Boilingpoints’ leestafel.

Landgenoten,

Regeerakkoord of niet, onze gewaardeerde afgevaardigden van de Multiculturele Samenleving blijven hun visitekaartje afgeven. Men blijft maar reclame maken voor de Verzetsbeweging PVV. Jongens, bedankt. Missie geslaagd. Stop maar.
In Amsterdam heeft het promotieteam van de PVV dat nog niet helemaal begrepen.  De Baardmannen lagen vrijdagmiddag keurig met de kont omhoog. Een openluchtgebed is wereldwijd een trend, dus waarom niet in Mokum.
Maar deze ‘religieuze’ schermutseling laat overduidelijk zien dat het vrijdaggebed niets, maar dan ook helemaal niets met religie te maken heeft. Men bidt namelijk uit protest! De Baardmannen laten op deze provocerende wijze zien dat het geduld op is. De bouw van de Westermoskeet mag nog steeds niet beginnen. Iets met vergunningen en verder niet boeiend.
Het zijn de aanhangers van Milli Görüs die deze Provocatie op hun conto mogen bijschrijven, evenals de protestactie’s van afgelopen woensdag en donderdag, waarbij 35 arrestanten werden opgepakt.

Nog meer ellende. In Eindhoven is een invalide man gestenigd door vijftien Marokkanen. Allen rond de vijftien jaar.

Ellende vers 2: de achterban van Groenlinks liet weer van zich spreken:

‘De woningen van officier van justitie Otto van der Bijl en politiecommissaris Leen Schaap in Amsterdam worden 24 uur per dag bewaakt vanwege dreigementen uit de kraakbeweging. Vandaag gaat de wet in die kraken verbiedt.’

Op de groezelige activistensite Indymedia (doorlinken niet waard) werd zelfs een oproep gedaan een bom te plaatsen onder de auto van commissaris Schaap. Heeft Fatima Kokhalsema haar afschuw al uitgesproken omtrent dit voorval? Volgens mij niet. Die zal wel met haar beteuterde gezicht boven een bak zure druiven hangen. Want wat ze zijn zuur, landgenoten! De zelfbenoemde Linxe Elite likt haar wonden, nu het nieuwe regeerakkoord een feit is. Wat hebben we gister genoten!
En zeker nu we weten dat de deelraden afgeschaft worden. Ik denk dan meteen aan bruggenbouwer  Fatima Elatik, die haar twitterberichten steevast afsluit met ‘#mensenmakenoost’. Dat hebben we gemerkt. Het stadsdeel Oost kampt met acute financiële problemen. Heeft te maken met een miljoenen kostend muziekcentrum…
‘#mensenslopenoost’.

NOOIT MEER LINKS!


Centraal Beheer Achmea

Advertenties

13 Reacties to “Boilingpoints’ leestafel.”

 1. leefbarbaar Says:

  BP, gisteren ff gekeken naar de staatszender, naar Pauw en Witteman, om het gejank van de oppositie aan te horen. Heerlijk.
  En wat denkie: het regeerakkoord is achterhaald want veel van wat er in staat wordt al uitgevoerd. (dus wat zeuren ze nog?)
  En: het regeerakkoord gaat niet ver genoeg (zodat het langer duurt om de puinhopen van Bakellende op te ruimen), het doet pijn op de verkeerde plaatsen. (voor hen dan).
  Ze janken maar een eind weg. Hun tijdperk is voorbij.
  En morgen beslissen de moslims van het CDA of het kabinet er gaat komen. Absurd. Een beter bewijs is er niet, dat je die gasten achter een bezem moet zetten en niet op het pluche.
  Stem altijd PVV.

  Like

 2. Lebuïnus Says:

  @leefbarbaar,

  Heb ook gekeken en werkelijk topamusement, die veronge-
  lijkte Job, nog steeds verbaasd dat ie niet MP is geworden.
  Mannetje 66 met zijn pingpongogen kan niet begrijpen
  dat de hele NLbevolking niet aan zijn voeten ligt.
  Schaamhaarteller Rouvoet met zijn vijf kamerzetels doet
  of hij de lakens kan uitdelen.
  Dit trio moet gedwongen eens een maand in het Zwaanshals
  of Afrikaanderbuurt wonen met uitsluitend een socialedienst-
  uitkering, dat is wat anders dan hun huidige wedde.
  Na die gedwongen terwoonstelling, is kijken of de ogen open
  zijn gegaan.

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  at Lebuïnus.
  En de pijn die ze leden bij Schnabbel en Babbel, toen ze moesten bekennen dat het akkoord eigenlijk socialer is dan hun eigen beleid. Kostelijk.
  Ik begrijp je bewering dat ze zelf eens “Vogelaar” moeten gaan wonen, tussen hun eigen stemvee. Maar je leert de nieuwe Nederlandert het beste kennen als je kinderen op school zitten. Met geen pen te beschrijven het gedrag van de junior moslim en de PvdA-schoolleiding. Wat de lampenkap er met de paplepel ingiet, daar lusten de honden geen brood van.

  Like

 4. tristan Says:

  Vrijdagmiddaggebed?
  Hebben die lui dan allemaal iedere vrijdag een snipperdag om hun religieuze plichten te vervullen? Bidden is nuttig – zeker om die ongelovige kaaskoppen voorlopig te kunnen tolereren – maar er zal toch ook wel eens gewerkt moeten worden.

  Of zitten die oudjes ook al in de Wajong via administratieve misverstanden?

  Die moskee moet er komen, niet goedschiks dan maar kwaadschiks. De Taliban heeft intussen ons land al op de korrel genomen vanwege het hier heersende anti-Islam klimaat.
  Zij zullen ons binnenkort “een lesje leren” en dan gaan we er maar vanuit dat de bomschoenen alweer op scherp gezet gaan worden en dat Job Cohen het druk gaat krijgen met de boel bij elkaar houden. Milli Görüs is volgens Cohen een stichting die zich “uitsluitend bezig houdt met liefdadige werken”. Waarom deze gezelligheidsvereniging dan in Duitsland verboden is mag Joost of Ali weten.

  Maar BP heeft nog meer ellende te melden; (is de lijdensbeker van de Wilderiaan dan nog niet vol genoeg?) steniging van een invalide Oude Nederlander op klaarlichte dag door 15 kansenjongeren. De sharia is nog niet eens ingevoerd en dan wordt het stenigen al toegepast als men in de weg loopt als ongelovige kaaskop.
  Ik heb een bruin vermoeden dat dit niet helemaal past in de boodschap van Beatrix over ‘Respect en Welwillendheid’ maar het kan ook een oprisping zijn van de overgevoelige onderbuik.

  De krakers in Amsterdam hebben intussen kennis gemaakt met de nieuwe tijdgeest via wat traangas en flinke klappen met de gummistok. Dit zal de komende maanden meer gaan gebeuren, want Links Nederland heeft de oorlog verklaard aan het gedoogkabinet Rutte.
  Ze krijgen ongetwijfeld hulp van de Marokkaanse jongeren die geen Wajonguitkering meer krijgen. Menige buurtvader krijgt al instructies van een verlichte imam of een andere bruggenbouwer.

  Volgens Hirsch Ballin drijft Wilders een wig in onze samenleving en dat zal hij ook morgen gaan vertellen tijdens het CDA congres.
  5000 CDA leden zullen aan zijn lippen hangen en vervolgens overgaan tot de orde van de dag;

  Blanco volmacht voor Maxime Verhagen om orde op zaken te stellen!

  Bij de Muzelmannen klinkt dan geween en geknars van tanden.
  En op Schiphol vertrekken de eerste mastodonten op koers naar een voor ons onbekende bestemming

  Willem Aantjes weet de weg…

  Like

 5. Harm Schouten Says:

  De toekomst voor links.
  Job opent een theesalon.
  Pechtold emigreert naar Verweggistan.
  Femke laat haar verklemde kaak opereren.
  Marianne gaat met haar poesje spelen.
  Roemer wordt prins carnaval.
  De gristenfundi’s duiken de kroeg in.
  Verder ongezien de tyfus voor alle subsidie sponzen.

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  Ik hoorde gisteren op de roeptoeter van linksch Nederland, Radio 1, ook ene Albayrak liegen dat ze barst. Ze schreeuwde bijna dat de instroom van moslims helemaal niet waar is. Dat het allemaal Nederlanders zijn die terugkeren en Amerikanen, die hier komen wonen enzo. En dat is pas liegen, want geen enkele statistiek verklaart de 1.5 moslims, die hier rond lopen. Dat is voltrekt in het geheim gegaan. Geen dorp kun je meer door zonder hoofddoekles tegen te komen.
  En dat de hoogopgeleide immigranten ons land gaan mijden. Alsof die hier eerst wel kwamen, je moet het IQ van drie kansenjongeren bij elkaar optellen om nog te kunnen spreken van intelligentie.
  En dat ze niet meer naar Turkije gaat, want haar hele familie woont al hier.
  Hoe ter wereld hebben we zulke mensen in onze eigen regering gekregen? Gaan we ooit de PvdA hiervoor vervolgen of gaat het hele spul bij de VN werken of in Brussel?

  Like

 7. yeager Says:

  Zolang er geen stapels zakdoeken verkocht worden om onze geliefde medelanders uit te zwaaien, ben ik niet euforisch over een regeerakkoord waarbij alleen transport wordt geregeld voor de verloren haatbaard die een voorschot op zijn jihad neemt en het al te bont maakt.
  De bevrijding van het overheerste Nederland hangt af van ontwikkelingen die Bron vandaag op Artikel 7 beschrijft in zijn artikel “Leidt Angela Merkel Duitsland de burgeroorlog binnen?”.
  Met “Het is nog slechts een kwestie van tijd wanneer de opeengehoopte ergernis en haat tot ontlading zullen komen” staat dat regeerakkoord in schril contrast.

  Like

 8. Fee Says:

  Ik wens Nederland en het Nederlandse volk te feliciteren met de nieuwe regering.
  Wilders en de PVV zal/zullen dus écht gaan wegen op het beleid en zeker het verschil maken.

  Ik zou zeggen: hop Nl hop!!

  Like

 9. Fee Says:

  onderstaande link naar een filmpje over het proces tegen Wilders.

  zeer aanbevolen!

  Like

 10. G.Deckzeijl Says:

  Op straat bidden? Het is niet meer dan een provocatie en een belediging richting het westen, omdat die ongewassen, fundamentalistische anussen naar het westen wijzen!
  http://tinyurl.com/394sl7c
  Dan nog wat lesmateriaal voor degenen die niet uit hun woorden kunnen komen:
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12097
  Laatst de DVD-film Le Profète gekocht: regelrecht meesterwerk. Bevat ook grensverleggende vaststelling, want op een gegeven moment wordt er gezegd: “als ze niet eeuwenlang met hun zak gedacht hadden zouden ze nu beter geëvolueerd zijn”.

  Like

 11. alida Says:

  Er zit mij iets niet lekker ,heb ik Verhagen nu horen zeggen,dat er geen verbod komt op de bouw van moskeeen.En dat de scholen ook door mogen gaan.

  Like

 12. alida Says:

  Bedankt Fee het was gelukkig vertaalt.

  Like

 13. richard Says:

  De link naar het eindhovense incident is niet goed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: