Ben Bang & Joris Voorhuid waarschuwen!

Waarde lezers,

Eentonig met een hoofdletter. Behoorlijk boring ook, want ook gisteren kwamen er weer twee fossielen in het nieuws die ons waarschuwen voor die verschrikkelijke PVV. Ditmaal gaat het om Ben Bot en Joris Voorhoeve. Deze twee lieden voorzien major problems als Wilders gedoogsteun verleent aan het nieuwe kabinet ‘Mark I’.
Jaha, want Bot heeft van diverse bedrijven gehoord dat ze vrezen voor schade in islamitische landen. Haha, wat een dhimmitude gedrag weer. Niet alleen in Nederland is men bang de Baardman voor de kop te stoten, ook de Baardman die nog wél in het moederland woont – een enkeling – moet gespaard blijven. Je kan die Ben Bot beter Ben Bang noemen, past veel beter bij hem.

Op een mooie herfstdag in 1963 wordt een guitig ventje geboren. Zijn ouders noemen hem Geert en 47 jaar later brengt ditzelfde ventje de handel met islamitische landen in gevaar… Hahaha! O, wacht even. 1963. Laatst hoorde ik René Danen over ‘De Hel van ’63’. Nu begrijp ik waarom. Daar bedoelt ie natuurlijk de geboorte van Wilders mee.

Wat kan mij die handel met islamitische landen nou schelen. Het zal mij mijn testikelen oxideren. Daar komt toch niets goeds vandaan. Die anderhalve dadel importeren we gewoon uit Israël. En als men al wat stuurt uit deze onderontwikkelde gebieden, zijn het veelal economische ‘vluchtelingen’ die ons weer vreselijk veel gaan geld kosten. Nee, laat maar en kijk liever naar Duitsland bijvoorbeeld! Het handelsvolume tussen Nederland en Duitsland lag in 2009 op 112,2 miljard. Kijk, daar hebben we wat aan. Dit land moet je te vriend houden. Met dit land moet je geen ruzie krijgen.

Alhoewel dit doorgaans nooit langer duurt dan vijf jaar.

Onze man in het veld – Leefbarbaar – stuurde afgelopen weekend nog een flyer in: op 2 september wordt er een zogenaamde ‘milieu-iftar’ georganiseerd… Om je een breuk te lachen! Kijk dan.

Wat is hiervan de bedoeling?

NOOIT MEER LINKS.

7 gedachten over “Ben Bang & Joris Voorhuid waarschuwen!

  1. Deze – net nog niet – gemummificeerde oud-ministers van naam en faam (o.a. het Srebrenica-debacle) voelen zich geroepen het Nederlandse volk te waarschuwen voor de vreselijke gevolgen van een gedoogsteun van de PVV.
    Die gevolgen kunnen inderdaad desastreus zijn voor onze goede naam in het buitenland.

    Met de volgende ‘rampzalige’ konsekwenties, zet u schrap;
    De handel met de Islamitische landen zou volledig stil komen te leggen, geen export meer van onze bloembollen en uitkeringen en de import van bruiden, imams, gordels en vesten wordt voor onbepaalde tijd opgeschort.
    De Islamitische landen in donker-Afrika weigeren nog langer onze Ontwikkelingssamenwerking te accepteren.
    De mensensmokkelaars passeren ons land bij het distribueren van hun cliënten, een fikse tegenslag voor de PvdA (stemvee!) en de asielzoekersindustrie.
    Ons land wordt voortaan niet meer uitgenodigd bij VN-operaties in Azië en Afrika om opstandige moslims tot de orde te roepen.
    Onze MP is niet meer welkom in het Witte Huis en de G20 kunnen we ook wel op onze buik schrijven. Dus geen stevige financiële bijdragen meer om de nood te lenigen van tal van schurkenstaten om ‘de stabiliteit in de regio te waarborgen’.
    Dit rampscenario in ogenschouw genomen komen wij tot de conclusie dat dit de Nederlandse Staat op korte termijn 18 miljard Euro kan gaan opleveren.

    Verrek, dat is precies het bedrag wat bezuinigd moet worden!

    Overigens bereiken ons berichten uit Denemarken dat daar niets in negatieve zin is veranderd sinds ook daar gedoogsteun wordt geleverd door een zusterpartij van de PVV.
    Geen bezetting door troepen uit naburige EU-landen om orde op zaken te stellen, geen algehele handelsboycot, geen terugtrekking van ambassadeurs, geen aanslagen door radicale moslims, geen werkstakingen door moslimarbeiders(!) en geen hongerstakingen door radicale en verlichte imams.
    Integendeel; respect in binnen- en buitenland en een voorbeeldfunktie voor de rest van Europa.

    Deze week valt (alweer?) de beslissing of het beoogde kabinet er gaat komen.
    Aan het geduld van de goedig bassende Ivo Opstelten komt natuurlijk ook een einde, er moeten nu zaken worden gedaan.
    De tijd van gedogen, niet benoemen, pappen en nathouden en de kool en de geit (of de moslim) sparen is definitief voorbij.

    NOOIT MEER LINKS en alleen oom Geert mag nog gedogen!

    Like

      • Wij hebben het vermoeden dat dit problemen gaat geven met het MDI.
        Die knijpen nu wel eens een oogje dicht maar er zijn voor hun ook grenzen.

        Overigens werken BP en ik al jaren samen in dienst van de PVV.

        Misschien binnenkort toch subsidie voor de stichting WBOH?

        Like

  2. Bot, Botter, Botst , Deze anti-democraat die vindt dat de
    Tsjechische president : terug in zijn hok moest, indien hij
    het EU verdrag van Lissabon niet zou ratificeren.
    Hier bestaat een geluidsfragment van , weet alleen niet waar.
    Dit hilarische mannetje met dat geaffecteerde stemmetje
    is ronduit een gore fascist, maar wel met zijn
    ” normen en waarden ” !

    Die uitnodiging van de milieu iftar in de Tarwewijk Rotterdam
    is die bedoeld voor Rotterdammers of alleen voor de exotische
    importcultuurverrijkers ?
    Nu ben ik een Rotterdammer ( een echte ), heb de stad al 6
    jaar niet gezien en bij het zien van deze uitnodiging geen
    trek meer.

    Like

    • Ik woon vlakbij Rotterdam. Kom er alleen voor een bezoek aan mijn schoonpa. Wat een stad! Complete arabische winkelstraten e.d. Grrrr!

      Wat betreft de flyer; Leefbarbaar kan daar vast meer over vertellen.

      Like

  3. BP,
    “Wat betreft de flyer; Leefbarbaar kan daar vast meer over vertellen”. Was dat een uitnodiging?
    Ik stuurde hem in omdat het de kern van het probleem zo duidelijk maakt.
    Ten eerste staat er onderin “Vol is Vol”. Een term die sinds Janmaat tot brandstichting en verminking leidt, maar onder moslims gewoon gebruikt mag worden.
    Dan nog de illusie dat wij ooit kunnen stoppen met soepsidie geven aan Haatbaarden. Want wat zien we?: het geld voor dit stomme feest komt uit de portefeuille milieu. Het buurtwerk. De deelgemeente. Kultuur. Maatschappelijk werk. Alles betaalt mee aan het vreetfeest van de moslims. Overal waar de PvdA ergens aan de subsidiekraan zit wordt er met geld gesmeten. Ze kopen hun stemmen en schamen zich nergens voor. Autochtonen kunnen dood vallen, dat wel.
    Stem altijd PVV

    Like

  4. Heer BP,
    ‘Bot heeft van diverse bedrijven gehoord dat ze vrezen voor schade in islamitische landen…’
    Ja, zo moet een mens vooral zijn ideologie op punt stellen: als het goed is voor de handel moet je meeheulen met de moslimvijand. Binnenkort gaan zij dan wel zeggen hoe kort het rokje van je vrouw mag zijn, maar jij verdient er in elk geval een aardig stuiver aan.
    Met vriendelijke groeten,
    De Drs.

    Like

Plaats een reactie