Gratis knippen, gratis geld, gratis dit, gratis dat…

Waarde lezers,

Dit land is kompleet doorgedraaid!

‘In Utrecht kunnen Marokkanen en Turken gratis hun haar laten knippen en ondertussen uitleg krijgen over uitkeringen waarvoor ze in aanmerking komen.’

En dat is hard nodig, we hebben immers geld over. Want volgens uitkeringsinstantie SVB maken allochtonen te weinig gebruik van de ‘Aanvullende Inkomensvoorziening Ouderen’- uitkering. ‘Slechts’ 37.000 allochtonen maken gebruik van deze regeling, terwijl er geld is voor 15.000 meer…
Die arme stakkers mogen plaatsnemen in de kappersstoel, worden geknipt en geschoren – gratis uiteraard – en onderwijl worden er allerlei tips en tricks ingefluisterd, hoe men hier in Nederland nóg meer gratis geld kan vergaren.
De uitkering is bedoeld voor allochtonen die op latere leeftijd naar Nederland zijn gekomen. Het staat er ook echt bij hè. De uitkering is bedoeld voor allochtonen. En Geert Wilders zorgt voor tweedeling in dit land.

Wie dit geld al rochelend opgehoest heeft, staat er niet bij. We krijgen niet eens een bronvermelding!

‘De gratis knipbeurten en voorlichting is bij wijze van proef voorlopig alleen in Utrecht ingevoerd. Vragen op deze manier meer oudere allochtonen een uitkering aan, dan worden de uitkeringskappers ook naar andere steden gestuurd.’

Als het niet om te huilen was, zouden we ons dood lachen. Wat een zieke, zuurlinxe redenering. Hoe meer allochtonen deze autkiering aanvragen, hoe meer uitkeringskappers aangerukt worden. Meer vraag? Meer aanbod.
Ik wil ook zo’n felbegeerd Turks of Marokkaans paspoort! Reuze handig, het geeft recht op gratis geld en ondertussen mag je te pas en te onpas schreeuwen dat alle Nederlanders discrimineren.
Hoe zit het eigenlijk met de taalbarrière? Er is toch wel een tolk aanwezig? Anders is dit weer een kansloze missie.

Is er ook gelegenheid om gratis met het thuisfront te bellen? Er zijn vast wel achtergebleven ooms, tantes, opa’s en oma’s die ook gratis geld willen. Of misschien is het een goed idee om de uitkeringskappers naar Turkije en Marokko te sturen.

Intussen moeten demente bejaarden in Holland voedsel eten wat allang over datum is.

NOOIT MEER LINKS!

De pica komt van meestershopper TWITVB.

Advertenties

20 Reacties to “Gratis knippen, gratis geld, gratis dit, gratis dat…”

 1. Hannibal Says:

  Het influisteren van allochtonen die op latere leeftijd naar Nederland zijn gekomen kan natuurlijk alleen efficiënt gedaan worden door mensen die de taal spreken…

  En zo sneed het mes aan twee kanten.

  Like

 2. Lebuïnus Says:

  Nederland is net een grote betaalautomaat, je stopt een buiten-
  lands paspoort er in en voilà daar zijn de flappen.
  Dit is je reinste discriminatie ten gunste van de voornamelijk
  Macroturken en andere verrijking.
  AOW gerechtigden in het buitenland worden met 2% per jaar
  gekort op hun AOW pensioen, indien men niet de premie
  vrijwillig doorbetaald. ( ik doe dit niet, je weet nooit wat er
  allemaal nog veranderd/verslechterd )
  Vraag me af wat er gebeurt als een Nederlander terugkeert,
  wel of niet met hangende pootjes, heeft men recht op uitkeringen ?
  Als ik me niet vergis heeft Abutaleb in zijn hoedanigheid van
  staatssecretaris van soc. zaken dit voor zijn achterban geregeld.
  Hoezo tweedeling, geldt zeker niet als het bij wet geregeld is ???

  Like

 3. yeager Says:

  En ondertussen laten wij ons nog geduldig scheren. Tot de bom barst, want de aversie tegen de provocaties van de bezetter, die op de straten in onze steden voor zijn walgelijke vorm van theomanie al beslag begint te leggen, wordt met de dag groter en het zal velen uiteindelijk worst zijn dat die jurken niet tijdig vertrokken om pogroms te ontlopen.

  Like

  • boilingpoints Says:

   At Yeager,

   Die bom barst heus wel. Alleen is de vraag wanneer. De hoofdschuldige is dan natuurlijk die Blondmeneer uit Venlo. Die leert ons deze ‘kleurrijken’ te haten en te discrimineren.
   Althans, dat beweren sujetten als Pechtold en Kokhalsema dagelijks.

   Like

 4. Jelle Says:

  Totale waanzin, echt ongelooflijk. En dat van MIJN belastinggeld. (dat MIJN is een grapje hoor, alles is van de Staat)
  *zucht*

  Like

  • boilingpoints Says:

   At Jelle,

   Inderdaad. Er is helemaal niets van u bij. U fungeert namelijk via betaalde arbeid slechts als melkkoe en waag het niet om op dergelijke misstanden als hierboven beschreven kritiek te leveren.
   Voor dat u er erg in heeft, wordt u in het extreem-rechtse hokje geplaatst.

   Like

 5. tristan Says:

  De Wilderiaan – gepokt en gemazeld na 35 jaar multikul – verbaast zich nergens meer over.

  Alhoewel, na het lezen van dit bericht zal menige Oude Nederlander vertwijfeld naar het hoofd grijpen.
  Terwijl er minimaal 18 miljard moet worden bezuinigd om de hele zaak niet uit de klauw te laten lopen vinden ze daar in Utrecht nog wat geld om met name Nieuwe Nederlanders gratis te laten knippen, scheren en intussen wegwijs te maken in het parasiteren op de zieltogende Verzorgingsstaat.
  Velen van deze idealisten schijnen gebukt te gaan onder een AOW-gat daar zij pas op latere leeftijd op het idee kwamen om onze economie op poten te komen zetten.
  En daar heeft de PvdA enige jaren geleden een elegante oplossing voor gevonden en een zekere Aboutaleb – vrede zij met hem – heeft dit vorm gegeven in deze AIO.
  Men moet de noden van deze noeste werkers niet onderschatten, ze hebben vaak een tweede huis in het voormalige thuisland en om over een derde vrouw maar te zwijgen. En dat kost nu eenmaal veel geld aan onderhoud en reis- en verblijfkosten.

  Het is te hopen dat het plan van Beatrix om ons land alsnog door Cohen & Asscher te laten regeren niet zal doorgaan want dan zal het leed niet te overzien zijn.
  Het pamperen en knuffelen van de 5e (moslim)colonne zal dan ongekende vormen gaan aannemen en de rekening van al deze charitas zal worden gepresenteerd aan de Oude Nederlander.
  Hoe ver kan een volk gaan om zijn eigen ondergang niet alleen te gedogen maar ook nog te financieren onder het mom van ‘de boel bij elkaar houden’, tolerantie en verdraagzaamheid?
  De gesel van de dialoog gaat zelfs zo ver dat op TV gelegenheid wordt geboden aan sinistere figuren die het stenigen van overspelige vrouwen een interne Iraanse gelegenheid vinden waar het ongelovige Westen zich niet mee moet bemoeien.

  Wij hebben in Europa met het binnenhalen van vele miljoenen moslims een grote vergissing gemaakt die op een blijvende tweedeling in de samenleving is uitgedraaid. Voor- en tegenstanders van een volledige Islamisering via immigratie, infiltratie, sociale voorzieningen, Godsdienstvrijheid, Mensenrechten en tal van Internationale verdragen.
  De Cohens zullen ons land zonder enige gewetensbezwaren uitleveren aan de Moslim Broederschap; er staat nog een rekening open die is opgebouwd tijdens de vorige bezetting.

  Geert Wilders is onze laatste kans om de bakens te verzetten en in ieder geval strijdend ten onder te gaan. Geert gaat eerst nog even naar New York om daar de bevolking te waarschuwen voor de gevaren van de politieke Islam. Hij zal extra worden beveiligd en een kogelvrij vest zit uiteraard in de koffer om op eventuele calamiteiten voorbereid te zijn.
  Maandag a.s. worden de onderhandelingen hervat om zo spoedig mogelijk te komen tot een regeeraccoord waar de Wilderiaan de vingers zal bij aflikken en er geween en geknars van tanden zal zijn bij de ZuurLinkse Elite.

  Niks geen gratis knipbeurten meer, maar het afschaffen van knuffelsubsidies voor de muzelmannen.
  Ali Baba en zijn 400.000 rovers kunnen hun borst alvast nat maken. De subsidiebuidel wordt omgewisseld door de knoet van harde bezuinigingen. Integratie vindt voortaan plaats op de werkvloer waar door middel van gezonde arbeid de kennismigrant, vluchteling, baardman, drugskoerier en andere criminelen onze normen en waarden worden bijgebracht.

  Niks geen rugklachten meer, maar een strenge keuring en diagnose waarna herintreding in het arbeidsproces zal plaatsvinden. Het schoonhouden van de openbare ruimtes via papierprikken en het verwijderen van graffiti.

  Niks geen snipperdagen meer op de vrijdag om religieuze plichten te vervullen, zoals het inlopen van bomschoenen, maar gewoon doorwerken om ons land uit de crisis te helpen en de velden te bewerken.

  De tijd van klagen over discriminatie is voorbij; gezamenlijk de schouders eronder en wie niet mee wil doen wegens culturele en religieuze obstakels wordt vriendelijk maar dringend verzocht zijn biezen te pakken om het eigen land op te gaan bouwen.

  Hier gaan we dijken handmatig ophogen en de Linkse kerk grondig restaureren.
  De muzelman kan aanschuiven of zich aanmelden bij het Ministerie van Remigratie.
  De repatriant kan recht doen gelden op een éénmalige uitkering van 50 euro per persoon, een gratis knipbeurt, een zak gesorteerde stenen, een voedselpakket van 5 kg en een kleurenfoto van Geert Wilders met lijst (formaat 22-27 cm).
  Voor de moslima’s; een gratis burka of hoofddoek in de volgende kleuren; zwart, grijs en donkergrijs. Plus een steriele besnijdenisset goedgekeurd door de NMB (Nederlandse Moslim Broederschap).

  Misbruik wordt gestraft en doorgegeven aan de machthebbers in Iran, Somalië, Afghanistan, Marokko en Turkije.

  Like

 6. AlfredRikkie Says:

  Bij welke kappers worden deze mensen gratis geknipt en voorgelicht?

  Ik heb de sterke neiging om erheen te gaan en de zaak te slopen en de mensen wat verstand in hun kop te slaan.

  Stelletje NSB-ers!!!!!!

  Like

 7. yeager Says:

  @tristan
  Uw vermakelijke en toch ook feitelijke inbreng, heeft deze tikkende bom weer een dagje onschadelijk gemaakt.
  (Een kleurenfoto van Geert Wilders met lijst, 22-27 cm., als afscheidsgeschenk voor de repatriant, gierende lol!!)

  Like

 8. yeager Says:

  Zet z’n aluhoedje op.
  Staat de benoeming van Tjeenk Willink in verband met de aanwezigheid van Geert Wilders in New York, om op maandag weer enkele CDA-grafkelders te laten opengaan om gemummificeerden over schade ons land toegebracht te laten schetteren?

  Like

 9. leefbarbaar Says:

  Het is heel simpel: de allochtoon hoeft maar 1 jaar zijn leven te werken om AOW te krijgen op z’n 65 ste. Waarom? Nou omdat de meesten zo weinig gewerkt hebben dat ze geen pensioen hebben opgebouwd. Logisch toch, vandaar dat de PvdA hun gaat uitleggen dat ze heus gratis geld krijgen. Is dit schunnig en oneerlijk? Jazeker, maar zo is de PvdA.
  Oftopic: De VPRO komt met een ultieme poging om Wilders te vermoorden. Ze hebben een nieuw dieptepunt bereikt; Wilders, the movie.

  Like

 10. lucky9 Says:

  Overal waar erg geld mee gemoeid is ontstaat automatisch misbruik. Dat geldt overal, uiteraard ook in Nederland en Vlaanderen.
  Maar hebben jullie als een uitgerekend hoeveel zo één stemmetje in het kies-hokje uiteindelijk kost. Ik bedoel het totaalplaatje. Heeft er al iemand daar een eenvoudige berekening van gemaakt? Een studie uitgevoerd?
  Je zou voor minder gefrustreerd geraken aan dat bedrog van mensen wiens stemmetje niets kost maar wel de geïmporteerde stemmetjes moeten betalen zonder de voordelen ervan te genieten.
  Ik zeg altijd “zonder wederkerige kwaliteit geen deal.”
  Zet de kostprijs van zo’n stem in aanbieding met een ster of rode stip en zo en de prijs per gekochte stem schiet (contradictorisch genoeg wegens de wet van vraag en aanbod) de hoogte in als een raket.

  Like

 11. Geknipt en geschoren | Artikel 7 Says:

  […] SVB bedacht dit plan omdat tot nog toe ‘maar‘ 37.000 mensen van de regeling gebruik maken, terwijl er zo’n 15.000 meer rechthebbenden […]

  Like

 12. D. G. Neree Says:

  Ik pleit voor de oprichting van “Kappers zonder Grenzen”, en een speciale leerstoel voor uitkeringskappers. Misschien op een islamitische universiteit?

  verder komt Internationale Socialisten met een schaduworganisatie: Kappers Bekennen Kleur en voeren een actie om gemeentelijke informatie helemaal niet meer in het Nederlands te doen. Deze mensen zijn al genoeg voorgetrokken.

  Doe mij maar een coup-duitsland à la 1935, zo’n opgeschoren hoofd met van boven wat langer weet u wel? als het kouder wordt doe ik wel een bontkraag op.

  Like

 13. D. G. Neree Says:

  Ik stel het betoog van Tristan bij voorbaat voor om in de plaats van de troonrede op Prinsjesdag voorgelezen te worden.

  Like

 14. D. G. Neree Says:

  beetje kromme zin, maar goed…

  Like

 15. Kees Says:

  kees@tristan,
  Tristan…. heerlijk.. je maakt me helemaal blij met je verhaal. Ik heb er ook niets aan toe te voegen. Ik heb wel gemerkt in de afgelopen tijd, dat het knokken is om die “nobele” linkse ideeen door realistische, van praktisch inzicht getuigende, inzichten te vervangen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: