Fee over het Wilders-proces.

Landgenoten & Vlamingen,

De Vlaamse commenter Fee deed gister even uit de doeken hoe ziek Nederland momenteel in elkaar zit.
Ik plaats deze bijdrage dan ook even op de voorpagina.

Ik lees de reacties op Elsevier online, en ik verbaas mij over wat er aan gang is in NL. Ongelooflijk allemaal. Wat zal het uiteindelijke resultaat zijn van deze minachting voor de gewone Nederlander? Burgeroorlog? Nederland in 2 delen? Het Nederlandse volk wordt hier zwaar op de proef gesteld. Als niet Nederlander moet ik mijn steun betuigen aan alle Nederlanders want het gaat hier om een grensoverschrijdende zaak, een zaak van vrijheid, de vrijheid van de gewone man/vrouw. Het gaat ons allemaal aan of Wilders veroordeeld wordt of niet. Het is gewoon schandelijk dat Wilders voor de rechter moet verschijnen voor het vertellen van de waarheid. Tegenover de katholieken zijn wél moppen en beledigingen gemaakt, en dat mocht blijkbaar. Er was en is daarbij geen sprake van kwetsen. Maar nu het de arme moslim betreft is het ineens allemaal strafbaar.
Ik ben bang, Nederland is in gevaar, het Nederlandse volk is in gevaar.

Hartelijk dank voor uw steunbetuiging!

Dienstmededeling: Donderdag wordt Babette acht!

Advertenties

9 Reacties to “Fee over het Wilders-proces.”

 1. johan v Says:

  misschien is het wel een keer goed om een burgeroorlog te realiseren.
  zodat de wereld van nu ,begrijpt dat nederland van de nederlanders is en wie hier heen komt en mag verblijven ( niet moet en profiteren ).
  dat een ieder zich dient aan te passen nederlands leert op eigen kosten en netjes belasting betaald. en mee doet aan de nederlandse samenleving.
  niet probeert te overheersen met achterlijke ideologien.

  om dit te realiseren moet het misschien een keer goed uit de hand lopen .
  ik ben geemigreert naar brazilie daar spreken ze 1 taal . wie zich niet aanpast word uit gesloten .
  is zeker niet perfect hoor . maar minder belasting behalve boven een bepaalde grens .en er word op de dagelijkse bood schappen belasting geheven , dus wie het meest verteert betaald ook meer .hoe simpel kan het zijn .

  maar goed het gaat over nederland zodra het echt tot een burgeroorlog zal leiden . dan zal ik de eerste zijn die terug komt naar nederland .
  om een zooi van die rifapen over de klink te jagen .

  ik zou wel eens willen weten of er meer mensen er zo over denken .

  Like

 2. yeager Says:

  “Het huidige op tolerantie en toegeeflijkheid gebaseerde beleid in Nederland en Europa zal de drang van moslims om de islam op te leggen alleen maar aanwakkeren, totdat het probleem in heel Europa zal exploderen” (XanderNieuws)

  @johan v. Een burgeroorlog realiseer je niet, wordt niet georganiseerd maar ontstaat spontaan, en dan rukt de massapsychose het hek van de dam.

  Like

 3. Lebuïnus Says:

  @Johan V,
  Ben het met U eens, aanpassen en de taal spreken.
  Met argumenten win je geen oorlog, alleen met wapens.

  @Yeager,
  Met U eens een opstand/burgeroorlog ontstaat spontaan en
  een economische crisis/financiele achteruitgang is de sleutel.

  Zoals de Grootinquisiteur tegen Philips de Tweede zei, dat hij
  de kerkelijke wetten diende te gehoorzamen en ook hij (Philips)
  viel onder die kerkelijke wetten.
  Met het politieke proces tegen Geert Wilders, schijnen hier de
  links/islamitische wetten te gelden.
  Met als aangevers o.a. de gekweste zielepoten die het proces
  hebben doen plaats vinden.
  Geholpen door ondermeer Koppejan en Ferrier de zichzelf
  bombarderende Gutmenschen, die twee zijn nog erger dan
  die krijsende haatbaarden, pure landverraders.
  Ferrier kan weer terug naar de klapperboom en Koppejan
  kan in het trapharmonium worden opgeborgen.

  Like

 4. alida Says:

  Johan v
  Maar als je ook nog een oranje kliek tegen hebt,win je het ook niet, is het gedoemd te mislukken.

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  Fee is een kanjert.
  We moeten geen burgeroorlog. Maar, het Haagse tuig kan maar beter heel zuinig zijn op Geert, anders breekt meteen de pleuris uit.

  Like

 6. yeager Says:

  @Lebuïnus
  “aanpassen en de taal spreken”? Oprotten is mijn antwoord. Er zijn genoeg miljarden in rook opgegaan aan de renovatie van die multicul bouwvallen.
  Het is hoog tijd dat de dames en heren gaan inzien dat Europa genoeg begint te krijgen van hun haatreligie en hun aanwezigheid. Tijdig biezen pakken voorkomt dat Europa gaat terugslaan.

  Like

 7. Arie Says:

  Een burgeroorlog lijkt me verschrikkelijk. Maar misschien is het nog altijd beter dan wat nu dreigt: tandenknarsend toe moeten kijken hoe ons land in de uitverkoop wordt gedaan en verdeeld onder mensen die de diepst mogelijk minachting voor ons hebben. Misschien dat geleidelijke verandering via de politiek nog een derde optie is, maar het lijkt me niet de meest waarschijnlijke.

  Like

 8. G.Deckzeijl Says:

  Nu moet Moszkowicz zijn pleidooi nog houden, maar wat tot op dit moment wordt vergeten, is dat religie buiten de rechtszaal gehouden dient te worden. Rechters kunnen GEEN uitspraak doen over iets dat al eeuwen in miljoenen geïndoctrineerde koppen zit. Religie(en dus ook de islam dat geen religie maar een IDEOLOGIE is)is abstract, niet tastbaar. Simpel gezegd: het zit in je brein.
  Idioten van het type M.Rabbae, antiracismeführer R.Danen, T.Prakken e.d. zijn van mening dat iets dat in bepaalde breinen zit, beledigd of gekwetst kan worden. Dat is pertinent niet het geval.
  De geleden schade is deze week ook al ter sprake gekomen tijdens dat proces. Die schade is moeilijk hard te maken. Degenen die “geestelijke schade” hebben opgelopen moeten maar naar de psychiater gaan(of een praatgroep beginnen).Ik schat in dat Wilders alleen maar kan worden vrijgesproken, ik schat in dat het Amsterdamse hof(met een voorzitter die met een operaZANGER is getrouwd…!!!)zich de internationale blamage van een veroordeling(die op ons ALLEN effect zal hebben)zal willen besparen.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12097

  Like

 9. Jolanda Says:

  Ik denk ook dat Nederland op een burgeroolog af gaat. Als Wilders wordt veroordeeld gaat het hier op een anarchie af?? Loop een middag in Rotterdam en je snapt direct wat er met lebensraum wordt bedoeld. Er zijn van die gillende klote asielzoekers met moskee muziek naast me komen wonen. Een Hollander die niet meer tegen het gegil kon zei hier wat van. Dat gezin kreegt gelijk versterking van een gillende hoofddoek die hem weer verrot schold. Wij Hollanders pikken het niet meer. Als de politieke partij die voor ons Nederlanders opkomt gaat worden beperkt, gaan we het heft eens in eigen handen nemen. Wanneer het landsbestuur alles uitzet gaat het op een nette manier. Als ze alles te ver laten komen krijgen we een anarchie. Nederlanders zijn buitenlander-moe.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: