De Deur, de Klink en de Stekker.

En nu, landgenoten? Wordt de PVV de grootste oppositiepartij?
Ik vrees dat nu het echte Zuur komt! Sla conserven in en stuur de rekening naar het CDA!
In de komende dagen hier meer over.

Advertenties

7 Reacties to “De Deur, de Klink en de Stekker.”

 1. leefbarbaar Says:

  Wat nu?
  Nieuwe verkiezingen? Onwaarschijnlijk, alleen als de oude politiek van te voren onderling harde garanties hebben gemaakt dat Geert wordt buiten gesloten. Het cordon sanitaire tegen Geert 1. Ondenkbaar in dit land van graaiers, de oude politiek is doodsbang dat de kiezer de PVV de grootste partij maakt en nieuwe verkiezingen zullen er niet zo gauw komen.
  Nog vier jaar wanbeleid van Cohen of Bakellende? Nee, dat kunnen we niet betalen. (Bos en Snotter kosten ons nu nog 100 miljoen per dag, maar ze hebben wel de banken gered.) Nog vier jaar onbeperkte instroom van stemvee voor de PvdA. Onwenselijk, in de grote steden hebben de moslims nu al de meerderheid, straks ook in de tweede kamer. Nog vier jaar moslims belonen en autochtonen laten betalen: nee daar komt anarchie van. Ik ben het zat en ik ben niet de enige.
  Moet dus een minderheidskabinet worden met gedoogsteun van het CDA, maar dan alleen CDA-ers van onbesproken gedrag graag. Anders wordt het weer niks.

  Like

 2. yeager Says:

  Off topic/van onze Binnenhofcorrespondent.
  Wist u dat er in Nederland Nederlands wordt gesproken?
  Wel, het Kabinet heeft dat zojuist ontdekt en gaat die trouvaille in de Grondwet vastleggen.
  Mogelijk gaat het Kabinet ook nog ontdekken dat er in Nederland Nederlanders (behoren te) wonen.

  Like

 3. yeager Says:

  @leefbarbaar
  Laat het hoofd niet hangen,leefbarbaar. Zodra de CDA-fractie van subversieve elementen is gezuiverd, schaamhaarfarmaceut Klink is kaltgestellt en men de dame met het stormbestendig kapsel niet al te serieus meer neemt, kan het alsnog tot een samenwerking van VVD, CDA en PVV komen.

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  At Yeager,
  ik heb zelf geen enkele hoop inzake het CDA. Toen ze unaniem Bakellende weer lijsttrekker maakten, wist ik dat het kansloos volk is. Ook hun liefde voor de islam, die het christendom het liefst vernietigd, gaat er bij mij niet in. Dat ze onder hun prominenten, achte oplichters, kontknijpers, en SS-ers hebben, vind ik wat vreemd. Zelf schijnen ze er niet mee te zitten.

  Like

 5. tristan Says:

  Zo dicht bij een accoord en dan moet het braafste jongetje van de klas Ab Klink zonodig uit de school klappen om het vaderland te redden uit de handen van Geert Wilders.

  Ivo Opstelten heeft dit indiscrete sujet flink de oren gewassen maar wat schieten we hier verder mee op? Nieuwe verkiezingen zitten er helaas niet in want de PVV staat te hoog in de peilingen en zou waarschijnlijk de grootste partij worden. En hoe moeten Beatrix & Lubbers dat verkopen aan het buitenland en in het bijzonder aan de andere Koningshuizen?
  Wat zijn nu de nog de mogelijkheden om ons land te gaan regeren;

  Een Links minderheidskabinet PVDA-SP-GroenLinks-CHU-PvdD met gedoogsteun van het CDA.

  Een kabinet VVD-CDA-PVDA.

  Of alsnog VVD-CDA met gedoogsteun van de PVV.

  Ik ben bang dat uiteindelijk toch Job Cohen aan de touwtjes gaat trekken met grote instemming van de 1 miljoen moslims in ons land.
  Marcouch en Albayrak zitten al klaar om de Islamisering van ons land te stimuleren en de Oude Nederlander mag dit financieren, want we zijn een tolerant volkje.
  De droom van Cohen; Marcouch op Onderwijs, Albayrak op Justitie en Aboutaleb op Defensie als ministers met 2 paspoorten en een dubbele agenda.
  En we zouden het nog pikken ook…
  De Nederlanders schieten namelijk pas wakker als de sharia is ingevoerd en de Troonrede wordt voorgelezen door een Grootmoefti.

  Oom Geert kan nu onbekommerd naar New York om uitvoerig de voor- en nadelen van de Islam wereldkundig te maken.

  Daarna volgt op 2 oktober Berlijn.
  “Ich bin ein Berliner”.

  En daar bedoelt Wilders niet de plaatselijke lekkernij mee.

  Like

 6. yeager Says:

  @tristan
  -Oom Geert kan nu onbekommerd naar NY om uitvoerig de VOOR- en nadelen v/d Islam wereldkundig te maken-
  De VOOR- zal een slip of the tongue zijn, tenzij u werkelijk nog enig voordeel v/d islam kunt bedenken. Aandelen in transportbedrijven i.v.m. remigratie/uitzetting?

  Like

  • tristan Says:

   Volgens welingelichte bronnen zal het – voorlopige – concept van de lezing van Geert Wilders precies 1 minuut aandacht geven aan de voordelen van de Islam.
   De groenten en fruithandel is in goede handen bij immigranten van moslimsignatuur, altijd verse producten en volledige garantie tot de uitgang. Dit volgens een zeer betrouwbare Duitse bron.

   De nadelen zullen in het juiste perspectief worden geplaatst;
   Wereldwijde Islamisering via de baarmoeder, intimidatie, infiltratie, terreur en niet te vergeten de steun van de Linkse kerk.

   De betreffende lezing zal worden uitgebracht op DVD met vele extra’s; “Fitna” in ongecensureerde versie, een interview met Arabist Hans Jansen, een kijkje achter de schermen van Milli Görüs en een exclusief interview met Sietse Fritsma, ex-medewerker van de IND over zijn boek “De Immigratieramp”.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: