Der Untergang: Fatima Elatik.

Hoogmoed komt voor de val.

Waarde lezers,

Het doekle is gevallen voor Fatima Elatik. Neerlands meest beruchte moslima is afgetreden i.v.m. een dertig miljoen (!) kostend muziekcentrum. Het stadsdeel Oost stond garant voor dit prestige-project en heeft zich daardoor behoorlijk in de financiële nesten gewerkt. Haar eigen PvdA-fractie trok de stekker uit de coalitie en Elatik trad, zoals gezegd, af. ‘Helaas’ heeft ze momenteel keelontsteking, dus ze kan even geen commentaar geven… Wij vragen hiervoor uw begrip.

Eind augustus heeft deze kenau via een brief nog geprobeerd het e.e.a. te verdoezelen inzake deze affaire. Het viel allemaal wel mee en de deelraad hoefde verder niet ingelicht te worden. Een echte regent, deze Elatik. Tijdens ‘Sail’ stond deze ‘dame’ nog fier op een 42 meter lange schoener allerhande Westerse versnaperingen naar binnen te werken en vond het verder doodnormaal dat de belastingbetaler voor deze schaamteloze uitspatting moest opdraaien. De huur van het schip kostte € 7000,-, maar ik lees ook bedragen die in de buurt van de € 35.000,- komen…

Duizelingwekkende bedragen, maar daar had Elatik verder geen moeite mee. Ze heeft er immers zelf niet voor gewerkt, ze heeft er niets voor hoeven doen. Haar enige zorg was wel hoe ze zichzelf zo goed mogelijk in de watten kon leggen, zoals het een goede PvdA’er betaamt, want wat zorgen deze Linxmensen goed voor zichzelf! En Elatik in het bijzonder. Deze nitwit had maling aan alles en iedereen, zolang ze zelf maar zo veel mogelijk geld van een ander kon laten verdampen.
En uiteraard met enige regelmaat via twitter laten weten dat Wilders veel weg heeft van die Oostenrijker met dat malle snorretje.

Nogmaals, hoogmoed komt voor de val. De ‘Koningin van Oost’ is onttroond en ik vraag mij af of Elatik nog verantwoording voor haar daden moet afleggen. Of rolt ze zó de wachtgeldregeling in?
Ik weet niet of u bekend bent met het gebit van deze Marokkaanse nitwit, maar ik kan u verzekeren; dit mens heeft voortanden waar wijlen Bonfire jaloers op kon zijn. Ze is overigens voor het laatst gesignaleerd op een wortelveld; rrrrrr! Binnen no-time kaal gevreten. Daar kan Roger Rabbit nog een hoop van leren.

In een interview uit 1995 sprak ze de legendarische woorden dat Marokko haar vaderland is. Geharde personen kunnen hieronder de beelden nog eens terugkijken:

Ziet u wel! Mooi. Opzouten naar je vaderland voordat je nog meer schade gaat aanrichten. Want je moet er toch niet aan denken dat deze Islamitische Zoef de Haas plotseling opduikt in de Tweede Kamer…

Wegwezen dus en ga je schamen!

PS. Vandaag is Babette acht jaar geworden. Gefeliciteerd meid!

Advertenties

7 Reacties to “Der Untergang: Fatima Elatik.”

 1. Wulf Says:

  Zoef de Haas… LOL 😀

  Fijne verjaardag Babette!

  Like

 2. Lebuïnus Says:

  Deze in lappen gehulde allahvereerster is haar baan kwijt.
  Dit door inteelt gekwelde knaagdier rest nog een mogelijk-
  heid, tewerkstelling in het spookhuis.

  Heb vernomen dat de burgemeester van Rotterdam een
  “vriendschapsverband” heeft gesloten met Casablanca in
  Marokko, het vaderland van Achmet Abutaleb.
  Misschien weet Leefbarbaar hier meer van ?

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  Geen untergang voor deze doekledoos. Ze krijgt minimaal 6000,- euri per maand met helemaal niets doen. En omdat zij, en nog 53 andere nutteloze bestuurders van 020, geen echt werk kunnen vinden, zit ze 4 jaar op wachtgeld. 020 is ruim 3 ton per maand kwijt aan werkloze PvdA-ers. Over corruptie gesproken. Met dank aan graaimensch Woutert Bos. En met dank aan de oude politiek die ook graaide en nooit geprobeerd heeft de PvdA te stoppen.
  At Lebuïnus.
  Ja Abou (allah liet hem omhoog vallen) gaat zakkenvullen en geld smijten in Finland. Met alles waar het etiket duurzaamheid op zit wordt de boel bedrogen. Denk je aan bedrog, dan denk je aan een Fin. En dan gaan ze gelijk voor de top. Hij gaat bedrijven begeleiden die Finland gaan helpen duurzaam te worden. En de samenwerking van de politie van 010 en Zandbakkië stimuleren. Ik krijg hier kippevel van. De vorige keer dat iemand van de politie samen werkte met Finnen, bleek dit tweepaspoortenwonder te werken als spion. En dan gaat die lutser naar Casablanca, waar beslist betere Finnen wonen dan in 010 en 020 samen. Kortom: laten ze Aboutaleb daar lekker houden en stem nooit meer PvdA. (maar dat doen we toch niet).

  Like

 4. Arie Says:

  Hoera! Dit is het beste politiek nieuws van dit jaar. Nou ja, na de verkiezingsoverwinning van de PVV dan. Toch ben ik bang dat we nog lang niet van deze opdringerige schreeuwlelijk af zijn. Ik heb FE, en dat geldt ook haar landgenoten en geloofsgenoten, nog nooit op enige zelfreflectie of zelfkritiek kunnen betrappen. Het is allemaal niet haar schuld! Ze is verkeerd begrepen! Intolerante kaaskoppen! Een complot!

  Nee, let op mijn woorden. Die troela duikt vroeg op laat wel weer op in een of ander voorkeursbaantje voor allochtonen. Dikbetaald natuurlijk, dat spreekt vanzelf.

  Like

 5. Lebuïnus Says:

  @Leefbarbaar,
  Zie dat ik ( Abutaleb) Aboetaleb foutief heb geschreven,
  in het vervolg noem ik maar Jans(s)e(n)(s).

  Like

 6. G.Deckzeijl Says:

  Blij dat F.E. is uitgerangeerd.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12141
  Gelukkig begint men het in Frankrijk ook in de smiezen te krijgen, alhoewel een klein groepje hotemetoten maar blijft ZEIKEN over de vrijheid van godsdienst.
  http://tinyurl.com/2e8xz25
  (en daar heeft dat stinkende textiel NIKS mee te maken)

  Like

 7. G.Deckzeijl Says:

  Schoot me te binnen toen ik op reactie verzenden klikte…
  Alle hoofddoekdragers en hun “oppassers” zijn ingewijd in het Project.
  Dit kwam ook ter sprake op de 2e zittingsdag van het proces tegen Geert Wilders, toen rechter Mommen het verhoor van Arabist Hans Jansen voorlas.
  http://tinyurl.com/5za2bg

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: