Medische kliniek richt zich op Turken.

Waarde lezers,

Vandaag een heerlijk inkoppertje. Zo af en toe komt er een bericht voorbij waarvan je denkt; kijk, daar kan ik als politiek-incorrecte blogger wat mee.
Ik heb het natuurlijk over de eerste medische kliniek die zich UITSLUITEND richt op Turken. Zo’n kliniek is hard nodig, want een deel van de Turken voelt zich onbegrepen door Nederlandsche hulpverleners en laat zich daarom behandelen in Turkije. Dat meldt zorgverzekeraar Agis. Het zou gaan om zo’n 30.000 Turken die tijdens een *kuch* welverdiende zomervakantie in het thuisland onder het mes gaan.
Maar goed, het is duidelijk. Onze ziekenhuizen zijn blijkbaar niet goed genoeg voor jullie en dit uit zich vaak in agressiviteit jegens Nederlandse hulpverleners. Ik denk dat deze Turken-kliniek – die overigens in het linx-islamitische bolwerk Amsterdam geopend wordt – zowat het enige ziekenhuis zal zijn, waar men op een veilige manier het beroep kan uitoefenen.

Anyway, dit bericht heeft ook  haar mooie kanten. Want onderscheid maken op grond van huidskleur mag weer! Ik zou zeggen, neem het ervan en timmer op strategische punten borden met Whites Only tegen de muur. Dat u daarna door tien heldhaftige politieagenten in de boeien geslagen wordt en vervolgd wordt voor racisme en discriminatie, moet u maar even voor lief nemen. U heeft wél een leuke dag gehad.
De kliniek gaat ‘Vatan’ heten en betekent zoiets als ‘thuis, vaderland’, of iets dergelijks. Op Nederlandsch Grondgebied. Job Cohen zal ons een rad voor ogen draaien door te zeggen dat dit het toppunt van integratie is. ‘Ziet u nu wel, men ziet Nederland als het thuisland! Hulde!’ Nee, kansloze weggooier, zo wordt Nederland alleen gezien als er geld nodig is. Veel geld.

En hoe zit het met ons’ Nederlanders, the White Trash, zijn we ook welkom in deze Kromzwaarden-kliniek, mocht we acute hulp nodig hebben? Ik vrees van niet. Een onrendabele buurtvader die dienst doet als portier zal u waarschijnlijk de toegang weigeren. Sorry, Turkish people only. Geeft nix, ik laat me liever helpen in een Witziekenhuis en dat is mijn goed recht. En afgezien daarvan is het nog veiliger ook, want voor je er erg in hebt, stuiter je compleet besneden deze kliniek uit. Ja, want daar is men in gespecialiseerd:
‘Vatan is al actief als besnijdeniskliniek met vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Apeldoorn.’

Huh? Besnijdenisklinieken in Holland? Blijkbaar zijn moslims niet helemaal tevreden over de manier hoe ze zijn geschapen en snijden derhalve de boel wat bij. Wat een belediging aan het adres van hun Creator.
Ja, ik weet het, verbolgen Zuurlinxmensen. Joden laten zich ook besnijden. Zo goed?

Ik ken een Turk van dichtbij. Oei, wat klinkt dat eng. In ieder geval, ik ken een Turk uit mijn naaste omgeving. We wonen leuk en meneer vliegt ook te pas en te onpas naar fokking Istanbul om zich te laten behandelen in een ziekenhuis dat wel oké is. De zorgverzekeraar betaalt wel. Hoe komt het toch dat onze premie zo hoog is?

Veertig jaar Verzorgingsstaat en dit krijgen we er voor terug. Het heeft ons miljarden gekost en nog is het niet goed. Eigen rijscholen, aparte zwemuurtjes, belhuizen, tal van subsidie-vretende islamitische organisaties, ramadanfestivals en nu deze afsplitsing weer. En de Linxe Kerk maar stug volhouden dat er geen parallelle samenleving bestaat. Dream on.

Als onze ziekenhuizen zo slecht zijn, moet je maar weer in Turkije gaan wonen. Voorgoed!

NOOIT MEER LINX!

PS. Agis financiert dit allochtonenziekenhuis, dus meteen overschakelen naar een andere zorgverzekeraar.

De nagekomen pica is natuurlijk van TWITVB. Doe maar klikken op de ‘advertentie’.

Advertenties

8 Reacties to “Medische kliniek richt zich op Turken.”

 1. Anne Wijs Says:

  Prima stuk!
  Helemaal mee eens.

  Like

 2. NickN Says:

  Geld is macht en Agis staat er voor open..

  Like

 3. Bert Gitaar Says:

  En uiteraard gescheiden ambulances. Of bestaat dit al. Je gaat toch niet niet in zo’n vieze varkens ambulance liggen als vroom mens.

  Like

 4. Lebuïnus Says:

  Het bericht van die “vatan” kliniek is door de media betiteld
  als allochtonenkliniek en dat is misleidend, het is uitsluitend
  voor islamieten.
  Pas op, een vorm van satire :
  Bij die besnijdenissen zou als standaard, de scalpel wat meer
  bij de wortel van de jonge heer gehanteerd kunnen worden.
  Zodoende wordt het geboortecijfer ook drastisch lager.
  Voor het bovengenoemde moet toch ergens een subsidie-
  potje te vinden zijn.

  Like

  • boilingpoints Says:

   At Lebuïnus,

   Dus wij blankies zijn daar echt niet welkom? In ons eigen land?

   Wat betreft het ‘uitschieten’ van de scalpel; een prima idee! Ik heb hier best een kleine bijdrage voor over.

   Overigens denk ik niet dat er ook sterilisaties uitgevoerd worden. De baarmoeder is immers het geheime wapen van de islam.

   Like

 5. tristan Says:

  De Marokkanen hebben ons land bevrijd en de Turken hebben onze economie op poten gezet dus die aparte medische klinieken komen hun wel toe.

  Men moet namelijk rekening houden met problemen op het gebied van de taal, cultuur en religie. Ook de aard van de specifieke klachten van deze kennismigranten spelen een belangrijke rol.

  Vaak gaat het hier om structurele rugklachten die optreden bij Turken die zich met tomeloze inzet op onze arbeidsmarkt hebben gestort. Werkweken van vaak meer dan 60 uur eisen dan hun tol en vragen om een speciale behandeling die blijkbaar alleen Turkse artsen kunnen geven.

  Men is nu ook bezig om voor de Roma aparte klinieken te bouwen. Die zijn uiteraard mobiel en bieden plaats aan 12 patiënten, 4 glazen bollen en 2 verzorgenden.

  De Marokkanen krijgen – als de plannen doorgaan – een kliniek (met minaret) o.l.v. een imam die gespecialiseerd is in het besnijden van vrouwen en kinderen.

  Het kan zijn dat volgend jaar in verband met de ombuigingen uw Zorgpremie en het Eigen Risico iets omhoog gaan. Hierbij is ook inbegrepen de kosten van deze speciale behandeling voor immigranten die wat moeite hebben met onze cultuur en zich bovendien vaak gediscrimineerd voelen.

  “Respect, Verdraagzaamheid en Wellevendheid”.
  Met deze boodschap van Beatrix kunnen wij weer een tijdje vooruit en dus de knip trekken om al deze charitas te betalen.

  Volgende week valt (alweer?) de beslissing;

  NOOIT MEER LINKS!

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  Besten,
  deze kliniek voor moslims is maar een stapje op weg naar de afgrond. Veel medische instellingen hebben zich al aangepast aan het haatgeloof.
  En er wordt hart gewerkt aan de volgende stap: http://www.zorgvisie.nl/Nieuws/Artikel/Plan-islamitisch-ziekenhuis-Rotterdam.htm
  De NeoNSB-er die hier achter zit is een zorgcrimineel:
  http://kritischeledenpvda.web-log.nl/kritischeledenpvda/2005/06/paul_sturkenboo.html
  Het is natuurlijk volkomen fout om de moslim in alles gelijk te geven. Al jaren importeren ze zieke familie voor graties behandeling in NL en nu hebben ze behoefte aan een eigen ziekenhuis.
  Nu kunnen we weer lachen om Linksch. Gaan ze een ziekenhuis veroordelen waar normale mensen niet welkom zijn? Vast niet.

  Like

 7. alida Says:

  Er word voor de ouderen geen rollator meer vergoed, en deze kliniek voor de turken wel,Agis als dit waar is moeten jullie je dood schamen ,en moet er een stokje voor gestoken worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: