Jorritsma: ‘last van 8 rot-Marokkaantjes.’

Landgenoten & Vlamingen,

In 2002 sprak de coke snuivende hoerenloper Rob Oudkerk (PvdA) over ‘kut-Marokkaantjes’. Anno 2010 zijn er kennelijk nog steeds figuren die het nodig vinden deze vergeten groep verschoppelingen onnodig te beledigen. Dit maal gaat het om Annemarie Jorritsma. VVD’er en burgemeester van Almerië. Nadat wat Marokkaanse deugnieten een auto in brand hadden gestoken, een bushokje hadden vernield en een woning hadden beklad met graffiti, kon Jorritsma haar stigmatiserende taal niet meer voor zich houden. ‘Almerië heeft op sommige plaatsen last van ROT-MAROKKAANTJES.

In de eerste plaats zijn het Nederlanders, want zo moeten wij deze mensen van Linx Nederland benoemen. Het verboden M-woord valt bij de Zuurlinxen nogal zwaar op de maag en riekt naar onderbuikgevoelens.
Enfin, het zou gaan om acht exemplaren. Twee zouden al opgepakt zijn tijdens een inbraak. ‘De overige zes zitten we op de huid’, aldus Jorritsma.
Het lijkt wel een razzia. ‘Rot-Marokkaantjes die we op de huid zitten’. Daar krijg je het toch koud van, landgenoten. Want deze jongeren kenmerken zich door o.a. een zeer lage schooluitval en andere cijfers laten zien dat men het geweldig goed doet op de arbeidsmarkt.

Volgens Tristan zijn eerdergenoemde vernielingen slechts een manier om hun eigen identiteit te ontdekken en Pechtold verzekerde ons dat dit gedrag vanzelf overwaait.
Wij zeggen: de hele groep arresteren, onder de lamp zetten en bewijs maar dat je van onbesproken gedrag bent. In Nederland gaat het anders. Eerst afwachten totdat men het zoveelste strafbare feit pleegt en daarna, na lang wikken en wegen, besluit men een buurtpedagoog van Islamitische origine de opdracht te geven om nog eens een extra rondje door de wijk te maken. Deze beproefde methode heeft al in tal van gemeenten haar vruchten afgeworpen.

Het erge van dit alles is dat deze Jorritsma helemaal niet in de gaten heeft dat ze racistisch bezig is en als die René Danen hier lucht van krijgt, kon het weleens tot een rechtszaak komen. Danen heeft  meer met dit bijltje gehakt en heeft er voor gezorgd dat die andere racist – Geert Wilders –  vervolgd wordt.

De Oude Nederlander is deze Marokkanenterreur inmiddels spuugzat en hij zal er niet om treuren als deze schoffies – met familie en al – teruggestuurd worden naar het zand van oorsprong.
Andere gemeenten komen nu met de dooddoener dat men de Marokkaanse jeugd harder wil aanpakken. Je wordt toch bijkans misselijk van het racistische klimaat wat in Nederland heerst. Ik zou zeggen; stem PvdA en geef deze onbegrepen jongeren een betere toekomst, bescherm ze tegen die racistische Nederlanders en overlaadt hen met respect.
Deze welwillende jongeren gaan ons namelijk een mooie oude dag bezorgen.

NOOIT MEER LINKS.


Centraal Beheer Achmea

Advertenties

9 Reacties to “Jorritsma: ‘last van 8 rot-Marokkaantjes.’”

 1. Baconwallah Says:

  “… het zand van oorsprong.” Da’s een hele mooie. Complimenten!

  Like

 2. yeager Says:

  Zeg Gerritsma, dat is niet wat Hare Graeyestaetelyckheyt bedoelt met een “harmonieuze samenleving”. Pas maar op, meid, straks geen voorzitter meer van die wassen neusclub aan de Nassaulaan, je lintjes gaan inleveren bij Bea en terug
  als fraudeur in de bouwvak.

  Like

 3. Lebuïnus Says:

  Zo, nu komt de ware, inmiddels wat afgespekte opportunistische
  zwaargewicht en voormalig bouwvakster Annemarie uit de kast.
  Ze discrimineert er lustig op los !
  Maar eenmaal ingeschreven in het register van Gutmenschen
  kan je, je dat permitteren.
  Want in NL hebben nu eenmaal Unter und übermenschen.

  Like

 4. tristan Says:

  FOEI!
  ‘8 rot-marokkaantjes’, zo spreekt men niet over deze toch al zo zwaar onder vuur liggende etnische minderheid.

  Dit zou wel eens slecht kunnen vallen bij erkende bruggenbouwers zoals Mohammed Rabbae en Doekle Terpstra. Deze VVD-zwaargewicht (120 kg!) loopt nu het niet geringe risico van het bed gelicht te worden door minimaal 12 bromsnorren gehuld in kogelwerende vesten. Want met Hirsch Ballin valt niet te spotten als het imago van de Islam en de Muzelman in het geding is.

  En waar hebben we het nu helemaal over? 8 kwajongens die wat kattekwaad uithalen in hun schaarse vrije tijd. Vader heeft het druk met besprekingen in het koffiehuis, moeder zit op een gesubsidieerde naaicursus en grote broer is op excursie in Afghanistan. Zus is druk bezig met een intensieve studie op het VMBO en opa zit voortdurend te mompelen over de goede oude tijd in het Rif gebergte toen men nog respect had voor de stamoudsten.

  De buurtvaders hebben het te druk met het internet, om alvast wat religieuze inspiratie op te doen mocht die Wilders gaan gedogen en er dus wat harde actie moet worden ondernomen om die kaaskoppen tot de orde te roepen. De gezinsmanager is overspannen, want hij moet niet minder dan 12 gezinnen op het rechte pad houden, waaronder 4 Somalische die de hele dag lopen te herkauwen. En de straatcoach is voor onbepaalde tijd in detentie genomen vanwege een uit de hand gelopen gastoptreden in “Opsporing Verzocht”.
  De wijkregisseur zit de hele dag in de moskee in conclaaf met een imam uit Iran om de laatste ontwikkelingen te bespreken op het gebied van chemicaliën en aanverwante zaken. De stadsmarinier heeft het druk met vergaderen, rapporten schrijven, subsidie aanvragen en zit bovendien op een cursus Zelfverdediging.

  Om een lang verhaal kort te maken; de Marokkaanse kansenjongeren moeten maar zien hoe ze zich redden in onze Vogelaarwijken en andere moslimenclaves.

  Gelukkig is er nog een effectieve oplossing voor deze onbegrepen stakkers.
  Mocht er alsnog groen licht komen voor het Centrum-Rechtse kabinet dan komt er een Ministerie voor Remigratie & Ontwikkelingssamenwerking.
  Marokkaanse gezinnen die kampen met integratieproblemen komen in aanmerking voor remigratie naar het land van herkomst. Men dient wel te beschikken over een omvangrijk strafblad voor minimaal 2 gezinsleden. Het gezin dient ook te bewijzen dat men geniet van de volgende uitkeringen; Bijstand, Zorgtoeslag, Huurtoeslag en uiteraard Kindertoeslag. Ook een Wajonguitkering kan helpen om hoog op de lijst te komen voor het repatriëren naar Marokko.

  U begrijpt dat dit nog even onder de pet moet worden gehouden. Want dit zou betekenen – volgens de statistieken van Justitie – dat minimaal 80 (tachtig) procent van de Marokkaanse gemeenschap in ons land retour gaat naar Marokko.

  Maar wie zorgen er dan voor onze ouden van dagen en hoe zit het met onze pensioenkassen?
  vraagt de argeloze Oude Nederlander.
  Geen zorgen; het CPB heeft intussen berekend dat het een en ander 18 miljard Euro gaat opleveren en dit wordt a.s. maandag in een omvangrijk dossier overhandigd aan informateur Rutte.

  Wij rekenen – in het landsbelang – op uw discretie tot dit tijdstip.

  NOOIT MEER LINKS!

  Like

 5. johan v Says:

  we hebben kloot schieten waarom niet berberapenschieten.en hier een nationale sport van maken. je schiet zo al je stres weg.wie weet breekt er in europa een keer de pleuris uit en verspreid zich door heel europa inc nederland dan mogen we dus legaal berberapenschieten .

  Like

 6. yeager Says:

  johan v
  Doet me denken aan dat verhaal van Godfried Bomans waar winkelpersoneel eens per maand een klant te grazen mocht nemen om opgebouwde frustratie af te reageren en er weer een maand fris tegenaan te kunnen gaan.

  Like

 7. lucky9 Says:

  Schuif de schuld nou niet helemaal op de k-marocs. Het zijn kids of kinderen die geestelijk mishandeld werden. Slachtoffers eigenlijk.
  Concreet en materieel van de pater familias die het presteerde zijn mannelijk nageslacht met dubbel paspoort te verwekken en daarna op madrassa naar het thuisland te sturen voor islamistische indoctrinatie.
  Concreet en intellectueel van de multiculturele linxe bonobo’s die onze streken bestierden en nog altijd iedereen de les spellen voor het eigen profijt.

  Like

 8. leefbarbaar Says:

  Besten,
  even een update over de 8 k*tfinnen van foutmensch Jorritsma. Van de week was weer te lezen dat 3,8% van de Finnen in aanraking komt met justitie. Dat is wel meer dan normale mensen, maar toch dat valt wel mee zegt linksch. Is dat zo? Hebben we het over 8 Finnen. Valt het echt wel mee?
  Nee, want dat er in 2009 3% in de bak zat, want daar hebben we het over, klopt wel, maar dit klopt ook: Finnen zijn 99% crimineel.
  Want, vaak krijgen ze geen straf omdat ze te jong zijn,
  vaak krijgen ze een taakstraf en komen dus niet in de statistieken terecht, (voor de meest gruwelijke feiten krijg je gewoon een taakstrafje)
  de drie procent zegt niks over het juiste aantal Finnen met een strafblad in eerdere jaren opgebouwd,
  2009 is een momentopname,
  velen Finnen gaan tegenwoordig als Nederlander door het leven,
  dan worden de meeste aangiften nooit verwerkt (PvdA-top bij politie), dus wordt er niemand voor veroordeeld, (hierbij lopen we sterk het gevaar dat extra veel misdrijven van islamkoters blijven liggen omdat de PVV anders zo groot wordt)
  dan worden van de meesten misdrijven geen aangiften meer gedaan omdat dat toch zinloos is,
  met andere woorden: WTF 8 rotmarokkaantjes? het zijn er een half miljoen. En niemand weet dat beter dan Annemarie J., die daar nooit iets aan gedaan heeft.

  Like

 9. alida Says:

  Jorritsma,jij bent toch de burgemeester ,jij hoort er wat aan te doen .Geef opdracht om de knuppel te gebruiken.Zeg geen kut marokaantjes,die heb je zelf gekweekt met dat slappe gedoe om alles maar te tolereren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: