‘Salafisten vieren feest op sterfdag van Gogh’.

Waarde lezers,

Het blijft toch een vreselijk gezicht: iemand met een ongezouten mening ligt als een geslacht lam op straat. Theo van Gogh, geslacht in naam van een of andere maangod. Twee november 2004. Dat weet iedereen toch nog wel? Job Cohen-dicapt herinnert zich deze dag nog maar al te goed. Die spoedde zich na de moord naar de moskeet om daar de jubelende moslims toe te spreken. Maar het kan altijd zieker en weerzinwekkender. Salafisten, dat zijn fundamentalistische, zurige foutbaarden die alles wat Westers is verwerpen, schijnen elk jaar op de sterfdag van Theo van Gogh feest te vieren…
Dankzij goed spitwerk van weblog ‘Amsterdam Post‘ weten we dat dit ‘festijn’ wordt bevestigd op Twitter door o.a. moslim-dweper Martijn de Koning. Ja mensen, op Twitter lees je niet alleen dat Beppie1952 gisteren bij oma soep heeft gegeten. Ook dit soort misselijkmakende berichten komen boven water.

Was misschien toch niet zo’n goed idee om de islam te omarmen, zoals ene Johan Verbeek, politieman en PvdA’er, ons onlangs dwingend opriep. Hier hoor je dit soort collaborateurs niet over. Evenals al die andere islam-tokkies: DrieSS Van Agt, Doekoe Terpstra, Wim AantjeSS, Anja Meulenbelt en René Danen bijvoorbeeld. Die lijden nog steeds aan een chronische vorm van wegkijkerij en betichten ondertussen Geert Wilders van racisme en andere onfrisse termen.
René Danen heeft overigens een stukkie getikt op het linxe weblog ‘Joop’. Danen durft de standpunten van de PVV te vergelijken met georganiseerde criminaliteit. Dit is niets minder dan Laster en Smaad en is bij wet verboden. Lees hier hoe hij de plank weer es volledig mis slaat.

Ik heb nog een aantal Daily Mindblowers voor u:

1) ‘Somalische terreurgroep verbrandt voedselhulp’ op Nieuw Religieus Peil.
2) ‘Christenmeisjes bruut verkracht door moslimstudenten in Pakistan’ op Islamization Watch.
3) ‘Christenen in Pakistan worden achtergesteld bij hulpverlening’ op Nederlands Dagblad.

En dan nog een aantal zeer schokkende filmpjes. Ik heb besloten ze niet te bekijken. Lezers die ze wel willen bekijken, wees gewaarschuwd! Zeer schokkende beelden!
Een ‘heksenverbranding’ in Rwanda. Hier
Twee broers worden doodgeslagen in Pakistan. Hier.

Advertenties

6 Reacties to “‘Salafisten vieren feest op sterfdag van Gogh’.”

 1. Lebuïnus Says:

  Die filmpjes uit Pakistan en Ruwanda het grote gelijk van
  VN alle culturen zijn gelijk !!!

  Like

 2. Tassie! Says:

  Als een lam geslacht? *Proest* Een lamme arm is al erg maar een lam geslacht moet je helemaal niet aan denken…

  Like

 3. Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten Says:

  Dank voor de credits, boilingpoint! Terwijl de inteelt crowd van de gevestigde journaille nog zomergasten zat te kijken hadden wij het nieuws al op zondagmiddag om 17.36h wereldkundig gemaakt. Nu kloppen ze zichzelf of De Pers op de schouders voor de scoop want de AP is natuurlijk maar een onbenullig weblogje. Nou, dat zullen ze nog wel eens beleven. Muhahaha!

  Like

 4. Juul Says:

  Zat onlangs van Van Gogh ‘Allah weet het beter’ te lezen. Van mijn vader geleend. Bij vlagen ging mijn bloed nog steeds koken, omdat deze man ons ontnomen is.

  Like

 5. JCG Says:

  giro 555

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: