Elatik entert 42 meter lange schoener.

Waarde lezers,

Zomaar een allerliefste tweet, welke ik vandaag in ontvangst mocht nemen.
Nu de kans groot is dat ‘Mark I’ er toch gaat komen, beginnen de extreemlinxen wild om zich heen te slaan. Dat deze zuurtokkies slechte verliezers zijn, hoef ik u niet te vertellen. Dus uit het niets verschijnt daar een linxe blaffer met de nickname VeelStijl… *Proest*
Op het moment van schrijven meldt hij mij nog even dat hij niet links is. Zou ik ook zeggen. Ik zou ook niet geassocieerd willen worden met Onderbuikers als Cohen, Pechtold, Halsema en… Elatik bijvoorbeeld! Mevrouw vangt maandelijks zo’n € 8.000 (Bron: Leefbarbaar), maar vond het toch nodig om € 7.000 belastinggeld kapot te slaan: het kreng moest en zou een 42 meter lange schoener onder haar Marokkaanse derrière hebben. Lekker andere stadsdeelbestuurders de ogen uitsteken die het ‘slechts’ met een bootje van € 1.500 moesten doen.

Twitteraars praatten al gekscherend over Elatik, de Sail-afist en sommigen hoopten dat ze werkelijk zou uitvaren… Naar huis, gelegen in het Rif-gebergte. Haha! Als die utopie werkelijkheid was geworden, hadden we er nog mee kunnen leven, maar nu? Alweer een gevoelloze, tenenkrommende aktie van deze toneelstukverbiedster. En dan ook nog twitteren tijdens haar boottocht: ‘Zo hoort Nederland eruit te zien, vrolijk en gelukkig’.
Ja logisch, als ik op een dag € 8.000 kan verbrassen, ben ik ook vrolijk en gelukkig. Vrolijk en gelukkig op een luxe schip, afgeladen met allerhande delicatessen, champagne en wat dies meer zij.

Trouwens, wat vindt allah daarvan? Zomaar bij daglicht, schaamteloos en losbandig vreten en zuipen?
Over het gestolen geld zal hij een oogje toeknijpen, het komt immers van die ongelovige honden, apen  en varkens.
Maar hé! Het is wel ramadan!!

Advertenties

5 Reacties to “Elatik entert 42 meter lange schoener.”

 1. madbello Says:

  Ja! Dat moet idd niet kunnen.

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  Het maakt ook pijnlijk duidelijk dat moslims nu met geld smijten en even onaantastbaar zijn geworden als dat oude tuig van de PvdA. Ze maken de dienst uit. Wat zo’n haatdoos op een zeilschip doet ontgaat me trouwens.
  Jammer van de haattweets. Haatmensen haten. Ze weten niet beter. maar in hun eigen land hadden we er geen last van of greep Allah-herself in met overstromingen of aardbevingen.

  Like

 3. TWITVB Says:

  Hij is alweer opgetyft!

  http://twitter.com/VeelStijl

  Like

 4. alida Says:

  Er is eens een bijltjes dag gehouden, gingen er koppen kaal.Misschien komt die tijd nog een keer terug

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: