Bilal Taner ontmaskerd.

‘Het gebeurt heel dikwijls dat we iets niet zien omdat het te groot is.’
(Multatuli)

Goh, waarom zijn we niet verbaasd over het feit dat een ‘topambtenaar’ van Turkse afkomst banden blijkt te hebben met een radicaal-islamitische Turkse organisatie. En goh, waarom zijn we nog minder verbaasd over de reactie van de gemeente Rotterdam hierop:
‘Er geen is reden om te twijfelen aan diens integriteit.’

Maar als u nog even bedenkt wie de burgemeester van Rotterdam is, begrijpt u bovenstaande reactie ineens veel beter.
Het gaat om de Rotterdamse topambtenaar Bilal Taner. Dit is nu zo’n exemplaar waar de Linxe kerk zo trots op is. Een keurige man, volledig geïntegreerd, hoogopgeleid en noemt zichzelf een rolmodel voor andere Turken.
Dan moeten we oppassen, want dit heerschap schijnt te sympathiseren met een radicaal-islamitische organisatie die ‘Israël- en Amerika-haat propageert en zelfmoordterroristen verheerlijkt.’ Ofwel, geen frisse kerel, die overigens ‘senior adviseur’ op zijn loonstrookje heeft staan.

‘Bronnen binnen het Rotterdamse stadhuis zeggen dat Taner er bekendstaat als een man met extreem religieuze opvattingen’.
Kortom, een gevaarlijke extremist in een misleidend maatpak. Waarschijnlijk draagt hij thuis een jurk met wat gezellige Jihadistische lectuur binnen handbereik.
Leefbaar Rotterdam reageerde geschokt en noemt het ‘onvoorstelbaar’ dat dergelijke mensen worden aangenomen.
Maar als we de reactie van de Gemeente Rotterdam er nog even bij pakken, mogen we stellen dat het een en ander nogal ‘opgeblazen’ is. Die Leefbaren proberen deze hardwerkende man natuurlijk in een kwaad daglicht te stellen. Waarom? Er is namelijk niets aan de hand!

En die tienduizenden anti-democratische moslims die zich hier in Nederland ophouden? Ach, dat is louter populistische borrelpraat, luchtfietserij en nergens op gebaseerd.

NOOIT MEER LINX!

Advertenties

4 Reacties to “Bilal Taner ontmaskerd.”

 1. Lebuïnus Says:

  Dit alles heeft zich voltrokken binnen een tijdsbestek van zeg
  zo´n 20 jaar in Rotterdam.
  Wat ons in de komende pakweg 10 jaar te wachten staat laat
  zich raden, dat is namelijk onomkeerbaar.
  Dat wordt gewoon een islamitisch geregeerde stad naar de
  wetten van allah met zijn loopjongen Mo.
  Vrees ook dat nu er eenmaal een islamitische Marokkaan als
  burgemeester zit, dit als precedent voor de volgende burger-
  meesters zal zijn, ook islamieten.
  De gemeenteraadsvergaderingen zullen dan voorafgaan door
  het aanroepen van allah.
  De autochtone Rotterdammer is dan gemarginaliseerd en kan
  als onreine hond afwachten tot hem een bot wordt toegeworpen.

  Like

 2. tristan Says:

  Volgens de PvdA is dit een z.g. bruggenbouwer die zich volledig inzet voor een dialoog tussen de Oude en Nieuwe Nederlanders.
  Maar volgens ingewijden in deze materie is dit een wolf in schaapskleren die nauwe banden onderhoudt met de Moslim Broederschap. Hij verdient er een zakcentje bij als senior adviseur met als specialiteit de geruisloze Islamisering van Nederland.
  Leefbaar Rotterdam wil op korte termijn opheldering over dit sujet.

  Het antwoord zal ongeveer het volgende zijn;

  “Dhr. Bilal Taner is een uitmuntend voorbeeld van een perfect geintegreerde moslim in onze stad Rotterdam. Hij is dag en nacht in de weer om een dialoog tot stand te brengen tussen extreem-rechtse inwoners en de vreedzame moslimgemeenschap.
  Als geen ander weet hij steeds de juiste toon te treffen met als gevolg dat de criminaliteit in een aantal wijken drastisch is afgenomen. Hij geeft leiding aan een groot aantal wijkregisseurs, gezinsmanagers, stadsmariniers, buurtvaders, straatcoaches en hulpimams (allen moslims) om onze stad weer leefbaar te maken ondanks de stemmingmakerij van populisten zoals Geert Wilders. Zijn grootste zorg zijn de komende bezuinigingen op het gebied van gesubsidieerde projecten waaronder inburgering, clubhuizen, wijkcentra, rap- en hiphop cursussen, excursies en minder subsidie voor de bouw van moskeeën.
  Mocht dit realiteit gaan worden dan vreest Dhr. Taner een radicalisering van zich gediscrimineerd voelende jongeren die dan helaas gedwongen worden voor hun rechten op te komen”.

  Uiteindelijk is men zéér content met deze bruggenbouwer en krijgen de Leefbaren weer de schuld van stemmingmakerij en haatzaaien.

  Gelukkig is er ook goed nieuws; Aboutaleb – vrede zij met hem – heeft bekend gemaakt dat de criminaliteit door Antilliaanse en Marokkaanse jongeren sterk is afgenomen.
  Boze tongen (Wilderianen?) beweren echter dat de politie de slachtoffers van deze recidivisten sterk ontraden aangifte te doen vanwege de minder prettige gevolgen voor hun als men de zaak voor het gerecht wil brengen.

  Zou die Wilders dan toch gelijk hebben?

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  Op het moment dat moslims in onze steden uitmaken waar het geld heen gaat en wie het krijgt is het einde zoek. De puinhopen van al die jaren PvdA. We hadden hier de bruggenbouwer, die bijklust in haatland Iran, de smeris 000000007, die spioneerde voor die andere koning, nu de hoge ambtenaar met een niet bestaande baan, die bezig is ons land te bezetten, de meest schadelijke allochtoon ooit: Aboutaleb (zijn anus wijze naar het westen) En dan nog al die anderen, de excuusallochtonen.
  Het is echt 5 voor 12. Amsterdam is al opgegeven, maar de rest is nog te behouden. Stem altijd PVV.

  Like

 4. yeager Says:

  Taner doet denken aan de “geïntegreerde” bomartsen in Engeland en de Ford Hood schutter in Amerika. Hoe vriendelijk, aangepast en geïntegreerd die moslimlui zich ook voordoen, ik vertrouw er geen een meer.
  Remigratie!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: