederlandse Rechtsstaat zou moeten verhinderen dat hier ooit de sharia wordt ingevoerd.
  Mits de rechterlijke macht volkomen onafhankelijk is, maar gezien de overwegend Linkse signatuur van onze rechters kan men daar een groot vraagteken bij zetten.

  Minister Donner heeft eens uitgesproken dat bij meerderheid van voorstanders wij serieus rekening moeten houden met dit religieuze fenomeen. Via democratische weg dus, maar wij moeten helaas vaststellen dat de Linkse kerk – die in iedere partij is geinfiltreerd, m.u.v. de PVV – voorstander is van Godsdienstvrijheid tot elke prijs; met inbegrip van een Islamitisch Kalifaat in Nederland. Dus die meerderheid is snel bereikt via de optelsom; moslims én de Linkse Intellectuele Elite.

  Dat betekent dus een zeer langdurige bezetting van de Lage landen door een gedateerde religie. De vorige bezetting moesten wij ondergaan na het cultiveren van een Kobus Kuch-mentaliteit die inhield dat we ons land moesten verdedigen met kanonnen uit 1880 en het onder water zetten van een aantal weilanden. Nu staan we er nog slechter voor, de Linkse elite wil ons land zonder slag of stoot overleveren aan de religieuze baardmannen.
  Dit via het demoniseren van Wilders en zijn achterban, een volgend generaal pardon om de asielcentra te ontlasten, het binnenhalen van Turkije in de EU en de slogan; “Benoemen en Bouwen”. Het ‘benoemen’ is dan het gedogen van religieuze extremiteiten en het ‘bouwen’ is dan de moskeebouw (dit keer geen bunkers, men moet met zijn tijd meegaan) want daar is grote behoefte aan.
  De volgende stap is het binnenhalen van Marokko bij de EU, ‘wegens historische, culturele en religieuze banden’.

  Maar hoe zit het eigenlijk met onze pensioenen? vraagt de verontruste Oude Nederlander.

  Donner – daar is hij weer – vraagt begrip voor een vermindering van ons pensioen met de aaantekening dat de zwaksten in onze samenleving zullen worden ontzien en steun zullen krijgen om het hoofd boven water te houden.
  Dus goed nieuws voor de Nieuwe Nederlanders, er is een potje gereserveerd voor deze toch al zo zwaar getroffen minderheid. Rugklachten door zware arbeid en discriminatie vanwege misverstanden door een verschil in religie en cultuur. Op vertoon van een hoofddoek en dubbel paspoort is hier wel een mouw aan te passen.

  De importhuwelijken gaan gewoon door vanwege Internationale Verdragen ter bescherming van de Muzelman en het stimuleren van de Islamisering van Europa. Daar kan oom Geert het mee doen volgens Terpstra, Van Agt, Aantjes, Voorhoeve en consorten.

  Binnenkort lange rijen voor de voedselbanken bestaande uit pensioengerechtigden van autochtone samenstelling. De moslims echter gaan op hun oude dag naar Turkije en Marokko naar hun 2e huis en 3e vrouw en lachen in hun gevulde vuistje; ‘die stomme kaaskoppen betalen hun eigen ondergang en kunnen mooi op een houtje bijten’.

  NOOIT MEER LINKS!

  Like

 5. Lebuïnus Says:

  Misschien kan na het Metropole Orkest ten dienste van de
  islam ook de Matthäus Passion met een islamitisch sausje
  worden overgoten !!!

  Like

 6. yeager Says:

  @Lebuïnus.
  Gewoon de Franse en Engelse Suiten omdopen tot Suiten alla Turca 1-12.
  Het Italiaans Concert reserveren voor marocs. De rest op de brandstapel.

  Like

 7. Lebuïnus Says:

  @Yeager.
  De ellende begon eigenlijk al met :
  Mozart´s rondo alla Turca en Rossini´s II Turco in Italia,

  Like

 8. Lebuïnus Says:

  @Yeager.
  Deze nog :
  Mozart´s Die Entführung aus dem Serail.
  Waarin de Turk Osmin zingt : Heute will ich triumphieren.

  Like

 9. Ouwe Knoest Says:

  Tja.. si si.
  Die Turk in Itallië heette Selim.
  Over Operazangers gesproken.
  De Turk werd hij henoemd, die verguisde kapitein Raymond W van het KST. Wist hoe er “huis gehouden” moest worden “om de orde” te handhaven. Nunc aut Nunquam.

  Like

 10. yeager Says:

  @Lebuïnus
  Maar een van de eerste opera’s was: Il riturno (di maroci) in patria

  Like

 11. yeager Says:

  riturno=ritorno,sorry

  Like

 12. leefbarbaar Says:

  BP,
  goed spitwerk. Het internet heeft een langer geheugen dan alle politici bij elkaar.
  Ik ben benieuwd wat de standpunten van het CDA zijn inzake kinderneuqerij. Volgens mij heb je daar ook veel voorstanders van binnen het CDA. De katholieke pedopeuken en de moslims met ontijdige trouwplannen. Waarmee ik maar wil zeggen dat de mening van het CDA en CDA-ers in het algemeen plus de hun geliefde haatbaarden, geen enkele waarde heeft.
  Dan maar nieuwe verkiezingen, net zolang totdat Geert het CDA niet meer nodig heeft om aan de slag te kunnen gaan.
  Stem altijd PVV.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: