Elatik, Wilders, Wolfsen en Oktoberfest 2010.

‘Hitler was ook democratisch gekozen. Dat vergeten we soms’. (Fatima Elatik op Twitter.)

U weet natuurlijk precies over wie deze musicalverbiedster het heeft. Het vergelijken van Wilders met Hitler en het Nazi-regime vindt ze volstrekt normaal en noemt mensen die op de PVV hebben gestemd, nog even voor de vuist weg ‘PVV-racisten’. Deze vuilspuiterij mag in Nederland gewoon, want het betreft een aanhanger van de Mohammedaanse doctrine, dus is er nix aan de hand.

Wilders moet in oktober nog zes maal voor de rechter verschijnen, omdat hij kritiek heeft geleverd op een geïmporteerde ‘religie’ waar de Oude Nederlander niet om gevraagd heeft. Uitspraak twee november.
En plotsklaps waren daar vier rechtsgeleerden die vrijspraak eisen voor Wilders.
Deze vervolging past niet bij een beschaafd land‘. Zo. Die staat. De vier heren, waaronder Afshin Ellian, willen via een interview in De Pers invloed uitoefenen op de strafzaak van Wilders.

Ander nieuws: Aleid Wolfsen. Burgemeester te Utrecht en kwam in 2009 in het nieuws, omdat hij de uitgever van een huis-aan-huisblad zó onder druk zette, dat de uitgever besloot geen kritisch artikel over deze graaiende regent publiceren. De uitgever vernietigde de oplage. Het zou gaan om zo’n 120.000 exemplaren.
‘Wolfsen liet de gemeente opdraaien voor een deel van de huur van zijn tijdelijke appartement, in totaal zo’n 17.000 euro’. En dat mocht de burgerij natuurlijk niet weten.
Ook vandaag komt dit Zuurlinxmens weer in het nieuws, in combinatie met een beruchte, criminele Roma-familie.
Onder toeziend oog van diezelfde Wolfsen heeft de gemeente Utrecht deze familie gehuisvest in een gemeentelijk monument dat miljoenen waard is… Misdaad loont wel degelijk. Gewoon jezelf zo asociaal mogelijk opstellen en je krijgt alles wat je maar wensen kan. Het is de hoogste tijd dat we hier ‘Franse Toestanden’ krijgen. Weg met dit geteisem.

Maar we hebben ook vrolijk nieuws: Oktoberfest 2010! Bier & Tieten in de overtreffende trap.

Wat houden we toch van Duitsland!!
Meer fraais op de keihard rockende site van The Big Picture.

Advertenties

8 Reacties to “Elatik, Wilders, Wolfsen en Oktoberfest 2010.”

 1. Lebuïnus Says:

  Hoe lang duurt het nog voor de rek uit dat stuk Elastiek van
  Berberinteeltmakelei is.
  Blijft de MSM wegkijken om dit kopvodgedrocht niet op haar
  islambek te laten vallen, dit geldt uiteraard ook voor PvdA.
  Cohen, Samson en Hamer worden door dit stuk vuil alleen
  al vanwege hun jood zijn veracht, verhult door Al Taqiyya.
  Aleid Wolfsen is nu wel aan de Singh Varma bokaal toe, dit
  n.a. van onophoudelijk liegen en bedriegen en de “weg met
  ons mentaliteit” ten gunste van de “medelanders”.
  Maar voor linkse media is Wolfsen een GutBessermensch !

  Like

 2. johan v Says:

  Lebuïnus op een andwoord ja heel eenvoudig dit duurt nog wel even ,ik zelf hoop en daar zijn ook div berichten van te vinden op internet ,dat het wat sneller gaat met het uit de handlopen van div regelgeving voor die tiev.. moslims zodat er eerder ergens in europa een burger oorlog uitbreekt en zich verspreid over het hele europese continent. dat dit gaat gebeuren is natuurlijk een feit alleen we kunnen er nog geen datum aan geven dus heb geduld , zou ik zo zeggen.

  Like

 3. yeager Says:

  Als ik vandaag op de diverse sites lees waar ik van Hare Graeyesteit allemaal respect voor moet hebben, waar ik mij voor dien aan te passen, waar ik verdraagzaam voor moet zijn en waar ik mij mee moet verbroederen om te komen tot haar “harmonieuze samenleving”, dan riskeert mevrouw dat aan haar jaarlijkse gouden ritje door een “verwarde man” in de Heulstraat nog eens een definitief eind komt.

  Like

 4. Arie Says:

  Oliedomme kakelkip Elatik moet ook weer eens van leer trekken tegen Wilders (gaap). Kennelijk niet genoeg te doen daar in Zeeburg.

  De – altijd dezelfde, steeds terugkerende- argumenten contra Wilders kunnen in een aantal categorieën verdeeld worden: pure leugens, halve waarheden, verdachtmakingen en op de persoon spelen. Het ‘Hitler is op democratische wijze aan de macht gekomen’ argument valt onder de noemer ‘halve waarheid.’

  Hitler heeft allereerst geprobeerd door een staatsgreep aan de macht te komen (heeft GW dat ook al geprobeerd, beste Fatima?). Dit mislukte en hij kwam in de gevangenis terecht. Daarna probeerde hij het via verkiezingen. Deze waren op zijn best gematigd succesvol. Hitler of de NSDAP hebben nooit een meerderheid gekregen. Hitler werd in 1933 tot Rijkskanselier benoemd, uitsluitend om een – nog slechter geachte- communistische regering te voorkomen. Daarna ging het snel: Hitler trok de macht naar zich toe door weinig democratische besluiten, intriges, geweld, intimidatie van politieke tegenstanders, terreur en zelfs moord. Het kan aan mij liggen, maar ik zie hier weinig overeenkomten met Geert Wilders.

  Niet dat dat Fatima Elatik iets uitmaakt. Die herkauwt eindeloos alle afgezaagde argumenten die door anderen bedacht zijn en presenteert die vervolgens als eigen vonst. Waarmee ze genadeloos door de mand valt. Wie verlost ons van dit hersenloos wezen?

  Like

 5. tristan Says:

  Die Twittertrol wordt alleen maar serieus genomen door moslims, Job Cohen en andere bruggenbouwers. Ze zal echter – als het een beetje meezit – 4 lange jaren Geert Wilders voor haar kiezen krijgen in een geriefelijke gedoogpositie en dat is geen varkenspis!

  Wilders heeft een drukke maand oktober voor de boeg; 2 oktober in Berlijn de lokale bevolking moed inspreken, want er schijnen in die stad verdacht veel Turken te wonen.
  Allemaal een dubbel paspoort + agenda en werkzaam in de groente- en fruitindustrie, dus een steunpilaar voor de Duitse economie.

  En daarna moet Geert voor het Gerecht verschijnen vanwege haatzaaien en stemmingmakerij. Wat die Elatik twittert is zeker het opbouwen van een respectvolle dialoog met ongelovigen!

  De Roma – troetelallochtonen van Doekle Terpstra – en Aleid Wolfsen maken het wel heel bont. Roof, moord, harde intimidatie en afpersing worden hier beloond door huisvesting in nota bene een gemeentelijk monument. Binnen 3 jaren is dit een ruïne, totaal uitgewoond, verloederd en verpauperd door deze creaturen, die in het kader van ‘vrij verkeer van arbeidskrachten binnen de EU’ onze pensioenkassen komen spekken.
  Wie hier een kritische kanttekening over wil maken is een racist en bezig met deportatie en ander bruin werk.

  Maar wat zullen we klagen? Gisteren hebben we weer een stevige reprimande gehad van onze geliefde vorstin Beatrix over verdraagzaamheid, respect en welwillendheid. Maar als die Hoogheden nu eens het goede voorbeeld geven door het beschikbaar stellen van paleis Soestdijk voor de Roma en “De Groene Draeck” voor de Somaliers dan dragen zij ook een steentje bij aan de multikul.

  Like

 6. yeager Says:

  Geert, geïnspireerd door de “Götterfunken” van een Adler hoog boven Speer’s Adlerhorst met “die Fahne hoch”, van dat plaatje moet Twitterdrol een voor ons verlossende beroerte krijgen.

  Like

 7. leefbarbaar Says:

  Heerlijk Flodder in praktijk. Wie hierna nog PvdA stemt of Gsl moet ongeneeslijk zijn. Die Roma’s kunnen we het land nog uitzetten, maar hoe komen we van die duizenden neo-NSB-ers af? Al die zakkenvullers, die de allochtoon in alles voor trekken en onze lasten steeds weer laten stijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: